broot Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Cześć wszystkim. Planuję pojeździć w tym sezonie parę dni na Chopoku. Póki co byłem tam tylko raz i stanąłem właśnie przed decyzją, czy rejestrować się na gopass.sk, czy nie. Nie lubię oddawać swoich danych osobowych bez powodu, a odniosłem wrażenie, że większość osób tutaj ma tam konto ze względu na sezonówki. Zastanawiam się, co jeszcze mogę zyskać. Pogrzebałem po necie i udało mi się znaleźć takie plusy: sezonówki oraz sprytne sezonówki kupony zniżkowe na początku/końcu sezonu brak konieczności stania w kasie zniżki w restauracjach żniżki na karnety przy kupowaniu online punkty Na sprytną oraz na kupony grudniowe się spóźniłem, mogę co najwyżej wrócić do tematu na wiosnę. Zniżki online są w zasadzie znikome, a te w restauracjach dotyczą chyba także karnetów kupionych w kasie. Punkty się do czegoś przydają, czy jest tak, jak z większością programów punktowych? Jest jeszcze coś, co pominąłem? Nie chcę, żeby mój post został odebrany jako narzekanie. Staram się po prostu zorientować w sytuacji :-) Dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Cześć wszystkim. Planuję pojeździć w tym sezonie parę dni na Chopoku. Póki co byłem tam tylko raz i stanąłem właśnie przed decyzją, czy rejestrować się na gopass.sk, czy nie. Nie lubię oddawać swoich danych osobowych bez powodu, a odniosłem wrażenie, że większość osób tutaj ma tam konto ze względu na sezonówki. Zastanawiam się, co jeszcze mogę zyskać. Pogrzebałem po necie i udało mi się znaleźć takie plusy: sezonówki oraz sprytne sezonówki kupony zniżkowe na początku/końcu sezonu brak konieczności stania w kasie zniżki w restauracjach żniżki na karnety przy kupowaniu online punkty Na sprytną oraz na kupony grudniowe się spóźniłem, mogę co najwyżej wrócić do tematu na wiosnę. Zniżki online są w zasadzie znikome, a te w restauracjach dotyczą chyba także karnetów kupionych w kasie. Punkty się do czegoś przydają, czy jest tak, jak z większością programów punktowych? Jest jeszcze coś, co pominąłem? Nie chcę, żeby mój post został odebrany jako narzekanie. Staram się po prostu zorientować w sytuacji :-) Dzięki z góry. Punkty, przynajmniej mnie w niczym specjalnie nie pomogły, choć podobno coś tam za kawę można taniej zapłacić. Piłem kawę, różnicy nie zauważyłem. Podobno coś tam taniej w wypożyczalni sprzętu. Nie sprawdzałem. Korzystam głównie z cwanej sezonówki i to się znakomicie sprawdza. Jeśli chodzi o kolejki do kasy, to owszem. W weekendy można stać około pół godziny. No i coś tam jest taniej kupując skipass online. Nie zauważyłem, żeby handlowali danymi (tz. nie dostaję dziwnych propozycji, które mógłbym skojarzyć z faktem zarejestrowania się u nich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... broot Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Dzięki za info :-) Jeszcze się waham, choć w sumie nawet jeśli nic teraz nie zyskam, to pewnie i tak na wiosnę założę to konto ze względu na sprytną ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Punkty zazwyczaj wymieniam na zniżki na napoje i jedzenie. Jak się nazbiera więcej, to też na karnety czy wejścia na basen. Tyle, że trzeba mieć ich wtedy więcej 500 - 700, czyli tyle samo euro u nich wydać. Jadąc w kilka sób można nabijać te punkty na jedną kartę, więc zbierają sie wtedy szybciej. Warto założyć gopass jeśli masz zamiar w miarę regularnie odwiedzać TMRy lub jeździsz np. z rodziną, wtedy parę groszy zaoszczędzisz i będziesz miał info o promocjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Toro Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 W wątku o Chopoku mignęła mi wiadomość, że Forumowiczowi, który założył Gopass na początku listopada? właśnie pojawiły się zniżki na karnety w grudniu. 20E Jasna, 16-17 Tatrzańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... broot Napisano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Potwierdzam. Konto założyłem ledwie wczoraj, a też mam już zniżki w panelu (jeszcze wczoraj ich nie było). Dzięki za zwrócenie uwagi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Jasiek. Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Czy warto? Kartę wyrabiasz nie na rok tylko na zawsze. A więc sezonówka jak nie teraz to może w przyszłym. A dlaczego warto? bo w trakcie sezonu możesz sobie taniej wyskoczyć na baseny np. poza tym gromadzisz punkty (jak w każdym markecie) ... i możesz je wykorzystać na zniżki. Czy warto? pivo na Kosodrevinie 2,5 "a ze zlavom na body" 1 euro? warto??? PS. Poza tym nawet stojąc w kolejce na narty, czy na baseny możesz kupić taniej ze zniżką! W każdej info center masz do dyspozycji laptop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Założyłem około tydzień temu kartę bratu, bo może się wybierze kilka razy jeszcze przed świętami (niski sezon), ale zniżek na koncie gopass nie widzę... Powiązałem tą kartę z moim kontem na gopass ale to chyba nie przeszkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Założyłem około tydzień temu kartę bratu, Powiązałem tą kartę z moim kontem na gopass ale to chyba nie przeszkoda? To nie ma znaczenia. Ja mam powiązane dodatkowo trzy karty i przy każdej widnieją bonusy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... zielasbar Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Witam!! Tę niedawno założyłem gopass i zamierzam pierwszy raz skorzystać w ten weekend w Szpindlerowym Młynie!Czy karnet zakupywany online może być zapłacony tylko karta kredytową?Jak długo trwa transfer na karte tzn. kiedy najpóźniej musze kupić online chcąc jeździć w sobote???!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Założyłem około tydzień temu kartę bratu, bo może się wybierze kilka razy jeszcze przed świętami (niski sezon), ale zniżek na koncie gopass nie widzę... Powiązałem tą kartę z moim kontem na gopass ale to chyba nie przeszkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Robert32 Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Nie zobaczysz zniżki dotyczą osób które założyły gopass przed pojawieniem się tych promocyjnych kuponów czyli ok miesiąc temu. Taką odpowiedź otrzymałem w infocentrum Jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 miesiące temu... moloo Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Cześć, Mam pytanko odnośnie "sprytnej" - czy jak zrobię przedpłatę, a okaże się, że nie będę mógł jeździć w przyszłym sezonie to mogę ją przepisać na kogoś innego ? Kiedy to mogę zrobić - po opłaceniu 49 EUR a jeszcze przed dopłatą - osoba, na która przepiszę sama sobie dopłaci czy po opłaceniu całości czyli 199 EURO ? Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Hmmmm.... jak jeszcze bardziej skomplikowac tak prosta czynność jsk zakup karnetu? TMR zaczyna w tej działce wygrywać z umowami Orange.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Tadeusz T Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Cześć, Mam pytanko odnośnie "sprytnej" - czy jak zrobię przedpłatę, a okaże się, że nie będę mógł jeździć w przyszłym sezonie to mogę ją przepisać na kogoś innego ? Kiedy to mogę zrobić - po opłaceniu 49 EUR a jeszcze przed dopłatą - osoba, na która przepiszę sama sobie dopłaci czy po opłaceniu całości czyli 199 EURO ? Dzięki za info. Chcesz wiarygodnej odpowiedzi? Zapytaj GoPass. [email protected] Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
broot Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Dzięki za info :-) Jeszcze się waham, choć w sumie nawet jeśli nic teraz nie zyskam, to pewnie i tak na wiosnę założę to konto ze względu na sprytną ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Punkty zazwyczaj wymieniam na zniżki na napoje i jedzenie. Jak się nazbiera więcej, to też na karnety czy wejścia na basen. Tyle, że trzeba mieć ich wtedy więcej 500 - 700, czyli tyle samo euro u nich wydać. Jadąc w kilka sób można nabijać te punkty na jedną kartę, więc zbierają sie wtedy szybciej. Warto założyć gopass jeśli masz zamiar w miarę regularnie odwiedzać TMRy lub jeździsz np. z rodziną, wtedy parę groszy zaoszczędzisz i będziesz miał info o promocjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toro Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 W wątku o Chopoku mignęła mi wiadomość, że Forumowiczowi, który założył Gopass na początku listopada? właśnie pojawiły się zniżki na karnety w grudniu. 20E Jasna, 16-17 Tatrzańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broot Napisano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Potwierdzam. Konto założyłem ledwie wczoraj, a też mam już zniżki w panelu (jeszcze wczoraj ich nie było). Dzięki za zwrócenie uwagi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek. Napisano 29 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2016 Czy warto? Kartę wyrabiasz nie na rok tylko na zawsze. A więc sezonówka jak nie teraz to może w przyszłym. A dlaczego warto? bo w trakcie sezonu możesz sobie taniej wyskoczyć na baseny np. poza tym gromadzisz punkty (jak w każdym markecie) ... i możesz je wykorzystać na zniżki. Czy warto? pivo na Kosodrevinie 2,5 "a ze zlavom na body" 1 euro? warto??? PS. Poza tym nawet stojąc w kolejce na narty, czy na baseny możesz kupić taniej ze zniżką! W każdej info center masz do dyspozycji laptop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Założyłem około tydzień temu kartę bratu, bo może się wybierze kilka razy jeszcze przed świętami (niski sezon), ale zniżek na koncie gopass nie widzę... Powiązałem tą kartę z moim kontem na gopass ale to chyba nie przeszkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Założyłem około tydzień temu kartę bratu, Powiązałem tą kartę z moim kontem na gopass ale to chyba nie przeszkoda? To nie ma znaczenia. Ja mam powiązane dodatkowo trzy karty i przy każdej widnieją bonusy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielasbar Napisano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2016 Witam!! Tę niedawno założyłem gopass i zamierzam pierwszy raz skorzystać w ten weekend w Szpindlerowym Młynie!Czy karnet zakupywany online może być zapłacony tylko karta kredytową?Jak długo trwa transfer na karte tzn. kiedy najpóźniej musze kupić online chcąc jeździć w sobote???!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert32 Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Założyłem około tydzień temu kartę bratu, bo może się wybierze kilka razy jeszcze przed świętami (niski sezon), ale zniżek na koncie gopass nie widzę... Powiązałem tą kartę z moim kontem na gopass ale to chyba nie przeszkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert32 Napisano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 Nie zobaczysz zniżki dotyczą osób które założyły gopass przed pojawieniem się tych promocyjnych kuponów czyli ok miesiąc temu. Taką odpowiedź otrzymałem w infocentrum Jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moloo Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Cześć, Mam pytanko odnośnie "sprytnej" - czy jak zrobię przedpłatę, a okaże się, że nie będę mógł jeździć w przyszłym sezonie to mogę ją przepisać na kogoś innego ? Kiedy to mogę zrobić - po opłaceniu 49 EUR a jeszcze przed dopłatą - osoba, na która przepiszę sama sobie dopłaci czy po opłaceniu całości czyli 199 EURO ? Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Hmmmm.... jak jeszcze bardziej skomplikowac tak prosta czynność jsk zakup karnetu? TMR zaczyna w tej działce wygrywać z umowami Orange.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz T Napisano 29 Marca 2017 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Cześć, Mam pytanko odnośnie "sprytnej" - czy jak zrobię przedpłatę, a okaże się, że nie będę mógł jeździć w przyszłym sezonie to mogę ją przepisać na kogoś innego ? Kiedy to mogę zrobić - po opłaceniu 49 EUR a jeszcze przed dopłatą - osoba, na która przepiszę sama sobie dopłaci czy po opłaceniu całości czyli 199 EURO ? Dzięki za info. Chcesz wiarygodnej odpowiedzi? Zapytaj GoPass. [email protected] Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi