mlodzio Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Ja z przyjemnością oglądam np. to : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Nie atakujcie Andranda we dwaj, on nie zna terminow narciarskich.a wytlumaczcie. "odsypy" o ktorych piszesz to kopce powstale ze zsypanego sniegu na rownym twardym podlozu. Cóż... o ile dobrze pamietam, to jeszcze nie zdarzyło mi sie nikogo zaatakowac, szczegolnie na forum (pisowskich trolli nie licze). Czasem tylko oprotestuje....jakby to nazwać, powiedzmy że drobne ... nieścisłości.... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 13 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2021 Cóż... o ile dobrze pamietam, to jeszcze nie zdarzyło mi sie nikogo zaatakowac, szczegolnie na forum (pisowskich trolli nie licze). Czasem tylko oprotestuje....jakby to nazwać, powiedzmy że drobne ... nieścisłości.... ;-) To po co wprowadzasz ludzi w błąd? Odsyp to odsyp, niezależnie na jakim śniegu i na jakim nachyleniu stoku. Co więcej, nie masz pojęcia jak się tworzą muldy na stoku. Świat płaskich carvingowych stoków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 To po co wprowadzasz ludzi w błąd? Odsyp to odsyp, niezależnie na jakim śniegu i na jakim nachyleniu stoku. Co więcej, nie masz pojęcia jak się tworzą muldy na stoku. Świat płaskich carvingowych stoków Przez litość zamilczę... :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Przez litość zamilczę... :-)))) Chyba dla siebie. Naprawdę myślisz, że odsypy robią się tylko na twardym i płaskim??? Robią się głównie na stromym i miękkim, bo tam prawie nikt nie krawędziuje. Mistrzowie autostrady, dla których każda droga to autostrada Dla rajdowca to dobry dowcip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja z przyjemnością oglądam np. to : Różne ciekawe elementy widać na tym filmie. Warto zwrócić uwagę jak użyte są kije: kiedy i jak są wbijane - widzimy że narciarz wspiera skręty kijem w maksymalny i optymalny sposób. Pokazywał to Joubert a potem zapomniano o istocie sprawy mówiąc o początku ewolucji, rytmie, odciążeniu i podobne bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/Y4u-B27v3Ls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Chyba dla siebie. Naprawdę myślisz, że odsypy robią się tylko na twardym i płaskim??? Robią się głównie na stromym i miękkim, bo tam prawie nikt nie krawędziuje. Mistrzowie autostrady, dla których każda droga to autostrada Dla rajdowca to dobry dowcip. Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cześć Jeżeli w prawym kolanie wszystko wytrzymało to rzeczywiście cud! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Wam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś w TVP https://vod.tvp.pl/v...cz-2,46923448#! normalnie w BBC https://www.bbc.co.u...rammes/b0bwqdbg https://www.bustle.c...-story-15568284 historia wilczycy przemierzającej Alpy od Dolomitów do Prowansji, piękne plenery, ładna historia, młode, przyjaciel, wataha... człowiek odwiecznym wrogiem, żeby nie było za słodko. W tle Matterhorn, Monte Rosa, Mont Blanc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 9 nart i snowboard na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował czegoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował coś takiego ? Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Na filmiku nartki króciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 To po co wprowadzasz ludzi w błąd? Odsyp to odsyp, niezależnie na jakim śniegu i na jakim nachyleniu stoku. Co więcej, nie masz pojęcia jak się tworzą muldy na stoku. Świat płaskich carvingowych stoków Przez litość zamilczę... :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Przez litość zamilczę... :-)))) Chyba dla siebie. Naprawdę myślisz, że odsypy robią się tylko na twardym i płaskim??? Robią się głównie na stromym i miękkim, bo tam prawie nikt nie krawędziuje. Mistrzowie autostrady, dla których każda droga to autostrada Dla rajdowca to dobry dowcip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja z przyjemnością oglądam np. to : Różne ciekawe elementy widać na tym filmie. Warto zwrócić uwagę jak użyte są kije: kiedy i jak są wbijane - widzimy że narciarz wspiera skręty kijem w maksymalny i optymalny sposób. Pokazywał to Joubert a potem zapomniano o istocie sprawy mówiąc o początku ewolucji, rytmie, odciążeniu i podobne bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/Y4u-B27v3Ls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Chyba dla siebie. Naprawdę myślisz, że odsypy robią się tylko na twardym i płaskim??? Robią się głównie na stromym i miękkim, bo tam prawie nikt nie krawędziuje. Mistrzowie autostrady, dla których każda droga to autostrada Dla rajdowca to dobry dowcip. Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cześć Jeżeli w prawym kolanie wszystko wytrzymało to rzeczywiście cud! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Wam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś w TVP https://vod.tvp.pl/v...cz-2,46923448#! normalnie w BBC https://www.bbc.co.u...rammes/b0bwqdbg https://www.bustle.c...-story-15568284 historia wilczycy przemierzającej Alpy od Dolomitów do Prowansji, piękne plenery, ładna historia, młode, przyjaciel, wataha... człowiek odwiecznym wrogiem, żeby nie było za słodko. W tle Matterhorn, Monte Rosa, Mont Blanc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 9 nart i snowboard na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował czegoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował coś takiego ? Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Na filmiku nartki króciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Maciej S Napisano 14 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2021 Ja z przyjemnością oglądam np. to : Różne ciekawe elementy widać na tym filmie. Warto zwrócić uwagę jak użyte są kije: kiedy i jak są wbijane - widzimy że narciarz wspiera skręty kijem w maksymalny i optymalny sposób. Pokazywał to Joubert a potem zapomniano o istocie sprawy mówiąc o początku ewolucji, rytmie, odciążeniu i podobne bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/Y4u-B27v3Ls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Chyba dla siebie. Naprawdę myślisz, że odsypy robią się tylko na twardym i płaskim??? Robią się głównie na stromym i miękkim, bo tam prawie nikt nie krawędziuje. Mistrzowie autostrady, dla których każda droga to autostrada Dla rajdowca to dobry dowcip. Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cześć Jeżeli w prawym kolanie wszystko wytrzymało to rzeczywiście cud! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Wam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś w TVP https://vod.tvp.pl/v...cz-2,46923448#! normalnie w BBC https://www.bbc.co.u...rammes/b0bwqdbg https://www.bustle.c...-story-15568284 historia wilczycy przemierzającej Alpy od Dolomitów do Prowansji, piękne plenery, ładna historia, młode, przyjaciel, wataha... człowiek odwiecznym wrogiem, żeby nie było za słodko. W tle Matterhorn, Monte Rosa, Mont Blanc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 9 nart i snowboard na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował czegoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował coś takiego ? Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Na filmiku nartki króciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
star Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/Y4u-B27v3Ls Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Chyba dla siebie. Naprawdę myślisz, że odsypy robią się tylko na twardym i płaskim??? Robią się głównie na stromym i miękkim, bo tam prawie nikt nie krawędziuje. Mistrzowie autostrady, dla których każda droga to autostrada Dla rajdowca to dobry dowcip. Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cześć Jeżeli w prawym kolanie wszystko wytrzymało to rzeczywiście cud! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Wam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś w TVP https://vod.tvp.pl/v...cz-2,46923448#! normalnie w BBC https://www.bbc.co.u...rammes/b0bwqdbg https://www.bustle.c...-story-15568284 historia wilczycy przemierzającej Alpy od Dolomitów do Prowansji, piękne plenery, ładna historia, młode, przyjaciel, wataha... człowiek odwiecznym wrogiem, żeby nie było za słodko. W tle Matterhorn, Monte Rosa, Mont Blanc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 9 nart i snowboard na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował czegoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował coś takiego ? Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Na filmiku nartki króciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 https://youtu.be/kx8Vwkj9y9Q Szacuneczek ale i szczęście dopisało. Cześć Jeżeli w prawym kolanie wszystko wytrzymało to rzeczywiście cud! Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Wam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś w TVP https://vod.tvp.pl/v...cz-2,46923448#! normalnie w BBC https://www.bbc.co.u...rammes/b0bwqdbg https://www.bustle.c...-story-15568284 historia wilczycy przemierzającej Alpy od Dolomitów do Prowansji, piękne plenery, ładna historia, młode, przyjaciel, wataha... człowiek odwiecznym wrogiem, żeby nie było za słodko. W tle Matterhorn, Monte Rosa, Mont Blanc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 9 nart i snowboard na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował czegoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował coś takiego ? Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Na filmiku nartki króciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
AndRand Napisano 15 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2021 Cześć Ja bym Michała przeprosił, tym bardziej, że jak On jeździł na nartach po zmuldzonych stokach to Ciebie jeszcze nawet nie było na świecie. Widzisz pewnie jesteś naprawdę w porządku ale trochę pokory by Ci się przydało. Pozdro Pozdro Wam też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś w TVP https://vod.tvp.pl/v...cz-2,46923448#! normalnie w BBC https://www.bbc.co.u...rammes/b0bwqdbg https://www.bustle.c...-story-15568284 historia wilczycy przemierzającej Alpy od Dolomitów do Prowansji, piękne plenery, ładna historia, młode, przyjaciel, wataha... człowiek odwiecznym wrogiem, żeby nie było za słodko. W tle Matterhorn, Monte Rosa, Mont Blanc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 9 nart i snowboard na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował czegoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował coś takiego ? Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Na filmiku nartki króciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
star Napisano 22 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2021 Dziś w TVP https://vod.tvp.pl/v...cz-2,46923448#! normalnie w BBC https://www.bbc.co.u...rammes/b0bwqdbg https://www.bustle.c...-story-15568284 historia wilczycy przemierzającej Alpy od Dolomitów do Prowansji, piękne plenery, ładna historia, młode, przyjaciel, wataha... człowiek odwiecznym wrogiem, żeby nie było za słodko. W tle Matterhorn, Monte Rosa, Mont Blanc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 9 nart i snowboard na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował czegoś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Ktoś próbował coś takiego ? Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Na filmiku nartki króciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
Mikoski Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Cześć Jest taki w Czarnym Groniu... uczy pokory, oczywiście na normalnym sprzęcie, choć na GS... nie radzę. Raczej miękka nie za długa narta na początek. Pozdrowienia Na filmiku nartki króciutkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
AndRand Napisano 24 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2021 Na filmiku nartki króciutkie . Potem przyjeżdżasz po treningu na sztucznej nawierzchni jako Boss Techniki Level9000, a tu się okazuje w prawdziwych warunkach w górach, że takie gładkie stoki nie istnieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 6 miesięcy temu... star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Dalej Strona 14 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
polm Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 27 Lutego 2021 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2021 Nie wiem czy było. Pokonać strach- Jacek Niklinski: https://m.youtube.co...h?v=d3iUqh4kWUE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 6 Marca 2021 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 4 Października 2021 Udostępnij Napisano 4 Października 2021 Autor i filmy https://andrzejdragan.com narciarskie, a w zasadzie deskarskie https://www.facebook.com/andrzejdragan/videos/yesterdays-break-from-work-/360374132027792 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Wszystkim 🙂 Wrzucam mój filmik z zeszłego sezonu zJungfrau Region , mam nadzieje że się spodoba 🙂 Pozdrawiam, Bartek 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyrpoos_ski Napisano 16 Października 2021 Udostępnij Napisano 16 Października 2021 38 minut temu, Mitek napisał: Cześć Noo i - jak już Ci nie raz pisałem - wrzucaj jak najwięcej i niech się ludzie uczą. Zauważyłem natomiast jeden element, o którym już chyba rozmawialiśmy: solidne odciążenie połączone z zamiarem wbicia kija (taki akcent rytmiczny), który moim zdaniem jest solidnie w Twojej jeździe przesadzony. I teraz nie pamiętam czy to było celowe, bo chyba tak? Pozdrowienia serdeczne Mitek, Jest przesadzony i zdaję sobie z tego sprawę, potrafię to kontrolować , ale jak chce żeby skręt był potężnie wykończony i narty wyjechały to to do-rotowanie górą pozwala mi mocniej go wykończyć 😄 Ale też potrafię pojechać spokojniej tylko nie daje to takie fanu. Już nie mogę doczekać się sezonu i pierwszego wypadu na narty 🙂 Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 3 Listopada 2021 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2021 Cześć Nieważne gdzie, ważne jak... No i przy okazji odpowiedź po co istnieje RedBull. Pozdrowienia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi