Mitek Napisano 9 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Cześć Film jest (wcale nie jakoś fajnie zrobiony) ale komentarz i dość niecodzienne otoczenie stoku robi robotę. Pozdrowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 @Mitek zadziwiasz mnie coraz bardziej ... Nie wiedziałem, że znasz japoński ... A stok świetny tylko jak w tym wąskim żlebie na narcie o promieniu 20 m. się zatrzymać 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
labas Napisano 10 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Teraz, S.N. napisał: A stok świetny tylko jak w tym wąskim żlebie na narcie o promieniu 20 m. się zatrzymać 😉 Toż to autostrada. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S.N. Napisano 11 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 W dniu 10.11.2021 o 10:11, labas napisał: Toż to autostrada. Od 3,10 do 3,20 to autostrady nie przypomina. Widać zresztą na filmie jak zwalniają, ale pewnie jeździć nie umieją tak jak i ja. Wiem, że długa droga prze mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 16 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) https://youtube.com/watch?v=3dsLe5Srnko&feature=youtu.be Edytowane 16 Listopada 2021 przez nikon255 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basia Napisano 6 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2021 Jak ktoś nie wiedział to polecam film "14 SZCZYTÓW: NIE MA RZECZY NIEMOŻLIWYCH." https://youtu.be/8QH5hBOoz08 Jest już na Netflix Project Possible – 14/7” – tak nazwał swój projekt Nirmala 'Nimsa’ Purji. Nepalczyk, były żołnierz oddziałów specjalnych armii brytyjskiej, postawił przed sobą szalone wyzwanie: wejście na 14 ośmiotysięcznych szczytów w ciągu siedmiu miesięcy. Plan zrealizował z nawiązką, w 2019 roku skompletował Koronę Himalajów i Karakorum w 189 dni! Wejścia realizował przy pomocy butli z tlenem. Świat sportu lubi rekordy, a akurat ten rekord pewnie długo nie zostanie pobity. Przed wyczynem Nepalczyka najszybciej na 14 ośmiotysięczników wszedł świetny koreański himalaista Kim Chang-Ho (7 lat, 10 miesięcy i 6 dni – niemniej nie używał tlenu z butli, więc trudno porównywać). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 23 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2021 Hej, filmik z dzisiejszego wypadu na Mosorny. testowalem tez wkładki Carv. Niedługo wrzucę vloga z recenzja. Filmik niepubliczny - tylko dla Was narazie 😉 Znalazłem moja nartę nr 1. Slalomka idzie w odstawke!! pozdrawiam i wesołych świat dla wszystkich!!! 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 25 Grudnia 2021 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 W dniu 23.12.2021 o 22:27, tyrpoos_ski napisał: Hej, filmik z dzisiejszego wypadu na Mosorny. testowalem tez wkładki Carv. Niedługo wrzucę vloga z recenzja. Filmik niepubliczny - tylko dla Was narazie 😉 Znalazłem moja nartę nr 1. Slalomka idzie w odstawke!! pozdrawiam i wesołych świat dla wszystkich!!! Moja też póki co, nieco dłuższa 175cm ale świetne dechy. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky_luke Napisano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Alessandro Bossi_demo JS - YouTube znalezione w sieci 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 No ładnie! Rozpędza się na początku. Elastyczny facet, miękki. Wielu marzy o takiej jeździe. Czy to jest szczyt na takim gładkim stoku? Co mu brakuje, że nie startuje, choćby w Pucharze Europy. Gdzie te błędy? Dlatego zamieszczam drugi film, dla porównania. Wiem że gość jest znany. Ale zapomnijmy o nazwisku. Patrzmy tylko na jazdę. Wydaje się szybsza. Nieco inaczej następuje zmiana krawędzi nart(odciążenie). Dlatego Alek nie jeździ jako zawodnik. https://www.youtube.com/watch?v=DpnhBcumr-U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucky_luke Napisano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Bo on chyba ma inną profesję niż Pan Henryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 3 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Profesja jest dokładnie taka sama. Jako dziecko byłem w cyrku i podziwiłem akrobatów. Potem oglądając gimnastyków, np. na olimpiadzie, mogłem się zastanawiać, dlaczego akrobaci nie zdobywają medali. Nie wszyscy ćwiczyli wysoko. Dlaczego demonstratorzy z sieci nie zdobywają punktów w zawodach? Przecież na pierwszy rzut oka jeżdżą bardzo podobnie. Ale mnie się wydaje, że to byli zawodnicy. Tylko im brakowało nieco czasu do lepszych. I to nieco czasu spowodowało to, że zarabiają w inny sposób na życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 https://youtu.be/fbqHK8i-HdA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chertan Napisano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2022 Gość jest kosmitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 (edytowane) To już pewno było https://www.redbull.com/int-en/episodes/the-ultimate-run-s1-e1 Edir Ups dwa posty wyżej, inne jego filmy tez dobre, dobra muza szczególnie na temat do not sweat the technique Edytowane 14 Stycznia 2022 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Teraz leci w tvp1 https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/marusarz-tatrzanski-orzel-tvp1-zwiastun-premiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 “Sometimes my mind goes kind of crazy about skiing and I ask myself, what if...?” - Markus Eder. Co jeśli ? Święty Piotr - witaj przyjacielu! Byłeś wspaniały, teraz jesteś w niebie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand_v2 Napisano 20 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2022 W dniu 14.01.2022 o 13:40, star napisał: dobra muza szczególnie na temat do not sweat the technique Ale od czasu gdy freestyle'owcy weszli do freeride'u trzeba swoje w parku połamać, i to nie tylko narty 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 21 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 Cześć, Przesyłam Promo Filmik 🙂 Niedługo odpalenie strony i całego projektu 🙂 Pozdrawiam, Bartek 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 27 Stycznia 2022 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2022 28 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Cześć, Przesyłam Promo Filmik 🙂 Niedługo odpalenie strony i całego projektu 🙂 Pozdrawiam, Bartek Musisz mi dać namiar na swojego kamerzystę, bo moje zdolności i syna to porażka - sprzęt nie pomoże - liczy się człowiek 🙂 ps. fajny filmik - klasa, jazda jak już pisałem - z gracją. Czekamy na cd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) Też bym tak chciał 😭 wszędzie i po wszystkim ⛷️👍 świetny pomysł na reklamę Edytowane 5 Lutego 2022 przez Mikoski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus80 Napisano 5 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Ja proszę o włączenie do "projektu" Mosornego Gronia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 Hej, Podsyłam krótki filmik. Polecam miejsce. Trasa pucharu świata kobiet z zeszłego sezonu DH + SG . Jazda i narciarze na tym filmiku są drugorzędni, widoki robią robotę 🙂 Pozdrawiam, Bartek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos73 Napisano 8 Lutego 2022 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2022 8 minut temu, tyrpoos_ski napisał: Hej, Podsyłam krótki filmik. Polecam miejsce. Trasa pucharu świata kobiet z zeszłego sezonu DH + SG . Jazda i narciarze na tym filmiku są drugorzędni, widoki robią robotę 🙂 Pozdrawiam, Bartek Cze Jak zwykle świetny film, a i kolega kumaty się znalazł, mimo że Włoch 😉 pozdrawiam kamerzystę/operatora. ps. Head e-race Pro w użyciu jak mniemam. Te z samo jeżdżących 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi