AndRand Napisano 7 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Są nakładki HUD do edycji w filmie. Przy danych z GPS trzeba pamiętać, że pokazują prędkość w poziomie - czyli im bardziej stromo tym większe przekłamanie. GOPRO ma nawet własne Gopro Quick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 Stok lock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brachol Napisano 20 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2020 Jakby ktoś potrzebował podniesienia ciśnienia od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 "Follow the Forecast" Ta część z Shuksan pochodzi z filmu Cody'ego Townsenda: Mt. Shuksan, WA - "Pucker Factor 100". A całość z serii THE FIFTY (50 klasycznych zjazdów w Ameryce Północnej) Bardzo fajnie zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2020 Jakby ktoś potrzebował podniesienia ciśnienia od rana Cześć Widziałeś cały film... Polecam! W ogóle jest On dość kosmiczna postacią. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Te filmy Filipa bylyby super, ale irytuje mnie puszczanie w zwolnionym tempie. Tak jakbym sam sobie nie mogl zwolnic. Zreszta to zwolnione tempo to dla technikow-onanistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Te filmy Filipa bylyby super, ale irytuje mnie puszczanie w zwolnionym tempie. Tak jakbym sam sobie nie mogl zwolnic. Zreszta to zwolnione tempo to dla technikow-onanistow Technik onanista.....patrzę do lustra.... . Jest taki bełkot na forum że nie mogłem sobie odmówić....filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cześć Widziałeś cały film... Polecam! W ogóle jest On dość kosmiczna postacią. Pozdrowienia Cześć Nie widziałem będę musiał w wolnej chwili obejrzeć. Dla mnie w ogóle takie wspinaczki solo są kosmiczne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cześć Nie widziałem będę musiał w wolnej chwili obejrzeć. Dla mnie w ogóle takie wspinaczki solo są kosmiczne. pozdrawiam https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Dzięki Cześć Stary, a tego koleżkę znasz? Zabił się już ponad 20 lat temu ale był absolutnym gigantem w sprawach szalonych przedsięwzięć. i do tego niezwykle charyzmatycznym gościem. Polecam poszukać filmików. No i namierz gdzieś całość Masters of Stone jak lubisz takie historie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Pedalska jazda po "polu golfowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Mniej biadolenia, wiecej jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z okazji otwartych wyciągów... trochę nostalgii z USA. O wyciągu "Siódme niebo" i nie tylko. Lubię jak Amerykanie znajdują nazwy na różne rzeczy, np. "chairlift courage" - czyli pokazówki pod wyciągiem Kiedyś to było marzenie zjeżdżać pod wyciągiem A teraz najfajniej jak można z wyciągu wyczaić jeszcze nie ruszoną lajnę między skałami. Do tego trochę nostalgii z ośrodków, które nie działają Nowy Meksyk TOP 10 CLIFFS Mam dwie granice na nartach: 1. uprząż + lina - nie chodzę tam gdzie może być potrzebna 2. skoki i dropy - po paru skokach wylądowanych centymetry od kamieni, których nie było widać w momencie skoku, jednak nie... jak się ma 3-4 godziny na piechotę do cywilizacji... raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cześć Dobrze uczone i objeżdżone dziecko. Nawet nie musiała być uczona tylko po prostu dużo jeździła z kimś dobrym - to wystarczy. To jest dobrze jeżdżąca dziewczynka - po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Te filmy Filipa bylyby super, ale irytuje mnie puszczanie w zwolnionym tempie. Tak jakbym sam sobie nie mogl zwolnic. Zreszta to zwolnione tempo to dla technikow-onanistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Te filmy Filipa bylyby super, ale irytuje mnie puszczanie w zwolnionym tempie. Tak jakbym sam sobie nie mogl zwolnic. Zreszta to zwolnione tempo to dla technikow-onanistow Technik onanista.....patrzę do lustra.... . Jest taki bełkot na forum że nie mogłem sobie odmówić....filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cześć Widziałeś cały film... Polecam! W ogóle jest On dość kosmiczna postacią. Pozdrowienia Cześć Nie widziałem będę musiał w wolnej chwili obejrzeć. Dla mnie w ogóle takie wspinaczki solo są kosmiczne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cześć Nie widziałem będę musiał w wolnej chwili obejrzeć. Dla mnie w ogóle takie wspinaczki solo są kosmiczne. pozdrawiam https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Dzięki Cześć Stary, a tego koleżkę znasz? Zabił się już ponad 20 lat temu ale był absolutnym gigantem w sprawach szalonych przedsięwzięć. i do tego niezwykle charyzmatycznym gościem. Polecam poszukać filmików. No i namierz gdzieś całość Masters of Stone jak lubisz takie historie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Pedalska jazda po "polu golfowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Mniej biadolenia, wiecej jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z okazji otwartych wyciągów... trochę nostalgii z USA. O wyciągu "Siódme niebo" i nie tylko. Lubię jak Amerykanie znajdują nazwy na różne rzeczy, np. "chairlift courage" - czyli pokazówki pod wyciągiem Kiedyś to było marzenie zjeżdżać pod wyciągiem A teraz najfajniej jak można z wyciągu wyczaić jeszcze nie ruszoną lajnę między skałami. Do tego trochę nostalgii z ośrodków, które nie działają Nowy Meksyk TOP 10 CLIFFS Mam dwie granice na nartach: 1. uprząż + lina - nie chodzę tam gdzie może być potrzebna 2. skoki i dropy - po paru skokach wylądowanych centymetry od kamieni, których nie było widać w momencie skoku, jednak nie... jak się ma 3-4 godziny na piechotę do cywilizacji... raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cześć Dobrze uczone i objeżdżone dziecko. Nawet nie musiała być uczona tylko po prostu dużo jeździła z kimś dobrym - to wystarczy. To jest dobrze jeżdżąca dziewczynka - po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cześć Widziałeś cały film... Polecam! W ogóle jest On dość kosmiczna postacią. Pozdrowienia Cześć Nie widziałem będę musiał w wolnej chwili obejrzeć. Dla mnie w ogóle takie wspinaczki solo są kosmiczne. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cześć Nie widziałem będę musiał w wolnej chwili obejrzeć. Dla mnie w ogóle takie wspinaczki solo są kosmiczne. pozdrawiam https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Dzięki Cześć Stary, a tego koleżkę znasz? Zabił się już ponad 20 lat temu ale był absolutnym gigantem w sprawach szalonych przedsięwzięć. i do tego niezwykle charyzmatycznym gościem. Polecam poszukać filmików. No i namierz gdzieś całość Masters of Stone jak lubisz takie historie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Pedalska jazda po "polu golfowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Mniej biadolenia, wiecej jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z okazji otwartych wyciągów... trochę nostalgii z USA. O wyciągu "Siódme niebo" i nie tylko. Lubię jak Amerykanie znajdują nazwy na różne rzeczy, np. "chairlift courage" - czyli pokazówki pod wyciągiem Kiedyś to było marzenie zjeżdżać pod wyciągiem A teraz najfajniej jak można z wyciągu wyczaić jeszcze nie ruszoną lajnę między skałami. Do tego trochę nostalgii z ośrodków, które nie działają Nowy Meksyk TOP 10 CLIFFS Mam dwie granice na nartach: 1. uprząż + lina - nie chodzę tam gdzie może być potrzebna 2. skoki i dropy - po paru skokach wylądowanych centymetry od kamieni, których nie było widać w momencie skoku, jednak nie... jak się ma 3-4 godziny na piechotę do cywilizacji... raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cześć Dobrze uczone i objeżdżone dziecko. Nawet nie musiała być uczona tylko po prostu dużo jeździła z kimś dobrym - to wystarczy. To jest dobrze jeżdżąca dziewczynka - po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 25 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2020 Cześć Nie widziałem będę musiał w wolnej chwili obejrzeć. Dla mnie w ogóle takie wspinaczki solo są kosmiczne. pozdrawiam https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brachol Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Dzięki Cześć Stary, a tego koleżkę znasz? Zabił się już ponad 20 lat temu ale był absolutnym gigantem w sprawach szalonych przedsięwzięć. i do tego niezwykle charyzmatycznym gościem. Polecam poszukać filmików. No i namierz gdzieś całość Masters of Stone jak lubisz takie historie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Pedalska jazda po "polu golfowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Mniej biadolenia, wiecej jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z okazji otwartych wyciągów... trochę nostalgii z USA. O wyciągu "Siódme niebo" i nie tylko. Lubię jak Amerykanie znajdują nazwy na różne rzeczy, np. "chairlift courage" - czyli pokazówki pod wyciągiem Kiedyś to było marzenie zjeżdżać pod wyciągiem A teraz najfajniej jak można z wyciągu wyczaić jeszcze nie ruszoną lajnę między skałami. Do tego trochę nostalgii z ośrodków, które nie działają Nowy Meksyk TOP 10 CLIFFS Mam dwie granice na nartach: 1. uprząż + lina - nie chodzę tam gdzie może być potrzebna 2. skoki i dropy - po paru skokach wylądowanych centymetry od kamieni, których nie było widać w momencie skoku, jednak nie... jak się ma 3-4 godziny na piechotę do cywilizacji... raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cześć Dobrze uczone i objeżdżone dziecko. Nawet nie musiała być uczona tylko po prostu dużo jeździła z kimś dobrym - to wystarczy. To jest dobrze jeżdżąca dziewczynka - po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
brachol Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 https://www.cda.pl/video/4920694a1 Pozdro serdeczne Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Dzięki Cześć Stary, a tego koleżkę znasz? Zabił się już ponad 20 lat temu ale był absolutnym gigantem w sprawach szalonych przedsięwzięć. i do tego niezwykle charyzmatycznym gościem. Polecam poszukać filmików. No i namierz gdzieś całość Masters of Stone jak lubisz takie historie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Pedalska jazda po "polu golfowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Mniej biadolenia, wiecej jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z okazji otwartych wyciągów... trochę nostalgii z USA. O wyciągu "Siódme niebo" i nie tylko. Lubię jak Amerykanie znajdują nazwy na różne rzeczy, np. "chairlift courage" - czyli pokazówki pod wyciągiem Kiedyś to było marzenie zjeżdżać pod wyciągiem A teraz najfajniej jak można z wyciągu wyczaić jeszcze nie ruszoną lajnę między skałami. Do tego trochę nostalgii z ośrodków, które nie działają Nowy Meksyk TOP 10 CLIFFS Mam dwie granice na nartach: 1. uprząż + lina - nie chodzę tam gdzie może być potrzebna 2. skoki i dropy - po paru skokach wylądowanych centymetry od kamieni, których nie było widać w momencie skoku, jednak nie... jak się ma 3-4 godziny na piechotę do cywilizacji... raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cześć Dobrze uczone i objeżdżone dziecko. Nawet nie musiała być uczona tylko po prostu dużo jeździła z kimś dobrym - to wystarczy. To jest dobrze jeżdżąca dziewczynka - po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Dzięki Cześć Stary, a tego koleżkę znasz? Zabił się już ponad 20 lat temu ale był absolutnym gigantem w sprawach szalonych przedsięwzięć. i do tego niezwykle charyzmatycznym gościem. Polecam poszukać filmików. No i namierz gdzieś całość Masters of Stone jak lubisz takie historie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Pedalska jazda po "polu golfowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Mniej biadolenia, wiecej jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z okazji otwartych wyciągów... trochę nostalgii z USA. O wyciągu "Siódme niebo" i nie tylko. Lubię jak Amerykanie znajdują nazwy na różne rzeczy, np. "chairlift courage" - czyli pokazówki pod wyciągiem Kiedyś to było marzenie zjeżdżać pod wyciągiem A teraz najfajniej jak można z wyciągu wyczaić jeszcze nie ruszoną lajnę między skałami. Do tego trochę nostalgii z ośrodków, które nie działają Nowy Meksyk TOP 10 CLIFFS Mam dwie granice na nartach: 1. uprząż + lina - nie chodzę tam gdzie może być potrzebna 2. skoki i dropy - po paru skokach wylądowanych centymetry od kamieni, których nie było widać w momencie skoku, jednak nie... jak się ma 3-4 godziny na piechotę do cywilizacji... raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cześć Dobrze uczone i objeżdżone dziecko. Nawet nie musiała być uczona tylko po prostu dużo jeździła z kimś dobrym - to wystarczy. To jest dobrze jeżdżąca dziewczynka - po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
star Napisano 26 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 27 Listopada 2020 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Pedalska jazda po "polu golfowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Mniej biadolenia, wiecej jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... AndRand Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z okazji otwartych wyciągów... trochę nostalgii z USA. O wyciągu "Siódme niebo" i nie tylko. Lubię jak Amerykanie znajdują nazwy na różne rzeczy, np. "chairlift courage" - czyli pokazówki pod wyciągiem Kiedyś to było marzenie zjeżdżać pod wyciągiem A teraz najfajniej jak można z wyciągu wyczaić jeszcze nie ruszoną lajnę między skałami. Do tego trochę nostalgii z ośrodków, które nie działają Nowy Meksyk TOP 10 CLIFFS Mam dwie granice na nartach: 1. uprząż + lina - nie chodzę tam gdzie może być potrzebna 2. skoki i dropy - po paru skokach wylądowanych centymetry od kamieni, których nie było widać w momencie skoku, jednak nie... jak się ma 3-4 godziny na piechotę do cywilizacji... raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cześć Dobrze uczone i objeżdżone dziecko. Nawet nie musiała być uczona tylko po prostu dużo jeździła z kimś dobrym - to wystarczy. To jest dobrze jeżdżąca dziewczynka - po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 https://youtu.be/nhrOHd22M7g W taki sposób giną złudzenia... Pedalska jazda po "polu golfowym" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabrik Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Mniej biadolenia, wiecej jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndRand Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Z okazji otwartych wyciągów... trochę nostalgii z USA. O wyciągu "Siódme niebo" i nie tylko. Lubię jak Amerykanie znajdują nazwy na różne rzeczy, np. "chairlift courage" - czyli pokazówki pod wyciągiem Kiedyś to było marzenie zjeżdżać pod wyciągiem A teraz najfajniej jak można z wyciągu wyczaić jeszcze nie ruszoną lajnę między skałami. Do tego trochę nostalgii z ośrodków, które nie działają Nowy Meksyk TOP 10 CLIFFS Mam dwie granice na nartach: 1. uprząż + lina - nie chodzę tam gdzie może być potrzebna 2. skoki i dropy - po paru skokach wylądowanych centymetry od kamieni, których nie było widać w momencie skoku, jednak nie... jak się ma 3-4 godziny na piechotę do cywilizacji... raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2020 Sorki Nikon mnie mega rozczarował....Mitek chodzi mi jak ta dziewczynka popiernicza na nartach, osoba w moim wieku już raczej nie ma szans. Ok, nie mówię, że nie powalczę...ale Cześć Dobrze uczone i objeżdżone dziecko. Nawet nie musiała być uczona tylko po prostu dużo jeździła z kimś dobrym - to wystarczy. To jest dobrze jeżdżąca dziewczynka - po prostu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Adam ..DUCH Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Wrzucam ten film bo opowiada pewną historię - jakiś przedział czasowy, fajne widoczki, fajna muzyka.....kurcze jak w tych Alpach jest pięknie....muszę się kiedyś wybrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Pedalska jazda po "polu golfowym" Zazdro dupsko ściska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikon255 Napisano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2020 Zazdro dupsko ściska juz nie bede przypominal jak obaj zbieralismy narty na BSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Dalej Strona 11 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Rekomendowane odpowiedzi