Harpia Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Dorosły chłop.... Zapowiada odejście z forum jakby miał nastać armagedon. odsłona 1,2,3 …... Nie pasuje Ci skasuj konto - pasuje zostań - bądź facetem Jak potrafisz skasować konto to to zrób. Wcześniej machnij choć jeden post o nartach p.s. założę się , że masz dwa konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 239 Dodano 7 l Ostatniej odpowiedzi 4 l Top użytkownicy w tym temacie 15 23 21 17 Popularne dni 20 Lut 38 5 Mar 27 8 Mar 24 21 Lut 21 Top użytkownicy w tym temacie jan koval 15 odpowiedzi Harpia 23 odpowiedzi star 21 odpowiedzi Joanna Sm 17 odpowiedzi Popularne dni 20 Lut 2019 38 odpowiedzi 5 Mar 2017 27 odpowiedzi 8 Mar 2017 24 odpowiedzi 21 Lut 2019 21 odpowiedzi Chertan Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 To ja też tak obronnie. Też mam Twój numer Jerzy, ale gdzie będzie się można grupowo umawiać na minizloty? Jakie ostatnio były? Przecież nie będziemy rozsyłać SMS do wszystkich, a tak to od razu widać kto i gdzie. Miałeś olać Freda, to co wreszcie olej. Przecież człowiek się karmi wkurwem innych, a po nim obelgi spływają jak po kaczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 [quote name="Chertan" post="610861" timestamp="1550773579"]To ja też tak obronnie. Też mam Twój numer Jerzy, ale gdzie będzie się można grupowo umawiać na minizloty? Jakie ostatnio były? Przecież nie będziemy rozsyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 only love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 xd❤ love skining, winter and sammer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kubad7 Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Widzę, że kawał inteligentnego humoru się tu wkradł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Zróbcie sobie ustawkę i koniecznie nagrajcie film. Przy dobrej reklamie taka bójka emerytów będzie miała dużo odsłon na youtube. Może jeszcze na tym zarobicie. Proponuję też rozpowszechniać info, że fredo to kolega tuska z wermachtu a harpia to krakowski działacz pisu i były ksiądz. Może nawet pojawicie się w fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Blacov Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Zróbcie sobie ustawkę i koniecznie nagrajcie film. Przy dobrej reklamie taka bójka emerytów będzie miała dużo odsłon na youtube. Może jeszcze na tym zarobicie. Proponuję też rozpowszechniać info, że fredo to kolega tuska z wermachtu a harpia to krakowski działacz pisu i były ksiądz. Może nawet pojawicie się w fakcie. To jest przeciez temat do uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 ..... Znam wielu narciarzy którzy jeżdżą znacznie lepiej niż ja. ..... Bardzo ich lubię i szanuję ....... Mam dość. ..... Jak widzę kolegów w moim wieku, którym przed startem mówię " wciągnij brzuch" a oni odpowiadają " już wciągnąłem " to zdecydowałem.............................., że nie kupię W poprawieniu techniki jest o wiele więcej potencjału...... p.s. podstawową zaleta gumy w zawodach jest łatwość dopięcia klamerek w butach. To dużo.To będzie o sięganiu do albo i poniżej kolan i mocnym korpusie, zakładaniu gumy i wciąganiu brzucha ....czyli jak zgrabnie z upadku się podnieść ? do wstawania potrzebne są silne mięśnie brzucha A te mam wyjątkowo mocne. Naprawdę. Codziennie po 40 brzuszków. To mam dobrą wiadomość: Joginka poleca tylko 3 takie brzuszki rano przed śniadaniem. Ćwiczenie nazywa się tak: Uddiyana Bandha . - abdominal lock. Podobno lepiej zacząć od Nauli Kriya. https://youtu.be/vZLn6ExV1Ao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 xd❤ love skining, winter and sammer.only loveO ja cież, ale jesteś przenikliwy, przejrzałeś mnie, dopadłeś i wyciągnąłeś na wierzch najbardziej skrywane uczucia. Szaaaacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 xd❤ love skining, winter and sammer. Oczywiście chodzi o Matthiasa Sammera. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Oczywiście chodzi o Matthiasa Sammera. Pozdro Nic nie rozumię, Sammer M. pilkarzem był ok. nie pogodzi Panów narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Joanna Sm Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam, Właśnie wróciłam z wyjazdu, gdzie odświeżałam techniki upadkowe. Dzięki Majka- zwróciłaś moja uwagę, że kije wcale nie są potrzebne do wstania. Przydało mi się w puchu, gdzie proste sięgniecie do kolan i pionizacja była dużo łatwiejsza niż wbijanie kija. Dodatkowo jeździłam za - Dan Egan w Big Sky. https://youtu.be/ZaGJulNz9m8 Wzbogacilam podstawy teoretyczne o tzw. technikę „ratującą” przy upadku w stromym terenie. 1. Obrócić się na brzuch, głowa u góry. 2. Wbijać się rękoma i nogami - naśladując ruchy wiatraka, albo walenie i kopanie w zamknięte drzwi. Ominęły mnie jedynie praktyczna ćwiczenia takiego upadku. Ciekawym momentem była jazda we mgle, w sytuacji gdzie nie ma punktów odniesienia typu skał czy lasu- jeden z narciarzy w grupie zaproponował, żeby zamknąć oczy, bo widok nie pomaga a nawet przeszkadza. .... spróbowałam ..,, ale tylko na chwilkę, wrażenia fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yukisan Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Stałem z boku trasy tyłem do stoku. Niespodziewanie snowboardzista rozsunął mi tyły nart ponad zakres mojej stabilności. Poleciałem na plecy, narty się wypięły. Zatrzymał się i coś mi tam pomagał, a ja go klęłem od nieudaczników. Gościu przekonywał jaki to jest fun na desce, a ja go pytam: "co to za fun skoro nie panujesz nad swoją jazdą i powodujesz kraksę?". Nie dotarło. Póki co kolano boli mnie drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam, Właśnie wróciłam z wyjazdu, gdzie odświeżałam techniki upadkowe. Dzięki Majka- zwróciłaś moja uwagę, że kije wcale nie są potrzebne do wstania. Przydało mi się w puchu, gdzie proste sięgniecie do kolan i pionizacja była dużo łatwiejsza niż wbijanie kija. Dodatkowo jeździłam za - Dan Egan w Big Sky.https://youtu.be/ZaGJulNz9m8 Wzbogacilam podstawy teoretyczne o tzw. technikę „ratującą” przy upadku w stromym terenie. 1. Obrócić się na brzuch, głowa u góry. 2. Wbijać się rękoma i nogami - naśladując ruchy wiatraka, albo walenie i kopanie w zamknięte drzwi. Ominęły mnie jedynie praktyczna ćwiczenia takiego upadku. Ciekawym momentem była jazda we mgle, w sytuacji gdzie nie ma punktów odniesienia typu skał czy lasu- jeden z narciarzy w grupie zaproponował, żeby zamknąć oczy, bo widok nie pomaga a nawet przeszkadza. .... spróbowałam ..,, ale tylko na chwilkę, wrażenia fantastyczne. hmmmmmmmmm - Big Sky to ciekawe miejsce, Joanna to potwierdzi - ja mam osobisty wklad w to miejsce - razem z corkami wyczailismy swietna linie - ok 40 stopni, dziewiczy, gleboki snieg wiodacy w drzewa - 3 pierwsze skrety - swietnie - i nagle…..cos mnie wywala w powietrze (pozniej sie okazalo, ze wpadlem na zebiste skaly) - 360 w powietrzu i ladowanie glowa w dol…..ooooops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 hmmmmmmmmm - Big Sky to ciekawe miejsce, Joanna to potwierdzi - ja mam osobisty wklad w to miejsce - razem z corkami wyczailismy swietna linie - ok 40 stopni, dziewiczy, gleboki snieg wiodacy w drzewa - 3 pierwsze skrety - swietnie - i nagle…..cos mnie wywala w powietrze (pozniej sie okazalo, ze wpadlem na zebiste skaly) - 360 w powietrzu i ladowanie glowa w dol…..ooooops Janie, Potwierdzam, wszystko ....i ciekawy teren i.... upadek głową w dół.... Jedynie narta wystawała ze śniegu - masz dużo szczęścia, że córki Cię odkopały i pozbierały. Zuch dziewczyny!! A dla Ciebie skończyło się bez szwanku i kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 wiesz - gdyby nie One ( nic przeciw innym osobom) prawdopodobnie nie walil bym tak w nieznanym terenie - hmmmmm, nie obiecuje, ze to prawda…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 wiesz - gdyby nie One ( nic przeciw innym osobom) prawdopodobnie nie walil bym tak w nieznanym terenie - hmmmmm, nie obiecuje, ze to prawda…... Uhmmm.... tak drzewa się zagęściły i nie wiem jak przetarliście się razem przez las??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Uhmmm.... tak drzewa się zagęściły i nie wiem jak przetarliście się razem przez las??? HMMM - To nie problem - przerabialismy to wiele razy - snieg jest najlepszy tam, gdzie nie jest latwo dostepny…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 W 0:46 to byla czapka czy głową..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk o jezuuuuuuuuu... strasznie to wszystko wygląda!!! i ta ludzka głupota aż boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Był wątek o saltach, Joanna się przymierzam, nie mogę znaleźć, stąd wykop. Upadki cudze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Są złamania. Ale nie po każdym koziolku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Nasze upadki :) × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Chertan Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 To ja też tak obronnie. Też mam Twój numer Jerzy, ale gdzie będzie się można grupowo umawiać na minizloty? Jakie ostatnio były? Przecież nie będziemy rozsyłać SMS do wszystkich, a tak to od razu widać kto i gdzie. Miałeś olać Freda, to co wreszcie olej. Przecież człowiek się karmi wkurwem innych, a po nim obelgi spływają jak po kaczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 [quote name="Chertan" post="610861" timestamp="1550773579"]To ja też tak obronnie. Też mam Twój numer Jerzy, ale gdzie będzie się można grupowo umawiać na minizloty? Jakie ostatnio były? Przecież nie będziemy rozsyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 only love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 xd❤ love skining, winter and sammer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubad7 Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Widzę, że kawał inteligentnego humoru się tu wkradł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Zróbcie sobie ustawkę i koniecznie nagrajcie film. Przy dobrej reklamie taka bójka emerytów będzie miała dużo odsłon na youtube. Może jeszcze na tym zarobicie. Proponuję też rozpowszechniać info, że fredo to kolega tuska z wermachtu a harpia to krakowski działacz pisu i były ksiądz. Może nawet pojawicie się w fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blacov Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Zróbcie sobie ustawkę i koniecznie nagrajcie film. Przy dobrej reklamie taka bójka emerytów będzie miała dużo odsłon na youtube. Może jeszcze na tym zarobicie. Proponuję też rozpowszechniać info, że fredo to kolega tuska z wermachtu a harpia to krakowski działacz pisu i były ksiądz. Może nawet pojawicie się w fakcie. To jest przeciez temat do uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 ..... Znam wielu narciarzy którzy jeżdżą znacznie lepiej niż ja. ..... Bardzo ich lubię i szanuję ....... Mam dość. ..... Jak widzę kolegów w moim wieku, którym przed startem mówię " wciągnij brzuch" a oni odpowiadają " już wciągnąłem " to zdecydowałem.............................., że nie kupię W poprawieniu techniki jest o wiele więcej potencjału...... p.s. podstawową zaleta gumy w zawodach jest łatwość dopięcia klamerek w butach. To dużo.To będzie o sięganiu do albo i poniżej kolan i mocnym korpusie, zakładaniu gumy i wciąganiu brzucha ....czyli jak zgrabnie z upadku się podnieść ? do wstawania potrzebne są silne mięśnie brzucha A te mam wyjątkowo mocne. Naprawdę. Codziennie po 40 brzuszków. To mam dobrą wiadomość: Joginka poleca tylko 3 takie brzuszki rano przed śniadaniem. Ćwiczenie nazywa się tak: Uddiyana Bandha . - abdominal lock. Podobno lepiej zacząć od Nauli Kriya. https://youtu.be/vZLn6ExV1Ao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 xd❤ love skining, winter and sammer.only loveO ja cież, ale jesteś przenikliwy, przejrzałeś mnie, dopadłeś i wyciągnąłeś na wierzch najbardziej skrywane uczucia. Szaaaacun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 xd❤ love skining, winter and sammer. Oczywiście chodzi o Matthiasa Sammera. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Diakon Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Oczywiście chodzi o Matthiasa Sammera. Pozdro Nic nie rozumię, Sammer M. pilkarzem był ok. nie pogodzi Panów narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... Joanna Sm Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam, Właśnie wróciłam z wyjazdu, gdzie odświeżałam techniki upadkowe. Dzięki Majka- zwróciłaś moja uwagę, że kije wcale nie są potrzebne do wstania. Przydało mi się w puchu, gdzie proste sięgniecie do kolan i pionizacja była dużo łatwiejsza niż wbijanie kija. Dodatkowo jeździłam za - Dan Egan w Big Sky. https://youtu.be/ZaGJulNz9m8 Wzbogacilam podstawy teoretyczne o tzw. technikę „ratującą” przy upadku w stromym terenie. 1. Obrócić się na brzuch, głowa u góry. 2. Wbijać się rękoma i nogami - naśladując ruchy wiatraka, albo walenie i kopanie w zamknięte drzwi. Ominęły mnie jedynie praktyczna ćwiczenia takiego upadku. Ciekawym momentem była jazda we mgle, w sytuacji gdzie nie ma punktów odniesienia typu skał czy lasu- jeden z narciarzy w grupie zaproponował, żeby zamknąć oczy, bo widok nie pomaga a nawet przeszkadza. .... spróbowałam ..,, ale tylko na chwilkę, wrażenia fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yukisan Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Stałem z boku trasy tyłem do stoku. Niespodziewanie snowboardzista rozsunął mi tyły nart ponad zakres mojej stabilności. Poleciałem na plecy, narty się wypięły. Zatrzymał się i coś mi tam pomagał, a ja go klęłem od nieudaczników. Gościu przekonywał jaki to jest fun na desce, a ja go pytam: "co to za fun skoro nie panujesz nad swoją jazdą i powodujesz kraksę?". Nie dotarło. Póki co kolano boli mnie drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam, Właśnie wróciłam z wyjazdu, gdzie odświeżałam techniki upadkowe. Dzięki Majka- zwróciłaś moja uwagę, że kije wcale nie są potrzebne do wstania. Przydało mi się w puchu, gdzie proste sięgniecie do kolan i pionizacja była dużo łatwiejsza niż wbijanie kija. Dodatkowo jeździłam za - Dan Egan w Big Sky.https://youtu.be/ZaGJulNz9m8 Wzbogacilam podstawy teoretyczne o tzw. technikę „ratującą” przy upadku w stromym terenie. 1. Obrócić się na brzuch, głowa u góry. 2. Wbijać się rękoma i nogami - naśladując ruchy wiatraka, albo walenie i kopanie w zamknięte drzwi. Ominęły mnie jedynie praktyczna ćwiczenia takiego upadku. Ciekawym momentem była jazda we mgle, w sytuacji gdzie nie ma punktów odniesienia typu skał czy lasu- jeden z narciarzy w grupie zaproponował, żeby zamknąć oczy, bo widok nie pomaga a nawet przeszkadza. .... spróbowałam ..,, ale tylko na chwilkę, wrażenia fantastyczne. hmmmmmmmmm - Big Sky to ciekawe miejsce, Joanna to potwierdzi - ja mam osobisty wklad w to miejsce - razem z corkami wyczailismy swietna linie - ok 40 stopni, dziewiczy, gleboki snieg wiodacy w drzewa - 3 pierwsze skrety - swietnie - i nagle…..cos mnie wywala w powietrze (pozniej sie okazalo, ze wpadlem na zebiste skaly) - 360 w powietrzu i ladowanie glowa w dol…..ooooops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 hmmmmmmmmm - Big Sky to ciekawe miejsce, Joanna to potwierdzi - ja mam osobisty wklad w to miejsce - razem z corkami wyczailismy swietna linie - ok 40 stopni, dziewiczy, gleboki snieg wiodacy w drzewa - 3 pierwsze skrety - swietnie - i nagle…..cos mnie wywala w powietrze (pozniej sie okazalo, ze wpadlem na zebiste skaly) - 360 w powietrzu i ladowanie glowa w dol…..ooooops Janie, Potwierdzam, wszystko ....i ciekawy teren i.... upadek głową w dół.... Jedynie narta wystawała ze śniegu - masz dużo szczęścia, że córki Cię odkopały i pozbierały. Zuch dziewczyny!! A dla Ciebie skończyło się bez szwanku i kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 wiesz - gdyby nie One ( nic przeciw innym osobom) prawdopodobnie nie walil bym tak w nieznanym terenie - hmmmmm, nie obiecuje, ze to prawda…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 wiesz - gdyby nie One ( nic przeciw innym osobom) prawdopodobnie nie walil bym tak w nieznanym terenie - hmmmmm, nie obiecuje, ze to prawda…... Uhmmm.... tak drzewa się zagęściły i nie wiem jak przetarliście się razem przez las??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Uhmmm.... tak drzewa się zagęściły i nie wiem jak przetarliście się razem przez las??? HMMM - To nie problem - przerabialismy to wiele razy - snieg jest najlepszy tam, gdzie nie jest latwo dostepny…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 W 0:46 to byla czapka czy głową..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk o jezuuuuuuuuu... strasznie to wszystko wygląda!!! i ta ludzka głupota aż boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Był wątek o saltach, Joanna się przymierzam, nie mogę znaleźć, stąd wykop. Upadki cudze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Są złamania. Ale nie po każdym koziolku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Nasze upadki :)
Diakon Napisano 23 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2019 Oczywiście chodzi o Matthiasa Sammera. Pozdro Nic nie rozumię, Sammer M. pilkarzem był ok. nie pogodzi Panów narciarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam, Właśnie wróciłam z wyjazdu, gdzie odświeżałam techniki upadkowe. Dzięki Majka- zwróciłaś moja uwagę, że kije wcale nie są potrzebne do wstania. Przydało mi się w puchu, gdzie proste sięgniecie do kolan i pionizacja była dużo łatwiejsza niż wbijanie kija. Dodatkowo jeździłam za - Dan Egan w Big Sky. https://youtu.be/ZaGJulNz9m8 Wzbogacilam podstawy teoretyczne o tzw. technikę „ratującą” przy upadku w stromym terenie. 1. Obrócić się na brzuch, głowa u góry. 2. Wbijać się rękoma i nogami - naśladując ruchy wiatraka, albo walenie i kopanie w zamknięte drzwi. Ominęły mnie jedynie praktyczna ćwiczenia takiego upadku. Ciekawym momentem była jazda we mgle, w sytuacji gdzie nie ma punktów odniesienia typu skał czy lasu- jeden z narciarzy w grupie zaproponował, żeby zamknąć oczy, bo widok nie pomaga a nawet przeszkadza. .... spróbowałam ..,, ale tylko na chwilkę, wrażenia fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yukisan Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Stałem z boku trasy tyłem do stoku. Niespodziewanie snowboardzista rozsunął mi tyły nart ponad zakres mojej stabilności. Poleciałem na plecy, narty się wypięły. Zatrzymał się i coś mi tam pomagał, a ja go klęłem od nieudaczników. Gościu przekonywał jaki to jest fun na desce, a ja go pytam: "co to za fun skoro nie panujesz nad swoją jazdą i powodujesz kraksę?". Nie dotarło. Póki co kolano boli mnie drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam, Właśnie wróciłam z wyjazdu, gdzie odświeżałam techniki upadkowe. Dzięki Majka- zwróciłaś moja uwagę, że kije wcale nie są potrzebne do wstania. Przydało mi się w puchu, gdzie proste sięgniecie do kolan i pionizacja była dużo łatwiejsza niż wbijanie kija. Dodatkowo jeździłam za - Dan Egan w Big Sky.https://youtu.be/ZaGJulNz9m8 Wzbogacilam podstawy teoretyczne o tzw. technikę „ratującą” przy upadku w stromym terenie. 1. Obrócić się na brzuch, głowa u góry. 2. Wbijać się rękoma i nogami - naśladując ruchy wiatraka, albo walenie i kopanie w zamknięte drzwi. Ominęły mnie jedynie praktyczna ćwiczenia takiego upadku. Ciekawym momentem była jazda we mgle, w sytuacji gdzie nie ma punktów odniesienia typu skał czy lasu- jeden z narciarzy w grupie zaproponował, żeby zamknąć oczy, bo widok nie pomaga a nawet przeszkadza. .... spróbowałam ..,, ale tylko na chwilkę, wrażenia fantastyczne. hmmmmmmmmm - Big Sky to ciekawe miejsce, Joanna to potwierdzi - ja mam osobisty wklad w to miejsce - razem z corkami wyczailismy swietna linie - ok 40 stopni, dziewiczy, gleboki snieg wiodacy w drzewa - 3 pierwsze skrety - swietnie - i nagle…..cos mnie wywala w powietrze (pozniej sie okazalo, ze wpadlem na zebiste skaly) - 360 w powietrzu i ladowanie glowa w dol…..ooooops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 hmmmmmmmmm - Big Sky to ciekawe miejsce, Joanna to potwierdzi - ja mam osobisty wklad w to miejsce - razem z corkami wyczailismy swietna linie - ok 40 stopni, dziewiczy, gleboki snieg wiodacy w drzewa - 3 pierwsze skrety - swietnie - i nagle…..cos mnie wywala w powietrze (pozniej sie okazalo, ze wpadlem na zebiste skaly) - 360 w powietrzu i ladowanie glowa w dol…..ooooops Janie, Potwierdzam, wszystko ....i ciekawy teren i.... upadek głową w dół.... Jedynie narta wystawała ze śniegu - masz dużo szczęścia, że córki Cię odkopały i pozbierały. Zuch dziewczyny!! A dla Ciebie skończyło się bez szwanku i kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 wiesz - gdyby nie One ( nic przeciw innym osobom) prawdopodobnie nie walil bym tak w nieznanym terenie - hmmmmm, nie obiecuje, ze to prawda…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Joanna Sm Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 wiesz - gdyby nie One ( nic przeciw innym osobom) prawdopodobnie nie walil bym tak w nieznanym terenie - hmmmmm, nie obiecuje, ze to prawda…... Uhmmm.... tak drzewa się zagęściły i nie wiem jak przetarliście się razem przez las??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Uhmmm.... tak drzewa się zagęściły i nie wiem jak przetarliście się razem przez las??? HMMM - To nie problem - przerabialismy to wiele razy - snieg jest najlepszy tam, gdzie nie jest latwo dostepny…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 W 0:46 to byla czapka czy głową..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk o jezuuuuuuuuu... strasznie to wszystko wygląda!!! i ta ludzka głupota aż boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Był wątek o saltach, Joanna się przymierzam, nie mogę znaleźć, stąd wykop. Upadki cudze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Są złamania. Ale nie po każdym koziolku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Nauka jazdy Nasze upadki :)
Joanna Sm Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 hmmmmmmmmm - Big Sky to ciekawe miejsce, Joanna to potwierdzi - ja mam osobisty wklad w to miejsce - razem z corkami wyczailismy swietna linie - ok 40 stopni, dziewiczy, gleboki snieg wiodacy w drzewa - 3 pierwsze skrety - swietnie - i nagle…..cos mnie wywala w powietrze (pozniej sie okazalo, ze wpadlem na zebiste skaly) - 360 w powietrzu i ladowanie glowa w dol…..ooooops Janie, Potwierdzam, wszystko ....i ciekawy teren i.... upadek głową w dół.... Jedynie narta wystawała ze śniegu - masz dużo szczęścia, że córki Cię odkopały i pozbierały. Zuch dziewczyny!! A dla Ciebie skończyło się bez szwanku i kontuzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 3 Marca 2019 Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 wiesz - gdyby nie One ( nic przeciw innym osobom) prawdopodobnie nie walil bym tak w nieznanym terenie - hmmmmm, nie obiecuje, ze to prawda…... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna Sm Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 wiesz - gdyby nie One ( nic przeciw innym osobom) prawdopodobnie nie walil bym tak w nieznanym terenie - hmmmmm, nie obiecuje, ze to prawda…... Uhmmm.... tak drzewa się zagęściły i nie wiem jak przetarliście się razem przez las??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 4 Marca 2019 Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Uhmmm.... tak drzewa się zagęściły i nie wiem jak przetarliście się razem przez las??? HMMM - To nie problem - przerabialismy to wiele razy - snieg jest najlepszy tam, gdzie nie jest latwo dostepny…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 W 0:46 to byla czapka czy głową..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk o jezuuuuuuuuu... strasznie to wszystko wygląda!!! i ta ludzka głupota aż boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Był wątek o saltach, Joanna się przymierzam, nie mogę znaleźć, stąd wykop. Upadki cudze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Są złamania. Ale nie po każdym koziolku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 W 0:46 to byla czapka czy głową..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 8 Marca 2019 Udostępnij Napisano 8 Marca 2019 https://www.facebook...0313221?sfns=mo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk o jezuuuuuuuuu... strasznie to wszystko wygląda!!! i ta ludzka głupota aż boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Był wątek o saltach, Joanna się przymierzam, nie mogę znaleźć, stąd wykop. Upadki cudze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Są złamania. Ale nie po każdym koziolku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 4 5 6 7 8 9 10 Dalej Strona 9 z 10 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Był wątek o saltach, Joanna się przymierzam, nie mogę znaleźć, stąd wykop. Upadki cudze;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2020 Niesamowite jest jak wychodzą przytomni z tylu "koziołków" i bez złamań. Są złamania. Ale nie po każdym koziolku;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi