Mohikanian Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Znajomy się pospieszył i kupił w Marilleva 1400 nocleg. Ponieważ musi być w pracy w kontakcie email itp prośba o info czy jest tam jakaś strefa z WI-FI ?? Niestety podobno w pokojach nie ma netu Ktoś tam spał ? jakies informacje ? porady. Byłem kilkakrotnie ale zawsze wybierałem pensjonaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Byliśmy tam kilka razy fajnie bo spanie na stoku gorna stacja ma dobre i zle strony wszędzie daleko jesteś ograniczony przez tydzień do tych atrakcji które sa na miejscu czyli maly basen ale jest , jeden sklep ale jest do 19, jeden bilard ale jest , bar piwo do 21 , male apartamenty ale za to mega goraco i uwaga wszystko słychać na 3 pietra wiec jak jest imprezka u sasiadow to cała buda tańczy a Wi-Fi to nie wiem 2 lata temu niebyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYKI Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Znajomy się pospieszył i kupił w Marilleva 1400 nocleg. Ponieważ musi być w pracy w kontakcie email itp prośba o info czy jest tam jakaś strefa z WI-FI ?? Niestety podobno w pokojach nie ma netu Ktoś tam spał ? jakies informacje ? porady. Byłem kilkakrotnie ale zawsze wybierałem pensjonaty . W okolicach recepcji owszem działa Wi-Fi - sprawdzone. Informacja sprzed roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert Ski Planet Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Wi-Fi działa tylko przy recepcji, ale jak w górach, raz lepiej, raz gorzej. Jeśli chodzi o noclegi, wersja wybitnie ekonomiczna (standard delikatnie mówiąc "studencki") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... beti123 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Wi-Fi działa tylko przy recepcji, ale jak w górach, raz lepiej, raz gorzej. Jeśli chodzi o noclegi, wersja wybitnie ekonomiczna (standard delikatnie mówiąc "studencki") Chyba cała Marilleva taka, zbieram się do napisania recenzji z Albare. Standard - późny Gierek, wczesny Berlusconi, tak jest chyba wszędzie w Marillevie 1400. Boazerie na ścianach etc. Standard wifi chyba w każdym hotelu w M. podobny, mój syn mocno cierpiał z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Robert Ski Planet Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Wi-Fi działa tylko przy recepcji, ale jak w górach, raz lepiej, raz gorzej. Jeśli chodzi o noclegi, wersja wybitnie ekonomiczna (standard delikatnie mówiąc "studencki") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beti123 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Wi-Fi działa tylko przy recepcji, ale jak w górach, raz lepiej, raz gorzej. Jeśli chodzi o noclegi, wersja wybitnie ekonomiczna (standard delikatnie mówiąc "studencki") Chyba cała Marilleva taka, zbieram się do napisania recenzji z Albare. Standard - późny Gierek, wczesny Berlusconi, tak jest chyba wszędzie w Marillevie 1400. Boazerie na ścianach etc. Standard wifi chyba w każdym hotelu w M. podobny, mój syn mocno cierpiał z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi