valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 a zeby bylo jeszcze trudniej i ciekawiej kupilem sobie drugie buty Atomic Redster WC 130 z sezonu 13/14 rozm 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 dzieki za odpowiedz,ja juz chyba w tym sezonie nie pojezdze na raptorach bo warunki juz sie skonczyly no chyba ze moze jeszcze cos przymrozi,a powiedz mi na poczatku jak bylo? ciasno bardzo?i marzly stopy?szczegolnie palceJest ciasno , tak jak powinno bycnie ma punktowych uciskowpalce OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Jest ciasno , tak jak powinno byc nie ma punktowych uciskow palce OK robiles cos przy butach?czy sie same jakos ulozyly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 robiles cos przy butach?czy sie same jakos ulozylyMAle punch out - nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 ...a powiedz mi na poczatku jak bylo? ciasno bardzo?i marzly stopy?szczegolnie palce Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow takze mam te skarpety,pojechalem w nich w Lange rs 130 i jakos nie bylo zimno (-8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 MAle punch out - nic wiecej a co to dokladnie? bo nie bardzo kumam?wypychales palce? dobrze rozumiem z angielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 takze mam te skarpety,pojechalem w nich w Lange rs 130 i jakos nie bylo zimno (-8) Wychodzi na to, ze odczucie ciepla/zima tez jest czyms wzglednym Jednak Einstein mial racje - wszystko jest wzgledne...za wyjatkiem stwierdzenia, ze wszystko jest wzgledne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. to w takim ukladzie zaraz po wjezdzie na gore (na szczyt) udac sie do baru na grzanca,dl poprawy krazenia i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 nigdy nie mialem butow, w ktorych przy minus 20 nei trzeba bylo troche przerwac, nawet zdjac buty I rozgrzac palce.....nie ma na to sily.Punch out to powiekszenie czesci skorupy w sumie chodzi o maly zakres, robi sie za pomoca specjalnych "rozpychaczy" .W moich to bylo faktycznie bardzo maleAcha!!! I jeszcze jedno dopasowanie - w obu butach mialem ucisk na 1/3 dolna Achillesa - tak wiec zfrezowali mi te czesc skorupy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... valdi3 Napisano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 z racji tego ze nie moge napisac w dziale Ogłoszenia,sprobuje zalatwic temat tutaj sprzedam swoje buty Head Raptor RS140 26,5 sezon 16/17 (bylem tylko raz na 4 godzinnym wypadzie na Kasprowy,no i .............dalej nie bede sie juz rozpisywal,ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne , a pozniej i tak bede musoial kupic inne za buty dalem 1140,wiadomo pusze taniej-nic nie odbarczane i nic nie robione przy butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? buty idealne trzymanie jak w betonie a przy tym bardzo wygodne,ale po wyjezdzie w zeszlym tygodniu na Kasprowy dalem za bardzo po garach i narazie niestety z nart nici,a napewno buty trzeba bedzie kupic troche szersze bo pwenie do tych stopa nie wejdzie . mimo ze balem sie ze buty beda ciasne nic przy nich nie robilem bo po kliku minutach na nodze staja sie IDEALNE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lange rs 130 czy raptor rs 120 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 robiles cos przy butach?czy sie same jakos ulozylyMAle punch out - nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 ...a powiedz mi na poczatku jak bylo? ciasno bardzo?i marzly stopy?szczegolnie palce Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow takze mam te skarpety,pojechalem w nich w Lange rs 130 i jakos nie bylo zimno (-8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 MAle punch out - nic wiecej a co to dokladnie? bo nie bardzo kumam?wypychales palce? dobrze rozumiem z angielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 takze mam te skarpety,pojechalem w nich w Lange rs 130 i jakos nie bylo zimno (-8) Wychodzi na to, ze odczucie ciepla/zima tez jest czyms wzglednym Jednak Einstein mial racje - wszystko jest wzgledne...za wyjatkiem stwierdzenia, ze wszystko jest wzgledne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. to w takim ukladzie zaraz po wjezdzie na gore (na szczyt) udac sie do baru na grzanca,dl poprawy krazenia i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 nigdy nie mialem butow, w ktorych przy minus 20 nei trzeba bylo troche przerwac, nawet zdjac buty I rozgrzac palce.....nie ma na to sily.Punch out to powiekszenie czesci skorupy w sumie chodzi o maly zakres, robi sie za pomoca specjalnych "rozpychaczy" .W moich to bylo faktycznie bardzo maleAcha!!! I jeszcze jedno dopasowanie - w obu butach mialem ucisk na 1/3 dolna Achillesa - tak wiec zfrezowali mi te czesc skorupy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... valdi3 Napisano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 z racji tego ze nie moge napisac w dziale Ogłoszenia,sprobuje zalatwic temat tutaj sprzedam swoje buty Head Raptor RS140 26,5 sezon 16/17 (bylem tylko raz na 4 godzinnym wypadzie na Kasprowy,no i .............dalej nie bede sie juz rozpisywal,ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne , a pozniej i tak bede musoial kupic inne za buty dalem 1140,wiadomo pusze taniej-nic nie odbarczane i nic nie robione przy butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? buty idealne trzymanie jak w betonie a przy tym bardzo wygodne,ale po wyjezdzie w zeszlym tygodniu na Kasprowy dalem za bardzo po garach i narazie niestety z nart nici,a napewno buty trzeba bedzie kupic troche szersze bo pwenie do tych stopa nie wejdzie . mimo ze balem sie ze buty beda ciasne nic przy nich nie robilem bo po kliku minutach na nodze staja sie IDEALNE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lange rs 130 czy raptor rs 120 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow takze mam te skarpety,pojechalem w nich w Lange rs 130 i jakos nie bylo zimno (-8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 MAle punch out - nic wiecej a co to dokladnie? bo nie bardzo kumam?wypychales palce? dobrze rozumiem z angielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 takze mam te skarpety,pojechalem w nich w Lange rs 130 i jakos nie bylo zimno (-8) Wychodzi na to, ze odczucie ciepla/zima tez jest czyms wzglednym Jednak Einstein mial racje - wszystko jest wzgledne...za wyjatkiem stwierdzenia, ze wszystko jest wzgledne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. to w takim ukladzie zaraz po wjezdzie na gore (na szczyt) udac sie do baru na grzanca,dl poprawy krazenia i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 nigdy nie mialem butow, w ktorych przy minus 20 nei trzeba bylo troche przerwac, nawet zdjac buty I rozgrzac palce.....nie ma na to sily.Punch out to powiekszenie czesci skorupy w sumie chodzi o maly zakres, robi sie za pomoca specjalnych "rozpychaczy" .W moich to bylo faktycznie bardzo maleAcha!!! I jeszcze jedno dopasowanie - w obu butach mialem ucisk na 1/3 dolna Achillesa - tak wiec zfrezowali mi te czesc skorupy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... valdi3 Napisano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 z racji tego ze nie moge napisac w dziale Ogłoszenia,sprobuje zalatwic temat tutaj sprzedam swoje buty Head Raptor RS140 26,5 sezon 16/17 (bylem tylko raz na 4 godzinnym wypadzie na Kasprowy,no i .............dalej nie bede sie juz rozpisywal,ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne , a pozniej i tak bede musoial kupic inne za buty dalem 1140,wiadomo pusze taniej-nic nie odbarczane i nic nie robione przy butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? buty idealne trzymanie jak w betonie a przy tym bardzo wygodne,ale po wyjezdzie w zeszlym tygodniu na Kasprowy dalem za bardzo po garach i narazie niestety z nart nici,a napewno buty trzeba bedzie kupic troche szersze bo pwenie do tych stopa nie wejdzie . mimo ze balem sie ze buty beda ciasne nic przy nich nie robilem bo po kliku minutach na nodze staja sie IDEALNE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lange rs 130 czy raptor rs 120 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 MAle punch out - nic wiecej a co to dokladnie? bo nie bardzo kumam?wypychales palce? dobrze rozumiem z angielskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 takze mam te skarpety,pojechalem w nich w Lange rs 130 i jakos nie bylo zimno (-8) Wychodzi na to, ze odczucie ciepla/zima tez jest czyms wzglednym Jednak Einstein mial racje - wszystko jest wzgledne...za wyjatkiem stwierdzenia, ze wszystko jest wzgledne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. to w takim ukladzie zaraz po wjezdzie na gore (na szczyt) udac sie do baru na grzanca,dl poprawy krazenia i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 nigdy nie mialem butow, w ktorych przy minus 20 nei trzeba bylo troche przerwac, nawet zdjac buty I rozgrzac palce.....nie ma na to sily.Punch out to powiekszenie czesci skorupy w sumie chodzi o maly zakres, robi sie za pomoca specjalnych "rozpychaczy" .W moich to bylo faktycznie bardzo maleAcha!!! I jeszcze jedno dopasowanie - w obu butach mialem ucisk na 1/3 dolna Achillesa - tak wiec zfrezowali mi te czesc skorupy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... valdi3 Napisano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 z racji tego ze nie moge napisac w dziale Ogłoszenia,sprobuje zalatwic temat tutaj sprzedam swoje buty Head Raptor RS140 26,5 sezon 16/17 (bylem tylko raz na 4 godzinnym wypadzie na Kasprowy,no i .............dalej nie bede sie juz rozpisywal,ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne , a pozniej i tak bede musoial kupic inne za buty dalem 1140,wiadomo pusze taniej-nic nie odbarczane i nic nie robione przy butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? buty idealne trzymanie jak w betonie a przy tym bardzo wygodne,ale po wyjezdzie w zeszlym tygodniu na Kasprowy dalem za bardzo po garach i narazie niestety z nart nici,a napewno buty trzeba bedzie kupic troche szersze bo pwenie do tych stopa nie wejdzie . mimo ze balem sie ze buty beda ciasne nic przy nich nie robilem bo po kliku minutach na nodze staja sie IDEALNE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lange rs 130 czy raptor rs 120 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
martin TDM Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 takze mam te skarpety,pojechalem w nich w Lange rs 130 i jakos nie bylo zimno (-8) Wychodzi na to, ze odczucie ciepla/zima tez jest czyms wzglednym Jednak Einstein mial racje - wszystko jest wzgledne...za wyjatkiem stwierdzenia, ze wszystko jest wzgledne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. to w takim ukladzie zaraz po wjezdzie na gore (na szczyt) udac sie do baru na grzanca,dl poprawy krazenia i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 nigdy nie mialem butow, w ktorych przy minus 20 nei trzeba bylo troche przerwac, nawet zdjac buty I rozgrzac palce.....nie ma na to sily.Punch out to powiekszenie czesci skorupy w sumie chodzi o maly zakres, robi sie za pomoca specjalnych "rozpychaczy" .W moich to bylo faktycznie bardzo maleAcha!!! I jeszcze jedno dopasowanie - w obu butach mialem ucisk na 1/3 dolna Achillesa - tak wiec zfrezowali mi te czesc skorupy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... valdi3 Napisano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 z racji tego ze nie moge napisac w dziale Ogłoszenia,sprobuje zalatwic temat tutaj sprzedam swoje buty Head Raptor RS140 26,5 sezon 16/17 (bylem tylko raz na 4 godzinnym wypadzie na Kasprowy,no i .............dalej nie bede sie juz rozpisywal,ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne , a pozniej i tak bede musoial kupic inne za buty dalem 1140,wiadomo pusze taniej-nic nie odbarczane i nic nie robione przy butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? buty idealne trzymanie jak w betonie a przy tym bardzo wygodne,ale po wyjezdzie w zeszlym tygodniu na Kasprowy dalem za bardzo po garach i narazie niestety z nart nici,a napewno buty trzeba bedzie kupic troche szersze bo pwenie do tych stopa nie wejdzie . mimo ze balem sie ze buty beda ciasne nic przy nich nie robilem bo po kliku minutach na nodze staja sie IDEALNE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lange rs 130 czy raptor rs 120
Mikoski Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nie wiem jak jest w butach, o ktorych piszecie wyzej, ale w moich Head'ach (Raptor 115RS) palce marzna i nie ma sie co oszukiwac. Fakt, ze jezdzilem tez w temp. -20st, a nie sa to typowe warunki na narty, ale przy -5 tez nie bylo szalu - nie spodziewalbym sie ciepla po butach z grupy race, jesli sa dobrze dobrane czytaj nie sa zbyt duze = nie pozwalaja zalozyc na noge babcinej skarpety z wloczki Dla mnie akurat zimno nie jest az tak duzym dyskomfortem, zeby rezygnowac z mega trzymania nogi w bucie, a trzeba przyznac, ze buty trzymaja jak imadlo dlatego godze sie na zimne stopy Z zimnem tez mozna sobie radzic stosujac chociazby wkladki grzewcze (o ile sie zmieszcza w bucie) czy (niektorzy na tym forum stosuja) smarujac nogi masciami rozgrzewajacymi - nie probowalem jeszcze zadnego z tych rozwiazan, bo... patrz wyzej... zimno az tak bardzo mi nie przeszkadza. U mnie jest bardzo ciasno, ale w mojej ocenie to akurat zaleta, a nie wada jesli mowimy o butach race'owych. Zimno jest tez na pewno dlatego, ze jezdze w najcienszych skarpetach jakie udalo mi sie znalezc (X-SOCKS Ski Energizer Light), bo nic grubszego poki co nie jestem w stanie zalozyc do tych butow Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Kolega ma rację z marznięciem palców przy większych mrozach tak bywa. Mam raptory 120 rs zeszłoroczny model. to w takim ukladzie zaraz po wjezdzie na gore (na szczyt) udac sie do baru na grzanca,dl poprawy krazenia i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 nigdy nie mialem butow, w ktorych przy minus 20 nei trzeba bylo troche przerwac, nawet zdjac buty I rozgrzac palce.....nie ma na to sily.Punch out to powiekszenie czesci skorupy w sumie chodzi o maly zakres, robi sie za pomoca specjalnych "rozpychaczy" .W moich to bylo faktycznie bardzo maleAcha!!! I jeszcze jedno dopasowanie - w obu butach mialem ucisk na 1/3 dolna Achillesa - tak wiec zfrezowali mi te czesc skorupy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... valdi3 Napisano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 z racji tego ze nie moge napisac w dziale Ogłoszenia,sprobuje zalatwic temat tutaj sprzedam swoje buty Head Raptor RS140 26,5 sezon 16/17 (bylem tylko raz na 4 godzinnym wypadzie na Kasprowy,no i .............dalej nie bede sie juz rozpisywal,ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne , a pozniej i tak bede musoial kupic inne za buty dalem 1140,wiadomo pusze taniej-nic nie odbarczane i nic nie robione przy butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... martin TDM Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? buty idealne trzymanie jak w betonie a przy tym bardzo wygodne,ale po wyjezdzie w zeszlym tygodniu na Kasprowy dalem za bardzo po garach i narazie niestety z nart nici,a napewno buty trzeba bedzie kupic troche szersze bo pwenie do tych stopa nie wejdzie . mimo ze balem sie ze buty beda ciasne nic przy nich nie robilem bo po kliku minutach na nodze staja sie IDEALNE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Lange rs 130 czy raptor rs 120
jan koval Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 nigdy nie mialem butow, w ktorych przy minus 20 nei trzeba bylo troche przerwac, nawet zdjac buty I rozgrzac palce.....nie ma na to sily.Punch out to powiekszenie czesci skorupy w sumie chodzi o maly zakres, robi sie za pomoca specjalnych "rozpychaczy" .W moich to bylo faktycznie bardzo maleAcha!!! I jeszcze jedno dopasowanie - w obu butach mialem ucisk na 1/3 dolna Achillesa - tak wiec zfrezowali mi te czesc skorupy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valdi3 Napisano 21 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Marca 2017 z racji tego ze nie moge napisac w dziale Ogłoszenia,sprobuje zalatwic temat tutaj sprzedam swoje buty Head Raptor RS140 26,5 sezon 16/17 (bylem tylko raz na 4 godzinnym wypadzie na Kasprowy,no i .............dalej nie bede sie juz rozpisywal,ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne , a pozniej i tak bede musoial kupic inne za buty dalem 1140,wiadomo pusze taniej-nic nie odbarczane i nic nie robione przy butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martin TDM Napisano 24 Marca 2017 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 ale na conajmniej nasepne 2 sezony buty mi nie beda potrzebne Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... valdi3 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? buty idealne trzymanie jak w betonie a przy tym bardzo wygodne,ale po wyjezdzie w zeszlym tygodniu na Kasprowy dalem za bardzo po garach i narazie niestety z nart nici,a napewno buty trzeba bedzie kupic troche szersze bo pwenie do tych stopa nie wejdzie . mimo ze balem sie ze buty beda ciasne nic przy nich nie robilem bo po kliku minutach na nodze staja sie IDEALNE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
valdi3 Napisano 25 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 Mozesz jednak napisac cos wiecej? Zbyt twarde czy powod jest inny? buty idealne trzymanie jak w betonie a przy tym bardzo wygodne,ale po wyjezdzie w zeszlym tygodniu na Kasprowy dalem za bardzo po garach i narazie niestety z nart nici,a napewno buty trzeba bedzie kupic troche szersze bo pwenie do tych stopa nie wejdzie . mimo ze balem sie ze buty beda ciasne nic przy nich nie robilem bo po kliku minutach na nodze staja sie IDEALNE , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi