raceman Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Nie znam wszystkich nart Z tego co piszesz to normalna komórka. One mają tą dodatkową zaletę, że nie zdarzają się wpadki co ma czasami miejsce ze sklepowymi. niestety nie zawsze tak jest ,3 lata temu bylem swiadkiem jak na 5 par volkli sl fis kupionych bezposrednio u producenta w 3 rozwarstwily sie dziby po okolo 1- 2 miesiacach, volkl bez zadnego problemu dal nowe narty z markerami, nawet nie chcial tych rozwarstwionych z powrotem,z nowymi nie bylo juz zadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 51 Dodano 7 l Ostatniej odpowiedzi 7 l Top użytkownicy w tym temacie 6 5 17 3 Popularne dni 8 Sty 22 9 Sty 14 11 Sty 12 15 Sty 3 Top użytkownicy w tym temacie jan koval 6 odpowiedzi MarioJ 5 odpowiedzi Harpia 17 odpowiedzi krzyzak06 3 odpowiedzi Popularne dni 8 Sty 2017 22 odpowiedzi 9 Sty 2017 14 odpowiedzi 11 Sty 2017 12 odpowiedzi 15 Sty 2017 3 odpowiedzi Harpia Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Nie miałem na myśli wpadek technologicznych a zachowanie nart na śniegu. Ja nie mam ani jednego negatywnego doświadczenia z jakością nart. Przez dziesięciolecia miałem ich "niepoliczalną" ilość. Z żadną nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Harpia Napisano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Nie miałem na myśli wpadek technologicznych a zachowanie nart na śniegu. Ja nie mam ani jednego negatywnego doświadczenia z jakością nart. Przez dziesięciolecia miałem ich "niepoliczalną" ilość. Z żadną nie miałem problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi