fredowski Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 IMHO to nie gopro, ale nic więcej nie będę pisał bo rozpętam kolejną gówno-burze o wewnętrznej Heh nawet te same narty Co to ma byc? Widze szuranie w pasie szer ca 3,5m. Wezowy ciety to tez nie jest bo skrety musialy by byc szybsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 196 Dodano 8 l Ostatniej odpowiedzi 5 l Top użytkownicy w tym temacie 15 19 16 24 Popularne dni 21 Lis 27 30 Lis 23 23 Lis 16 21 Lut 15 Top użytkownicy w tym temacie fredowski 15 odpowiedzi Mitek 19 odpowiedzi Harpia 16 odpowiedzi star 24 odpowiedzi Popularne dni 21 Lis 2016 27 odpowiedzi 30 Lis 2018 23 odpowiedzi 23 Lis 2016 16 odpowiedzi 21 Lut 2017 15 odpowiedzi jacek-1210 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Ja bym nie szurał Na dużym promieniu i w takiej gęstwinie ? Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 , bo kiepsko widać co robi nartami. Widać "ducha", w tym momencie powinna być pozycja i ogień............ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Walnąłem piwko to mam odwagę Na Twoim filmie widać, jakbyś za bardzo obciążał wewnętrzną. Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby barki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby braki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Dla scislosci nie wiem ktory film jest poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. podziwiam umiejętność jazdy na górnej narcie:) A co się dzieje, jak wjedziesz na coś stromego i bardziej twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty GS MASTERS × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jacek-1210 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Ja bym nie szurał Na dużym promieniu i w takiej gęstwinie ? Kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 , bo kiepsko widać co robi nartami. Widać "ducha", w tym momencie powinna być pozycja i ogień............ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Walnąłem piwko to mam odwagę Na Twoim filmie widać, jakbyś za bardzo obciążał wewnętrzną. Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby barki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby braki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Dla scislosci nie wiem ktory film jest poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. podziwiam umiejętność jazdy na górnej narcie:) A co się dzieje, jak wjedziesz na coś stromego i bardziej twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty GS MASTERS × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
wort Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 , bo kiepsko widać co robi nartami. Widać "ducha", w tym momencie powinna być pozycja i ogień............ Załączone miniatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Walnąłem piwko to mam odwagę Na Twoim filmie widać, jakbyś za bardzo obciążał wewnętrzną. Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby barki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby braki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Dla scislosci nie wiem ktory film jest poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. podziwiam umiejętność jazdy na górnej narcie:) A co się dzieje, jak wjedziesz na coś stromego i bardziej twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty GS MASTERS × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Walnąłem piwko to mam odwagę Na Twoim filmie widać, jakbyś za bardzo obciążał wewnętrzną. Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby barki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby braki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Dla scislosci nie wiem ktory film jest poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. podziwiam umiejętność jazdy na górnej narcie:) A co się dzieje, jak wjedziesz na coś stromego i bardziej twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty GS MASTERS × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
FerraEnzo Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Panie, teraz toś mi wieczór popsuł Aczkolwiek wiem, że mam problem z pochylaniem tułowia do wewnątrz co może powodować podpieranie się na wewnętrznej narcie - utrata równowagi. Poniżej inny filmik, gdzie moim zdaniem kamera nie załamuje aż tak obrazu i nie odwalam takiej maniany. https://www.youtube....h?v=zpuEo3JybpI - tutaj też podpieram się na wewnętrznej? https://www.youtube....h?v=9HWIbfPfYD4 - nie pochylam się za mocno do wewnątrz? Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby barki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby braki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Dla scislosci nie wiem ktory film jest poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. podziwiam umiejętność jazdy na górnej narcie:) A co się dzieje, jak wjedziesz na coś stromego i bardziej twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty GS MASTERS × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
nikon255 Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Nie jestem ekspertem żeby oceniać Twoje filmy. Nie mam papierów. Wiem, że już to uczyniłem ale świerzbił mnie palec po tym gdy napisałeś, że to wina gopro. Spróbuj najpierw odciążyć wewnętrzną. Równowagę możesz tracić z tego względu, że ją dociążasz za bardzo, podpierasz się na niej. Dodatkowo piszesz o pochyleniu do środka skrętu. Nie pochylaj się tułowiem. Dąż do tego żeby braki były w poziomie i to akurat nie jest teoretyczna popierdółka. Jeździj krakowiaki i/lub kijek trzymany oburącz przed sobą w zasięgu wzroku, dąż do tego żeby był w poziomie. Inne ćwiczenie to ręka zewnętrzna do buta, a wewnętrzna na kask albo w poziomie w bok. Te ćwiczenia pomogą Ci odseparować górę od dołu i ładnie dociążyć zewnętrzną. Ćwicz jeden element w danym momencie. Ja bym zaczął od zabawy z wewnętrzną...ale podkreślam NIE MAM PAPIERÓW INSTRUKTORA I WSZYSTKO CO NAPISAŁEM WYŻEJ TO MOJE WŁASNE ZMAGANIA Z PEWNYMI NAWYKAMI. Nie wydaję mi się żebym się mylił ale uprzedzam bo chcę być fair. @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... fredowski Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Dla scislosci nie wiem ktory film jest poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. podziwiam umiejętność jazdy na górnej narcie:) A co się dzieje, jak wjedziesz na coś stromego i bardziej twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty GS MASTERS
fredowski Napisano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 @fredowski No ładniej jedzie niż na tym poprzednim filmie. Dla scislosci nie wiem ktory film jest poprzedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MajkaW Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. podziwiam umiejętność jazdy na górnej narcie:) A co się dzieje, jak wjedziesz na coś stromego i bardziej twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty GS MASTERS
MajkaW Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Skąd ta zapobiegawczość? Wszystko sie zgadza. Trza ćwiczyć Na tym drugim filmie, to przeciez inny narciarz niz ten "szurajacy" w pierwszym. podziwiam umiejętność jazdy na górnej narcie:) A co się dzieje, jak wjedziesz na coś stromego i bardziej twardego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Niektórzy rok temu odkryli :) że jeździ się na dolnej narcie !! Nie chce mi się szukać by zacytować,a teraz to chyba sam zazdroszczę wiedzy TEORETYCZNEJ Buuuuhhhaaaaa Miej chociaż odrobinę jaj i pisz po nicku/imieniu. Jeśli nie znasz to Maciek jestem. I nie rok temu, a dokładnie 4 sezony temu u Przemka Nowaka jak jeszcze ustawiał GS na Słotwinach. On pierwszy zwrócił mi uwagę na zbytnie obciążanie wewnętrznej. Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. Skąd w ludziach ta pieprzona złośliwość? Jakim trzeba być życiowym nieudacznikiem, by przy każdej nadarzającej się okazji wbijać komuś szpilę...nie pojmuję tego. Piłsudski miał rację, piękny kraj ale ludzie to... Mimo wszystko Szczęśliwego Nowego Roku życzę i mniej złośliwości w otaczającym Cię świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 3 4 5 6 7 8 Dalej Strona 8 z 8 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Mikoski Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku. 11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 [quote name="FerraEnzo" post="600738" Najpierw teoria później praktyka. Pochwal się ile dni spędziłeś w tym sezonie na nartach praktyku.11 dni na śniegu 4 dni lodowce 7 dni Beskidy No to masz prawo nazywać mnie pół-teoretykiem U mnie 7 dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz-net Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star Napisano 3 Stycznia 2019 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Jeszcze jedno pytanko: Czy Fisher ma w swojej ofercie Mastery? Jeśli tak to, który to model? No dobra... to dwa pytania :-) https://www.fischers...urv-booster-751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi