sese Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Do jutra trzeba podjąć decyzję w przedmiocie damskich butów: Atomic Hawx Magna 90 W vs Salomon Quest Pro 100 W oba leżą idealnie, cena identyczna, nawet kolorystycznie oba się tak samo podobają Co wybrać??? W obu przypadkach można wygrzewać i botka i skorupę, Salomony mają niby wyższy flex, ale są 3 klamrowe, więc chyba na jedno wychodzi. Salomon ma system Hike&Ski (ponoć w tym modelu niezawodny), zaś Atomic ma jakby obszerniejszą górną część cholewki (język i tylna część buta głębiej na siebie zachodzą przy opasaniu łydki). Może któraś z forumowiczek ujeżdżała te modele i może coś powiedzieć o ich plusach dodatnich i plusach ujemnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Do jutra trzeba podjąć decyzję w przedmiocie damskich butów: Atomic Hawx Magna 90 W vs Salomon Quest Pro 100 W oba leżą idealnie, cena identyczna, nawet kolorystycznie oba się tak samo podobają Co wybrać??? Jeżeli to te czarno-fioletowe buty (sprawdziłam w necie), to mimo że sama jeżdżę w butach Atomic uważam, że tu Salomony wygrywają. Według mnie są ładniejsze . Te bym wybrała, gdyby obie pary były tak samo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Estka, kolorystycznie są bardzo podobne bo atomici z sezonu 16/17 vs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Estka, kolorystycznie są bardzo podobne bo atomici z sezonu 16/17 quest.jpg vs magna.jpg Wiem, właśnie o nich mówię. Ale podobne kolory to jeszcze nie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Skorupa Salomona jest wykonana z różnych kawałków tworzywa. W miejscach ich łączenia są podobno słabsze i trudniej tych miejsca wygrzewać i naciągać skorupę, tak słyszałem w serwisach. Pytanie, czy but będzie wymagał kształtowania skorupy w tych fragmentach. in-mold technology vs dual injection technology boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Seba -niech przymierzy qst zamiast questów - będzie pani zadowolona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Kupione Questy... Będzie co będzie... W dwa dni przejechane po Wrocławiu około 100 km... We wszystkich znajomych sklepach patrzą już na mnie z politowaniem. Podczas ostatniej przymiarki Questów moje zmęczenie i głód skutecznie zagłuszyły przebąkiwania o punktowym ucisku pod kostką i drętwieniu stopy W myślach powtarzałem: "to się odbarczy", "to się wygrzeje", "będzie dobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
sese Napisano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Estka, kolorystycznie są bardzo podobne bo atomici z sezonu 16/17 vs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Estka, kolorystycznie są bardzo podobne bo atomici z sezonu 16/17 quest.jpg vs magna.jpg Wiem, właśnie o nich mówię. Ale podobne kolory to jeszcze nie wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Skorupa Salomona jest wykonana z różnych kawałków tworzywa. W miejscach ich łączenia są podobno słabsze i trudniej tych miejsca wygrzewać i naciągać skorupę, tak słyszałem w serwisach. Pytanie, czy but będzie wymagał kształtowania skorupy w tych fragmentach. in-mold technology vs dual injection technology boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Seba -niech przymierzy qst zamiast questów - będzie pani zadowolona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Kupione Questy... Będzie co będzie... W dwa dni przejechane po Wrocławiu około 100 km... We wszystkich znajomych sklepach patrzą już na mnie z politowaniem. Podczas ostatniej przymiarki Questów moje zmęczenie i głód skutecznie zagłuszyły przebąkiwania o punktowym ucisku pod kostką i drętwieniu stopy W myślach powtarzałem: "to się odbarczy", "to się wygrzeje", "będzie dobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Maciej S Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Skorupa Salomona jest wykonana z różnych kawałków tworzywa. W miejscach ich łączenia są podobno słabsze i trudniej tych miejsca wygrzewać i naciągać skorupę, tak słyszałem w serwisach. Pytanie, czy but będzie wymagał kształtowania skorupy w tych fragmentach. in-mold technology vs dual injection technology boots Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Seba -niech przymierzy qst zamiast questów - będzie pani zadowolona.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Kupione Questy... Będzie co będzie... W dwa dni przejechane po Wrocławiu około 100 km... We wszystkich znajomych sklepach patrzą już na mnie z politowaniem. Podczas ostatniej przymiarki Questów moje zmęczenie i głód skutecznie zagłuszyły przebąkiwania o punktowym ucisku pod kostką i drętwieniu stopy W myślach powtarzałem: "to się odbarczy", "to się wygrzeje", "będzie dobrze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi