Harpia Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 To film z listopada 2018. Może już nie mieć p.s. nie rozumiem po co robi się takie ........................ coś Co się osiąga, udowadnia. Od kogo i w czym jest się lepszym. Zaraz przy kompie, ze szklanką alkoholu w łapie mogę wymyślić "konkurencję" w której będę najlepszy na Ziemi. No ale po co ? Wiem , wiem. Red Bull płaci dziwakom. To rzeczywiście genialne. Jedyna firma na świecie która żyje z reklamowania produktu którego sprzedaje na tyle mało aby się utrzymać. To współczesne odwrócenie pojęć. Inni używają reklamy aby sprzedawać produkt a Red Bull ma "produkt" ( słodzona woda ? ) aby zarabiać na reklamie GENIUSZE. ( naprawdę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iven Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 To film z listopada 2018. Może już nie mieć p.s. nie rozumiem po co robi się takie ........................ coś Co się osiąga, udowadnia. Od kogo i w czym jest się lepszym. Zaraz przy kompie, ze szklanką alkoholu w łapie mogę wymyślić "konkurencję" w której będę najlepszy na Ziemi. No ale po co ? Wiem , wiem. Red Bull płaci dziwakom. To rzeczywiście genialne. Jedyna firma na świecie która żyje z reklamowania produktu którego sprzedaje na tyle mało aby się utrzymać. To współczesne odwrócenie pojęć. Inni używają reklamy aby sprzedawać produkt a Red Bull ma "produkt" ( słodzona woda ? ) aby zarabiać na reklamie GENIUSZE. ( naprawdę) abstrahuję od składu chemicznego tego napoju , ale koleś promuje -sponsoruje sporty ekstremalne i chwała mu za to . Ma kasę i wydaje ją według własnego widzi mi się . Nazwał bym go marszandem naszych czasów , bo o wielu niszowych wyczynach nie mielibyśmy pojęcia ,a dzięki niemu ( i jego kasie ) jest o nich głośno. Dlaczego ? a dlaczego ludzie zdobywają K2 zimą , dlaczego lecą w kosmos , dlaczego kajakiem płyną przez Atlantyk....dlaczego... Ps .listopad 2018 ...to raptem 2 miechy , myślę że nie stracił ich tak szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 abstrahuję od składu chemicznego tego napoju , ale koleś promuje -sponsoruje sporty ekstremalne i chwała mu za to . Ma kasę i wydaje ją według własnego widzi mi się . Nazwał bym go marszandem naszych czasów , bo o wielu niszowych wyczynach nie mielibyśmy pojęcia ,a dzięki niemu ( i jego kasie ) jest o nich głośno. Dlaczego ? a dlaczego ludzie zdobywają K2 zimą , dlaczego lecą w kosmos , dlaczego kajakiem płyną przez Atlantyk....dlaczego... To czym piszesz w ostatnim zdaniu to są jakieś " naturalne bariery" Jak zjadę Streifem na hulajnodze to będę lepszy od kolesia z filmiku ? Później on mnie przebije i zjedzie na jednokołowej hulajnodze. Nie pozostanę mu dłużny i zjadę Streifem na hulajnodze bez kół ( już jestem gość bo taką wymyśliłem ) Przecież to zwyczajnie GŁUPIE. Koleś promuje Red Bull a nie sporty ekstremalne ( nie zauważyłem żadnego logo sportów ekstremalnych a jedynie RB ) Koleś niech robi co chce . Jego sprawa. Mnie to nie kręci. p.s. Dziś jako pierwszy człowiek na Ziemi zjechałem narypany jak kopaczka z górki po mojej działce ( ummmmm ...... mega stromo nawet jak na Małopolskę a co dopiero Mazowsze)na rolkach na prawej nodze i nartach ( GS FIS 2012 40m ) na lewej. Ile mi zapłacisz? Zrobiłem to jako pierwszy i jedyny na Ziemi Czy promile się liczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 To czym piszesz w ostatnim zdaniu to są jakieś " naturalne bariery" Jak zjadę Streifem na hulajnodze to będę lepszy od kolesia z filmiku ? Później on mnie przebije i zjedzie na jednokołowej hulajnodze. Nie pozostanę mu dłużny i zjadę Streifem na hulajnodze bez kół ( już jestem gość bo taką wymyśliłem ) Przecież to zwyczajnie GŁUPIE. Koleś promuje Red Bull a nie sporty ekstremalne ( nie zauważyłem żadnego logo takich Koleś niech robi co chce . Jego sprawa. Mnie to nie kręci. p.s. Dziś jako pierwszy człowiek na Ziemi zjechałem narypany jak kopaczka z górki po mojej działce ( ummmmm ...... mega stromo nawet jak na Małopolskę a co dopiero Mazowsze)na rolkach na prawej nodze i nartach ( GS FIS 2012 40m ) na lewej. Ile mi zapłacisz? Zrobiłem to jako pierwszy i jedyny na Ziemi ja nic , bo mogę zrobić to samo (może nawet na większej bani ) ale napisz do Dietricha Mateschitz i jeśli uzna ,że jest to na tyle medialne ,żeby wyłożyć kasę , to może postawi Ci następną flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Iven Spoko. Pisząc o właścicielu RB ( DM )jedynie potwierdzasz co napisałem Nie jestem pewien czy możesz zrobić to samo. Naprawdę jest stromo Rozumiem, że rozumiesz mój przekaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... widzewiak_z_gor Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Hej. Dla mnie Mistrz a każdy Jego Film to wspaniała przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Fajnie zobaczyć to "od kuchni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 fwt 2019 https://pure.powder....019-zakonczony/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 na krechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Października 2019 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Było już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 https://www.youtube....4AfnzThQ/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Multimedia filmy fajnie zrobione
Harpia Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 abstrahuję od składu chemicznego tego napoju , ale koleś promuje -sponsoruje sporty ekstremalne i chwała mu za to . Ma kasę i wydaje ją według własnego widzi mi się . Nazwał bym go marszandem naszych czasów , bo o wielu niszowych wyczynach nie mielibyśmy pojęcia ,a dzięki niemu ( i jego kasie ) jest o nich głośno. Dlaczego ? a dlaczego ludzie zdobywają K2 zimą , dlaczego lecą w kosmos , dlaczego kajakiem płyną przez Atlantyk....dlaczego... To czym piszesz w ostatnim zdaniu to są jakieś " naturalne bariery" Jak zjadę Streifem na hulajnodze to będę lepszy od kolesia z filmiku ? Później on mnie przebije i zjedzie na jednokołowej hulajnodze. Nie pozostanę mu dłużny i zjadę Streifem na hulajnodze bez kół ( już jestem gość bo taką wymyśliłem ) Przecież to zwyczajnie GŁUPIE. Koleś promuje Red Bull a nie sporty ekstremalne ( nie zauważyłem żadnego logo sportów ekstremalnych a jedynie RB ) Koleś niech robi co chce . Jego sprawa. Mnie to nie kręci. p.s. Dziś jako pierwszy człowiek na Ziemi zjechałem narypany jak kopaczka z górki po mojej działce ( ummmmm ...... mega stromo nawet jak na Małopolskę a co dopiero Mazowsze)na rolkach na prawej nodze i nartach ( GS FIS 2012 40m ) na lewej. Ile mi zapłacisz? Zrobiłem to jako pierwszy i jedyny na Ziemi Czy promile się liczą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iven Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 To czym piszesz w ostatnim zdaniu to są jakieś " naturalne bariery" Jak zjadę Streifem na hulajnodze to będę lepszy od kolesia z filmiku ? Później on mnie przebije i zjedzie na jednokołowej hulajnodze. Nie pozostanę mu dłużny i zjadę Streifem na hulajnodze bez kół ( już jestem gość bo taką wymyśliłem ) Przecież to zwyczajnie GŁUPIE. Koleś promuje Red Bull a nie sporty ekstremalne ( nie zauważyłem żadnego logo takich Koleś niech robi co chce . Jego sprawa. Mnie to nie kręci. p.s. Dziś jako pierwszy człowiek na Ziemi zjechałem narypany jak kopaczka z górki po mojej działce ( ummmmm ...... mega stromo nawet jak na Małopolskę a co dopiero Mazowsze)na rolkach na prawej nodze i nartach ( GS FIS 2012 40m ) na lewej. Ile mi zapłacisz? Zrobiłem to jako pierwszy i jedyny na Ziemi ja nic , bo mogę zrobić to samo (może nawet na większej bani ) ale napisz do Dietricha Mateschitz i jeśli uzna ,że jest to na tyle medialne ,żeby wyłożyć kasę , to może postawi Ci następną flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Iven Spoko. Pisząc o właścicielu RB ( DM )jedynie potwierdzasz co napisałem Nie jestem pewien czy możesz zrobić to samo. Naprawdę jest stromo Rozumiem, że rozumiesz mój przekaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... widzewiak_z_gor Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Hej. Dla mnie Mistrz a każdy Jego Film to wspaniała przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Fajnie zobaczyć to "od kuchni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 fwt 2019 https://pure.powder....019-zakonczony/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 na krechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Października 2019 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Było już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 https://www.youtube....4AfnzThQ/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3 Przejdź do listy tematów
Iven Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 To czym piszesz w ostatnim zdaniu to są jakieś " naturalne bariery" Jak zjadę Streifem na hulajnodze to będę lepszy od kolesia z filmiku ? Później on mnie przebije i zjedzie na jednokołowej hulajnodze. Nie pozostanę mu dłużny i zjadę Streifem na hulajnodze bez kół ( już jestem gość bo taką wymyśliłem ) Przecież to zwyczajnie GŁUPIE. Koleś promuje Red Bull a nie sporty ekstremalne ( nie zauważyłem żadnego logo takich Koleś niech robi co chce . Jego sprawa. Mnie to nie kręci. p.s. Dziś jako pierwszy człowiek na Ziemi zjechałem narypany jak kopaczka z górki po mojej działce ( ummmmm ...... mega stromo nawet jak na Małopolskę a co dopiero Mazowsze)na rolkach na prawej nodze i nartach ( GS FIS 2012 40m ) na lewej. Ile mi zapłacisz? Zrobiłem to jako pierwszy i jedyny na Ziemi ja nic , bo mogę zrobić to samo (może nawet na większej bani ) ale napisz do Dietricha Mateschitz i jeśli uzna ,że jest to na tyle medialne ,żeby wyłożyć kasę , to może postawi Ci następną flaszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Iven Spoko. Pisząc o właścicielu RB ( DM )jedynie potwierdzasz co napisałem Nie jestem pewien czy możesz zrobić to samo. Naprawdę jest stromo Rozumiem, że rozumiesz mój przekaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... widzewiak_z_gor Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Hej. Dla mnie Mistrz a każdy Jego Film to wspaniała przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Fajnie zobaczyć to "od kuchni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... star Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... star Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 fwt 2019 https://pure.powder....019-zakonczony/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 na krechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 6 Października 2019 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Było już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 https://www.youtube....4AfnzThQ/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... star Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... yoss Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 5 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Dalej Strona 6 z 27 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 3
Harpia Napisano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2019 Iven Spoko. Pisząc o właścicielu RB ( DM )jedynie potwierdzasz co napisałem Nie jestem pewien czy możesz zrobić to samo. Naprawdę jest stromo Rozumiem, że rozumiesz mój przekaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
widzewiak_z_gor Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Hej. Dla mnie Mistrz a każdy Jego Film to wspaniała przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 2 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2019 Fajnie zobaczyć to "od kuchni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 21 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 22 Lutego 2019 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 1 Marca 2019 Udostępnij Napisano 1 Marca 2019 Fajna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 15 Maja 2019 Udostępnij Napisano 15 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 16 Maja 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 fwt 2019 https://pure.powder....019-zakonczony/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 na krechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 12 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 2 Października 2019 Udostępnij Napisano 2 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 6 Października 2019 Udostępnij Napisano 6 Października 2019 Było już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 11 Października 2019 Udostępnij Napisano 11 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 12 Października 2019 Udostępnij Napisano 12 Października 2019 https://www.youtube....4AfnzThQ/videos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 30 Października 2019 Udostępnij Napisano 30 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoss Napisano 31 Października 2019 Udostępnij Napisano 31 Października 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 5 Listopada 2019 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi