AndRand Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Nie miałem jeszcze okazji tomahawka, ale w puchu upadek to trochę jak skok w basen z piłeczkami. Najbardziej upierdliwe jest wygrzebywanie śniegu z gogli. Podstawa do dobrze ustawione wiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 239 Dodano 7 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 15 23 21 17 Popularne dni 20 Lut 38 5 Mar 27 8 Mar 24 21 Lut 21 Top użytkownicy w tym temacie jan koval 15 odpowiedzi Harpia 23 odpowiedzi star 21 odpowiedzi Joanna Sm 17 odpowiedzi Popularne dni 20 Lut 2019 38 odpowiedzi 5 Mar 2017 27 odpowiedzi 8 Mar 2017 24 odpowiedzi 21 Lut 2019 21 odpowiedzi Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie miałem jeszcze okazji tomahawka, ale w puchu upadek to trochę jak skok w basen z piłeczkami. Najbardziej upierdliwe jest wygrzebywanie śniegu z gogli. Podstawa do dobrze ustawione wiązania.Nawet nie wiedziałem, że to się nazywa tomahawk, ale trafnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Jak są wybitnie sprawni i nie boją się upadków, szanse urazu spadają drastycznie. Wystarczy, że nie uderzą w coś czołowo tylko stopniowo wytracają prędkość wtedy zwykle kończy się szczęśliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie miałem jeszcze okazji tomahawka, ale w puchu upadek to trochę jak skok w basen z piłeczkami. Najbardziej upierdliwe jest wygrzebywanie śniegu z gogli. Podstawa do dobrze ustawione wiązania. PIeprzysz: nie dusiles sie w puchu………….czy w glebokim sniegu udajacym puch…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 10 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Nie miałem jeszcze okazji tomahawka, ale w puchu upadek to trochę jak skok w basen z piłeczkami. Najbardziej upierdliwe jest wygrzebywanie śniegu z gogli. Podstawa do dobrze ustawione wiązania.Nawet nie wiedziałem, że to się nazywa tomahawk, ale trafnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Jak są wybitnie sprawni i nie boją się upadków, szanse urazu spadają drastycznie. Wystarczy, że nie uderzą w coś czołowo tylko stopniowo wytracają prędkość wtedy zwykle kończy się szczęśliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 15 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2020 Nie miałem jeszcze okazji tomahawka, ale w puchu upadek to trochę jak skok w basen z piłeczkami. Najbardziej upierdliwe jest wygrzebywanie śniegu z gogli. Podstawa do dobrze ustawione wiązania. PIeprzysz: nie dusiles sie w puchu………….czy w glebokim sniegu udajacym puch…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 10 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi