Iru Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Zdecydowanie polecam Italię, w Austrii będzie większy tłok. Trochę późno się zabrałeś za organizację wyjazdu ale nic straconego, wejdź na Booking.com i szukaj, coś na pewno jeszcze się znajdzie, dwa lata temu w tym okresie znalazłem dobry i nie za drogi prywatny apartament w Moenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Polecam Paganellę. Byłem tam właśnie w II połowie lutego tego roku. Niedrogo, bez zbytniego tłoku, karnet 6-dniowy uprawniał do 1 dnia na Monte Bondone (ok50' jazdy) lub Folgarii. km tras w sam raz wystarczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Podłączę się do tematu. Gdzie w PL, ewentualnie SK/CZ/ bliższe rejony w AT można pojechać między świętami i pojeździć bez tłumów? Mogą być strome trasy, archaiczne orczyki i brak knajp byle był luz na stoku. Zakładam że śnieg będzie tam gdzie mają jakieś rozsądne armatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 W Czechach Kouty n/Desnouhttp://www.kouty.cz/lub Cervenohorske Sedlo http://www.cervenoho...dlo.eu/pl/o-nas Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Podłączę się do tematu. Gdzie w PL, ewentualnie SK/CZ/ bliższe rejony w AT można pojechać między świętami i pojeździć bez tłumów? Mogą być strome trasy, archaiczne orczyki i brak knajp byle był luz na stoku. Zakładam że śnieg będzie tam gdzie mają jakieś rozsądne armatki. Zerknij sobie na Czechy, a zasadzie to już Morawy: Jessenniki. Atrybuty wg. mnie: blisko od granicy 50-80km. Dojedziesz bez korków. Super kuchnia. Przygotowanie tras lepsze niż u nas. Ceny zbliżone z tendencją spadkową, a można liczyć na tzw. pakiety rodzinne i wtedy to już bajka. Zwłaszcza w układzie 2+2, 2+3 (mam na myśli młodzież szkolną). Jeżdżę tam z synami od trzech lat. Noclegi przez lokalny portal. Jest kilka stacji narciarskich. Ramzowa Filipovice Cervenohorskie Sedlo Praded Kouty Dolni Morava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ciekawe propozycje (Cerv. sedlo znam) ale strasznie daleko. Wszędzie ok. 3h jazdy autem a do Szczyrku mam teraz 40min. Może coś ciekawego w okolicach Cieszyna, Zwardonia itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Jeseniki akurat moje rejony. Objeżdżone mam wszystko. Jedyne z tego co można polecić to ski karlov, koprivina. W miarę nowe ośrodki. Na jednym karnecie można jeździć 3- 4 mniejszych ośrodkach. Kouty fajnie ale drogo. Ramzova fajnie ale jak nie m ludzi. Sedlo - fajnie to tam było 20 lat temu, sprzęt został ten sam,dołożyli chyba kanapę jedną. Problem z parkowaniem jak jest trochę aut. Warto też pojechać do Brannej, tam jest często luz. Był jeszcze kiedyś cudny Petrikov ale tam odpuścili stawianie kanap, ludzie ich opuścili i nawet nie wiem czy to jeszcze otwierają, ale miejscówka przecudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Koledzy, czy ma ktoś jakieś doświadczenia, jak wygląda sprawa "naludnienia" stoków na Chopoku - Luty/Marzec w środku tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ciekawe propozycje (Cerv. sedlo znam) ale strasznie daleko. Wszędzie ok. 3h jazdy autem a do Szczyrku mam teraz 40min. Może coś ciekawego w okolicach Cieszyna, Zwardonia itp.? W okolicy Cieszyna ,Zwardonia,to Wielka Racza ,tam zazwyczaj jest mniej ludzi ,ale z doświadczenia wiem ,że na okres świąteczno-noworoczny przygotowują jedynie Dedovke ,więc jak będą działały dwie trasy ,to będzie dobrze,no i to powolne krzesło na Dedovce nie zachęca,bo cały ruch skumuluje się w jednym miejscu. Kawałek dalej Vratna w Małej Fatrze i Rohace Spalena Dolina w Tatrach Zachodnich. Sprawa jest rozwojowa ,wszystko zależy od góry ,czy da śnieg,jak nie ,to trzeba liczyć na jakieś ośle łączki i tłok typu Nowa Osada. Ja po cichu liczę na Pilsko,tzn. na górne partie,prognozy są obiecujące ,ale widząc ich podejście do tematu,to nie wiem,czy się wysilą z przygotowaniem tras ,nawet jak będzie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Hej, trzymajmy sie jednak tematu! Chcecie o Czechach to piszcie w wątku o Czechach albo złóżcie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Hej, trzymajmy sie jednak tematu! Chcecie o Czechach to piszcie w wątku o Czechach albo złóżcie taki. Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Przecież nie zamieszczę całej treści w tytule. Przeczytaj mój pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ma rację: Italia lub Austria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Ost Tirol - tradycyjnie jest tam o tej porze najmniej ludzi (co nie oznacza, że jest pusto). Na tydzień szału nie ma ale Kals-Matrei, Silian i St.Jakob in Defereggental - spokojnie. Mnie się też bardzo podobał zjazd z Hochstein (bo to praktycznie jedna ale za to fantastyczna trasa). Są też zwolennicy Zettersfeld. Razem od biedy na wyjazd starczy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Pietja Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dobrą opcją w szczycie sezonu są w tym roku 4 Doliny w Szwajcarii. Stoki na wszystkich pułapach, lodowiec i duże możliwości freeride'u Więcej możesz przeczytać tutaj: http://www.skiforum....rcena-freeride/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie jechać w szczycie sezonu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
francuz2 Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Polecam Paganellę. Byłem tam właśnie w II połowie lutego tego roku. Niedrogo, bez zbytniego tłoku, karnet 6-dniowy uprawniał do 1 dnia na Monte Bondone (ok50' jazdy) lub Folgarii. km tras w sam raz wystarczyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Podłączę się do tematu. Gdzie w PL, ewentualnie SK/CZ/ bliższe rejony w AT można pojechać między świętami i pojeździć bez tłumów? Mogą być strome trasy, archaiczne orczyki i brak knajp byle był luz na stoku. Zakładam że śnieg będzie tam gdzie mają jakieś rozsądne armatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 W Czechach Kouty n/Desnouhttp://www.kouty.cz/lub Cervenohorske Sedlo http://www.cervenoho...dlo.eu/pl/o-nas Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Podłączę się do tematu. Gdzie w PL, ewentualnie SK/CZ/ bliższe rejony w AT można pojechać między świętami i pojeździć bez tłumów? Mogą być strome trasy, archaiczne orczyki i brak knajp byle był luz na stoku. Zakładam że śnieg będzie tam gdzie mają jakieś rozsądne armatki. Zerknij sobie na Czechy, a zasadzie to już Morawy: Jessenniki. Atrybuty wg. mnie: blisko od granicy 50-80km. Dojedziesz bez korków. Super kuchnia. Przygotowanie tras lepsze niż u nas. Ceny zbliżone z tendencją spadkową, a można liczyć na tzw. pakiety rodzinne i wtedy to już bajka. Zwłaszcza w układzie 2+2, 2+3 (mam na myśli młodzież szkolną). Jeżdżę tam z synami od trzech lat. Noclegi przez lokalny portal. Jest kilka stacji narciarskich. Ramzowa Filipovice Cervenohorskie Sedlo Praded Kouty Dolni Morava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Spiochu Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ciekawe propozycje (Cerv. sedlo znam) ale strasznie daleko. Wszędzie ok. 3h jazdy autem a do Szczyrku mam teraz 40min. Może coś ciekawego w okolicach Cieszyna, Zwardonia itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Jeseniki akurat moje rejony. Objeżdżone mam wszystko. Jedyne z tego co można polecić to ski karlov, koprivina. W miarę nowe ośrodki. Na jednym karnecie można jeździć 3- 4 mniejszych ośrodkach. Kouty fajnie ale drogo. Ramzova fajnie ale jak nie m ludzi. Sedlo - fajnie to tam było 20 lat temu, sprzęt został ten sam,dołożyli chyba kanapę jedną. Problem z parkowaniem jak jest trochę aut. Warto też pojechać do Brannej, tam jest często luz. Był jeszcze kiedyś cudny Petrikov ale tam odpuścili stawianie kanap, ludzie ich opuścili i nawet nie wiem czy to jeszcze otwierają, ale miejscówka przecudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Koledzy, czy ma ktoś jakieś doświadczenia, jak wygląda sprawa "naludnienia" stoków na Chopoku - Luty/Marzec w środku tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ciekawe propozycje (Cerv. sedlo znam) ale strasznie daleko. Wszędzie ok. 3h jazdy autem a do Szczyrku mam teraz 40min. Może coś ciekawego w okolicach Cieszyna, Zwardonia itp.? W okolicy Cieszyna ,Zwardonia,to Wielka Racza ,tam zazwyczaj jest mniej ludzi ,ale z doświadczenia wiem ,że na okres świąteczno-noworoczny przygotowują jedynie Dedovke ,więc jak będą działały dwie trasy ,to będzie dobrze,no i to powolne krzesło na Dedovce nie zachęca,bo cały ruch skumuluje się w jednym miejscu. Kawałek dalej Vratna w Małej Fatrze i Rohace Spalena Dolina w Tatrach Zachodnich. Sprawa jest rozwojowa ,wszystko zależy od góry ,czy da śnieg,jak nie ,to trzeba liczyć na jakieś ośle łączki i tłok typu Nowa Osada. Ja po cichu liczę na Pilsko,tzn. na górne partie,prognozy są obiecujące ,ale widząc ich podejście do tematu,to nie wiem,czy się wysilą z przygotowaniem tras ,nawet jak będzie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Hej, trzymajmy sie jednak tematu! Chcecie o Czechach to piszcie w wątku o Czechach albo złóżcie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Hej, trzymajmy sie jednak tematu! Chcecie o Czechach to piszcie w wątku o Czechach albo złóżcie taki. Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Przecież nie zamieszczę całej treści w tytule. Przeczytaj mój pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ma rację: Italia lub Austria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Ost Tirol - tradycyjnie jest tam o tej porze najmniej ludzi (co nie oznacza, że jest pusto). Na tydzień szału nie ma ale Kals-Matrei, Silian i St.Jakob in Defereggental - spokojnie. Mnie się też bardzo podobał zjazd z Hochstein (bo to praktycznie jedna ale za to fantastyczna trasa). Są też zwolennicy Zettersfeld. Razem od biedy na wyjazd starczy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Pietja Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dobrą opcją w szczycie sezonu są w tym roku 4 Doliny w Szwajcarii. Stoki na wszystkich pułapach, lodowiec i duże możliwości freeride'u Więcej możesz przeczytać tutaj: http://www.skiforum....rcena-freeride/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie jechać w szczycie sezonu? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Spiochu Napisano 27 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Podłączę się do tematu. Gdzie w PL, ewentualnie SK/CZ/ bliższe rejony w AT można pojechać między świętami i pojeździć bez tłumów? Mogą być strome trasy, archaiczne orczyki i brak knajp byle był luz na stoku. Zakładam że śnieg będzie tam gdzie mają jakieś rozsądne armatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 W Czechach Kouty n/Desnouhttp://www.kouty.cz/lub Cervenohorske Sedlo http://www.cervenoho...dlo.eu/pl/o-nas Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Podłączę się do tematu. Gdzie w PL, ewentualnie SK/CZ/ bliższe rejony w AT można pojechać między świętami i pojeździć bez tłumów? Mogą być strome trasy, archaiczne orczyki i brak knajp byle był luz na stoku. Zakładam że śnieg będzie tam gdzie mają jakieś rozsądne armatki. Zerknij sobie na Czechy, a zasadzie to już Morawy: Jessenniki. Atrybuty wg. mnie: blisko od granicy 50-80km. Dojedziesz bez korków. Super kuchnia. Przygotowanie tras lepsze niż u nas. Ceny zbliżone z tendencją spadkową, a można liczyć na tzw. pakiety rodzinne i wtedy to już bajka. Zwłaszcza w układzie 2+2, 2+3 (mam na myśli młodzież szkolną). Jeżdżę tam z synami od trzech lat. Noclegi przez lokalny portal. Jest kilka stacji narciarskich. Ramzowa Filipovice Cervenohorskie Sedlo Praded Kouty Dolni Morava Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiochu Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Ciekawe propozycje (Cerv. sedlo znam) ale strasznie daleko. Wszędzie ok. 3h jazdy autem a do Szczyrku mam teraz 40min. Może coś ciekawego w okolicach Cieszyna, Zwardonia itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iru Napisano 28 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Jeseniki akurat moje rejony. Objeżdżone mam wszystko. Jedyne z tego co można polecić to ski karlov, koprivina. W miarę nowe ośrodki. Na jednym karnecie można jeździć 3- 4 mniejszych ośrodkach. Kouty fajnie ale drogo. Ramzova fajnie ale jak nie m ludzi. Sedlo - fajnie to tam było 20 lat temu, sprzęt został ten sam,dołożyli chyba kanapę jedną. Problem z parkowaniem jak jest trochę aut. Warto też pojechać do Brannej, tam jest często luz. Był jeszcze kiedyś cudny Petrikov ale tam odpuścili stawianie kanap, ludzie ich opuścili i nawet nie wiem czy to jeszcze otwierają, ale miejscówka przecudna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 28 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 Koledzy, czy ma ktoś jakieś doświadczenia, jak wygląda sprawa "naludnienia" stoków na Chopoku - Luty/Marzec w środku tygodnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ciekawe propozycje (Cerv. sedlo znam) ale strasznie daleko. Wszędzie ok. 3h jazdy autem a do Szczyrku mam teraz 40min. Może coś ciekawego w okolicach Cieszyna, Zwardonia itp.? W okolicy Cieszyna ,Zwardonia,to Wielka Racza ,tam zazwyczaj jest mniej ludzi ,ale z doświadczenia wiem ,że na okres świąteczno-noworoczny przygotowują jedynie Dedovke ,więc jak będą działały dwie trasy ,to będzie dobrze,no i to powolne krzesło na Dedovce nie zachęca,bo cały ruch skumuluje się w jednym miejscu. Kawałek dalej Vratna w Małej Fatrze i Rohace Spalena Dolina w Tatrach Zachodnich. Sprawa jest rozwojowa ,wszystko zależy od góry ,czy da śnieg,jak nie ,to trzeba liczyć na jakieś ośle łączki i tłok typu Nowa Osada. Ja po cichu liczę na Pilsko,tzn. na górne partie,prognozy są obiecujące ,ale widząc ich podejście do tematu,to nie wiem,czy się wysilą z przygotowaniem tras ,nawet jak będzie śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Hej, trzymajmy sie jednak tematu! Chcecie o Czechach to piszcie w wątku o Czechach albo złóżcie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Hej, trzymajmy sie jednak tematu! Chcecie o Czechach to piszcie w wątku o Czechach albo złóżcie taki. Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Przecież nie zamieszczę całej treści w tytule. Przeczytaj mój pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ma rację: Italia lub Austria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Ost Tirol - tradycyjnie jest tam o tej porze najmniej ludzi (co nie oznacza, że jest pusto). Na tydzień szału nie ma ale Kals-Matrei, Silian i St.Jakob in Defereggental - spokojnie. Mnie się też bardzo podobał zjazd z Hochstein (bo to praktycznie jedna ale za to fantastyczna trasa). Są też zwolennicy Zettersfeld. Razem od biedy na wyjazd starczy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Pietja Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dobrą opcją w szczycie sezonu są w tym roku 4 Doliny w Szwajcarii. Stoki na wszystkich pułapach, lodowiec i duże możliwości freeride'u Więcej możesz przeczytać tutaj: http://www.skiforum....rcena-freeride/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie jechać w szczycie sezonu?
Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Hej, trzymajmy sie jednak tematu! Chcecie o Czechach to piszcie w wątku o Czechach albo złóżcie taki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Hej, trzymajmy sie jednak tematu! Chcecie o Czechach to piszcie w wątku o Czechach albo złóżcie taki. Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Przecież nie zamieszczę całej treści w tytule. Przeczytaj mój pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ma rację: Italia lub Austria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Ost Tirol - tradycyjnie jest tam o tej porze najmniej ludzi (co nie oznacza, że jest pusto). Na tydzień szału nie ma ale Kals-Matrei, Silian i St.Jakob in Defereggental - spokojnie. Mnie się też bardzo podobał zjazd z Hochstein (bo to praktycznie jedna ale za to fantastyczna trasa). Są też zwolennicy Zettersfeld. Razem od biedy na wyjazd starczy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Pietja Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dobrą opcją w szczycie sezonu są w tym roku 4 Doliny w Szwajcarii. Stoki na wszystkich pułapach, lodowiec i duże możliwości freeride'u Więcej możesz przeczytać tutaj: http://www.skiforum....rcena-freeride/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? Gdzie jechać w szczycie sezonu?
Iru Napisano 30 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Temat brzmi: "Gdzie jechać w szczycie sezonu ?" Kto od niego odbiega? Ale jak sobie życzysz, zabieram zabawki i spadam. Przecież nie zamieszczę całej treści w tytule. Przeczytaj mój pierwszy post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ma rację: Italia lub Austria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Ost Tirol - tradycyjnie jest tam o tej porze najmniej ludzi (co nie oznacza, że jest pusto). Na tydzień szału nie ma ale Kals-Matrei, Silian i St.Jakob in Defereggental - spokojnie. Mnie się też bardzo podobał zjazd z Hochstein (bo to praktycznie jedna ale za to fantastyczna trasa). Są też zwolennicy Zettersfeld. Razem od biedy na wyjazd starczy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Pietja Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dobrą opcją w szczycie sezonu są w tym roku 4 Doliny w Szwajcarii. Stoki na wszystkich pułapach, lodowiec i duże możliwości freeride'u Więcej możesz przeczytać tutaj: http://www.skiforum....rcena-freeride/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Ma rację: Italia lub Austria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 30 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Niestety w tym roku ferie u nas wypadają w drugiej połowie lutego, czyli super top high sezon. Nie dość, że najdrożej to może być tłoczno. Co polecacie na ten czas? W grę wchodzi Austria, Włochy ewentualnie ale niechętnie Francja. Ost Tirol - tradycyjnie jest tam o tej porze najmniej ludzi (co nie oznacza, że jest pusto). Na tydzień szału nie ma ale Kals-Matrei, Silian i St.Jakob in Defereggental - spokojnie. Mnie się też bardzo podobał zjazd z Hochstein (bo to praktycznie jedna ale za to fantastyczna trasa). Są też zwolennicy Zettersfeld. Razem od biedy na wyjazd starczy. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... Pietja Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dobrą opcją w szczycie sezonu są w tym roku 4 Doliny w Szwajcarii. Stoki na wszystkich pułapach, lodowiec i duże możliwości freeride'u Więcej możesz przeczytać tutaj: http://www.skiforum....rcena-freeride/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Pietja Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Dobrą opcją w szczycie sezonu są w tym roku 4 Doliny w Szwajcarii. Stoki na wszystkich pułapach, lodowiec i duże możliwości freeride'u Więcej możesz przeczytać tutaj: http://www.skiforum....rcena-freeride/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi