Mitek Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Michale specjalnie dla Ciebie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 46 minut temu, Mitek napisał: Michale specjalnie dla Ciebie! Podobny do Twojego avatara.😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 5 minut temu, Kuba99 napisał: Podobny do Twojego avatara.😆 Cześć Hehe... tylko jakieś 35-36 lat starszy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 3 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2023 Mistrzowie też czasami upadają przy niczym jak i my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2023 13 godzin temu, Mikoski napisał: Mistrzowie też czasami upadają przy niczym jak i my Czasem jest grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Jakim cudem on się zatrzymał? W prawej ręce miał kijek, czekan chyba wyciągnął później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 (edytowane) 43 minuty temu, mlesik napisał: Jakim cudem on się zatrzymał? W prawej ręce miał kijek, czekan chyba wyciągnął później. tlumaczy, ze dobrze, ze zostala mu zewnetrzna, no i skonczyl sie lod... plus ze mial szczescie ps a natomiast... podczepie inny film, choc robilem to juz ze 100x, ale kocham... za klimat Edytowane 7 Lutego 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 7 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2023 Muszę sobie sobie la liste kupić. Fantastyczny film. Ten karkonoski oldskulowy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) 9 godzin temu, mlesik napisał: Muszę sobie sobie la liste kupić. Fantastyczny film. Ten karkonoski oldskulowy! Chyba tu możesz obejrzec https://www.redbull.com/pl-pl/films/la-liste oraz https://www.redbull.com/int-en/videos/la-liste-a-retrospective-replay a taki karkonoski oldskul mnie raja tym bardziej ze lubię tamte strony Edytowane 8 Lutego 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 W dniu 19.01.2023 o 09:27, Mitek napisał: Cześć Bartek jesteś mądry wiesz co robisz ale uważaj bo przy stylu jazdy, którym jeździsz kolana są narażone na kontuzje. Zadbaj o zaleczenie jednej bo jak Ci pójdzie całość to już z tego nie wyjdziesz - wiem co mówię. Jak jedziesz teraz to jeździj na pól gwizdka i zajmij się szkoleniem - powaga. Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy lekarsko konsultacyjnej wal jak w dym na priv czy tel. Telefon masz? Pozdro I wszystko się wyjaśniło. Na szczęście tylko naderwanie krzyżowego przedniego 🙂 Lekarz zalecił odpoczynek 🙂 ale noga jeszcze musi wytrzymać trzy tygodniowe wyjazdy. W tym sezonie jeszcze Was zaskoczę mam nadzieje pozytywnie tym co się będzie działo i projektami, które są w trakcie. Miłej reszty sezonu dla wszystkich , a przede wszystkim bezpiecznej jazdy! Pozdrawiam, Bartek 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 Cześć No to jeszcze nie jest źle. Pilnuj Bartek tego kolana bo jak będzie nadszarpywane regularnie to będzie się stale osłabiać i zdolność zrastania się spadnie znacznie. Może jakiś stabilizator na dokończenie sezonu by trochę zabezpieczył to więzadło. Czy lekarz sugerował takie rozwiązanie? Pozdro serdeczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 21 godzin temu, mlesik napisał: Jakim cudem on się zatrzymał? W prawej ręce miał kijek, czekan chyba wyciągnął później. Mówił, że zatrzymał się tylko dlatego, że odpięło mu górną nartę i wciąż zapierał się dolną. Czekan wyciągnął później i i tak nie mógł go wbić. Ściana lodowa jak kamień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Kubis napisał: Mówił, że zatrzymał się tylko dlatego, że odpięło mu górną nartę i wciąż zapierał się dolną. Czekan wyciągnął później i i tak nie mógł go wbić. Ściana lodowa jak kamień. To pole lodowe już minął, szary lód. Wyhamował na bardziej miękkim. A czekan akurat płytko się wbijał, hamował nim w zjeździe na jednej narcie. Potem pojechali do PERU i KARAKORUM kręcić kolejna listę o podtytule wszystko lub nic i niestety dla jednego z uczestników okazało się nic https://www.rottentomatoes.com/m/la_liste_everything_or_nothing Edytowane 8 Lutego 2023 przez star 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 (edytowane) Mika Merikanto https://www.mikamerikanto.com/index robił dobre zdjecia oraz kręcił La Liste x2 a teraz walczy o powrót do zdrowia (Fighting back from a spinal cord injury) i twierdzi, ze nie było warto https://www.instagram.com/mikumerikanto/ Jérémie Heitz by Mika Merikanto: Edytowane 9 Lutego 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 20 godzin temu, Mitek napisał: Cześć No to jeszcze nie jest źle. Pilnuj Bartek tego kolana bo jak będzie nadszarpywane regularnie to będzie się stale osłabiać i zdolność zrastania się spadnie znacznie. Może jakiś stabilizator na dokończenie sezonu by trochę zabezpieczył to więzadło. Czy lekarz sugerował takie rozwiązanie? Pozdro serdeczne Chyba takie zabezpieczenie wystarczy, przynajmniej cały tydzień jazdy bez problemów, ale z pewną dozą świadomości żeby nie przegiąć 🙂 Podsyłam Wam jeszcze zdjęcia z paroma zawodniczkami trenującymi w San Pellegrino. Niestety do największej "gwiazdy" nie udało się podejść mimo, że w gondoli staliśmy od siebie w odległości ok 1,5 m, to przegadałem z jej trenerem całą drogę, mówił , że musi się skupić i po treningu będzie można z nią zamienić kilka słów, ale udzieliła wywiadu i ją zawinęli do samochodu , a czekało może 10-15 osób żeby sobie pstryknąć zdjęcie. No coż jej strata , bo mogła sobie wrzucić zdjęcie ze mną 😉 Pozdrawiam wszystkich 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2023 Cześć Bartek, co do kontuzji i dbałości - wiesz o co chodzi. Jeździłem w takim szynowym (jak masz na prawej nodze) z zerwanym krzyżowym przez dłuższy czas i był bardzo odciążający. Oczywiście na dłuższą metę to był błąd bo noga słabła ale jakoś tam chronił - przynajmniej tak mi się wydaje. Jakby co pamiętaj, że mam tu u siebie sporo dobrych ortopedycznych sprawdzonych znajomości i służę Ci z przyjemnością pomocą i gościną. Co do zdjęć to... oczywiście, że tak - nie chciała - jej strata. Ale taka Bassino to nawet w kasku i goglach wygląda na niezwykle sympatyczna osobę, nooo Włoszka, a to fajna nacja. Fajnie, że akurat część zdjęć jest z nartami. Zwłaszcza zdjęcie a Panią Maryną robi niezłe wrażenie. Niech goście co rozkminiają, że 167 może być za długie zerkną na czym się jeździ jak się naprawdę umie. A poza tym.... masz bardzo sympatyczna gębę. Na nartach zawsze mnie wkurwiają te gogle i kaski - anonimizują. Trzymaj się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Była gdzieś dyskusja o stromiźnie. Tutaj raczej stromo, psycha jest. Doo Sar: Nowy film Andrzeja Bargiela z Karakorum (redbull.com) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Cześć Bracholu a to pamiętasz? Już sama formacja jest nieprawdopodobna ale zjazd tą linią należy moim zdaniem do absolutnie szalonych... Pozdro 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 Godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Bracholu a to pamiętasz? Już sama formacja jest nieprawdopodobna ale zjazd tą linią należy moim zdaniem do absolutnie szalonych... Pozdro Cześć Nie znałem tego filmu. Trzeba mieć duże zaufanie do własnych umiejętności i wykupiony pakiet szczęścia premium. pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Marca 2023 Udostępnij Napisano 9 Marca 2023 (edytowane) Cześć Powiedzmy sobie otwarcie - trzeba być niezłym wariatem. 🙂 Wiesz, myślę, że jak goście szukają takich linii to przygotowują przejazd badając teren, czekając na warunki itd. Choć: Swego czasu w latach gdy ekstremalne zjazdy na nartach nie były jeszcze tak popularne było dwóch gości - chyba Francuz i Włoch - którzy stanowili czołówkę w swoim czasie. Jeden prezentował taktykę oblężniczą 2-3 tygodnie badania drogi, warunków, opisy, śmigłowiec, analiza zdjęć itd. po czym gdy uznał, że warunki są optymalne zjeżdżał. Drugi (chyba ten Włoch) stosował taktykę wprost przeciwną. Jak uznał, że pogoda jest dobra brał narty, wspinał się drogą zjazdu (bo te drogi zazwyczaj pokrywały się z jakimiś drogami wspinaczkowymi) i zjeżdżał. Z tego co wiem obaj już dawno zabili się w trakcie swoich wyczynów. A z innej beczki... "Najlepsi z najlepszych" - na faktach, o sporcie, o życiu, naprawdę warto. Nie będziecie może wtedy pisać głupot, że jak macie ileś tam lat to coś tam i już się nie da. Oczywiście chodzi o film o doktorze Guttmannie i jego najlepszych. Pozdro Edytowane 9 Marca 2023 przez Mitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 @Star. Gdzieś mi przemknął filmik jak zazwyczaj kończą się takie zjazdy. Pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 W dniu 9.02.2023 o 07:53, tyrpoos_ski napisał: Chyba takie zabezpieczenie wystarczy, przynajmniej cały tydzień jazdy bez problemów, ale z pewną dozą świadomości żeby nie przegiąć 🙂 Podsyłam Wam jeszcze zdjęcia z paroma zawodniczkami trenującymi w San Pellegrino. Niestety do największej "gwiazdy" nie udało się podejść mimo, że w gondoli staliśmy od siebie w odległości ok 1,5 m, to przegadałem z jej trenerem całą drogę, mówił , że musi się skupić i po treningu będzie można z nią zamienić kilka słów, ale udzieliła wywiadu i ją zawinęli do samochodu , a czekało może 10-15 osób żeby sobie pstryknąć zdjęcie. No coż jej strata , bo mogła sobie wrzucić zdjęcie ze mną 😉 Pozdrawiam wszystkich Bartek Mam nadzieję, że dziewczyny nie musiały Cię długo prosić, aby zrobić sobie z Tobą fotę. pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 8 godzin temu, mig napisał: @Star. Gdzieś mi przemknął filmik jak zazwyczaj kończą się takie zjazdy. Pomożesz? Nie wiem czy chodzi ci o któryś z tych filmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 10 Marca 2023 Udostępnij Napisano 10 Marca 2023 (edytowane) W dniu 9.03.2023 o 10:22, brachol napisał: Była gdzieś dyskusja o stromiźnie. Tutaj raczej stromo, psycha jest. Doo Sar: Nowy film Andrzeja Bargiela z Karakorum (redbull.com) Wywiad z AB https://weekend.gazeta.pl/weekend/7,150723,29537089,o-podrzuconym-piesku-dbaniu-o-planete-wyprawie-everest-ski.html#s=BoxWeekSl-2-2 oprocz psychy dobre serce; ostatnio z Tekieli i Kowalczyk na biegówkach w Jakuszycach a filmik tutaj https://www.facebook.com/reel/895057528411281 Edytowane 10 Marca 2023 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 12 Marca 2023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2023 Tak niby bez zwiazku https://www.filmweb.pl/film/Szkoła+życia-2016-775438/vod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi