rafaltdi Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Witam. Proszę znawców tematu o poradę Muszę sobie dokupić slalomkę....nie zależy mi na roczniku,poprostu ma być nowa. Wpad mi w oko model http://www.skionline...lx-pr,7299.html Czym się różni od np. http://www.skionline...plate,7229.html lub http://www.skionline...speed,7298.html Czy chodzi o twardość...nigdzie się nie mogę doczytać. Czy slx od sl mocno odbiega??? Dzięki z góry. Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 SLX - 2ga slalomka z rocznika 14/15 taka lżejsza kapkę iSL RD - slalomka zawodnicza i Speed - to nie slalomka, tylko lekko zepsuta gigantka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 SLX - 2ga slalomka z rocznika 14/15 taka lżejsza kapkę iSL RD - slalomka zawodnicza i Speed - to nie slalomka, tylko lekko zepsuta gigantka Z tą i Speed to się pomyliłem oczywiście A powiedz mi,jak możesz czy pomiędzy sl a slx jest jakaś drastyczna różnica??? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Z tą i Speed to się pomyliłem oczywiście A powiedz mi,jak możesz czy pomiędzy sl a slx jest jakaś drastyczna różnica??? Dzięki. ja ci wiele nie powiem, bo nie jeżdże na slalomkach, jedyne co, to SLXa kupiłem żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 ja ci wiele nie powiem, bo nie jeżdże na slalomkach, jedyne co, to SLXa kupiłem żonie Ok. Dzięki i za to Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Niestety dalej nic nie mogę znaleźć na temat slx w zeszłym roku u nas na forum gość pytał o to samo ale też nie było odzewu http://www.skiforum....co-to-za-narta/ Nie ukrywam że zależy mi na czasie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 To chyba dość prosty wybór. Jeśli ważysz mniej jak 55-60kg bierz sklepową. Jeśli więcej kup komórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Slx to decha na tańszych komponentach. Można powiedzieć że budzetowka. Ogólnie nic jej nie brakuje,podwójny tiranal i sandwich, różni się od topowej sl że nie ma systemu kers. Miałem to w rękach. Wydaje się fajna narta. Jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań,cena tutaj akurat robi robotę. Znajomy ma te narte i chwali. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 To chyba dość prosty wybór. Jeśli ważysz mniej jak 55-60kg bierz sklepową. Jeśli więcej kup komórkę. Nie,nie ważę 55-60 a komórki nie potrzebuje......stary jestem Slx to decha na tańszych komponentach. Można powiedzieć że budzetowka. Ogólnie nic jej nie brakuje,podwójny tiranal i sandwich, różni się od topowej sl że nie ma systemu kers. Miałem to w rękach. Wydaje się fajna narta. Jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań,cena tutaj akurat robi robotę. Znajomy ma te narte i chwali. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Dzięki wielkie Niestety piszesz że różnica spora od i.sl Więc chyba odpuszczę... Miałem rc4 wc i za namową namolnego kolegi sprzedałem mu je...niepotrzebnie. Kupiłem Voelkl code black 185-jest super ale jak czasem jadę na nasze pobliskie Polskie stoki to jest trochę mało zwrotna i skrzydeł na niej nie idzie rozwinąć Więc muszę dokupić narty,a że jeżdżę dobrze wagę swoją mam,problemów z kolanami nie mam to potrzebuję twardej narty i myślałem że ta slx to pierwsza slalomka...nigdzie nic nie mogłem o niej się konkretnego nic doczytać Dzięki Bruner Wiedziałem że się odezwiesz Pozdrawiam Cię...Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka To że spełni moje oczekiwania(miałem) 1 sl to wiem ...ja tylko po prost nie mogłem rozszyfrować tej slx ...myślałem(miałem nadzieję) że jest to ciut miększa odmiana Jeszcze raz dzięki Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Tak mi się przy pomniało, bo przy okazji odbioru nart z sewisu zerknąłem na te narty: - obecnym odpowiednikiem SLXów jest narta SLR, - SLR ma płytę rentalową, SL mają normalną, - SLR są lżejsze i bardziej się poddają na zginanie wzdlużne od SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 I.slx czy i.slr to przypuszczam że nawet nie druga sl, tylko odpowiednik narty która kiedyś mi się uszkodziła i kiedyś się nazywała head i.supershape. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Zobaczymy Miałem model 10/11..... dawał radę Mam też code black ale na nasze zatłoczone stoczki trochę wołowate ale ....jak to mówią,lepiej jest mieć dwie rzeczy niż jedną... Voelkl super decha ale po prostu brakowało mi slalomki. Marka była mi obojętna ale sentyment do fischera chyba pozostał i dlatego taki wybór,zobaczymy czy słuszny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Plywak Napisano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Z tą i Speed to się pomyliłem oczywiście A powiedz mi,jak możesz czy pomiędzy sl a slx jest jakaś drastyczna różnica??? Dzięki. ja ci wiele nie powiem, bo nie jeżdże na slalomkach, jedyne co, to SLXa kupiłem żonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 ja ci wiele nie powiem, bo nie jeżdże na slalomkach, jedyne co, to SLXa kupiłem żonie Ok. Dzięki i za to Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Niestety dalej nic nie mogę znaleźć na temat slx w zeszłym roku u nas na forum gość pytał o to samo ale też nie było odzewu http://www.skiforum....co-to-za-narta/ Nie ukrywam że zależy mi na czasie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 To chyba dość prosty wybór. Jeśli ważysz mniej jak 55-60kg bierz sklepową. Jeśli więcej kup komórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Slx to decha na tańszych komponentach. Można powiedzieć że budzetowka. Ogólnie nic jej nie brakuje,podwójny tiranal i sandwich, różni się od topowej sl że nie ma systemu kers. Miałem to w rękach. Wydaje się fajna narta. Jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań,cena tutaj akurat robi robotę. Znajomy ma te narte i chwali. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 To chyba dość prosty wybór. Jeśli ważysz mniej jak 55-60kg bierz sklepową. Jeśli więcej kup komórkę. Nie,nie ważę 55-60 a komórki nie potrzebuje......stary jestem Slx to decha na tańszych komponentach. Można powiedzieć że budzetowka. Ogólnie nic jej nie brakuje,podwójny tiranal i sandwich, różni się od topowej sl że nie ma systemu kers. Miałem to w rękach. Wydaje się fajna narta. Jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań,cena tutaj akurat robi robotę. Znajomy ma te narte i chwali. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Dzięki wielkie Niestety piszesz że różnica spora od i.sl Więc chyba odpuszczę... Miałem rc4 wc i za namową namolnego kolegi sprzedałem mu je...niepotrzebnie. Kupiłem Voelkl code black 185-jest super ale jak czasem jadę na nasze pobliskie Polskie stoki to jest trochę mało zwrotna i skrzydeł na niej nie idzie rozwinąć Więc muszę dokupić narty,a że jeżdżę dobrze wagę swoją mam,problemów z kolanami nie mam to potrzebuję twardej narty i myślałem że ta slx to pierwsza slalomka...nigdzie nic nie mogłem o niej się konkretnego nic doczytać Dzięki Bruner Wiedziałem że się odezwiesz Pozdrawiam Cię...Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka To że spełni moje oczekiwania(miałem) 1 sl to wiem ...ja tylko po prost nie mogłem rozszyfrować tej slx ...myślałem(miałem nadzieję) że jest to ciut miększa odmiana Jeszcze raz dzięki Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Tak mi się przy pomniało, bo przy okazji odbioru nart z sewisu zerknąłem na te narty: - obecnym odpowiednikiem SLXów jest narta SLR, - SLR ma płytę rentalową, SL mają normalną, - SLR są lżejsze i bardziej się poddają na zginanie wzdlużne od SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 I.slx czy i.slr to przypuszczam że nawet nie druga sl, tylko odpowiednik narty która kiedyś mi się uszkodziła i kiedyś się nazywała head i.supershape. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Zobaczymy Miałem model 10/11..... dawał radę Mam też code black ale na nasze zatłoczone stoczki trochę wołowate ale ....jak to mówią,lepiej jest mieć dwie rzeczy niż jedną... Voelkl super decha ale po prostu brakowało mi slalomki. Marka była mi obojętna ale sentyment do fischera chyba pozostał i dlatego taki wybór,zobaczymy czy słuszny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 ja ci wiele nie powiem, bo nie jeżdże na slalomkach, jedyne co, to SLXa kupiłem żonie Ok. Dzięki i za to Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Niestety dalej nic nie mogę znaleźć na temat slx w zeszłym roku u nas na forum gość pytał o to samo ale też nie było odzewu http://www.skiforum....co-to-za-narta/ Nie ukrywam że zależy mi na czasie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 To chyba dość prosty wybór. Jeśli ważysz mniej jak 55-60kg bierz sklepową. Jeśli więcej kup komórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Slx to decha na tańszych komponentach. Można powiedzieć że budzetowka. Ogólnie nic jej nie brakuje,podwójny tiranal i sandwich, różni się od topowej sl że nie ma systemu kers. Miałem to w rękach. Wydaje się fajna narta. Jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań,cena tutaj akurat robi robotę. Znajomy ma te narte i chwali. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 To chyba dość prosty wybór. Jeśli ważysz mniej jak 55-60kg bierz sklepową. Jeśli więcej kup komórkę. Nie,nie ważę 55-60 a komórki nie potrzebuje......stary jestem Slx to decha na tańszych komponentach. Można powiedzieć że budzetowka. Ogólnie nic jej nie brakuje,podwójny tiranal i sandwich, różni się od topowej sl że nie ma systemu kers. Miałem to w rękach. Wydaje się fajna narta. Jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań,cena tutaj akurat robi robotę. Znajomy ma te narte i chwali. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Dzięki wielkie Niestety piszesz że różnica spora od i.sl Więc chyba odpuszczę... Miałem rc4 wc i za namową namolnego kolegi sprzedałem mu je...niepotrzebnie. Kupiłem Voelkl code black 185-jest super ale jak czasem jadę na nasze pobliskie Polskie stoki to jest trochę mało zwrotna i skrzydeł na niej nie idzie rozwinąć Więc muszę dokupić narty,a że jeżdżę dobrze wagę swoją mam,problemów z kolanami nie mam to potrzebuję twardej narty i myślałem że ta slx to pierwsza slalomka...nigdzie nic nie mogłem o niej się konkretnego nic doczytać Dzięki Bruner Wiedziałem że się odezwiesz Pozdrawiam Cię...Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka To że spełni moje oczekiwania(miałem) 1 sl to wiem ...ja tylko po prost nie mogłem rozszyfrować tej slx ...myślałem(miałem nadzieję) że jest to ciut miększa odmiana Jeszcze raz dzięki Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Tak mi się przy pomniało, bo przy okazji odbioru nart z sewisu zerknąłem na te narty: - obecnym odpowiednikiem SLXów jest narta SLR, - SLR ma płytę rentalową, SL mają normalną, - SLR są lżejsze i bardziej się poddają na zginanie wzdlużne od SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 I.slx czy i.slr to przypuszczam że nawet nie druga sl, tylko odpowiednik narty która kiedyś mi się uszkodziła i kiedyś się nazywała head i.supershape. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Zobaczymy Miałem model 10/11..... dawał radę Mam też code black ale na nasze zatłoczone stoczki trochę wołowate ale ....jak to mówią,lepiej jest mieć dwie rzeczy niż jedną... Voelkl super decha ale po prostu brakowało mi slalomki. Marka była mi obojętna ale sentyment do fischera chyba pozostał i dlatego taki wybór,zobaczymy czy słuszny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Niestety dalej nic nie mogę znaleźć na temat slx w zeszłym roku u nas na forum gość pytał o to samo ale też nie było odzewu http://www.skiforum....co-to-za-narta/ Nie ukrywam że zależy mi na czasie... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 To chyba dość prosty wybór. Jeśli ważysz mniej jak 55-60kg bierz sklepową. Jeśli więcej kup komórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Slx to decha na tańszych komponentach. Można powiedzieć że budzetowka. Ogólnie nic jej nie brakuje,podwójny tiranal i sandwich, różni się od topowej sl że nie ma systemu kers. Miałem to w rękach. Wydaje się fajna narta. Jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań,cena tutaj akurat robi robotę. Znajomy ma te narte i chwali. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 To chyba dość prosty wybór. Jeśli ważysz mniej jak 55-60kg bierz sklepową. Jeśli więcej kup komórkę. Nie,nie ważę 55-60 a komórki nie potrzebuje......stary jestem Slx to decha na tańszych komponentach. Można powiedzieć że budzetowka. Ogólnie nic jej nie brakuje,podwójny tiranal i sandwich, różni się od topowej sl że nie ma systemu kers. Miałem to w rękach. Wydaje się fajna narta. Jeśli nie masz wygórowanych oczekiwań,cena tutaj akurat robi robotę. Znajomy ma te narte i chwali. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Dzięki wielkie Niestety piszesz że różnica spora od i.sl Więc chyba odpuszczę... Miałem rc4 wc i za namową namolnego kolegi sprzedałem mu je...niepotrzebnie. Kupiłem Voelkl code black 185-jest super ale jak czasem jadę na nasze pobliskie Polskie stoki to jest trochę mało zwrotna i skrzydeł na niej nie idzie rozwinąć Więc muszę dokupić narty,a że jeżdżę dobrze wagę swoją mam,problemów z kolanami nie mam to potrzebuję twardej narty i myślałem że ta slx to pierwsza slalomka...nigdzie nic nie mogłem o niej się konkretnego nic doczytać Dzięki Bruner Wiedziałem że się odezwiesz Pozdrawiam Cię...Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka To że spełni moje oczekiwania(miałem) 1 sl to wiem ...ja tylko po prost nie mogłem rozszyfrować tej slx ...myślałem(miałem nadzieję) że jest to ciut miększa odmiana Jeszcze raz dzięki Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Tak mi się przy pomniało, bo przy okazji odbioru nart z sewisu zerknąłem na te narty: - obecnym odpowiednikiem SLXów jest narta SLR, - SLR ma płytę rentalową, SL mają normalną, - SLR są lżejsze i bardziej się poddają na zginanie wzdlużne od SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 I.slx czy i.slr to przypuszczam że nawet nie druga sl, tylko odpowiednik narty która kiedyś mi się uszkodziła i kiedyś się nazywała head i.supershape. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Zobaczymy Miałem model 10/11..... dawał radę Mam też code black ale na nasze zatłoczone stoczki trochę wołowate ale ....jak to mówią,lepiej jest mieć dwie rzeczy niż jedną... Voelkl super decha ale po prostu brakowało mi slalomki. Marka była mi obojętna ale sentyment do fischera chyba pozostał i dlatego taki wybór,zobaczymy czy słuszny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Bruner79 Napisano 18 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2016 Ja wagę też mam solidna i z tego względu zakupiłem sl w dl 170cm i jest super. Myślę że spokojnie 1 sl spełni Twoje oczekiwania. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka To że spełni moje oczekiwania(miałem) 1 sl to wiem ...ja tylko po prost nie mogłem rozszyfrować tej slx ...myślałem(miałem nadzieję) że jest to ciut miększa odmiana Jeszcze raz dzięki Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Tak mi się przy pomniało, bo przy okazji odbioru nart z sewisu zerknąłem na te narty: - obecnym odpowiednikiem SLXów jest narta SLR, - SLR ma płytę rentalową, SL mają normalną, - SLR są lżejsze i bardziej się poddają na zginanie wzdlużne od SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 I.slx czy i.slr to przypuszczam że nawet nie druga sl, tylko odpowiednik narty która kiedyś mi się uszkodziła i kiedyś się nazywała head i.supershape. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Zobaczymy Miałem model 10/11..... dawał radę Mam też code black ale na nasze zatłoczone stoczki trochę wołowate ale ....jak to mówią,lepiej jest mieć dwie rzeczy niż jedną... Voelkl super decha ale po prostu brakowało mi slalomki. Marka była mi obojętna ale sentyment do fischera chyba pozostał i dlatego taki wybór,zobaczymy czy słuszny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Plywak Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Tak mi się przy pomniało, bo przy okazji odbioru nart z sewisu zerknąłem na te narty: - obecnym odpowiednikiem SLXów jest narta SLR, - SLR ma płytę rentalową, SL mają normalną, - SLR są lżejsze i bardziej się poddają na zginanie wzdlużne od SL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 I.slx czy i.slr to przypuszczam że nawet nie druga sl, tylko odpowiednik narty która kiedyś mi się uszkodziła i kiedyś się nazywała head i.supershape. Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 24 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltdi Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Ulala, dobre dechy! Fischer na 2017 zrobił dobra robotę Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Zobaczymy Miałem model 10/11..... dawał radę Mam też code black ale na nasze zatłoczone stoczki trochę wołowate ale ....jak to mówią,lepiej jest mieć dwie rzeczy niż jedną... Voelkl super decha ale po prostu brakowało mi slalomki. Marka była mi obojętna ale sentyment do fischera chyba pozostał i dlatego taki wybór,zobaczymy czy słuszny Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
adamski10 Napisano 25 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Temat można zamknąć Zakupiłem nowe Fischer WC SC 165cm rocznik 16/17 Miałem już kiedy takie i było ok. Dzięki wszystkim Pozdrawiam.Rafał. Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rafaltdi Napisano 25 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2016 Ile dałeś za te fischery? przyznam że 'choruję' na te żółte ślizgi chyba trochę później też się za nimi rozejrzę... Moim zdaniem fischer już dość dawno robi dobre solidne narty,w ładnej (pięknej?) -takiej trochę minimalistycznej szacie,a przy okazji plusem jest nie wygórowana cena. Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
trais Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Napiszesz kilka slow jak sie sprawuje ba sniegu ta slalomeczka ze wschodu...!;????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Cena nie tajemnica... Dałem 2k A jeśli chodzi o żółte ślizgi to te narty ich nie mają Raczej te... http://www.skionline...oster,9366.html Ale one mnie nie interesowały Pozdrawiam. Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head
rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Ten model kupiłeś? np. http://allegro.pl/na...6592714939.html myślałem że one też taki ślizg mają... fisówek też nie potrzebuję.. Tak...ten model I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Slalomki Head
adamski10 Napisano 26 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 I od tego sprzedawcy. Wiązania założone,wyregulowane ,narty nasmarowane na gorąco i rzep.... Polecam sprzedawcę,bardzo szybka i miła obsługa Pozdrawiam. Rafał Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
rafaltdi Napisano 26 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2016 Wiem mam od nich progressory900 Oglądałem te narty jakieś dwa tygodnie temu były za 2200 a teraz nie całe 2k, pewnie w lutym będzie 1.8k jeśli nie zabraknie na rynku w odpowiedniej długości Napisz wrażenia z jazdy,bo myślę nad 170cm,były by bardziej uniwersalne.. Pozdrawiam Adam. Poprzednie wc sc miałem 170cm...ale teraz kupiłem 165 bo mam długie code(185cm) Chcę bardzo zwrotnej narty(mam wzrost 181 i wagę prawie 90kg....jeżdżę raczej dobrze ) Nie wiem jaką różnicę zrobi te 5cm ale nie zależy mi na tej narcie jazda z dużymi prędkościami Code idzie jak czołg i jedzie jak błyskawica ...po latach jednak stwierdziłem że jedna narta to za mało...przecież człowiek ma różny nastrój raz wsiadam na motor i zapie......a raz się samochodem wlokę.... -trochę żartuję(stary już jestem) Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi