blachaxxx Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Witam Mam taki dylemat jesli stopa na miarce ma idelalnie 24,5 cm To jakie buty wziac, przy tych z wkladdka 24,5cm palce sa na koncu botka a 25 cm chyba wogole nie ma bo sa to 25,5cm co zrobic w takim przypadku? Wiadomo palce sie cofaja ale czy nie powinno byc luzu na botku? Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Stopa 24,5 = buty 24,5. Można przymierzyć mniejsze, ale nie większe. Jeżeli buty równe stopie są za ciasne, to trzeba szukać innego modelu, a nie większego rozmiaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blachaxxx Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ok dzieki, dziwi mnie tylko iz botek jest na "0" a powinien miec chyba luzu troche. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Stopa 24,5 = buty 24,5. Można przymierzyć mniejsze, ale nie większe. Jeżeli buty równe stopie są za ciasne, to trzeba szukać innego modelu, a nie większego rozmiaru. Ta teza jest (według mnie) trochę dyskusyjna. Moje stopy mają długość 245 i 247mm a moje buty to 23,0. Ujął bym to troszkę inaczej, bezpieczny przedział długości skorupy ( bez ryzyka wyboru zbyt dużych butów ) dla stóp 245mm zawiera się w przedziale 275 do 281mm, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jag24 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Moje stopy mają długość 245 i 247mm a moje buty to 23,0. Twoje buty mają numer 23 tylko teoretycznie,bo chyba Twoje stopy nie kurczą się o 15 i 17 mm po włożeniu do buta narciarskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Twoje buty mają numer 23 tylko teoretycznie,bo chyba Twoje stopy nie kurczą się o 15 i 17 mm po włożeniu do buta narciarskiego? a jednak... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ta teza jest (według mnie) trochę dyskusyjna. Moje stopy mają długość 245 i 247mm a moje buty to 23,0. Ujął bym to troszkę inaczej, bezpieczny przedział długości skorupy ( bez ryzyka wyboru zbyt dużych butów ) dla stóp 245mm zawiera się w przedziale 275 do 281mm, Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Napisałam, że można przymierzyć mniejsze i oczywiście można je sobie potem kupić. W zasadzie, jak ktoś chce - może je kupić bez mierzenia. Nie zabraniam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Jeśli Post poczuł się urażony to Go przepraszam ale...można było odnieść wrażenie że należy zmierzyć długość stóp i kupić buty wg tej wskazówki: Stopa 24,5 = buty 24,5, a to prosta droga do kupienia butów za dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ok dzieki, dziwi mnie tylko iz botek jest na "0" a powinien miec chyba luzu troche. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nie. Botek jest jak skarpeta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Pinifarina Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. Nie ma fizycznie możliwości aby w cytowane 23 zmieścić normalnie 24,5 stopę. Polecam zmierzyć buta oraz stopę. Aby dojść do prawdziwego wymiaru długości jednej z nich. Szerokość i podbicie stopy. Należy zwrócić uwagę aby kupić sobie model szerszy lub mniejszy do szczupłości stopy. Bo pomimo długości za każdym razem tej samej to istnieją dwie szerokości buta oznaczone jedynie modelem producenta. O ile ze zbyt dużym mozna sobie poradzić drugą wkłądką o tyle ze zbyt małym niestety nie poradzi sobie właściciel w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. .................. Nie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jag24 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Moje stopy mają długość 245 i 247mm a moje buty to 23,0. Twoje buty mają numer 23 tylko teoretycznie,bo chyba Twoje stopy nie kurczą się o 15 i 17 mm po włożeniu do buta narciarskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Twoje buty mają numer 23 tylko teoretycznie,bo chyba Twoje stopy nie kurczą się o 15 i 17 mm po włożeniu do buta narciarskiego? a jednak... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ta teza jest (według mnie) trochę dyskusyjna. Moje stopy mają długość 245 i 247mm a moje buty to 23,0. Ujął bym to troszkę inaczej, bezpieczny przedział długości skorupy ( bez ryzyka wyboru zbyt dużych butów ) dla stóp 245mm zawiera się w przedziale 275 do 281mm, Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Napisałam, że można przymierzyć mniejsze i oczywiście można je sobie potem kupić. W zasadzie, jak ktoś chce - może je kupić bez mierzenia. Nie zabraniam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Jeśli Post poczuł się urażony to Go przepraszam ale...można było odnieść wrażenie że należy zmierzyć długość stóp i kupić buty wg tej wskazówki: Stopa 24,5 = buty 24,5, a to prosta droga do kupienia butów za dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ok dzieki, dziwi mnie tylko iz botek jest na "0" a powinien miec chyba luzu troche. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nie. Botek jest jak skarpeta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Pinifarina Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. Nie ma fizycznie możliwości aby w cytowane 23 zmieścić normalnie 24,5 stopę. Polecam zmierzyć buta oraz stopę. Aby dojść do prawdziwego wymiaru długości jednej z nich. Szerokość i podbicie stopy. Należy zwrócić uwagę aby kupić sobie model szerszy lub mniejszy do szczupłości stopy. Bo pomimo długości za każdym razem tej samej to istnieją dwie szerokości buta oznaczone jedynie modelem producenta. O ile ze zbyt dużym mozna sobie poradzić drugą wkłądką o tyle ze zbyt małym niestety nie poradzi sobie właściciel w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. .................. Nie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Twoje buty mają numer 23 tylko teoretycznie,bo chyba Twoje stopy nie kurczą się o 15 i 17 mm po włożeniu do buta narciarskiego? a jednak... Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ta teza jest (według mnie) trochę dyskusyjna. Moje stopy mają długość 245 i 247mm a moje buty to 23,0. Ujął bym to troszkę inaczej, bezpieczny przedział długości skorupy ( bez ryzyka wyboru zbyt dużych butów ) dla stóp 245mm zawiera się w przedziale 275 do 281mm, Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Napisałam, że można przymierzyć mniejsze i oczywiście można je sobie potem kupić. W zasadzie, jak ktoś chce - może je kupić bez mierzenia. Nie zabraniam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Jeśli Post poczuł się urażony to Go przepraszam ale...można było odnieść wrażenie że należy zmierzyć długość stóp i kupić buty wg tej wskazówki: Stopa 24,5 = buty 24,5, a to prosta droga do kupienia butów za dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ok dzieki, dziwi mnie tylko iz botek jest na "0" a powinien miec chyba luzu troche. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nie. Botek jest jak skarpeta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Pinifarina Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. Nie ma fizycznie możliwości aby w cytowane 23 zmieścić normalnie 24,5 stopę. Polecam zmierzyć buta oraz stopę. Aby dojść do prawdziwego wymiaru długości jednej z nich. Szerokość i podbicie stopy. Należy zwrócić uwagę aby kupić sobie model szerszy lub mniejszy do szczupłości stopy. Bo pomimo długości za każdym razem tej samej to istnieją dwie szerokości buta oznaczone jedynie modelem producenta. O ile ze zbyt dużym mozna sobie poradzić drugą wkłądką o tyle ze zbyt małym niestety nie poradzi sobie właściciel w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. .................. Nie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ta teza jest (według mnie) trochę dyskusyjna. Moje stopy mają długość 245 i 247mm a moje buty to 23,0. Ujął bym to troszkę inaczej, bezpieczny przedział długości skorupy ( bez ryzyka wyboru zbyt dużych butów ) dla stóp 245mm zawiera się w przedziale 275 do 281mm, Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Napisałam, że można przymierzyć mniejsze i oczywiście można je sobie potem kupić. W zasadzie, jak ktoś chce - może je kupić bez mierzenia. Nie zabraniam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Jeśli Post poczuł się urażony to Go przepraszam ale...można było odnieść wrażenie że należy zmierzyć długość stóp i kupić buty wg tej wskazówki: Stopa 24,5 = buty 24,5, a to prosta droga do kupienia butów za dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ok dzieki, dziwi mnie tylko iz botek jest na "0" a powinien miec chyba luzu troche. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nie. Botek jest jak skarpeta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Pinifarina Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. Nie ma fizycznie możliwości aby w cytowane 23 zmieścić normalnie 24,5 stopę. Polecam zmierzyć buta oraz stopę. Aby dojść do prawdziwego wymiaru długości jednej z nich. Szerokość i podbicie stopy. Należy zwrócić uwagę aby kupić sobie model szerszy lub mniejszy do szczupłości stopy. Bo pomimo długości za każdym razem tej samej to istnieją dwie szerokości buta oznaczone jedynie modelem producenta. O ile ze zbyt dużym mozna sobie poradzić drugą wkłądką o tyle ze zbyt małym niestety nie poradzi sobie właściciel w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. .................. Nie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
lobo Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Zamiast dyskutować z moją tezą - przeczytaj uważnie cały post . Jeśli Post poczuł się urażony to Go przepraszam ale...można było odnieść wrażenie że należy zmierzyć długość stóp i kupić buty wg tej wskazówki: Stopa 24,5 = buty 24,5, a to prosta droga do kupienia butów za dużych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ok dzieki, dziwi mnie tylko iz botek jest na "0" a powinien miec chyba luzu troche. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nie. Botek jest jak skarpeta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Pinifarina Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. Nie ma fizycznie możliwości aby w cytowane 23 zmieścić normalnie 24,5 stopę. Polecam zmierzyć buta oraz stopę. Aby dojść do prawdziwego wymiaru długości jednej z nich. Szerokość i podbicie stopy. Należy zwrócić uwagę aby kupić sobie model szerszy lub mniejszy do szczupłości stopy. Bo pomimo długości za każdym razem tej samej to istnieją dwie szerokości buta oznaczone jedynie modelem producenta. O ile ze zbyt dużym mozna sobie poradzić drugą wkłądką o tyle ze zbyt małym niestety nie poradzi sobie właściciel w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. .................. Nie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Ok dzieki, dziwi mnie tylko iz botek jest na "0" a powinien miec chyba luzu troche. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Nie. Botek jest jak skarpeta. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Pinifarina Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. Nie ma fizycznie możliwości aby w cytowane 23 zmieścić normalnie 24,5 stopę. Polecam zmierzyć buta oraz stopę. Aby dojść do prawdziwego wymiaru długości jednej z nich. Szerokość i podbicie stopy. Należy zwrócić uwagę aby kupić sobie model szerszy lub mniejszy do szczupłości stopy. Bo pomimo długości za każdym razem tej samej to istnieją dwie szerokości buta oznaczone jedynie modelem producenta. O ile ze zbyt dużym mozna sobie poradzić drugą wkłądką o tyle ze zbyt małym niestety nie poradzi sobie właściciel w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. .................. Nie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
blachaxxx Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinifarina Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. Nie ma fizycznie możliwości aby w cytowane 23 zmieścić normalnie 24,5 stopę. Polecam zmierzyć buta oraz stopę. Aby dojść do prawdziwego wymiaru długości jednej z nich. Szerokość i podbicie stopy. Należy zwrócić uwagę aby kupić sobie model szerszy lub mniejszy do szczupłości stopy. Bo pomimo długości za każdym razem tej samej to istnieją dwie szerokości buta oznaczone jedynie modelem producenta. O ile ze zbyt dużym mozna sobie poradzić drugą wkłądką o tyle ze zbyt małym niestety nie poradzi sobie właściciel w żaden sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak się czyta takie posty z odpowiedziami to finalnie można podsumować Tak będzie super , albo się nie sprawdzi. Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Niepożądane jest więcej, ponieważ dyskomfort ruszającej się stopy nie sprzyja jeździe. .................. Nie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Długość wkładki buta ma być 0,5cm większa niż długość gołej stopy. Dlaczego 0,5 bo jest potrzebne na skarpetę grubą narciarską. Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Najlepsze są takie góralskie, wełniane , zrobione na drutach. Koniecznie muszą być "gryzące" I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 I za duże! Tak, że jak się chodzi na boso po domu, to czubki skarpet zwisają, a jak się naciągnie, to pięta jest na achillesie. a po pierwszym praniu - za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm
bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 a po pierwszym praniu - za małe pierzesz skarpety??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór innego sprzętu narciarskiego Buty narciarskie stopa 24,5cm
RobertK Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 pierzesz skarpety??? no co Ty?! żona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jak mówił Piotr Bałtroczyk: Skarpety zachowują świeżość wraz z ważnością karnetu. Ciekawe jak ktoś ma sezonówkę? Wtedy są świeże aż się połamią i trzeba kupić nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi