ski4ever Napisano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2017 Jak zwykle niezawodny. Właśnie wróciliśmy, 5 zjazdów to miłe zakończenie dnia. Śnieg i nachylenie stoku odpowiednie . Tym razem znowu mieszkamy w Pozza zatem wszystko w zasięgu paru minut "z buta". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 To fakt, fajna traska, można polecić też w ciągu dnia, z zastrzeżeniem, że czasem korzystają z niej zawodnicy, i część jest zajęta. W ciągu dnia ostatnio nie korzystaliśmy, odkąd uruchomili Volcano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 W ciągu dnia ostatnio nie korzystaliśmy, odkąd uruchomili Volcano. A jak generalnie warunki w Va di Fassa i Sella Ronda? Wybieram się tam z synem od soboty 11.02 na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 A jak generalnie warunki w Va di Fassa i Sella Ronda? Wybieram się tam z synem od soboty 11.02 na tydzień. Jak byłem w styczniu (trzeci tydzień stycznia) to było słonecznie. Później się pogorszyło było trochę chmur i opadów. Jeżeli chodzi o pogodę za tydzień to wiadomo, że sprawa otwarta. Natomiast moje doświadczenia odnośnie Sellarondy w lutym są raczej negatywne, straszne tłoki i rozjeżdżone, zmuldzone trasy już nawet o 11-12:00, zatem mieszkając w Val di Fassa w lutym to raczej preferowaliśmy kierunek Predazzo, Buffare, Alpe Lusia, San Pelegrino i Cavalese. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ski4ever czy mogę cie prosić o mapke pogladowa na ten rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ski4ever czy mogę cie prosić o mapke pogladowa na ten rejon? Nie mam w tej chwili możliwości wysłania mapki ale przesyłam link: https://www.google.p...AUIBygC&dpr=1.5 Poza tym szczegółowe mapki papierowe otrzymasz na miejscu w każdej kasie. Jakieś foto czy skan może by mi się udało zrobić najwcześniej w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Jest czerwona ale występuje dość stroma ścianka o długości ok 100m. Można ją jednak ominąć bokiem. Nocna trasa jest bardzo szybka ale równa, świetnie przygotowana. Niestety czynna jest tylko 2 lub 3 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? to jest Aloh i Aloh Variante - bardzo fajne trasy - krótkie, ale z fajnym, jednostajnym nachyleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Wyciąg nocny w Pozza di Fassa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sebeq Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 W ciągu dnia ostatnio nie korzystaliśmy, odkąd uruchomili Volcano. A jak generalnie warunki w Va di Fassa i Sella Ronda? Wybieram się tam z synem od soboty 11.02 na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 A jak generalnie warunki w Va di Fassa i Sella Ronda? Wybieram się tam z synem od soboty 11.02 na tydzień. Jak byłem w styczniu (trzeci tydzień stycznia) to było słonecznie. Później się pogorszyło było trochę chmur i opadów. Jeżeli chodzi o pogodę za tydzień to wiadomo, że sprawa otwarta. Natomiast moje doświadczenia odnośnie Sellarondy w lutym są raczej negatywne, straszne tłoki i rozjeżdżone, zmuldzone trasy już nawet o 11-12:00, zatem mieszkając w Val di Fassa w lutym to raczej preferowaliśmy kierunek Predazzo, Buffare, Alpe Lusia, San Pelegrino i Cavalese. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ski4ever czy mogę cie prosić o mapke pogladowa na ten rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ski4ever czy mogę cie prosić o mapke pogladowa na ten rejon? Nie mam w tej chwili możliwości wysłania mapki ale przesyłam link: https://www.google.p...AUIBygC&dpr=1.5 Poza tym szczegółowe mapki papierowe otrzymasz na miejscu w każdej kasie. Jakieś foto czy skan może by mi się udało zrobić najwcześniej w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Jest czerwona ale występuje dość stroma ścianka o długości ok 100m. Można ją jednak ominąć bokiem. Nocna trasa jest bardzo szybka ale równa, świetnie przygotowana. Niestety czynna jest tylko 2 lub 3 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? to jest Aloh i Aloh Variante - bardzo fajne trasy - krótkie, ale z fajnym, jednostajnym nachyleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Wyciąg nocny w Pozza di Fassa × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 A jak generalnie warunki w Va di Fassa i Sella Ronda? Wybieram się tam z synem od soboty 11.02 na tydzień. Jak byłem w styczniu (trzeci tydzień stycznia) to było słonecznie. Później się pogorszyło było trochę chmur i opadów. Jeżeli chodzi o pogodę za tydzień to wiadomo, że sprawa otwarta. Natomiast moje doświadczenia odnośnie Sellarondy w lutym są raczej negatywne, straszne tłoki i rozjeżdżone, zmuldzone trasy już nawet o 11-12:00, zatem mieszkając w Val di Fassa w lutym to raczej preferowaliśmy kierunek Predazzo, Buffare, Alpe Lusia, San Pelegrino i Cavalese. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ski4ever czy mogę cie prosić o mapke pogladowa na ten rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ski4ever czy mogę cie prosić o mapke pogladowa na ten rejon? Nie mam w tej chwili możliwości wysłania mapki ale przesyłam link: https://www.google.p...AUIBygC&dpr=1.5 Poza tym szczegółowe mapki papierowe otrzymasz na miejscu w każdej kasie. Jakieś foto czy skan może by mi się udało zrobić najwcześniej w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Jest czerwona ale występuje dość stroma ścianka o długości ok 100m. Można ją jednak ominąć bokiem. Nocna trasa jest bardzo szybka ale równa, świetnie przygotowana. Niestety czynna jest tylko 2 lub 3 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? to jest Aloh i Aloh Variante - bardzo fajne trasy - krótkie, ale z fajnym, jednostajnym nachyleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Wyciąg nocny w Pozza di Fassa
MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ski4ever czy mogę cie prosić o mapke pogladowa na ten rejon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 ski4ever czy mogę cie prosić o mapke pogladowa na ten rejon? Nie mam w tej chwili możliwości wysłania mapki ale przesyłam link: https://www.google.p...AUIBygC&dpr=1.5 Poza tym szczegółowe mapki papierowe otrzymasz na miejscu w każdej kasie. Jakieś foto czy skan może by mi się udało zrobić najwcześniej w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Jest czerwona ale występuje dość stroma ścianka o długości ok 100m. Można ją jednak ominąć bokiem. Nocna trasa jest bardzo szybka ale równa, świetnie przygotowana. Niestety czynna jest tylko 2 lub 3 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? to jest Aloh i Aloh Variante - bardzo fajne trasy - krótkie, ale z fajnym, jednostajnym nachyleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Wyciąg nocny w Pozza di Fassa
MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski4ever Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? Jest czerwona ale występuje dość stroma ścianka o długości ok 100m. Można ją jednak ominąć bokiem. Nocna trasa jest bardzo szybka ale równa, świetnie przygotowana. Niestety czynna jest tylko 2 lub 3 razy w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sebeq Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? to jest Aloh i Aloh Variante - bardzo fajne trasy - krótkie, ale z fajnym, jednostajnym nachyleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MARIOWROC Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebeq Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 a ta trasa nocna jakie ma oznaczenie jeśli pamiętasz? to jest Aloh i Aloh Variante - bardzo fajne trasy - krótkie, ale z fajnym, jednostajnym nachyleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi