karoldz Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Cześć, Znalazłem fajne używane nartki . Poprosiłem gościa o zdjęcia przesłał mi wszystko wyglada ok ale dziwi mnie że szata graficzna jest poniszczona co wskazuje że były mocno eksplatowane, natomiast ślizgi to poprostu nówki sztuki. co o nich myślicie, bo dla mnie jest to dziwne. Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Cześć, Znalazłem fajne używane nartki . Poprosiłem gościa o zdjęcia przesłał mi wszystko wyglada ok ale dziwi mnie że szata graficzna jest poniszczona co wskazuje że były mocno eksplatowane, natomiast ślizgi to poprostu nówki sztuki. co o nich myślicie, bo dla mnie jest to dziwne. Poszły na planowanie, strukturę i smarowanie dlatego wyglądają jak nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoldz Napisano 13 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Poszły na planowanie, strukturę i smarowanie dlatego wyglądają jak nowe Czyli można się spodziewać kwiatków, które po paru zjazdach wypadną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Od dołu nart jest slizg a nie kwiatki..... ;-) Można też się spodziewać całkiem dobrych nart. Ot loteria Serwis "z dolu" dostają każde narty używane z wyj nielicznych z 'prywatnego obiegu' np od kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Czyli można się spodziewać kwiatków, które po paru zjazdach wypadną? Raczej nie o ile nie były robione wklejki w ślizgu Chociaż dobra wklejka też jest okk jezeli wykonana jest profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Cześć, Znalazłem fajne używane nartki . Poprosiłem gościa o zdjęcia przesłał mi wszystko wyglada ok ale dziwi mnie że szata graficzna jest poniszczona co wskazuje że były mocno eksplatowane, natomiast ślizgi to poprostu nówki sztuki. co o nich myślicie, bo dla mnie jest to dziwne. Jaka cena jest tych nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Jaka cena jest tych nart? chyba 2400 z wiązaniami markera i fokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 chyba 2400 z wiązaniami markera i fokami 2400? czy 240? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 2400? czy 240? To co nie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 To co nie opłaca się Dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Używane narty z allegro × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
mig Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Od dołu nart jest slizg a nie kwiatki..... ;-) Można też się spodziewać całkiem dobrych nart. Ot loteria Serwis "z dolu" dostają każde narty używane z wyj nielicznych z 'prywatnego obiegu' np od kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 Czyli można się spodziewać kwiatków, które po paru zjazdach wypadną? Raczej nie o ile nie były robione wklejki w ślizgu Chociaż dobra wklejka też jest okk jezeli wykonana jest profi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Cześć, Znalazłem fajne używane nartki . Poprosiłem gościa o zdjęcia przesłał mi wszystko wyglada ok ale dziwi mnie że szata graficzna jest poniszczona co wskazuje że były mocno eksplatowane, natomiast ślizgi to poprostu nówki sztuki. co o nich myślicie, bo dla mnie jest to dziwne. Jaka cena jest tych nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Jaka cena jest tych nart? chyba 2400 z wiązaniami markera i fokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 chyba 2400 z wiązaniami markera i fokami 2400? czy 240? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 2400? czy 240? To co nie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 To co nie opłaca się Dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Używane narty z allegro × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
karoldz Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Jaka cena jest tych nart? chyba 2400 z wiązaniami markera i fokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 chyba 2400 z wiązaniami markera i fokami 2400? czy 240? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 2400? czy 240? To co nie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 To co nie opłaca się Dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Używane narty z allegro
narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 chyba 2400 z wiązaniami markera i fokami 2400? czy 240? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... karoldz Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 2400? czy 240? To co nie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 To co nie opłaca się Dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Używane narty z allegro
karoldz Napisano 14 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 2400? czy 240? To co nie opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 To co nie opłaca się Dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
narciarz70 Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 To co nie opłaca się Dla mnie nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi