janio66 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 witam proszę o sugestie z której grupy jak w temacie wybrać Narty , mam 50+ jak długo ? kilkanaście lat jazy gównie na przygotowanych trasach w skali forum myślę że mocne 8 ,jestem posiadaczem salomon crossmax w12 162 z sezonu chyba 2010 lub 2009 -trochę już wyśmigane ale dają mi dużo satysfakcji -czas na zmianę / 172 cm 73kg M nie śmigam po za trasami ,preferuje dość szybką .agresywną jazdę -krótkim i długim śmigiem jak również klasycznie ,jestem dość wszechstronny ,czarne trasy nie obce acz z wiekiem cześciej wolę czerwone i czerpać radość z jazdy ,i pytanie moje i prośba o ukierunkowanie mnie jaką nartę wybrać z góry dzięki za Wasze trafne propozycje Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 RACE!!! All mountain są do "wszystkiego" czyli DO NICZEGO Jak umiesz jezdzić to omijaj "nartokundle" szroko Nawet na SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 witam proszę o sugestie z której grupy jak w temacie wybrać Narty , mam 50+ jak długo ? Janio Witam Długo, bo może to być jeszcze ćwierć wieku lub dłużej. 50+ to ja marzyłem o jak najlepszych "Race". Ale to były głównie marzenia. "Race" były, ale sklepowe. Przesiadłem się od zeszłego roku ze slalomki Voekla na Code. Ale to głównie przez kłopoty z kolanem, o którym pisałem na forum. Slalomka jest znacznie bardziej agresywna i szybko czuję to kolanach. Dynamiczna, bardzo poprawna technicznie jazda, daje dużą przyjemność i utrzymuje w pewnym "sztosie". Rezygnacja na rzecz mniej dynamicznych nart, bo człowiek się starzeje, jest odpuszczaniem i tylko przyspieszeniem tego starzenia. Można jeździć bardzo szybko i dynamicznie w znacznie późniejszych wieku. Tylko to musi byc jazda absolutnie pewna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Wyłącznie "race" a sam wybór uzależnij od preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Rezygnacja na rzecz mniej dynamicznych nart, bo człowiek się starzeje, jest odpuszczaniem i tylko przyspieszeniem tego starzenia. Miałam sobie zrobić botox, ale teraz się zastanawiam, czy dwumetrowe gigantki nie będą lepsze? Kurczę, sama już nie wiem... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Będą. Botox jest aseksualny... Co innego 2m...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Mocne 8 - czyli poziom jazdy dobrego instruktora i pytasz jakie narty??? Sl 165cm, GS 180cm ewentualnie Master. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 pytam bo koledzy namawiają mnie na all mountain - nie wiem dlaczego ? a co do moich umiejętności to myślę ze troszkę przesadziłem może mocna 7 acz za instruktorami często się łapie na doczepkę i nie mam problemu jak również bywa odwrotnie ale nie o tym , ubiegłego roku byłem zdecydowany na zmianę nart upatrzyłem sobie volki racetiger rc uvo sezon 2013/2014 jednak ich nie zakupiłem ,czy mam szukać coś podobnego ? może SC lub ?? proszę o pomoc bo mam mętlik w głowie a wyjazd za dwa tygodnie do Tignes val d:isere Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Miałam sobie zrobić botox, ale teraz się zastanawiam, czy dwumetrowe gigantki nie będą lepsze? Kurczę, sama już nie wiem... . Chętnie podpowiem ale uściślij, gdzie chciałaś wstrzyknąc botox Ja cały czas na 165cm bez botoxu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Chętnie podpowiem ale uściślij, gdzie chciałaś wstrzyknąc botox Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? No nie wiem. Aby z Ciebie jakś Doda nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. może ktoś mi podpowie Head , volkl ,fischer RC ? lub sugestie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Chciales napisac na drazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski hejka proszę o rade - all mountain czy Race × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Wyłącznie "race" a sam wybór uzależnij od preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Rezygnacja na rzecz mniej dynamicznych nart, bo człowiek się starzeje, jest odpuszczaniem i tylko przyspieszeniem tego starzenia. Miałam sobie zrobić botox, ale teraz się zastanawiam, czy dwumetrowe gigantki nie będą lepsze? Kurczę, sama już nie wiem... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Będą. Botox jest aseksualny... Co innego 2m...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Mocne 8 - czyli poziom jazdy dobrego instruktora i pytasz jakie narty??? Sl 165cm, GS 180cm ewentualnie Master. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 pytam bo koledzy namawiają mnie na all mountain - nie wiem dlaczego ? a co do moich umiejętności to myślę ze troszkę przesadziłem może mocna 7 acz za instruktorami często się łapie na doczepkę i nie mam problemu jak również bywa odwrotnie ale nie o tym , ubiegłego roku byłem zdecydowany na zmianę nart upatrzyłem sobie volki racetiger rc uvo sezon 2013/2014 jednak ich nie zakupiłem ,czy mam szukać coś podobnego ? może SC lub ?? proszę o pomoc bo mam mętlik w głowie a wyjazd za dwa tygodnie do Tignes val d:isere Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Miałam sobie zrobić botox, ale teraz się zastanawiam, czy dwumetrowe gigantki nie będą lepsze? Kurczę, sama już nie wiem... . Chętnie podpowiem ale uściślij, gdzie chciałaś wstrzyknąc botox Ja cały czas na 165cm bez botoxu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Chętnie podpowiem ale uściślij, gdzie chciałaś wstrzyknąc botox Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? No nie wiem. Aby z Ciebie jakś Doda nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. może ktoś mi podpowie Head , volkl ,fischer RC ? lub sugestie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Chciales napisac na drazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski hejka proszę o rade - all mountain czy Race × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Będą. Botox jest aseksualny... Co innego 2m...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Mocne 8 - czyli poziom jazdy dobrego instruktora i pytasz jakie narty??? Sl 165cm, GS 180cm ewentualnie Master. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 pytam bo koledzy namawiają mnie na all mountain - nie wiem dlaczego ? a co do moich umiejętności to myślę ze troszkę przesadziłem może mocna 7 acz za instruktorami często się łapie na doczepkę i nie mam problemu jak również bywa odwrotnie ale nie o tym , ubiegłego roku byłem zdecydowany na zmianę nart upatrzyłem sobie volki racetiger rc uvo sezon 2013/2014 jednak ich nie zakupiłem ,czy mam szukać coś podobnego ? może SC lub ?? proszę o pomoc bo mam mętlik w głowie a wyjazd za dwa tygodnie do Tignes val d:isere Janio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Miałam sobie zrobić botox, ale teraz się zastanawiam, czy dwumetrowe gigantki nie będą lepsze? Kurczę, sama już nie wiem... . Chętnie podpowiem ale uściślij, gdzie chciałaś wstrzyknąc botox Ja cały czas na 165cm bez botoxu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Chętnie podpowiem ale uściślij, gdzie chciałaś wstrzyknąc botox Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? No nie wiem. Aby z Ciebie jakś Doda nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. może ktoś mi podpowie Head , volkl ,fischer RC ? lub sugestie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Chciales napisac na drazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski hejka proszę o rade - all mountain czy Race × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Chętnie podpowiem ale uściślij, gdzie chciałaś wstrzyknąc botox Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? No nie wiem. Aby z Ciebie jakś Doda nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. może ktoś mi podpowie Head , volkl ,fischer RC ? lub sugestie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Chciales napisac na drazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski hejka proszę o rade - all mountain czy Race × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Gdzie? Nie mam sprecyzowanych planów. Może by tak pójść na żywioł i poprosić "na chybił trafił"? No nie wiem. Aby z Ciebie jakś Doda nie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. może ktoś mi podpowie Head , volkl ,fischer RC ? lub sugestie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Chciales napisac na drazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski hejka proszę o rade - all mountain czy Race
janio66 Napisano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Do Tignes tylko RC......... będzie pan zadowolony. może ktoś mi podpowie Head , volkl ,fischer RC ? lub sugestie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Chciales napisac na drazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski hejka proszę o rade - all mountain czy Race
fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy znaja cie najlepiej, posluchaj ich rady, wez AM. Podciagnij sie z jazda do poziomu 7 i to bedzie czas na RACE. Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Chciales napisac na drazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
fredowski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Cześć Podciągać się może równie dobrze na race. Pozdro Chciales napisac na drazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi