robertdr Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Witajcie, nadszedł czas na zmianę kapci Najwygodniejsze jakie mierzyłem to Tecnica mach1 MV 120 i 110 Znalazłem w internecie coś takiego i jakoś nie mogę tego znaleźć w katalogu. TECNICA Mach 1 110 S MV RT Ktoś rozszyfruje S i RT? Dodam, że do 110 nie zgadza mi się kolor (katalog czarne z pomarańczem), zdjęcie real czarne z niebieskim. Niestety nie umiem załączyć fotki pozdrawiam Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Niestety nie umiem załączyć fotki pozdrawiam Robert Skopiuj fotkę i wklej na pulpit a potem załącz z pulpitu do posta. Wygląda na to że są to buty z oferty przygotowanej dla takich dystrybutorów jak Intersport, Gosport itp. Pewnie sa szersze, 100mm zamiast 98 i być moze wykonane z mniej "szlachetnych" materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Skopiuj fotkę i wklej na pulpit a potem załącz z pulpitu do posta. Wygląda na to że są to buty z oferty przygotowanej dla takich dystrybutorów jak Intersport, Gosport itp. Pewnie sa szersze, 100mm zamiast 98 i być moze wykonane z mniej "szlachetnych" materiałów. no to wklejanie mi nie wychodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 no to wklejanie mi nie wychodzi :( Możesz wklejać na dwa sposoby: Pierwszy - pod polem edycji posta masz ikonę dołącz plik, musisz tylko wskazać źródło i kliknąć dołącz. Drugi, niestety nie wszystkie formaty można dołączyć w pole tekstowe, ale te zdjęcia otwarte na FB bez problemu. Kopiujesz fotkę i wklejasz w pole tekstowe tam gdzie chcesz. Jeżeli nie chce się wkleić albo się wklei, ale będziesz miał informację, że forum nie obsługuje takiego formatu, to trzeba zapisać zdjęcie i patrz punkt pierwszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Może teraz się uda pozd...Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
robertdr Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Skopiuj fotkę i wklej na pulpit a potem załącz z pulpitu do posta. Wygląda na to że są to buty z oferty przygotowanej dla takich dystrybutorów jak Intersport, Gosport itp. Pewnie sa szersze, 100mm zamiast 98 i być moze wykonane z mniej "szlachetnych" materiałów. no to wklejanie mi nie wychodzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 no to wklejanie mi nie wychodzi :( Możesz wklejać na dwa sposoby: Pierwszy - pod polem edycji posta masz ikonę dołącz plik, musisz tylko wskazać źródło i kliknąć dołącz. Drugi, niestety nie wszystkie formaty można dołączyć w pole tekstowe, ale te zdjęcia otwarte na FB bez problemu. Kopiujesz fotkę i wklejasz w pole tekstowe tam gdzie chcesz. Jeżeli nie chce się wkleić albo się wklei, ale będziesz miał informację, że forum nie obsługuje takiego formatu, to trzeba zapisać zdjęcie i patrz punkt pierwszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... robertdr Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Może teraz się uda pozd...Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
kordiankw Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 no to wklejanie mi nie wychodzi :( Możesz wklejać na dwa sposoby: Pierwszy - pod polem edycji posta masz ikonę dołącz plik, musisz tylko wskazać źródło i kliknąć dołącz. Drugi, niestety nie wszystkie formaty można dołączyć w pole tekstowe, ale te zdjęcia otwarte na FB bez problemu. Kopiujesz fotkę i wklejasz w pole tekstowe tam gdzie chcesz. Jeżeli nie chce się wkleić albo się wklei, ale będziesz miał informację, że forum nie obsługuje takiego formatu, to trzeba zapisać zdjęcie i patrz punkt pierwszy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertdr Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Może teraz się uda pozd...Ro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi