moruniek Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Ranking stacji narciarskich w Polsce 2017 - wg. Onet.pl źródło i całość artykułu: http://podroze.onet....sce-2017/3fzscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Hmmm. BSA to duża stacja, a Czantoria mała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Myślę że należy ten ’ranking' przesunąć do działu humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mohikanian Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Hmmm .Zieleniec przed Czarną Górą ? A podobno dziłai teraz już bedzie działać w CG trasa A ( mam nadzieję bo ciężko było trafić na nią otwartą..) Ps. Taki lokalny żarcik o wyjezdzie do Zieleńca :-) "Jedziesz na ten nasyp kolejowy za Kłodzkiem ?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Żałosny portal to i żałosny ranking. Niech każdy jezdzi tam gdzie lubi, a taki ranking należy traktować z przymrużeniem oka i to bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Panowie, przecież napisałem wyraźnie, ranking stacji narciarskich w Polsce 2017 - wg. Onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Ale uwagi do Onetu, nie do Ciebie. !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba99 Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Podstawowym parametrem " Stacji narciarskiej" jest różnica wysokości . W międzynarodowej klasyfikacji gdzie przyznaje się gwiazdki /podobnie jak w hotelarstwie/ , stacja której różnica wysokości jest mniejsza niż 400m nie może mięć więcej niż 2 gwiazdki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Podstawowym parametrem " Stacji narciarskiej" jest różnica wysokości . Piszemy w tym wątku o polskich 'stacjach..... ;-) Tu ważne jest wszystko tylko nie różnica wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Czarny Groń ,Kluszkowce i Jaworki wśród dużych stacji narciarskich, a Czantoria Wśród małych padłem, jak to zobaczyłem i nie czytałem tych bzdur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loockas Napisano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2017 Czarny Groń ,Kluszkowce i Jaworki wśród dużych stacji narciarskich, a Czantoria Wśród małych padłem, jak to zobaczyłem i nie czytałem tych bzdur. Bo taka Czantoria ma dwie trasy (co z tego, że prawdziwe idące różnymi stronami) Taki np Złoty Groń w Istebnej ma 5 tras na jednej polanie Może to dla Onetu jest miarą ośrodka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi