kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ciekawa historia 80-latka który zaczął trening w wieku 50 lat, a teraz robi furorę na wymiegu dla modeli: http://vumag.pl/styl...niu-mody/7vznv1https://www.youtube....eature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ciekawa historia 80-latka który zaczął trening w wieku 50 lat, a teraz robi furorę na wymiegu dla modeli:http://rebelianci.org/https://youtu.be/SZLxK3C3F50 No... to jeszcze musisz "trochę" poczekać... A potem: flesze, girls'y itp... Słowem, żyć nie umierać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 No... to jeszcze musisz "trochę" poczekać... A potem: flesze, girls'y itp... Słowem, żyć nie umierać! Chciałbym dożyć jego lat i najlepiej w nie gorszej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Chciałbym dożyć jego lat i najlepiej w nie gorszej formie. Czego Ci szczerze życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Czego Ci szczerze życzę! I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Zyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Zyska! Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Starość to z pewnością stan umysłu, często "uzasadniony" mniej lub bardziej ciężkimi chorobami. Czasem jest to może z winy, jak ktoś nie dbał o siebie ale częściej genetyka, niekiedy wypadek czy pech. Moim zdaniem lepiej jest "przyjąć do wiadomości" sygnały, że coś się zmienia i mądrze do tego przystosować. Ta uwaga nie jest do filmu tylko tytułu wątku bo uważam, że starość większości nie minie. Można tylko robić co się da aby mieć lepszy punkt startu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam jedynie nadzieję że witalność i sprawność odziedziczyłem po dziadku ze strony mamy. Dziadek zmarł w wieku 90 lat i pamiętam jako młody chłopak, że dziadek wówczas już pod siedemdziesiątke potrafił w biegu dosiąść konia chwytając go za grzywę, jak na ułana przystało. Do końca nie potrzebował żadnej laski, którejś nocy zasnął i się nie obudził. Natomiast poczucie humoru mam po dziadku ze strony ojca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Witam Trzeba dbać o ten uśmiech, bo klata na nic, jak buzia zdezelowana. I nawet implanty nie pomogą. Jak kogo stać. Na służbę zdrowia nie ma co liczyć, nawet w Ameryce. Pierwsze to przychylność nieba(ew .geny jak ktoś jest agnostykiem). Drugie to liczenie na siebie i nie z okazji sezonu. Nie późno zaczynał, tylko na innej scenie. Późno to zaczęła pewna bliska memu sercu dama. Przed dwudziestu dwu laty pierwszy raz stanęła na stoku za stodołą. A teraz dobiega do si...siątki i nie straszne jej są żadne cywilizowane stoki, a nawet lekkie off też by się pokonało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Starość to stan umysłu. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 No... to jeszcze musisz "trochę" poczekać... A potem: flesze, girls'y itp... Słowem, żyć nie umierać! Chciałbym dożyć jego lat i najlepiej w nie gorszej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Chciałbym dożyć jego lat i najlepiej w nie gorszej formie. Czego Ci szczerze życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Czego Ci szczerze życzę! I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Zyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Zyska! Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Starość to z pewnością stan umysłu, często "uzasadniony" mniej lub bardziej ciężkimi chorobami. Czasem jest to może z winy, jak ktoś nie dbał o siebie ale częściej genetyka, niekiedy wypadek czy pech. Moim zdaniem lepiej jest "przyjąć do wiadomości" sygnały, że coś się zmienia i mądrze do tego przystosować. Ta uwaga nie jest do filmu tylko tytułu wątku bo uważam, że starość większości nie minie. Można tylko robić co się da aby mieć lepszy punkt startu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam jedynie nadzieję że witalność i sprawność odziedziczyłem po dziadku ze strony mamy. Dziadek zmarł w wieku 90 lat i pamiętam jako młody chłopak, że dziadek wówczas już pod siedemdziesiątke potrafił w biegu dosiąść konia chwytając go za grzywę, jak na ułana przystało. Do końca nie potrzebował żadnej laski, którejś nocy zasnął i się nie obudził. Natomiast poczucie humoru mam po dziadku ze strony ojca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Witam Trzeba dbać o ten uśmiech, bo klata na nic, jak buzia zdezelowana. I nawet implanty nie pomogą. Jak kogo stać. Na służbę zdrowia nie ma co liczyć, nawet w Ameryce. Pierwsze to przychylność nieba(ew .geny jak ktoś jest agnostykiem). Drugie to liczenie na siebie i nie z okazji sezonu. Nie późno zaczynał, tylko na innej scenie. Późno to zaczęła pewna bliska memu sercu dama. Przed dwudziestu dwu laty pierwszy raz stanęła na stoku za stodołą. A teraz dobiega do si...siątki i nie straszne jej są żadne cywilizowane stoki, a nawet lekkie off też by się pokonało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Starość to stan umysłu. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Chciałbym dożyć jego lat i najlepiej w nie gorszej formie. Czego Ci szczerze życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Czego Ci szczerze życzę! I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Zyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Zyska! Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Starość to z pewnością stan umysłu, często "uzasadniony" mniej lub bardziej ciężkimi chorobami. Czasem jest to może z winy, jak ktoś nie dbał o siebie ale częściej genetyka, niekiedy wypadek czy pech. Moim zdaniem lepiej jest "przyjąć do wiadomości" sygnały, że coś się zmienia i mądrze do tego przystosować. Ta uwaga nie jest do filmu tylko tytułu wątku bo uważam, że starość większości nie minie. Można tylko robić co się da aby mieć lepszy punkt startu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam jedynie nadzieję że witalność i sprawność odziedziczyłem po dziadku ze strony mamy. Dziadek zmarł w wieku 90 lat i pamiętam jako młody chłopak, że dziadek wówczas już pod siedemdziesiątke potrafił w biegu dosiąść konia chwytając go za grzywę, jak na ułana przystało. Do końca nie potrzebował żadnej laski, którejś nocy zasnął i się nie obudził. Natomiast poczucie humoru mam po dziadku ze strony ojca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Witam Trzeba dbać o ten uśmiech, bo klata na nic, jak buzia zdezelowana. I nawet implanty nie pomogą. Jak kogo stać. Na służbę zdrowia nie ma co liczyć, nawet w Ameryce. Pierwsze to przychylność nieba(ew .geny jak ktoś jest agnostykiem). Drugie to liczenie na siebie i nie z okazji sezonu. Nie późno zaczynał, tylko na innej scenie. Późno to zaczęła pewna bliska memu sercu dama. Przed dwudziestu dwu laty pierwszy raz stanęła na stoku za stodołą. A teraz dobiega do si...siątki i nie straszne jej są żadne cywilizowane stoki, a nawet lekkie off też by się pokonało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Starość to stan umysłu. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Czego Ci szczerze życzę! I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Zyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Zyska! Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Starość to z pewnością stan umysłu, często "uzasadniony" mniej lub bardziej ciężkimi chorobami. Czasem jest to może z winy, jak ktoś nie dbał o siebie ale częściej genetyka, niekiedy wypadek czy pech. Moim zdaniem lepiej jest "przyjąć do wiadomości" sygnały, że coś się zmienia i mądrze do tego przystosować. Ta uwaga nie jest do filmu tylko tytułu wątku bo uważam, że starość większości nie minie. Można tylko robić co się da aby mieć lepszy punkt startu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam jedynie nadzieję że witalność i sprawność odziedziczyłem po dziadku ze strony mamy. Dziadek zmarł w wieku 90 lat i pamiętam jako młody chłopak, że dziadek wówczas już pod siedemdziesiątke potrafił w biegu dosiąść konia chwytając go za grzywę, jak na ułana przystało. Do końca nie potrzebował żadnej laski, którejś nocy zasnął i się nie obudził. Natomiast poczucie humoru mam po dziadku ze strony ojca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Witam Trzeba dbać o ten uśmiech, bo klata na nic, jak buzia zdezelowana. I nawet implanty nie pomogą. Jak kogo stać. Na służbę zdrowia nie ma co liczyć, nawet w Ameryce. Pierwsze to przychylność nieba(ew .geny jak ktoś jest agnostykiem). Drugie to liczenie na siebie i nie z okazji sezonu. Nie późno zaczynał, tylko na innej scenie. Późno to zaczęła pewna bliska memu sercu dama. Przed dwudziestu dwu laty pierwszy raz stanęła na stoku za stodołą. A teraz dobiega do si...siątki i nie straszne jej są żadne cywilizowane stoki, a nawet lekkie off też by się pokonało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Starość to stan umysłu. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 I vice versa oraz wszystkim nam, a z pewnością służba zdrowia na tym by zyskała . Zyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Zyska! Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Starość to z pewnością stan umysłu, często "uzasadniony" mniej lub bardziej ciężkimi chorobami. Czasem jest to może z winy, jak ktoś nie dbał o siebie ale częściej genetyka, niekiedy wypadek czy pech. Moim zdaniem lepiej jest "przyjąć do wiadomości" sygnały, że coś się zmienia i mądrze do tego przystosować. Ta uwaga nie jest do filmu tylko tytułu wątku bo uważam, że starość większości nie minie. Można tylko robić co się da aby mieć lepszy punkt startu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam jedynie nadzieję że witalność i sprawność odziedziczyłem po dziadku ze strony mamy. Dziadek zmarł w wieku 90 lat i pamiętam jako młody chłopak, że dziadek wówczas już pod siedemdziesiątke potrafił w biegu dosiąść konia chwytając go za grzywę, jak na ułana przystało. Do końca nie potrzebował żadnej laski, którejś nocy zasnął i się nie obudził. Natomiast poczucie humoru mam po dziadku ze strony ojca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Witam Trzeba dbać o ten uśmiech, bo klata na nic, jak buzia zdezelowana. I nawet implanty nie pomogą. Jak kogo stać. Na służbę zdrowia nie ma co liczyć, nawet w Ameryce. Pierwsze to przychylność nieba(ew .geny jak ktoś jest agnostykiem). Drugie to liczenie na siebie i nie z okazji sezonu. Nie późno zaczynał, tylko na innej scenie. Późno to zaczęła pewna bliska memu sercu dama. Przed dwudziestu dwu laty pierwszy raz stanęła na stoku za stodołą. A teraz dobiega do si...siątki i nie straszne jej są żadne cywilizowane stoki, a nawet lekkie off też by się pokonało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Starość to stan umysłu.
kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Zyska! Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Starość to z pewnością stan umysłu, często "uzasadniony" mniej lub bardziej ciężkimi chorobami. Czasem jest to może z winy, jak ktoś nie dbał o siebie ale częściej genetyka, niekiedy wypadek czy pech. Moim zdaniem lepiej jest "przyjąć do wiadomości" sygnały, że coś się zmienia i mądrze do tego przystosować. Ta uwaga nie jest do filmu tylko tytułu wątku bo uważam, że starość większości nie minie. Można tylko robić co się da aby mieć lepszy punkt startu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam jedynie nadzieję że witalność i sprawność odziedziczyłem po dziadku ze strony mamy. Dziadek zmarł w wieku 90 lat i pamiętam jako młody chłopak, że dziadek wówczas już pod siedemdziesiątke potrafił w biegu dosiąść konia chwytając go za grzywę, jak na ułana przystało. Do końca nie potrzebował żadnej laski, którejś nocy zasnął i się nie obudził. Natomiast poczucie humoru mam po dziadku ze strony ojca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Witam Trzeba dbać o ten uśmiech, bo klata na nic, jak buzia zdezelowana. I nawet implanty nie pomogą. Jak kogo stać. Na służbę zdrowia nie ma co liczyć, nawet w Ameryce. Pierwsze to przychylność nieba(ew .geny jak ktoś jest agnostykiem). Drugie to liczenie na siebie i nie z okazji sezonu. Nie późno zaczynał, tylko na innej scenie. Późno to zaczęła pewna bliska memu sercu dama. Przed dwudziestu dwu laty pierwszy raz stanęła na stoku za stodołą. A teraz dobiega do si...siątki i nie straszne jej są żadne cywilizowane stoki, a nawet lekkie off też by się pokonało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Zdrowie Starość to stan umysłu.
Dany de Vino Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Dobra, zmobilizował mnie, trzeba iść poćwiczyć . Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Starość to z pewnością stan umysłu, często "uzasadniony" mniej lub bardziej ciężkimi chorobami. Czasem jest to może z winy, jak ktoś nie dbał o siebie ale częściej genetyka, niekiedy wypadek czy pech. Moim zdaniem lepiej jest "przyjąć do wiadomości" sygnały, że coś się zmienia i mądrze do tego przystosować. Ta uwaga nie jest do filmu tylko tytułu wątku bo uważam, że starość większości nie minie. Można tylko robić co się da aby mieć lepszy punkt startu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam jedynie nadzieję że witalność i sprawność odziedziczyłem po dziadku ze strony mamy. Dziadek zmarł w wieku 90 lat i pamiętam jako młody chłopak, że dziadek wówczas już pod siedemdziesiątke potrafił w biegu dosiąść konia chwytając go za grzywę, jak na ułana przystało. Do końca nie potrzebował żadnej laski, którejś nocy zasnął i się nie obudził. Natomiast poczucie humoru mam po dziadku ze strony ojca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Veteran Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Witam Trzeba dbać o ten uśmiech, bo klata na nic, jak buzia zdezelowana. I nawet implanty nie pomogą. Jak kogo stać. Na służbę zdrowia nie ma co liczyć, nawet w Ameryce. Pierwsze to przychylność nieba(ew .geny jak ktoś jest agnostykiem). Drugie to liczenie na siebie i nie z okazji sezonu. Nie późno zaczynał, tylko na innej scenie. Późno to zaczęła pewna bliska memu sercu dama. Przed dwudziestu dwu laty pierwszy raz stanęła na stoku za stodołą. A teraz dobiega do si...siątki i nie straszne jej są żadne cywilizowane stoki, a nawet lekkie off też by się pokonało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Wujot Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Starość to z pewnością stan umysłu, często "uzasadniony" mniej lub bardziej ciężkimi chorobami. Czasem jest to może z winy, jak ktoś nie dbał o siebie ale częściej genetyka, niekiedy wypadek czy pech. Moim zdaniem lepiej jest "przyjąć do wiadomości" sygnały, że coś się zmienia i mądrze do tego przystosować. Ta uwaga nie jest do filmu tylko tytułu wątku bo uważam, że starość większości nie minie. Można tylko robić co się da aby mieć lepszy punkt startu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 21 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam jedynie nadzieję że witalność i sprawność odziedziczyłem po dziadku ze strony mamy. Dziadek zmarł w wieku 90 lat i pamiętam jako młody chłopak, że dziadek wówczas już pod siedemdziesiątke potrafił w biegu dosiąść konia chwytając go za grzywę, jak na ułana przystało. Do końca nie potrzebował żadnej laski, którejś nocy zasnął i się nie obudził. Natomiast poczucie humoru mam po dziadku ze strony ojca . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veteran Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Popracuj też nad olśniewającym uśmiechem, bo to wiesz.. Na wybiegu trzeba błysnąć! Witam Trzeba dbać o ten uśmiech, bo klata na nic, jak buzia zdezelowana. I nawet implanty nie pomogą. Jak kogo stać. Na służbę zdrowia nie ma co liczyć, nawet w Ameryce. Pierwsze to przychylność nieba(ew .geny jak ktoś jest agnostykiem). Drugie to liczenie na siebie i nie z okazji sezonu. Nie późno zaczynał, tylko na innej scenie. Późno to zaczęła pewna bliska memu sercu dama. Przed dwudziestu dwu laty pierwszy raz stanęła na stoku za stodołą. A teraz dobiega do si...siątki i nie straszne jej są żadne cywilizowane stoki, a nawet lekkie off też by się pokonało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi