Toro Napisano 23 Maja 2018 Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Skandal Zgadzam się absolutne z Tobą! Pierwszy skandal to to, że Mitek oskarża kubki Contigo o alkoholizm. Drugi skandal to Estka - bezpodstawnie zarzuca mi złe traktowanie kubków terrrrmicznych. Trzeci skandal to próżnia w (już nie) moim Contigo West Loop 2.0 - poszła sobie. Przezornie kupowałem kubek przez net ale z odbiorem osobistym. Dzisiaj zawitałem w sklepie z chęcią oddania kubka w ramach 14 dni zwortu. Zostały przeprowadzone testy temperatury i cała prawda o braku próżni wyszła na jaw. Kubek został wymieniony na nowy (w kolorze Monaco Blue!) który nie nagrzewa się (prawie wcale) po wlaniu wrzątku (hmm, nikt tutaj nie zwrócił uwagi na to co pisałem o wysokich skokach temperatury na obudowie...). Poza tym przeczytałem instrukcję kubka. Otóż wrzątek wolno wlewać, ale uwaga! - trzeba odczekać 3 minuty zanim go zakręcimy. Nie pisali chyba o tym, ale wiem, że woda w okolicach 100 stopni poddana wstrząsom w zamkniętym pojemniku ma przykrą tendencję do zwiększania ciśnienia co może skutkować wybuchem przy rozszczelnieniu (otwarciu ustnika). Znalazłem relację jakiegoś nieszczęśnika o takim zdarzeniu w dyskusji na forum outdorowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Kubek został wymieniony na nowy (w kolorze Monaco Blue!) Ja kupiłam do tej pory 3 kubki z tej firmy. Wszystkie bez koloru - sama blacha . Bo chciałam je myć w zmywarce, a z tych kolorowych wtedy czasem farba odchodzi. Ale muszę przyznać, że kolorowe są ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 http://www.empik.com...47264,gadzety-p Mam taki świetna ergonomia , bardzo podobny , bardzo wygodny ...o połowę tańszy i nawet farba z niego schodzi tak jak z contigo ,więc po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Szczęśliwy to człowiek, dla którego naczelnym problemem jest wybór kubka na napoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Szczęśliwy to człowiek, dla którego naczelnym problemem jest wybór kubka na napoje! Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 http://www.empik.com...47264,gadzety-p Mam taki świetna ergonomia , bardzo podobny , bardzo wygodny ...o połowę tańszy i nawet farba z niego schodzi tak jak z contigo ,więc po co przepłacać Czy dobrze widzę, że działanie "zaworka" jest takie same jak w Contigo? To może sobie sprawię. Bo (Danny) wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Bo wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Łatwizna A myślicie, że tak nie zrobiłem???? Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju .Ba... są i tacy, którym jest to obojętne, a problemem jest - czy nie zabraknie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Chcesz mieć ciepło wywal kubki kup maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Tylko z widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Jaki kubek termiczny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Kubek został wymieniony na nowy (w kolorze Monaco Blue!) Ja kupiłam do tej pory 3 kubki z tej firmy. Wszystkie bez koloru - sama blacha . Bo chciałam je myć w zmywarce, a z tych kolorowych wtedy czasem farba odchodzi. Ale muszę przyznać, że kolorowe są ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 http://www.empik.com...47264,gadzety-p Mam taki świetna ergonomia , bardzo podobny , bardzo wygodny ...o połowę tańszy i nawet farba z niego schodzi tak jak z contigo ,więc po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Szczęśliwy to człowiek, dla którego naczelnym problemem jest wybór kubka na napoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Szczęśliwy to człowiek, dla którego naczelnym problemem jest wybór kubka na napoje! Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 http://www.empik.com...47264,gadzety-p Mam taki świetna ergonomia , bardzo podobny , bardzo wygodny ...o połowę tańszy i nawet farba z niego schodzi tak jak z contigo ,więc po co przepłacać Czy dobrze widzę, że działanie "zaworka" jest takie same jak w Contigo? To może sobie sprawię. Bo (Danny) wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Bo wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Łatwizna A myślicie, że tak nie zrobiłem???? Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju .Ba... są i tacy, którym jest to obojętne, a problemem jest - czy nie zabraknie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Chcesz mieć ciepło wywal kubki kup maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Tylko z widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Jaki kubek termiczny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Iven Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 http://www.empik.com...47264,gadzety-p Mam taki świetna ergonomia , bardzo podobny , bardzo wygodny ...o połowę tańszy i nawet farba z niego schodzi tak jak z contigo ,więc po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Szczęśliwy to człowiek, dla którego naczelnym problemem jest wybór kubka na napoje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Szczęśliwy to człowiek, dla którego naczelnym problemem jest wybór kubka na napoje! Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 http://www.empik.com...47264,gadzety-p Mam taki świetna ergonomia , bardzo podobny , bardzo wygodny ...o połowę tańszy i nawet farba z niego schodzi tak jak z contigo ,więc po co przepłacać Czy dobrze widzę, że działanie "zaworka" jest takie same jak w Contigo? To może sobie sprawię. Bo (Danny) wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Bo wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Łatwizna A myślicie, że tak nie zrobiłem???? Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju .Ba... są i tacy, którym jest to obojętne, a problemem jest - czy nie zabraknie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Chcesz mieć ciepło wywal kubki kup maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Tylko z widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Jaki kubek termiczny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 http://www.empik.com...47264,gadzety-p Mam taki świetna ergonomia , bardzo podobny , bardzo wygodny ...o połowę tańszy i nawet farba z niego schodzi tak jak z contigo ,więc po co przepłacać Czy dobrze widzę, że działanie "zaworka" jest takie same jak w Contigo? To może sobie sprawię. Bo (Danny) wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Bo wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Łatwizna A myślicie, że tak nie zrobiłem???? Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju .Ba... są i tacy, którym jest to obojętne, a problemem jest - czy nie zabraknie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Chcesz mieć ciepło wywal kubki kup maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Tylko z widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Jaki kubek termiczny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Bo wybór kubka (w kolorze Monaco Blue) nie jest prostą sprawą, jeżeli wybiera się dla Kobiety... No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Łatwizna A myślicie, że tak nie zrobiłem???? Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju .Ba... są i tacy, którym jest to obojętne, a problemem jest - czy nie zabraknie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Chcesz mieć ciepło wywal kubki kup maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Tylko z widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Jaki kubek termiczny × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 No, bez przesady! Przecież to banalnie proste: Wybierasz kubek w kolorze jej ulubionego lakieru do paznokci, lub w kolorze do niego kontrastowym. Jednocześnie kolor powinien pasować do lakieru samochodu. I do torebki. Opcjonalnie, można kolor dostosować do przedmiotów najczęściej leżących na biurku - jeśli kubek będzie używany w pracy. Ale wtedy nie powinien gryźć się z kolorem lunchboxa. I trzeba jeszcze tylko pamiętać o ogólnym wystroju kuchni. Na koniec warto zerknąć na kolor roku ogłaszany przez Pantone, żeby nie było jakiegoś przypału. I gotowe. Łatwizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Łatwizna A myślicie, że tak nie zrobiłem???? Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju .Ba... są i tacy, którym jest to obojętne, a problemem jest - czy nie zabraknie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Chcesz mieć ciepło wywal kubki kup maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Tylko z widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Jaki kubek termiczny
Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Łatwizna A myślicie, że tak nie zrobiłem???? Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju .Ba... są i tacy, którym jest to obojętne, a problemem jest - czy nie zabraknie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Chcesz mieć ciepło wywal kubki kup maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Tylko z widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Jaki kubek termiczny
mig Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ja nie poznałam takiego człowieka. Za to spotkałam w swoim życiu parę osób, dla których naczelnym problemem jest zawsze wybór samego napoju .Ba... są i tacy, którym jest to obojętne, a problemem jest - czy nie zabraknie ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Chcesz mieć ciepło wywal kubki kup maszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Estka, niepokoisz mnie - skąd znasz firmę Pantone??? Tylko z widzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Toro Napisano 24 Maja 2018 Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Tylko z widzenia . Ufff, kubek zaakceptowany. Kolor odpowiada pazurkom, sukience, lakierowi na samochodzie, kotu, firankom, szafkom w kuchni tylko lekki zgrzyt z narzutą na kanapie. A, i trzyma temperaturę. Pantone - faktycznie, przecież w tym biznesie stosunkowo równy podział pci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 4 lata później... Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Kozel Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Poza tym mają obecnie limitowane serie z nadrukami https://kubekcontigo.pl/pol_m_Z-nadrukami-4647.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lexi Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 24.05.2018 o 16:34, mig napisał: a problemem jest - czy nie zabraknie ... 😉 A najlepsze że chociaż widać że ubywa to zawsze wszyscy są zaskoczeni jak zabraknie.. 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlodzio Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 W dniu 18.01.2023 o 13:53, Klaudans napisał: ... jedyne które nie rozlewają napojów nawet jak masz kubek do góry nogami w torebce ... Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:56, mlodzio napisał: Właśnie takiego szukałem, nawet jak będzie do góry nogami nie będę miał mokro w torebce. Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 5 godzin temu, star napisał: Ja nawet zamówiłem na Walentynki. Torebkę? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2023 27 minut temu, brachol napisał: Torebkę? Dobrze, ze nie wybrałeś losowo innych słów z cytatu mogłoby być ciekawie, ale nie nie torebkę, a kubek contigo, pomarańczowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi