Spiochu Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Jak jest teraz z dojazdem na Stożek? Można podjechać pod sam wyciąg czy nie? Na stronie piszą że można a na google street view widzę zakaz ruchu 500m wcześniej. Jak to wygląda w praktyce? Czy ktoś w ostatnim czasie podjeżdżał pod wyciąg? Były jakieś problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Na innym forum piszą że można podjeżdżac, zresztą zawsze się dało. Tylko powinieneś tak jechać aby nie stanąć na podjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian74 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Od bodajże dwóch sezonów można podjechać na samą górę, nie wiem tylko, czy nie trzeba zapłacić "przejazdowego" na najwyższym parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Byłem dzisiaj i udało się podjechać. Zakazu faktycznie nie ma ale podjazd w kiepskim stanie. Zlodzone koleiny. Mój przednionapędowy dyliżans ledwo dał radę. Co ciekawe odcinek od ostatniego parkingu w lepszym stanie niż ten wcześniej. Jak ktoś nie lubi się stresować za kierownicą, radzę zostawiać auto na pierwszym parkingu, przy przystanku PKS. Widziałem też Bus a raczej Van który dowozi narciarzy ale chyba trzeba po niego zadzwonić bo tak to nie jeździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Jak ze śniegiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapniakos Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Jak ze śniegiem? nadwyraz nieżle. Czerwona b. dobrze, czarna na początku wypłaszczenia po ścianie trochę błota ze śniegiem, niebieska tez otwarta, choć nie jechałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Kilka poprzednich lat nauczyło mnie sceptycyzmu. Może czas na powrót..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Hmm ,proponuje Ci się jeszcze kilka dni wstrzymać żebyś nie był rozczarowany Ewentualnie wybrać stok o mniejszym nachyleniu,czytać dośnieżeniu Cześć Michał podobnie jak ja wyznaje zasadę, że sens jest jeździć tylko po czarnych. Inne trasy to porostu wstyd. Stożek nie jest wprawdzie taki do końca "czarny" ale zawsze ratuje wizerunek bardziej niż Siglany czy inna Nowa Osada. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Gorka zacna.... w dodatku od czasu splantowania trawersu mozna jeździć tam symetrycznie. ...:-). Stozek był ostatnio nasniezany dość bidnie. Mitku..Może nasz racje. Skoro na NO zlikwidowano stary grill, a Czsntiria wylamala sue z Wislanskiego Skipasu to stoki te straciły wiele na atrakcyjności. ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Gorka zacna.... w dodatku od czasu splantowania trawersu mozna jeździć tam symetrycznie. ...:-). Stozek był ostatnio nasniezany dość bidnie. Mitku..Może nasz racje. Skoro na NO zlikwidowano stary grill, a Czsntiria wylamala sue z Wislanskiego Skipasu to stoki te straciły wiele na atrakcyjności. ... ;-) Cześć Ja chciałem tylko zwrócić uwagę jak ważny jest na nartach prestiż. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Cześć Ja chciałem tylko zwrócić uwagę jak ważny jest na nartach prestiż. Pozdrowienia ok.... srazu aluzju nie poniał...... ciezko sie mysli po swietach... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Jakkolwiek jestem zwolennikiem tyrolskiej sezonówki to jednak możliwość pojeżdżenia w odległości np 1 godziny od miejsca zamieszkania jest zawsze warta wizyty na stoku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Mariusz nie chodziło o dowartościowanie, po prostu górki gdzieś w pobliżu, to jest naprawdę świetna sprawa. Karkonosze co je mamy o 2 godzinki jazdy - bezcenne. Wstajesz o 6.00 o 9.00 na szlaku a o 17.00 z powrotem na dole (w domu o 19.00). Cztery godziny w aucie i 8 na szlaku. A jak się prześpisz gdzieś w schronisku to Ci wyjdzie 4 na 16. A na czterodniówkach 20 godzin w aucie i 28 na trasach. Trzeba dobrze wykorzystać to co się ma, nie oznacza to wcale, że mam zamiar zrezygnować z Alp. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Wiesiu, ja to rozumiem. Ja jeżdżę do Zielenca z córką i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Nawet więcej, lubię tam jeździć. Ale po co porównywać Stożek z Tyrolem? Po co te podjazdy Śpiocha? Nie wiem, Może się tylko czepiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Stożek - szybkie pytanie. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Kilka poprzednich lat nauczyło mnie sceptycyzmu. Może czas na powrót..... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Hmm ,proponuje Ci się jeszcze kilka dni wstrzymać żebyś nie był rozczarowany Ewentualnie wybrać stok o mniejszym nachyleniu,czytać dośnieżeniu Cześć Michał podobnie jak ja wyznaje zasadę, że sens jest jeździć tylko po czarnych. Inne trasy to porostu wstyd. Stożek nie jest wprawdzie taki do końca "czarny" ale zawsze ratuje wizerunek bardziej niż Siglany czy inna Nowa Osada. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Gorka zacna.... w dodatku od czasu splantowania trawersu mozna jeździć tam symetrycznie. ...:-). Stozek był ostatnio nasniezany dość bidnie. Mitku..Może nasz racje. Skoro na NO zlikwidowano stary grill, a Czsntiria wylamala sue z Wislanskiego Skipasu to stoki te straciły wiele na atrakcyjności. ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Gorka zacna.... w dodatku od czasu splantowania trawersu mozna jeździć tam symetrycznie. ...:-). Stozek był ostatnio nasniezany dość bidnie. Mitku..Może nasz racje. Skoro na NO zlikwidowano stary grill, a Czsntiria wylamala sue z Wislanskiego Skipasu to stoki te straciły wiele na atrakcyjności. ... ;-) Cześć Ja chciałem tylko zwrócić uwagę jak ważny jest na nartach prestiż. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Cześć Ja chciałem tylko zwrócić uwagę jak ważny jest na nartach prestiż. Pozdrowienia ok.... srazu aluzju nie poniał...... ciezko sie mysli po swietach... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Jakkolwiek jestem zwolennikiem tyrolskiej sezonówki to jednak możliwość pojeżdżenia w odległości np 1 godziny od miejsca zamieszkania jest zawsze warta wizyty na stoku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Mariusz nie chodziło o dowartościowanie, po prostu górki gdzieś w pobliżu, to jest naprawdę świetna sprawa. Karkonosze co je mamy o 2 godzinki jazdy - bezcenne. Wstajesz o 6.00 o 9.00 na szlaku a o 17.00 z powrotem na dole (w domu o 19.00). Cztery godziny w aucie i 8 na szlaku. A jak się prześpisz gdzieś w schronisku to Ci wyjdzie 4 na 16. A na czterodniówkach 20 godzin w aucie i 28 na trasach. Trzeba dobrze wykorzystać to co się ma, nie oznacza to wcale, że mam zamiar zrezygnować z Alp. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Wiesiu, ja to rozumiem. Ja jeżdżę do Zielenca z córką i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Nawet więcej, lubię tam jeździć. Ale po co porównywać Stożek z Tyrolem? Po co te podjazdy Śpiocha? Nie wiem, Może się tylko czepiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Stożek - szybkie pytanie. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Gorka zacna.... w dodatku od czasu splantowania trawersu mozna jeździć tam symetrycznie. ...:-). Stozek był ostatnio nasniezany dość bidnie. Mitku..Może nasz racje. Skoro na NO zlikwidowano stary grill, a Czsntiria wylamala sue z Wislanskiego Skipasu to stoki te straciły wiele na atrakcyjności. ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Gorka zacna.... w dodatku od czasu splantowania trawersu mozna jeździć tam symetrycznie. ...:-). Stozek był ostatnio nasniezany dość bidnie. Mitku..Może nasz racje. Skoro na NO zlikwidowano stary grill, a Czsntiria wylamala sue z Wislanskiego Skipasu to stoki te straciły wiele na atrakcyjności. ... ;-) Cześć Ja chciałem tylko zwrócić uwagę jak ważny jest na nartach prestiż. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Cześć Ja chciałem tylko zwrócić uwagę jak ważny jest na nartach prestiż. Pozdrowienia ok.... srazu aluzju nie poniał...... ciezko sie mysli po swietach... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Jakkolwiek jestem zwolennikiem tyrolskiej sezonówki to jednak możliwość pojeżdżenia w odległości np 1 godziny od miejsca zamieszkania jest zawsze warta wizyty na stoku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Mariusz nie chodziło o dowartościowanie, po prostu górki gdzieś w pobliżu, to jest naprawdę świetna sprawa. Karkonosze co je mamy o 2 godzinki jazdy - bezcenne. Wstajesz o 6.00 o 9.00 na szlaku a o 17.00 z powrotem na dole (w domu o 19.00). Cztery godziny w aucie i 8 na szlaku. A jak się prześpisz gdzieś w schronisku to Ci wyjdzie 4 na 16. A na czterodniówkach 20 godzin w aucie i 28 na trasach. Trzeba dobrze wykorzystać to co się ma, nie oznacza to wcale, że mam zamiar zrezygnować z Alp. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Wiesiu, ja to rozumiem. Ja jeżdżę do Zielenca z córką i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Nawet więcej, lubię tam jeździć. Ale po co porównywać Stożek z Tyrolem? Po co te podjazdy Śpiocha? Nie wiem, Może się tylko czepiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Stożek - szybkie pytanie.
mig Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Cześć Ja chciałem tylko zwrócić uwagę jak ważny jest na nartach prestiż. Pozdrowienia ok.... srazu aluzju nie poniał...... ciezko sie mysli po swietach... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Jakkolwiek jestem zwolennikiem tyrolskiej sezonówki to jednak możliwość pojeżdżenia w odległości np 1 godziny od miejsca zamieszkania jest zawsze warta wizyty na stoku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Mariusz nie chodziło o dowartościowanie, po prostu górki gdzieś w pobliżu, to jest naprawdę świetna sprawa. Karkonosze co je mamy o 2 godzinki jazdy - bezcenne. Wstajesz o 6.00 o 9.00 na szlaku a o 17.00 z powrotem na dole (w domu o 19.00). Cztery godziny w aucie i 8 na szlaku. A jak się prześpisz gdzieś w schronisku to Ci wyjdzie 4 na 16. A na czterodniówkach 20 godzin w aucie i 28 na trasach. Trzeba dobrze wykorzystać to co się ma, nie oznacza to wcale, że mam zamiar zrezygnować z Alp. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Wiesiu, ja to rozumiem. Ja jeżdżę do Zielenca z córką i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Nawet więcej, lubię tam jeździć. Ale po co porównywać Stożek z Tyrolem? Po co te podjazdy Śpiocha? Nie wiem, Może się tylko czepiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Stożek - szybkie pytanie.
Spiochu Napisano 27 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Panowie, Wy tu gadu gadu a my codziennie jeździmy na Stożku. Dziś warunki bardzo prestiżowe, pod warunkiem że nikt nie nagra przejazdów Zmroziło cały stok a miejscami także nierówności, sam poruszałem się głównie rozpaczliwym ześlizgiem. Dla zwolenników Tyrolskiej sezonówki taki stok pewnie nie jest wart zapięcia butów ale dla nas możliwość pojeżdżenia w tym terminie na prawie pustym stoku jest nie do pogardzenia. Jakkolwiek jestem zwolennikiem tyrolskiej sezonówki to jednak możliwość pojeżdżenia w odległości np 1 godziny od miejsca zamieszkania jest zawsze warta wizyty na stoku. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Mariusz nie chodziło o dowartościowanie, po prostu górki gdzieś w pobliżu, to jest naprawdę świetna sprawa. Karkonosze co je mamy o 2 godzinki jazdy - bezcenne. Wstajesz o 6.00 o 9.00 na szlaku a o 17.00 z powrotem na dole (w domu o 19.00). Cztery godziny w aucie i 8 na szlaku. A jak się prześpisz gdzieś w schronisku to Ci wyjdzie 4 na 16. A na czterodniówkach 20 godzin w aucie i 28 na trasach. Trzeba dobrze wykorzystać to co się ma, nie oznacza to wcale, że mam zamiar zrezygnować z Alp. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Wiesiu, ja to rozumiem. Ja jeżdżę do Zielenca z córką i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Nawet więcej, lubię tam jeździć. Ale po co porównywać Stożek z Tyrolem? Po co te podjazdy Śpiocha? Nie wiem, Może się tylko czepiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dowartościowales człowieka, teraz będzie mu się lepiej jeździlo na krześle w Stożku Mariusz nie chodziło o dowartościowanie, po prostu górki gdzieś w pobliżu, to jest naprawdę świetna sprawa. Karkonosze co je mamy o 2 godzinki jazdy - bezcenne. Wstajesz o 6.00 o 9.00 na szlaku a o 17.00 z powrotem na dole (w domu o 19.00). Cztery godziny w aucie i 8 na szlaku. A jak się prześpisz gdzieś w schronisku to Ci wyjdzie 4 na 16. A na czterodniówkach 20 godzin w aucie i 28 na trasach. Trzeba dobrze wykorzystać to co się ma, nie oznacza to wcale, że mam zamiar zrezygnować z Alp. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Wiesiu, ja to rozumiem. Ja jeżdżę do Zielenca z córką i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Nawet więcej, lubię tam jeździć. Ale po co porównywać Stożek z Tyrolem? Po co te podjazdy Śpiocha? Nie wiem, Może się tylko czepiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
MarioJ Napisano 27 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Wiesiu, ja to rozumiem. Ja jeżdżę do Zielenca z córką i nie mam zamiaru się tego wstydzić. Nawet więcej, lubię tam jeździć. Ale po co porównywać Stożek z Tyrolem? Po co te podjazdy Śpiocha? Nie wiem, Może się tylko czepiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi