tyrpoos_ski Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 2 godziny temu, Gabrik napisał: To odważę się zapytać - jaka przyczyną kontuzji ? Na Lavolacie zbyt mocno docisnąłem na ścianie, i wyleciałem do tyłu. W sumie dwa razy podobnie. Miałem ortezę która nie utrzymała i klano poszło w za duży przeprost a po poprzenim dzwonie jeszcze chyba się do końca nie zagoiło. Zobaczymy po rezonansie co się stało w środku 🙂 A za 9 dni kolejny SKI CAMP 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 10 godzin temu, tyrpoos_ski napisał: A tymczasem jeszcze jeden filmik - 1 minuta - 50 skrętów na slalomce - takiej sklepowej 😉 Podkład muzyczny miałem dokładnie ten sam w słuchawkach podczas tego przejazdu jaki leci w video - chciałem zobaczyć czy to widać że nieświadomie jadę do rytmu o ile nachylenie pozwala i prędkość. ~to była łatwa trasa ale jak to zawsze z gopro wychodzi , że na video wygląda jakby było mega płasko, a tu trasa połączenie niebieskiej z czerwoną. Trasa nr 20 fajnie nachylona na górze na dole robi się trochę bardziej stromo, no i widokowo. Zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 Cześć Bartek jesteś mądry wiesz co robisz ale uważaj bo przy stylu jazdy, którym jeździsz kolana są narażone na kontuzje. Zadbaj o zaleczenie jednej bo jak Ci pójdzie całość to już z tego nie wyjdziesz - wiem co mówię. Jak jedziesz teraz to jeździj na pól gwizdka i zajmij się szkoleniem - powaga. Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy lekarsko konsultacyjnej wal jak w dym na priv czy tel. Telefon masz? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2023 43 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Bartek jesteś mądry wiesz co robisz ale uważaj bo przy stylu jazdy, którym jeździsz kolana są narażone na kontuzje. Zadbaj o zaleczenie jednej bo jak Ci pójdzie całość to już z tego nie wyjdziesz - wiem co mówię. Jak jedziesz teraz to jeździj na pól gwizdka i zajmij się szkoleniem - powaga. Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy lekarsko konsultacyjnej wal jak w dym na priv czy tel. Telefon masz? Pozdro Hej, niestety chyba nie do końca wiem, bo p 1 kontuzji odpuściłem tylko na jeden dzień i jeździłem dalej ale już delikatniej. Na drugim wyjeździe na ostatnim zjeździe po 6 dniach zamiast odpuścić to przycisnąłem za bardzo. Wiec lekka głupota z mojej strony , ale to właśnie jest ta ułańska fantazja i chęć żeby każdy skręt dawał kopa 😉 Teraz muszę uważać bo wiem jakie będa konsekwencje, lewa noga już była operowana 10 lat temu, prawdopodobnie z prawą skończy się na tym samym. Dzięki za propozycje. Odezwę się w srodę po rezonansie. Numeru nie mam, jak możesz to napisz na PRIV. Z góry dzięki B 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Królowa wróciła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Cześć Tak to jest moc choć montaż nie jest najlepszy ale jest tylko taki. Już go analizowaliśmy - chyba w temacie o szybkości. Ale te świecące tyczki zajebiste, nie? POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 55 minut temu, Mitek napisał: Cześć Tak to jest moc choć montaż nie jest najlepszy ale jest tylko taki. Już go analizowaliśmy - chyba w temacie o szybkości. Ale te świecące tyczki zajebiste, nie? POzdro Cze Ale całe życie słyszałem - jakby coś się stało to nie idź do światła ..... Bramki faktycznie super efekt, no i jazda na speedzie po ćmoku wymaga nie lada odwagi i umiejętności. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Mitek napisał: Cześć Tak to jest moc choć montaż nie jest najlepszy ale jest tylko taki. Już go analizowaliśmy - chyba w temacie o szybkości. Ale te świecące tyczki zajebiste, nie? POzdro Tyczki the Best, tylko patrzeć jak za chwilę wymyślą nocne jazdy dla zawodników. Swoją drogą Atom i Head chyba najwięcej reklamy poprzez sport używają, bo te firmy miałem zakodowane w głowie najmocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 Cześć Wiesz to wszystko są przedsięwzięcia RedBulla bo i ona jeździ w RedBullu i np. Hirscher. Tak jak ten napój to przesyf - a swego czasu musiałem go pić bo byłem w takim teamie, że trzeba było się pokazywać w strojach z RB w ręku - to wiem. Tak firmę cenię za sponsorowanie różnych wariatów, szalonych przedsięwzięć i fantastyczne pomysły. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Wiesz to wszystko są przedsięwzięcia RedBulla bo i ona jeździ w RedBullu i np. Hirscher. Tak jak ten napój to przesyf - a swego czasu musiałem go pić bo byłem w takim teamie, że trzeba było się pokazywać w strojach z RB w ręku - to wiem. Tak firmę cenię za sponsorowanie różnych wariatów, szalonych przedsięwzięć i fantastyczne pomysły. Pozdro Cześć A wystarczy do tego zwykła woda cukier i jakiś barwnik E..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubis Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 4 minuty temu, Marcos73 napisał: Cześć A wystarczy do tego zwykła woda cukier i jakiś barwnik E..... pozdrawiam Plus tauryna, kofeina i jeszcze większa ilość marketingu. Ten marketing najwyraźniej jest skuteczny 🙂 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 A ja nawet RB mogę pić w dłuższych jazdach autem. Chociaż bardziej podchodzi mi Black z Tysonem. Ale składowo to jeden syf. Natomiast sponsoring świetny, chyba największe wrażenie to skok Baumgartnera ze stratosfery i pokonanie bariery dźwięku. W różnych działkach coś szalonego się pojawia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 3 godziny temu, Gabrik napisał: Tyczki the Best, tylko patrzeć jak za chwilę wymyślą nocne jazdy dla zawodników. Swoją drogą Atom i Head chyba najwięcej reklamy poprzez sport używają, bo te firmy miałem zakodowane w głowie najmocniej. Cześć Gabrik a to znasz: Pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 2 minuty temu, Mitek napisał: Cześć Gabrik a to znasz: Pozdro Nie znałem - świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 18 minut temu, Chertan napisał: Ale składowo to jeden syf. Powiedział Lekarz, a op..ala mnie że palę fajki, a tytoń to przecież naturalny produkt jest. Jeszcze chmiel czasami w płynie no i nalewki z pszenicy lubię. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 57 minut temu, Marcos73 napisał: Powiedział Lekarz, a op..ala mnie że palę fajki, a tytoń to przecież naturalny produkt jest. Jeszcze chmiel czasami w płynie no i nalewki z pszenicy lubię. pozdrawiam A tauryna i kofeina to nie naturalne? Generalnie wszystko dla ludzi byle rzadko te "mało zdrowe". Wypijam pewnie z 3 puszki w roku? Jak się to ma do Twoich fajek? 🤪 A od tej pszenicy to tylko slalomy się robią. Cuda Panie... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 3 godziny temu, Marcos73 napisał: Powiedział Lekarz, a op..ala mnie że palę fajki, a tytoń to przecież naturalny produkt jest. Jeszcze chmiel czasami w płynie no i nalewki z pszenicy lubię. pozdrawiam Marcos, wyczuwam w Tobie coraz bardziej bratną duszę 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 19 minut temu, Kaem napisał: Marcos, wyczuwam w Tobie coraz bardziej bratną duszę 😄 Żyję wg.. zasady: Piłeś, nie jedź, nie piłeś, wypij😉 pozdrawiam ps. Wszystkie Marki to porządne chłopy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaem Napisano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2023 30 minut temu, Marcos73 napisał: Żyję wg.. zasady: Piłeś, nie jedź, nie piłeś, wypij😉 pozdrawiam ps. Wszystkie Marki to porządne chłopy. Święta prawda🤑 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 @Chertan - Piotrki też porządne - zapomniałem 😉 pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 W dniu 24.01.2023 o 15:39, Chertan napisał: A tauryna i kofeina to nie naturalne? Generalnie wszystko dla ludzi byle rzadko te "mało zdrowe". Wypijam pewnie z 3 puszki w roku? Jak się to ma do Twoich fajek? 🤪 A od tej pszenicy to tylko slalomy się robią. Cuda Panie... Mój dziadek zawsze mawiał, wszystko jest dla ludzi, tylko trzeba wiedzieć w jakich ilościach. Też składał tą "dziwną przysięgę" (a jak mył ręce, babcia mawiała, Stasiu ty będziesz obierał ziemniaki a nie operował). Jego ojciec (mój pradziadek) leczył się całe życie wodą ze studni. Dziadek dożył 86 lat, pradziadek 97 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2023 11 godzin temu, Marcos73 napisał: @Chertan - Piotrki też porządne - zapomniałem 😉 pozdrawiam Obraziłem się 😉. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 7 godzin temu, moruniek napisał: Obraziłem się 😉. I Krzyśki to też porządni są - i cała reszta których jeszcze nie wymieniłem. Trochę nas jest😉. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 3 godziny temu, Marcos73 napisał: I Krzyśki to też porządni są - i cała reszta których jeszcze nie wymieniłem. Trochę nas jest😉. pozdro Czyli wychodzi że wszyscy porządni? No weź...Powiedzmy, że porządni wszyscy na tym forum, na innych niekoniecznie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacek Napisano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2023 (edytowane) Wątek może nie ten i "demonstrator" nie z tej ligi ale trafił mi się taki stary narciarski Telexpress. https://youtu.be/XaPt6iTDDTg?t=597 Edytowane 26 Stycznia 2023 przez Bacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi