star Napisano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2017 Witam 1. M 2. Wiek 44 3. Waga 82 4. Wzrost 174 5. Jak długo jeździsz na nartach ? ciężko powiedzieć - jako dziecko miałem narty i wtedy jeździłem, potem przerwa, potem powrót - kilka lat po jednym (dosłownie!) dniu na rok na nartach z wypożyczalni, potem po kilka dni w roku przez kilka lat, w końcu w tym roku zakup własnych nart i butów i przejechanych może z 15 dni, więc jak dla mnie sporo... 6. Ja się oceniasz wg skali Forum ? może 5-? wg tej skali http://www.skionline...a-umiejętności/z przewagą siły nad techniką 7. Jakie masz buty ? ( FLEX ) buty Rossignol Sensor Evo (70) 8. Jakie masz teraz narty / na jakich już jeździłeś ? jeździłem na różnych z wypożyczalni pamiętam ostatnie Volkl RTM, mam zaś używane Rossignol Pursuit RTL 156 9. Jaki preferujesz promień skrętu, szybkość jazdy ? raczej mały, choć w trudniejszych warunkach bywa dłuższy, szybkość staram się kontrolować 10. Jakie lubisz trasy, w jakim kraju ? ( niebieskie, czerwone, czarne, sztruks, muldy, jazda pozatrasowa ) jeżdżę po wszystkich kolorach, choć przyznaję, że niektóre obnażają moje braki techniczne i ciężko nazwać to jazdą, głównie Czechy, czasem Polska, kolor nie odgrywa aż takiej roli jak warunki; muldy i pozatrasowo bardzo słabo. 11. Jak lubisz jeździć, lub jak chciałbyś jeździć ? ( turystycznie, sportowo ) raczej turystycznie 12. Jak z Twoją kondycją, ile dni w sezonie spędzasz na stoku ? kondycja osłabła z wiekim, ale kiedyś grałem w tenisa stołowego, koszykówkę, wspinałem się i nogi trochę to pamiętają, ostatnio pływam 13. Możliwości finansowe pewno ok. 1000 PLN, mogą być jakieś okazje, wyprzedaże, może i używane PS. Presji zakupowej nie mam, ale się rozglądam; zawsze mam komu oddać moje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Trochę się w Fischer Progressor 800 wkręciłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 No i OK. To akurat bardzo sympatyczne narty. Można się na nich czegoś nauczyć. Tak 168 cm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Dzięki. To jeszcze z głupia front zapytam - buty też do tych nart muszę zmienić? Wg standardów pewno przyduze 28,5 gdy 41,5 w chwili no i flex 70 - póki co wygodne i na drugie ząbki spinam jak już jadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2017 Nikt Cię do tego nie zmusi.. ;-). ale. przewidz zakup już za niedługo. Twardość to jeszcze nie katastrofa ale rozmiar już tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi