Spiochu Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Możecie polecić DOBRY serwis narciarski, który umie naostrzyć narty (87/05) nawet jak krawędź jest stara i zaokrąglona. Najlepiej maszynowo lub ręczną maszynką obrotową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Dzięki. Ile u nich kosztuje ostrzenie? Na stronie cen nie znalazłem a zawsze mi się kojarzyło: Drogo, drożej.. Szafrański. Choć i tak lepiej jak drogo i dobrze niż jakby miało być byle jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Pytasz a sam sobie odpowiadasz Istotne są szczegółowe wartości bo drogo to może być 100zł ale może być również 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Możecie polecić DOBRY serwis narciarski, który umie naostrzyć narty (87/05) nawet jak krawędź jest stara i zaokrąglona. Najlepiej maszynowo lub ręczną maszynką obrotową. Jak chcesz mieć narty dopieszczone ' z sercem' to Pawłowice - serwis kolegi Stanieczko. Tradycyjnie polecam też kol. Smusza z Rybnika - chyba juz tam coś robiłeś... Serwisy ' w gorach' z jakimi miałem do czynienia to typowe stokowe 'oszczarnie'.... zazwyczaj poprawne, nie korzystam. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 W tym sezonie dobra opcja byl serwis w Wisle przy rondzie. Ostrzyli na maszynie ale na zadany kat i bardzo dobrze. Cena i czas oczekiwania tez nie do przebicia. Ziomka z Rybnika nie polecam. ( nie wiem czy to ten sam ) Strukture zrobil mi byle jak. Narty wrocily obite i ukradl mi rzepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 To daj do Wisły ( przy rondzie to pewnie PolySport)...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Nie jest to polysport. Na googlu pokazuje nazwę Raszka sport - to chyba to. Nie szukam chwilowo serwisu, użytkownik powyżej odkopał temat dla zaczepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 rok później... moloo Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Cześć, na drugim forum jest jakaś zmowa milczenia pewnie znajomości - może ktoś tutaj mi odpowie - może być na priv jeśli ktoś nie chce robić komuś reklamy lub anty reklamy Ponieważ sam sobie nie serwisuje sprzętu – pewnie powoli czas zacząć – zawsze mam wątpliwości, gdzie zawieść narty do serwisu w Bielsku – Białej lub okolicy. Zawsze byłem zadowolony z „mojego” serwisu - nie zmieniałem go – ostatnio jednak słyszałem trochę złych opinii na jego temat – specjalnie nie piszę o to jaki to serwis jest, aby nie ukierunkować Waszej opinii – choć ja dalej jestem z niego zadowolony. Proszę Was o opinię – pomoc – nie wiem jakie jeszcze informację chcecie – narty jakie mam widać w profilu, wydaje mi się, że jeżdżę dość dobrze … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Spiochu Napisano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 W tym sezonie dobra opcja byl serwis w Wisle przy rondzie. Ostrzyli na maszynie ale na zadany kat i bardzo dobrze. Cena i czas oczekiwania tez nie do przebicia. Ziomka z Rybnika nie polecam. ( nie wiem czy to ten sam ) Strukture zrobil mi byle jak. Narty wrocily obite i ukradl mi rzepy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 To daj do Wisły ( przy rondzie to pewnie PolySport)...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 7 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Nie jest to polysport. Na googlu pokazuje nazwę Raszka sport - to chyba to. Nie szukam chwilowo serwisu, użytkownik powyżej odkopał temat dla zaczepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Cześć, na drugim forum jest jakaś zmowa milczenia pewnie znajomości - może ktoś tutaj mi odpowie - może być na priv jeśli ktoś nie chce robić komuś reklamy lub anty reklamy Ponieważ sam sobie nie serwisuje sprzętu – pewnie powoli czas zacząć – zawsze mam wątpliwości, gdzie zawieść narty do serwisu w Bielsku – Białej lub okolicy. Zawsze byłem zadowolony z „mojego” serwisu - nie zmieniałem go – ostatnio jednak słyszałem trochę złych opinii na jego temat – specjalnie nie piszę o to jaki to serwis jest, aby nie ukierunkować Waszej opinii – choć ja dalej jestem z niego zadowolony. Proszę Was o opinię – pomoc – nie wiem jakie jeszcze informację chcecie – narty jakie mam widać w profilu, wydaje mi się, że jeżdżę dość dobrze … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi