krzyzak06 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Witam, czy może ktoś polecić instruktora z dużym doświadczeniem na tyczkach? (albo kursy prowadzone przez takie osoby) Chodzi mi o poprawę techniki bez tyczek, ale pod kątem jazdy na tyczkach. Jak w temacie- na ten moment interesuje mnie głównie krynica, ale jeżeli ktoś był na tego typu kursie w innym miejscu, to także prosiłbym o podzielenie się wrażeniami. Analizując swoje nagrania widzę błędy, ale niestety ciężko mi idzie ich poprawa. Z góry dzięki, Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Mogę Ci polecić Harendę w Zako ale niestety nie znam konkretnych nazwisk. Dobry jest ten instruktor bez oka. I jeszcze taki co prowadzi treningi dla dzieci. Obaj nieraz prowadzili szkolenia weekendowe na tykach. Nie polecam natomiast szefa szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 http://treninginatyczkach.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi