blachaxxx Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Witam mam pytanie czy mozecie polecic jakiegos instruktora w wisle na nowej osadzie ? Wiem ze sa szkolki ale bez urazy wzialem w sobote instruktora ze szkolki i troche kiepsko, to tak odwalic na godzine i pa pa nigdy wiecej i tak sie nie spotkamy. Jak mowie nie chce nikogo urazic ale aby kogos czegos nauczyc trzeba miec doswiadczenie i pasje a w wiekszoci szkolek studenci co poprostu potrafia jezdzic. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Witam mam pytanie czy mozecie polecic jakiegos instruktora w wisle na nowej osadzie ? Wiem ze sa szkolki ale bez urazy wzialem w sobote instruktora ze szkolki i troche kiepsko, to tak odwalic na godzine i pa pa nigdy wiecej i tak sie nie spotkamy. Jak mowie nie chce nikogo urazic ale aby kogos czegos nauczyc trzeba miec doswiadczenie i pasje a w wiekszoci szkolek studenci co poprostu potrafia jezdzic. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk KAROL szkoła narciarska JAR-SKI. Co prawda nie Nowa Osada a Klepki, ale bardzo dobry instruktor (jeździ też na COS w Szczyrku). Jeździł w zeszłym roku z moim dzieckiem i bardzo sobie chwalimy (nie wiem czy jeździ w tym roku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... blachaxxx Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Pytam o nowa osada gdyz tam jade w sobote. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
blachaxxx Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Pytam o nowa osada gdyz tam jade w sobote. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi