zBerek Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Witam, Mam wolne miejsca na mały wypadzik narciarski na trzech króli, jeden dzień urlopu, 4 dni na nartach. Wyjazd 5.01.2017 z Warszawy koło godziny 18.00, powrót 10.01.2017 koło godziny 3.00 w nocy. Przejazd wygodnym busem, zakwaterowanie w dużym domu (5 sypialni, salon, kuchnia, dwie łazienki, dwa wc). Wyżywienie HB (śniadania na ciepło i obiadokolacja, napoje), koszt całości 750 zł. Istnieje możliwość zabrania po trasie z Warszawa, Piotrków, Gliwice. Cena nie zawiera karnetu. Zainteresowanych proszę o kontakt na email: bartosz(małpa)lorenc.pro lub telefon 533 333 033 Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Zainteresowanych proszę o kontakt na email: bartosz(małpa)lorenc.pro lub telefon 533 333 033 ten znak na pewno Ci pomoże: @ wystarczy "Shitf" + "2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 ten znak na pewno Ci pomoże: @ wystarczy "Shitf" + "2" Na pewno pomoże, dostać więcej spamu. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaziks Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Będę czwartym królem. Termin, lokalizacja i towarzystwo - wszystko przemawia na "tak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Będę czwartym królem. Termin, lokalizacja i towarzystwo - wszystko przemawia na "tak". Kazik, jesteś na liście Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... zBerek Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Mam jeszcze dwa miejsca. Zapraszam na wspólny wyjazd Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Miejsc wolnych w busie brak. Mam na kwaterce dodatkowo 4 miejsca, jeżeli są nadal zainteresowani to mogę zorganizować też do tego transport osobówką, wtedy niestety opłata za całość wzrośnie do 800 zł. Jak by co mogę mięć 4 miejsca wolne. Zainteresowanych proszę o kontakt. Może uda się zebrać dodatkowe 4 osoby. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... zBerek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Jak by co pojawiło się jedno dodatkowe miejsce. Może być po trasie Warszawa - Gliwice lub Wrocław - Gliwice ------ Ostrawa. Jak by co, proszę o kontakt telefoniczny: 533 333 033 Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Jak by co pojawiło się jedno dodatkowe miejsce. Może być po trasie Warszawa - Gliwice lub Wrocław - Gliwice ------ Ostrawa. Jak by co, proszę o kontakt telefoniczny: 533 333 033 Bartek Ponieważ miejsc na bagaż zawsze mało a są tacy co to i dwie pary nart chcą wcisnąć podaj informację czy brać ze sobą tak pojemnościowo-żerne ręczniki. Może tak wysoki standard do jakiego jedziemy posiada ręczniki wbudowane? Co do zapotrzebowania ilości na głowę to niech się wypowiedzą Niewiasty. Z tego co pamiętam to napoje dajesz w cenie wspólnej michy. Czy też ich nie brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaziks Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Podpowiedzcie co wpakować do butów żeby stóp nie odmrozić. Zimno ma być niebywale, na początku wycieczki przynajmniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Wczoraj, a właściwie dzisiaj w godzinach nocnych dane mi było dołączyć do Waszej zacnej ekipy. Co do ręczników i napojów się nie wypowiem, ale z przyjemnością zabiorę głos odnośnie miejsca na bagaż w białej strzale pędzącej na trasie Wrocław - Gliwice - Ostrawa - Schladming. Ponieważ autko jest raczej średnich rozmiarów (Astra IV w sedanie) osoby które będą ze mną podróżować proszone są o daleko posuniętą wstrzemięźliwość w kwestii objętości bagażu, zwłaszcza, że narty będą podróżować raczej w środku. Sam zamierzam się upchać do jednej torby wielkości kabinówki + torba z butami + kask luzem + narty. Dzisiaj zrobiłem przymiarkę i jest to najmniejszy mój bagaż narciarski ever. Patrząc na prognozy pogody to SL-ki i AM zostają w domu, a na wyjazd zabieram tylko Gotamy. Jeżeli ktoś podróżujących ze mną zamierza zabrać drugą parę nart, albo jego/jej narty są dłuższe niż 180 cm to niech da znać, bo trzeba to będzie logistycznie jakoś rozwiązać. W razie potrzeby mogę wziąć boxa, pytanie tylko czy jest sens? Z organizacyjnych spraw to z uwagi na zasilanie białej strzały podtlenkiem gazu planowane są następujące postoje "techniczne" : - Gliwice - Mikulov - Liezen Swoją drogą dziś się zastanawiam jak to się stało, że zBerek w 10 minut namówił mnie do zmiany trasy i jechania przez Gliwice (nadrabiam 100 km, rezygnuje z noclegu w Czechach + jeszcze płatna A4) Gorsze jest to że nawet nie musiał za bardzo namawiać PS. Pytanie do głównodowodzącego - jak daleko od kwatery jest przystanek skibusa? Spojrzałem na rozkład i czerwona linia startuje z Pruggern o 8:20, o 8:40 jest w Hausie a o 8:55 pod Planaiem. Jeśli przystanek będzie akceptowalnie blisko to wydaje mi się to doskonałą opcją. Doświadczenie wskazuje, iż dojazd pod stok plus rozpakowanie się i ogarnięcie na parkingu zajmie więcej niż te marne 20 minut w skibusie. PS2. Ktoś z uczestników wyjazdu zBerka rozważał w piątek podskoczenie do Bischosfhofen na skoki? Mamy tam 50 km a turniej zaczyna się o 17:00. Na głodniaka po nartach byśmy spokojnie zdążyli. Są jeszcze bilety w cenach 15, 20 i 30 Euro w zależności od odległości trybuny od zeskoku skoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mamy komplet. Ręczników niestety nie ma. W opisie kwaterki też nie ma nic o skibusie, zobaczymy na miejscu. Ja preferuje dojazd pod stok własnym transportem. Prosiłbym o nie zabieranie zbędnych rzeczy W miarę kompaktowe pakowanie. Ważna sprawa, WSZYSTKIE NARTY MUSZĄ BYĆ ZAPAKOWANE W POKROWCACH. Sese: nie ma co martwić się o spakowanie, jak by coś się nie mieściło dopakujemy do busa w Gliwicach. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mamy komplet. Ręczników niestety nie ma. W opisie kwaterki też nie ma nic o skibusie, zobaczymy na miejscu. Ja preferuje dojazd pod stok własnym transportem. Prosiłbym o nie zabieranie zbędnych rzeczy W miarę kompaktowe pakowanie. Ważna sprawa, WSZYSTKIE NARTY MUSZĄ BYĆ ZAPAKOWANE W POKROWCACH. Sese: nie ma co martwić się o spakowanie, jak by coś się nie mieściło dopakujemy do busa w Gliwicach. Bartek Ręczników nie ma... a internet chociaż jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Schladming 6-9.01.2017 - 4 dni - Trzech Króli z W-wy przez A1
zBerek Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 ten znak na pewno Ci pomoże: @ wystarczy "Shitf" + "2" Na pewno pomoże, dostać więcej spamu. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziks Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Będę czwartym królem. Termin, lokalizacja i towarzystwo - wszystko przemawia na "tak". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 5 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Będę czwartym królem. Termin, lokalizacja i towarzystwo - wszystko przemawia na "tak". Kazik, jesteś na liście Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... zBerek Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Mam jeszcze dwa miejsca. Zapraszam na wspólny wyjazd Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Miejsc wolnych w busie brak. Mam na kwaterce dodatkowo 4 miejsca, jeżeli są nadal zainteresowani to mogę zorganizować też do tego transport osobówką, wtedy niestety opłata za całość wzrośnie do 800 zł. Jak by co mogę mięć 4 miejsca wolne. Zainteresowanych proszę o kontakt. Może uda się zebrać dodatkowe 4 osoby. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... zBerek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Jak by co pojawiło się jedno dodatkowe miejsce. Może być po trasie Warszawa - Gliwice lub Wrocław - Gliwice ------ Ostrawa. Jak by co, proszę o kontakt telefoniczny: 533 333 033 Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Jak by co pojawiło się jedno dodatkowe miejsce. Może być po trasie Warszawa - Gliwice lub Wrocław - Gliwice ------ Ostrawa. Jak by co, proszę o kontakt telefoniczny: 533 333 033 Bartek Ponieważ miejsc na bagaż zawsze mało a są tacy co to i dwie pary nart chcą wcisnąć podaj informację czy brać ze sobą tak pojemnościowo-żerne ręczniki. Może tak wysoki standard do jakiego jedziemy posiada ręczniki wbudowane? Co do zapotrzebowania ilości na głowę to niech się wypowiedzą Niewiasty. Z tego co pamiętam to napoje dajesz w cenie wspólnej michy. Czy też ich nie brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaziks Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Podpowiedzcie co wpakować do butów żeby stóp nie odmrozić. Zimno ma być niebywale, na początku wycieczki przynajmniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Wczoraj, a właściwie dzisiaj w godzinach nocnych dane mi było dołączyć do Waszej zacnej ekipy. Co do ręczników i napojów się nie wypowiem, ale z przyjemnością zabiorę głos odnośnie miejsca na bagaż w białej strzale pędzącej na trasie Wrocław - Gliwice - Ostrawa - Schladming. Ponieważ autko jest raczej średnich rozmiarów (Astra IV w sedanie) osoby które będą ze mną podróżować proszone są o daleko posuniętą wstrzemięźliwość w kwestii objętości bagażu, zwłaszcza, że narty będą podróżować raczej w środku. Sam zamierzam się upchać do jednej torby wielkości kabinówki + torba z butami + kask luzem + narty. Dzisiaj zrobiłem przymiarkę i jest to najmniejszy mój bagaż narciarski ever. Patrząc na prognozy pogody to SL-ki i AM zostają w domu, a na wyjazd zabieram tylko Gotamy. Jeżeli ktoś podróżujących ze mną zamierza zabrać drugą parę nart, albo jego/jej narty są dłuższe niż 180 cm to niech da znać, bo trzeba to będzie logistycznie jakoś rozwiązać. W razie potrzeby mogę wziąć boxa, pytanie tylko czy jest sens? Z organizacyjnych spraw to z uwagi na zasilanie białej strzały podtlenkiem gazu planowane są następujące postoje "techniczne" : - Gliwice - Mikulov - Liezen Swoją drogą dziś się zastanawiam jak to się stało, że zBerek w 10 minut namówił mnie do zmiany trasy i jechania przez Gliwice (nadrabiam 100 km, rezygnuje z noclegu w Czechach + jeszcze płatna A4) Gorsze jest to że nawet nie musiał za bardzo namawiać PS. Pytanie do głównodowodzącego - jak daleko od kwatery jest przystanek skibusa? Spojrzałem na rozkład i czerwona linia startuje z Pruggern o 8:20, o 8:40 jest w Hausie a o 8:55 pod Planaiem. Jeśli przystanek będzie akceptowalnie blisko to wydaje mi się to doskonałą opcją. Doświadczenie wskazuje, iż dojazd pod stok plus rozpakowanie się i ogarnięcie na parkingu zajmie więcej niż te marne 20 minut w skibusie. PS2. Ktoś z uczestników wyjazdu zBerka rozważał w piątek podskoczenie do Bischosfhofen na skoki? Mamy tam 50 km a turniej zaczyna się o 17:00. Na głodniaka po nartach byśmy spokojnie zdążyli. Są jeszcze bilety w cenach 15, 20 i 30 Euro w zależności od odległości trybuny od zeskoku skoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mamy komplet. Ręczników niestety nie ma. W opisie kwaterki też nie ma nic o skibusie, zobaczymy na miejscu. Ja preferuje dojazd pod stok własnym transportem. Prosiłbym o nie zabieranie zbędnych rzeczy W miarę kompaktowe pakowanie. Ważna sprawa, WSZYSTKIE NARTY MUSZĄ BYĆ ZAPAKOWANE W POKROWCACH. Sese: nie ma co martwić się o spakowanie, jak by coś się nie mieściło dopakujemy do busa w Gliwicach. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mamy komplet. Ręczników niestety nie ma. W opisie kwaterki też nie ma nic o skibusie, zobaczymy na miejscu. Ja preferuje dojazd pod stok własnym transportem. Prosiłbym o nie zabieranie zbędnych rzeczy W miarę kompaktowe pakowanie. Ważna sprawa, WSZYSTKIE NARTY MUSZĄ BYĆ ZAPAKOWANE W POKROWCACH. Sese: nie ma co martwić się o spakowanie, jak by coś się nie mieściło dopakujemy do busa w Gliwicach. Bartek Ręczników nie ma... a internet chociaż jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Wyjazdy i podróże Wyjazdy zagraniczne Schladming 6-9.01.2017 - 4 dni - Trzech Króli z W-wy przez A1
zBerek Napisano 17 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2016 Mam jeszcze dwa miejsca. Zapraszam na wspólny wyjazd Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 24 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2016 Miejsc wolnych w busie brak. Mam na kwaterce dodatkowo 4 miejsca, jeżeli są nadal zainteresowani to mogę zorganizować też do tego transport osobówką, wtedy niestety opłata za całość wzrośnie do 800 zł. Jak by co mogę mięć 4 miejsca wolne. Zainteresowanych proszę o kontakt. Może uda się zebrać dodatkowe 4 osoby. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Jak by co pojawiło się jedno dodatkowe miejsce. Może być po trasie Warszawa - Gliwice lub Wrocław - Gliwice ------ Ostrawa. Jak by co, proszę o kontakt telefoniczny: 533 333 033 Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Jak by co pojawiło się jedno dodatkowe miejsce. Może być po trasie Warszawa - Gliwice lub Wrocław - Gliwice ------ Ostrawa. Jak by co, proszę o kontakt telefoniczny: 533 333 033 Bartek Ponieważ miejsc na bagaż zawsze mało a są tacy co to i dwie pary nart chcą wcisnąć podaj informację czy brać ze sobą tak pojemnościowo-żerne ręczniki. Może tak wysoki standard do jakiego jedziemy posiada ręczniki wbudowane? Co do zapotrzebowania ilości na głowę to niech się wypowiedzą Niewiasty. Z tego co pamiętam to napoje dajesz w cenie wspólnej michy. Czy też ich nie brać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kaziks Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Podpowiedzcie co wpakować do butów żeby stóp nie odmrozić. Zimno ma być niebywale, na początku wycieczki przynajmniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Wczoraj, a właściwie dzisiaj w godzinach nocnych dane mi było dołączyć do Waszej zacnej ekipy. Co do ręczników i napojów się nie wypowiem, ale z przyjemnością zabiorę głos odnośnie miejsca na bagaż w białej strzale pędzącej na trasie Wrocław - Gliwice - Ostrawa - Schladming. Ponieważ autko jest raczej średnich rozmiarów (Astra IV w sedanie) osoby które będą ze mną podróżować proszone są o daleko posuniętą wstrzemięźliwość w kwestii objętości bagażu, zwłaszcza, że narty będą podróżować raczej w środku. Sam zamierzam się upchać do jednej torby wielkości kabinówki + torba z butami + kask luzem + narty. Dzisiaj zrobiłem przymiarkę i jest to najmniejszy mój bagaż narciarski ever. Patrząc na prognozy pogody to SL-ki i AM zostają w domu, a na wyjazd zabieram tylko Gotamy. Jeżeli ktoś podróżujących ze mną zamierza zabrać drugą parę nart, albo jego/jej narty są dłuższe niż 180 cm to niech da znać, bo trzeba to będzie logistycznie jakoś rozwiązać. W razie potrzeby mogę wziąć boxa, pytanie tylko czy jest sens? Z organizacyjnych spraw to z uwagi na zasilanie białej strzały podtlenkiem gazu planowane są następujące postoje "techniczne" : - Gliwice - Mikulov - Liezen Swoją drogą dziś się zastanawiam jak to się stało, że zBerek w 10 minut namówił mnie do zmiany trasy i jechania przez Gliwice (nadrabiam 100 km, rezygnuje z noclegu w Czechach + jeszcze płatna A4) Gorsze jest to że nawet nie musiał za bardzo namawiać PS. Pytanie do głównodowodzącego - jak daleko od kwatery jest przystanek skibusa? Spojrzałem na rozkład i czerwona linia startuje z Pruggern o 8:20, o 8:40 jest w Hausie a o 8:55 pod Planaiem. Jeśli przystanek będzie akceptowalnie blisko to wydaje mi się to doskonałą opcją. Doświadczenie wskazuje, iż dojazd pod stok plus rozpakowanie się i ogarnięcie na parkingu zajmie więcej niż te marne 20 minut w skibusie. PS2. Ktoś z uczestników wyjazdu zBerka rozważał w piątek podskoczenie do Bischosfhofen na skoki? Mamy tam 50 km a turniej zaczyna się o 17:00. Na głodniaka po nartach byśmy spokojnie zdążyli. Są jeszcze bilety w cenach 15, 20 i 30 Euro w zależności od odległości trybuny od zeskoku skoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zBerek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mamy komplet. Ręczników niestety nie ma. W opisie kwaterki też nie ma nic o skibusie, zobaczymy na miejscu. Ja preferuje dojazd pod stok własnym transportem. Prosiłbym o nie zabieranie zbędnych rzeczy W miarę kompaktowe pakowanie. Ważna sprawa, WSZYSTKIE NARTY MUSZĄ BYĆ ZAPAKOWANE W POKROWCACH. Sese: nie ma co martwić się o spakowanie, jak by coś się nie mieściło dopakujemy do busa w Gliwicach. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert_z_Lublina Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mamy komplet. Ręczników niestety nie ma. W opisie kwaterki też nie ma nic o skibusie, zobaczymy na miejscu. Ja preferuje dojazd pod stok własnym transportem. Prosiłbym o nie zabieranie zbędnych rzeczy W miarę kompaktowe pakowanie. Ważna sprawa, WSZYSTKIE NARTY MUSZĄ BYĆ ZAPAKOWANE W POKROWCACH. Sese: nie ma co martwić się o spakowanie, jak by coś się nie mieściło dopakujemy do busa w Gliwicach. Bartek Ręczników nie ma... a internet chociaż jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kaziks Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Podpowiedzcie co wpakować do butów żeby stóp nie odmrozić. Zimno ma być niebywale, na początku wycieczki przynajmniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Wczoraj, a właściwie dzisiaj w godzinach nocnych dane mi było dołączyć do Waszej zacnej ekipy. Co do ręczników i napojów się nie wypowiem, ale z przyjemnością zabiorę głos odnośnie miejsca na bagaż w białej strzale pędzącej na trasie Wrocław - Gliwice - Ostrawa - Schladming. Ponieważ autko jest raczej średnich rozmiarów (Astra IV w sedanie) osoby które będą ze mną podróżować proszone są o daleko posuniętą wstrzemięźliwość w kwestii objętości bagażu, zwłaszcza, że narty będą podróżować raczej w środku. Sam zamierzam się upchać do jednej torby wielkości kabinówki + torba z butami + kask luzem + narty. Dzisiaj zrobiłem przymiarkę i jest to najmniejszy mój bagaż narciarski ever. Patrząc na prognozy pogody to SL-ki i AM zostają w domu, a na wyjazd zabieram tylko Gotamy. Jeżeli ktoś podróżujących ze mną zamierza zabrać drugą parę nart, albo jego/jej narty są dłuższe niż 180 cm to niech da znać, bo trzeba to będzie logistycznie jakoś rozwiązać. W razie potrzeby mogę wziąć boxa, pytanie tylko czy jest sens? Z organizacyjnych spraw to z uwagi na zasilanie białej strzały podtlenkiem gazu planowane są następujące postoje "techniczne" : - Gliwice - Mikulov - Liezen Swoją drogą dziś się zastanawiam jak to się stało, że zBerek w 10 minut namówił mnie do zmiany trasy i jechania przez Gliwice (nadrabiam 100 km, rezygnuje z noclegu w Czechach + jeszcze płatna A4) Gorsze jest to że nawet nie musiał za bardzo namawiać PS. Pytanie do głównodowodzącego - jak daleko od kwatery jest przystanek skibusa? Spojrzałem na rozkład i czerwona linia startuje z Pruggern o 8:20, o 8:40 jest w Hausie a o 8:55 pod Planaiem. Jeśli przystanek będzie akceptowalnie blisko to wydaje mi się to doskonałą opcją. Doświadczenie wskazuje, iż dojazd pod stok plus rozpakowanie się i ogarnięcie na parkingu zajmie więcej niż te marne 20 minut w skibusie. PS2. Ktoś z uczestników wyjazdu zBerka rozważał w piątek podskoczenie do Bischosfhofen na skoki? Mamy tam 50 km a turniej zaczyna się o 17:00. Na głodniaka po nartach byśmy spokojnie zdążyli. Są jeszcze bilety w cenach 15, 20 i 30 Euro w zależności od odległości trybuny od zeskoku skoczni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zBerek Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mamy komplet. Ręczników niestety nie ma. W opisie kwaterki też nie ma nic o skibusie, zobaczymy na miejscu. Ja preferuje dojazd pod stok własnym transportem. Prosiłbym o nie zabieranie zbędnych rzeczy W miarę kompaktowe pakowanie. Ważna sprawa, WSZYSTKIE NARTY MUSZĄ BYĆ ZAPAKOWANE W POKROWCACH. Sese: nie ma co martwić się o spakowanie, jak by coś się nie mieściło dopakujemy do busa w Gliwicach. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_z_Lublina Napisano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Mamy komplet. Ręczników niestety nie ma. W opisie kwaterki też nie ma nic o skibusie, zobaczymy na miejscu. Ja preferuje dojazd pod stok własnym transportem. Prosiłbym o nie zabieranie zbędnych rzeczy W miarę kompaktowe pakowanie. Ważna sprawa, WSZYSTKIE NARTY MUSZĄ BYĆ ZAPAKOWANE W POKROWCACH. Sese: nie ma co martwić się o spakowanie, jak by coś się nie mieściło dopakujemy do busa w Gliwicach. Bartek Ręczników nie ma... a internet chociaż jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność