JurekP Napisano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2017 Wreszcie prognozy pokazuja spory opad w najblizszych dniach: http://www.bergfex.a...hersage/?t=0_96 https://lawine.tirol...needif96_pr.jpg W niektorych miejscach ponad 50cm swiezego sniegu - nie jest to moze jeszcze tyle ile potrzeba, ale przykryje te zielone zbocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Zielone zbocza w Austrii? To co napisać o Francji? :/ Porządny opad śniegu w LM był chyba ostatnio w listopadzie a wcześniej w... lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1313 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 W rejonie Vorarlberg sypalo dzis w nocy pieknie. Autostrada przy Feldkirch zasypana calkowicie byla o 01:00. Okolo 10cm swierzego sniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wyglada, ze najlepiej bedzie na Zillertal Arenie - do 70cm.http://www.bergfex.a...ersage/?t=0_120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Wyglada, ze najlepiej bedzie na Zillertal Arenie - do 70cm.http://www.bergfex.a...ersage/?t=0_120 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Pozdro Wiesiek Oby się sprawdziło. We Francji jak zwykle - rano bergfex obiecuje opady w perespektywie tygodnia a po południu już tylko słońce w prognozie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 No to jeszcze radze wyprobowac zakladanie lancuchow bo mi wczoraj zeszlo 1,5h przejechanie 10km do domu A to wszystko dlatego ze olalem temat i sie nie podszkolilem a quattro niestety nie mam, , jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Oby się sprawdziło. We Francji jak zwykle - rano bergfex obiecuje opady w perespektywie tygodnia a po południu już tylko słońce w prognozie...Meteofrance widzi 10-15 cm jutro wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 No to jeszcze radze wyprobowac zakladanie lancuchow bo mi wczoraj zeszlo 1,5h przejechanie 10km do domu A to wszystko dlatego ze olalem temat i sie nie podszkolilem a quattro niestety nie mam, , jeszcze Ja mam Audi quattro i Touarega ze stałym napędem na 4 łapy tak więc opady śniegu, o ile nie są gigantyczne, nie są mi straszne. Oba auta przydały się podczas wyjazdu na Święta do Białki Tatrzańskiej, gdzie to na ośnieżonym podjeżdzie auta z napędem na 1 oś miały problemy, a moje czterołapy poszły do przodu jak dzika świnia w kartofle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam Śledzę Meteo. Nadzieja wstępuje, gdy na północnym Atlantyku pojawia się wir niżowy i grozi Europie. Prognozy mówią o opadach za tydzień. Wir słabnie, przesuwa gdzieś na wschód. Afryka dmucha, pojawią się inwersja i w Alpach niżej kwiatki kwitną na południowych zboczach. Na północnych beton ze sztucznego śniegu. Znikąd nadziei. Wszystko przez ten internet. Wszędzie kamery. Prognozy nawet dość dokładne na dwa tygodnie. Nie to co dawniej. Człowiek jak widział chmury w górach w zimie, to rodziła się nadzieja, że będzie sypało. Teraz wiadomo z dziesiątków portali meteo, że to zmyłka, te chmury. Teraz mam nadzieję, że po 15 stycznia będzie w niejakim Lungau pół metra świeżego śniegu. Na razie coś się świeci i jakaś większa warstwa chmur, napłynie znad Atlantyku nad Alpy. Dając głównie opady w Austrii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Po i przed Od pewnego czasu jeżdżę na Legendach (Dynastar) wcześniej były Gotamy i Mantra. Plus to co mi się udało pożyczyć (całkiem sporo). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Pozdro Wiesiek Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Nie zmienia to faktu ze jezdzi sie duzoooo lepiej niz w przypadku klasycznej oski. Mam to samo w moim drugim samochodzie marki Skoda gdzie z tego co sie orientuje jest Haldex 5 generacji. Szalu nie ma d..y nie urywa ale daje rade i to jest najwazniejsze a propos opadow w Austii to sypie na maxa wlasnie przynajmniej w Lichtensteine ktory graniczy z Austria Jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Mario - na razie bym się martwił info z naszej chałupy: " jak nie dacie rady do nas podjechać na łańcuchach to po Was przyjedziemy" - nie wiem - chyba ratrakiem będą nas tam wciągać ... . Będzie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Audi A6 C6 z Torsenem na pokładzie. Touareg I ze stałym napędem na 4 koła [brak Haldexa]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Faktycznie, musialem sie troche doszkolic w temacie napedu Touarega zwracam honor . No to fajne autka w sam raz na warunki zimowe, szerokosci i przyczepnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Daj znać jak nowa gondolka (a przede wszystkim skirouta) w stronę Viehhofen, w grudniu była jeszcze niestety zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Opady w Austrii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Friski Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Pozdro Wiesiek Oby się sprawdziło. We Francji jak zwykle - rano bergfex obiecuje opady w perespektywie tygodnia a po południu już tylko słońce w prognozie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 No to jeszcze radze wyprobowac zakladanie lancuchow bo mi wczoraj zeszlo 1,5h przejechanie 10km do domu A to wszystko dlatego ze olalem temat i sie nie podszkolilem a quattro niestety nie mam, , jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Oby się sprawdziło. We Francji jak zwykle - rano bergfex obiecuje opady w perespektywie tygodnia a po południu już tylko słońce w prognozie...Meteofrance widzi 10-15 cm jutro wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 No to jeszcze radze wyprobowac zakladanie lancuchow bo mi wczoraj zeszlo 1,5h przejechanie 10km do domu A to wszystko dlatego ze olalem temat i sie nie podszkolilem a quattro niestety nie mam, , jeszcze Ja mam Audi quattro i Touarega ze stałym napędem na 4 łapy tak więc opady śniegu, o ile nie są gigantyczne, nie są mi straszne. Oba auta przydały się podczas wyjazdu na Święta do Białki Tatrzańskiej, gdzie to na ośnieżonym podjeżdzie auta z napędem na 1 oś miały problemy, a moje czterołapy poszły do przodu jak dzika świnia w kartofle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam Śledzę Meteo. Nadzieja wstępuje, gdy na północnym Atlantyku pojawia się wir niżowy i grozi Europie. Prognozy mówią o opadach za tydzień. Wir słabnie, przesuwa gdzieś na wschód. Afryka dmucha, pojawią się inwersja i w Alpach niżej kwiatki kwitną na południowych zboczach. Na północnych beton ze sztucznego śniegu. Znikąd nadziei. Wszystko przez ten internet. Wszędzie kamery. Prognozy nawet dość dokładne na dwa tygodnie. Nie to co dawniej. Człowiek jak widział chmury w górach w zimie, to rodziła się nadzieja, że będzie sypało. Teraz wiadomo z dziesiątków portali meteo, że to zmyłka, te chmury. Teraz mam nadzieję, że po 15 stycznia będzie w niejakim Lungau pół metra świeżego śniegu. Na razie coś się świeci i jakaś większa warstwa chmur, napłynie znad Atlantyku nad Alpy. Dając głównie opady w Austrii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Po i przed Od pewnego czasu jeżdżę na Legendach (Dynastar) wcześniej były Gotamy i Mantra. Plus to co mi się udało pożyczyć (całkiem sporo). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Pozdro Wiesiek Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Nie zmienia to faktu ze jezdzi sie duzoooo lepiej niz w przypadku klasycznej oski. Mam to samo w moim drugim samochodzie marki Skoda gdzie z tego co sie orientuje jest Haldex 5 generacji. Szalu nie ma d..y nie urywa ale daje rade i to jest najwazniejsze a propos opadow w Austii to sypie na maxa wlasnie przynajmniej w Lichtensteine ktory graniczy z Austria Jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Mario - na razie bym się martwił info z naszej chałupy: " jak nie dacie rady do nas podjechać na łańcuchach to po Was przyjedziemy" - nie wiem - chyba ratrakiem będą nas tam wciągać ... . Będzie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Audi A6 C6 z Torsenem na pokładzie. Touareg I ze stałym napędem na 4 koła [brak Haldexa]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Faktycznie, musialem sie troche doszkolic w temacie napedu Touarega zwracam honor . No to fajne autka w sam raz na warunki zimowe, szerokosci i przyczepnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Daj znać jak nowa gondolka (a przede wszystkim skirouta) w stronę Viehhofen, w grudniu była jeszcze niestety zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Opady w Austrii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
radek1313 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 No to jeszcze radze wyprobowac zakladanie lancuchow bo mi wczoraj zeszlo 1,5h przejechanie 10km do domu A to wszystko dlatego ze olalem temat i sie nie podszkolilem a quattro niestety nie mam, , jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Oby się sprawdziło. We Francji jak zwykle - rano bergfex obiecuje opady w perespektywie tygodnia a po południu już tylko słońce w prognozie...Meteofrance widzi 10-15 cm jutro wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimson Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 No to jeszcze radze wyprobowac zakladanie lancuchow bo mi wczoraj zeszlo 1,5h przejechanie 10km do domu A to wszystko dlatego ze olalem temat i sie nie podszkolilem a quattro niestety nie mam, , jeszcze Ja mam Audi quattro i Touarega ze stałym napędem na 4 łapy tak więc opady śniegu, o ile nie są gigantyczne, nie są mi straszne. Oba auta przydały się podczas wyjazdu na Święta do Białki Tatrzańskiej, gdzie to na ośnieżonym podjeżdzie auta z napędem na 1 oś miały problemy, a moje czterołapy poszły do przodu jak dzika świnia w kartofle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam Śledzę Meteo. Nadzieja wstępuje, gdy na północnym Atlantyku pojawia się wir niżowy i grozi Europie. Prognozy mówią o opadach za tydzień. Wir słabnie, przesuwa gdzieś na wschód. Afryka dmucha, pojawią się inwersja i w Alpach niżej kwiatki kwitną na południowych zboczach. Na północnych beton ze sztucznego śniegu. Znikąd nadziei. Wszystko przez ten internet. Wszędzie kamery. Prognozy nawet dość dokładne na dwa tygodnie. Nie to co dawniej. Człowiek jak widział chmury w górach w zimie, to rodziła się nadzieja, że będzie sypało. Teraz wiadomo z dziesiątków portali meteo, że to zmyłka, te chmury. Teraz mam nadzieję, że po 15 stycznia będzie w niejakim Lungau pół metra świeżego śniegu. Na razie coś się świeci i jakaś większa warstwa chmur, napłynie znad Atlantyku nad Alpy. Dając głównie opady w Austrii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Po i przed Od pewnego czasu jeżdżę na Legendach (Dynastar) wcześniej były Gotamy i Mantra. Plus to co mi się udało pożyczyć (całkiem sporo). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Pozdro Wiesiek Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Nie zmienia to faktu ze jezdzi sie duzoooo lepiej niz w przypadku klasycznej oski. Mam to samo w moim drugim samochodzie marki Skoda gdzie z tego co sie orientuje jest Haldex 5 generacji. Szalu nie ma d..y nie urywa ale daje rade i to jest najwazniejsze a propos opadow w Austii to sypie na maxa wlasnie przynajmniej w Lichtensteine ktory graniczy z Austria Jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Mario - na razie bym się martwił info z naszej chałupy: " jak nie dacie rady do nas podjechać na łańcuchach to po Was przyjedziemy" - nie wiem - chyba ratrakiem będą nas tam wciągać ... . Będzie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Audi A6 C6 z Torsenem na pokładzie. Touareg I ze stałym napędem na 4 koła [brak Haldexa]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Faktycznie, musialem sie troche doszkolic w temacie napedu Touarega zwracam honor . No to fajne autka w sam raz na warunki zimowe, szerokosci i przyczepnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Daj znać jak nowa gondolka (a przede wszystkim skirouta) w stronę Viehhofen, w grudniu była jeszcze niestety zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Opady w Austrii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Veteran Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam Śledzę Meteo. Nadzieja wstępuje, gdy na północnym Atlantyku pojawia się wir niżowy i grozi Europie. Prognozy mówią o opadach za tydzień. Wir słabnie, przesuwa gdzieś na wschód. Afryka dmucha, pojawią się inwersja i w Alpach niżej kwiatki kwitną na południowych zboczach. Na północnych beton ze sztucznego śniegu. Znikąd nadziei. Wszystko przez ten internet. Wszędzie kamery. Prognozy nawet dość dokładne na dwa tygodnie. Nie to co dawniej. Człowiek jak widział chmury w górach w zimie, to rodziła się nadzieja, że będzie sypało. Teraz wiadomo z dziesiątków portali meteo, że to zmyłka, te chmury. Teraz mam nadzieję, że po 15 stycznia będzie w niejakim Lungau pół metra świeżego śniegu. Na razie coś się świeci i jakaś większa warstwa chmur, napłynie znad Atlantyku nad Alpy. Dając głównie opady w Austrii. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Po i przed Od pewnego czasu jeżdżę na Legendach (Dynastar) wcześniej były Gotamy i Mantra. Plus to co mi się udało pożyczyć (całkiem sporo). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... marioo Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Pozdro Wiesiek Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Nie zmienia to faktu ze jezdzi sie duzoooo lepiej niz w przypadku klasycznej oski. Mam to samo w moim drugim samochodzie marki Skoda gdzie z tego co sie orientuje jest Haldex 5 generacji. Szalu nie ma d..y nie urywa ale daje rade i to jest najwazniejsze a propos opadow w Austii to sypie na maxa wlasnie przynajmniej w Lichtensteine ktory graniczy z Austria Jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Mario - na razie bym się martwił info z naszej chałupy: " jak nie dacie rady do nas podjechać na łańcuchach to po Was przyjedziemy" - nie wiem - chyba ratrakiem będą nas tam wciągać ... . Będzie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Audi A6 C6 z Torsenem na pokładzie. Touareg I ze stałym napędem na 4 koła [brak Haldexa]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Faktycznie, musialem sie troche doszkolic w temacie napedu Touarega zwracam honor . No to fajne autka w sam raz na warunki zimowe, szerokosci i przyczepnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Daj znać jak nowa gondolka (a przede wszystkim skirouta) w stronę Viehhofen, w grudniu była jeszcze niestety zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Opady w Austrii × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Zazdroszcze... Wychodzi, ze to bedzie akurat po opadzie. Na czym dotychczas jezdziles w warunkach, jakie sie zapowiadaja? Po i przed Od pewnego czasu jeżdżę na Legendach (Dynastar) wcześniej były Gotamy i Mantra. Plus to co mi się udało pożyczyć (całkiem sporo). Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Już nóżkami przebieram - w piątek sprawdzimy! Przy okazji wypróbuję moje "nowe" Watea 94. Pozdro Wiesiek Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Nie zmienia to faktu ze jezdzi sie duzoooo lepiej niz w przypadku klasycznej oski. Mam to samo w moim drugim samochodzie marki Skoda gdzie z tego co sie orientuje jest Haldex 5 generacji. Szalu nie ma d..y nie urywa ale daje rade i to jest najwazniejsze a propos opadow w Austii to sypie na maxa wlasnie przynajmniej w Lichtensteine ktory graniczy z Austria Jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jahu Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Mario - na razie bym się martwił info z naszej chałupy: " jak nie dacie rady do nas podjechać na łańcuchach to po Was przyjedziemy" - nie wiem - chyba ratrakiem będą nas tam wciągać ... . Będzie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Audi A6 C6 z Torsenem na pokładzie. Touareg I ze stałym napędem na 4 koła [brak Haldexa]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Faktycznie, musialem sie troche doszkolic w temacie napedu Touarega zwracam honor . No to fajne autka w sam raz na warunki zimowe, szerokosci i przyczepnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Daj znać jak nowa gondolka (a przede wszystkim skirouta) w stronę Viehhofen, w grudniu była jeszcze niestety zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Opady w Austrii
radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Nie zmienia to faktu ze jezdzi sie duzoooo lepiej niz w przypadku klasycznej oski. Mam to samo w moim drugim samochodzie marki Skoda gdzie z tego co sie orientuje jest Haldex 5 generacji. Szalu nie ma d..y nie urywa ale daje rade i to jest najwazniejsze a propos opadow w Austii to sypie na maxa wlasnie przynajmniej w Lichtensteine ktory graniczy z Austria Jest pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Ja też w piątek sprawdzę czy przykryło łąki F33, F34 i F35 w Fieberbrunn. Tradycyjnie na Lumberjackach ale tym razem z ruchomą piętą i fokami w plecaku Pozdrawiam marioo PS. Oby się sprawdziło chociaż w połowie Mario - na razie bym się martwił info z naszej chałupy: " jak nie dacie rady do nas podjechać na łańcuchach to po Was przyjedziemy" - nie wiem - chyba ratrakiem będą nas tam wciągać ... . Będzie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... grimson Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Audi A6 C6 z Torsenem na pokładzie. Touareg I ze stałym napędem na 4 koła [brak Haldexa]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Faktycznie, musialem sie troche doszkolic w temacie napedu Touarega zwracam honor . No to fajne autka w sam raz na warunki zimowe, szerokosci i przyczepnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Daj znać jak nowa gondolka (a przede wszystkim skirouta) w stronę Viehhofen, w grudniu była jeszcze niestety zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Opady w Austrii
grimson Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Zalezy jaki masz motor w Audi bo tam oni wszystko jak leci nazywaja Quattro a to Quattro (przekladnia TorSen typ A,B lub C) wcale nie jest tylko Haldex. No chyba ze mowimy o prawilnym Quattro to respect dla Ciebie bo to wspaniale auto To samo tyczy sie VW. Nie jest to niestety staly naped na 4 lapy tak jak jest to w przekladni TorSen tylko jest to zestaw ciernego sprzegla ktory dolacza naped w razie W. Audi A6 C6 z Torsenem na pokładzie. Touareg I ze stałym napędem na 4 koła [brak Haldexa]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Faktycznie, musialem sie troche doszkolic w temacie napedu Touarega zwracam honor . No to fajne autka w sam raz na warunki zimowe, szerokosci i przyczepnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Maciej S Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Friski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Daj znać jak nowa gondolka (a przede wszystkim skirouta) w stronę Viehhofen, w grudniu była jeszcze niestety zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
radek1313 Napisano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Faktycznie, musialem sie troche doszkolic w temacie napedu Touarega zwracam honor . No to fajne autka w sam raz na warunki zimowe, szerokosci i przyczepnosci zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej S Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friski Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Od soboty będę sprawdzać jakośc śniegu w Zell am See Daj znać jak nowa gondolka (a przede wszystkim skirouta) w stronę Viehhofen, w grudniu była jeszcze niestety zamknięta . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi