jan koval Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Rozumiem, że jest to plecak +10 do twardzielności +25 do lansu na oślej łączce i w knajpie oraz zwiększający o 5% szanse na przeżycie lawiny śmiechu P.S. Fajny ale nie takiego szukam wcale nie jest to nieznana sytuacja…. - w przeszlosci byl to tranceiver zakladany obowiazkowo na kurtke…... oraz trzonek lopaty wystawajacy z plecaka….. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 72 Dodano 8 l Ostatniej odpowiedzi 7 l Top użytkownicy w tym temacie 7 10 6 8 Popularne dni 20 Lis 31 21 Lis 20 23 Lis 11 22 Lis 10 Top użytkownicy w tym temacie b4rt3q 7 odpowiedzi Wujot 10 odpowiedzi Estka 6 odpowiedzi toolpusher 8 odpowiedzi Popularne dni 20 Lis 2016 31 odpowiedzi 21 Lis 2016 20 odpowiedzi 23 Lis 2016 11 odpowiedzi 22 Lis 2016 10 odpowiedzi pytek23 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 15 lat temu spędzałam sylwestra w Sudetach. Nasza paczka liczyła jakieś 20 osób. Wprawdzie nikt z nas wtedy nie jeździł na nartach, ale wszyscy przyjechali pociągami i autobusami z różnych stron Polski, więc plecaki wieźliśmy konkretne. Ponieważ mieliśmy mieć kuchnię do dyspozycji, nasz kolega postanowił, że na miejscu upiecze ciasto. Nie byłoby to aż tak dziwne, gdyby nie sprzęt jaki ze sobą zabrał. Padliśmy, kiedy na dworcu pokazał nam zawartość swojego plecaka, a mój kuzyn skomentował ją następująco: "No cóż, każdy szanujący się taternik bierze na wycieczkę w góry... prodiż". Maja ludziska przyzwyczajenia,jeszcze 6 lat temu jeden z kompanow wyprawy narciarskiej zabral ze soba swoj toster "bo lubi",dodam ze kwatera byla w pelni wyposazona w AGD.Coz przeciez nie zabronisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Pamiętam, że jeden z forumowiczów po przyjeździe na Stubai wyciągnął z plecaka pełnowymiarowy... tort urodzinowy Wygląd plecaka oraz sposób wcześniejszego obchodzenia się z nim w żaden sposób nie wskazywały, że zawiera on tak "cenną" zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają Na wyjazd kilkudniowy to obowiązkowe. ... ;-) Do plecaka na stok nieco mniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają żelazko zabierane przez narciarzy jest bardzo oczywiste, szczególnie gdy mają być dodatnie temperatury. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 żelazko zabierane przez narciarzy jest bardzo oczywiste, szczególnie gdy mają być dodatnie temperatury. Pozdro Wiesiek Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie W tematyce plecaków: - obejrzyj sobie jeszcze produkty ortovox, - mój deuter kapitalnie sprawdza się podczas wielogodzinnych jazd w maratonach (lubię rower bardzo), nigdy nawet w najgorszy upał nie czułem dyskomfortu. Niejako z rozpędu zabieram go w góry. Może nie lubię mieć po kieszeniach, Może zabieram dużo "przydasiów", a może poszli do lasu... ale ten plecak mi w żaden sposób nie przeszkadza. Rozumiem jednak też gości "bez plecakowych" i szacunek dla nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie No i włosy muszę czymś wyprostować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Jako autor wątku mogę sobie pozwolić na lekki offtop. Ale teraz są podobno takie że ja założysz to tego nie czujesz. Podobnie może być z plecakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
pytek23 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 15 lat temu spędzałam sylwestra w Sudetach. Nasza paczka liczyła jakieś 20 osób. Wprawdzie nikt z nas wtedy nie jeździł na nartach, ale wszyscy przyjechali pociągami i autobusami z różnych stron Polski, więc plecaki wieźliśmy konkretne. Ponieważ mieliśmy mieć kuchnię do dyspozycji, nasz kolega postanowił, że na miejscu upiecze ciasto. Nie byłoby to aż tak dziwne, gdyby nie sprzęt jaki ze sobą zabrał. Padliśmy, kiedy na dworcu pokazał nam zawartość swojego plecaka, a mój kuzyn skomentował ją następująco: "No cóż, każdy szanujący się taternik bierze na wycieczkę w góry... prodiż". Maja ludziska przyzwyczajenia,jeszcze 6 lat temu jeden z kompanow wyprawy narciarskiej zabral ze soba swoj toster "bo lubi",dodam ze kwatera byla w pelni wyposazona w AGD.Coz przeciez nie zabronisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Pamiętam, że jeden z forumowiczów po przyjeździe na Stubai wyciągnął z plecaka pełnowymiarowy... tort urodzinowy Wygląd plecaka oraz sposób wcześniejszego obchodzenia się z nim w żaden sposób nie wskazywały, że zawiera on tak "cenną" zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... brelo Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają Na wyjazd kilkudniowy to obowiązkowe. ... ;-) Do plecaka na stok nieco mniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają żelazko zabierane przez narciarzy jest bardzo oczywiste, szczególnie gdy mają być dodatnie temperatury. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 żelazko zabierane przez narciarzy jest bardzo oczywiste, szczególnie gdy mają być dodatnie temperatury. Pozdro Wiesiek Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie W tematyce plecaków: - obejrzyj sobie jeszcze produkty ortovox, - mój deuter kapitalnie sprawdza się podczas wielogodzinnych jazd w maratonach (lubię rower bardzo), nigdy nawet w najgorszy upał nie czułem dyskomfortu. Niejako z rozpędu zabieram go w góry. Może nie lubię mieć po kieszeniach, Może zabieram dużo "przydasiów", a może poszli do lasu... ale ten plecak mi w żaden sposób nie przeszkadza. Rozumiem jednak też gości "bez plecakowych" i szacunek dla nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie No i włosy muszę czymś wyprostować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Jako autor wątku mogę sobie pozwolić na lekki offtop. Ale teraz są podobno takie że ja założysz to tego nie czujesz. Podobnie może być z plecakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
sese Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Pamiętam, że jeden z forumowiczów po przyjeździe na Stubai wyciągnął z plecaka pełnowymiarowy... tort urodzinowy Wygląd plecaka oraz sposób wcześniejszego obchodzenia się z nim w żaden sposób nie wskazywały, że zawiera on tak "cenną" zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brelo Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają Na wyjazd kilkudniowy to obowiązkowe. ... ;-) Do plecaka na stok nieco mniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ..... a ja znam takich co swoje żelazko zabierają żelazko zabierane przez narciarzy jest bardzo oczywiste, szczególnie gdy mają być dodatnie temperatury. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 żelazko zabierane przez narciarzy jest bardzo oczywiste, szczególnie gdy mają być dodatnie temperatury. Pozdro Wiesiek Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie W tematyce plecaków: - obejrzyj sobie jeszcze produkty ortovox, - mój deuter kapitalnie sprawdza się podczas wielogodzinnych jazd w maratonach (lubię rower bardzo), nigdy nawet w najgorszy upał nie czułem dyskomfortu. Niejako z rozpędu zabieram go w góry. Może nie lubię mieć po kieszeniach, Może zabieram dużo "przydasiów", a może poszli do lasu... ale ten plecak mi w żaden sposób nie przeszkadza. Rozumiem jednak też gości "bez plecakowych" i szacunek dla nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie No i włosy muszę czymś wyprostować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Jako autor wątku mogę sobie pozwolić na lekki offtop. Ale teraz są podobno takie że ja założysz to tego nie czujesz. Podobnie może być z plecakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 żelazko zabierane przez narciarzy jest bardzo oczywiste, szczególnie gdy mają być dodatnie temperatury. Pozdro Wiesiek Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie W tematyce plecaków: - obejrzyj sobie jeszcze produkty ortovox, - mój deuter kapitalnie sprawdza się podczas wielogodzinnych jazd w maratonach (lubię rower bardzo), nigdy nawet w najgorszy upał nie czułem dyskomfortu. Niejako z rozpędu zabieram go w góry. Może nie lubię mieć po kieszeniach, Może zabieram dużo "przydasiów", a może poszli do lasu... ale ten plecak mi w żaden sposób nie przeszkadza. Rozumiem jednak też gości "bez plecakowych" i szacunek dla nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie No i włosy muszę czymś wyprostować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Jako autor wątku mogę sobie pozwolić na lekki offtop. Ale teraz są podobno takie że ja założysz to tego nie czujesz. Podobnie może być z plecakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MikoÅ‚aj Ski Team Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie W tematyce plecaków: - obejrzyj sobie jeszcze produkty ortovox, - mój deuter kapitalnie sprawdza się podczas wielogodzinnych jazd w maratonach (lubię rower bardzo), nigdy nawet w najgorszy upał nie czułem dyskomfortu. Niejako z rozpędu zabieram go w góry. Może nie lubię mieć po kieszeniach, Może zabieram dużo "przydasiów", a może poszli do lasu... ale ten plecak mi w żaden sposób nie przeszkadza. Rozumiem jednak też gości "bez plecakowych" i szacunek dla nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie No i włosy muszę czymś wyprostować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Jako autor wątku mogę sobie pozwolić na lekki offtop. Ale teraz są podobno takie że ja założysz to tego nie czujesz. Podobnie może być z plecakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Rano nakładamy nim wosk na gorąco przed jazdą a wieczorem ubiór na dyskotekę. Nie wiem z czego się śmiejecie No i włosy muszę czymś wyprostować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toolpusher Napisano 22 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. Co byście nie pisali - jedno i drugie krępuje, więc po co zakładać skoro nie trzeba Jako autor wątku mogę sobie pozwolić na lekki offtop. Ale teraz są podobno takie że ja założysz to tego nie czujesz. Podobnie może być z plecakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Z tymi plecakami jest jak z durexami. No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Czyli gumka w plecaku... Pozdro Wiesiek Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Wiesiu, z tym AIDS to zależy z kim się tańczy Tak samo z tym plecakiem, jak faktycznie śmigasz to nie masz czasu tam zajrzeć Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ jeszcze szybciej - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Nartoholik. Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jak śmigasz to większość czasu spędzasz na wyciągu. Im szybciej tym więcej. Taka jest zresztą idea narciarstwa. Wygląda to tak: - początkujący jeździ powoli - zalicza 15 wyciągów dziennie co zajmuje mu 15 x 7 min = 105 min (na 7 godzin) - dokładnie 25% całkowitego czasu - średniozaawansowany jeździ szybciej - zalicza 25 wyciągów dziennie co zajmuje mu 25 x 7 min = 175 min (na 7 godzin) - dokładnie 41% całkowitego czasu - zaawansowany jeździ powoli - zalicza 35 wyciągów dziennie co zajmuje mu 35 x 7 min = 245 min (na 7 godzin) - dokładnie 58% całkowitego czasu - ekspert - logicznie ???- powinien dochodzić gdzieś pod 100%. Czyli jest multum czasu na plecak, książki, muzę czy rozmowy towarzyskie. pozdro Wiesiek Fajnie to zobrazowałeś. Mam nadzieję że ten expert na 60% się zatrzyma, bo jak dojdzie do 100% to po co mu śnieg i góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 No skoro gumka w dobie AIDS i innych wirusowych chorób to "obowiązkowe wyposażenie" (noś zawsze przy sobie) to wychodzi, że plecak też obowiązkowy! Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Experci siedzą z piwkiem przed knajpką i swym bacznym, surowym okiem lustrują stok! Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Nie jestem pewna, czy to oko takie baczne po tym piwku... Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Estka Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Estka, jak będziesz expertem to zrozumiesz, że alkohol (np. piwo) pity z umiarem, nie szkodzi nawet w największych ilościach. Wyobrażam sobie nawet, jak wyglądają spotkania takich ekspertów: - Cześć. Jestem Dany i jestem ekspertem. - Cześć Dany. - To, kto dzisiaj zacznie? - ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach
Dany de Vino Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 ...dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 23 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Jeśli tak, to przed jakimi chorobami chroni plecak? Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria plecak w alpach
toolpusher Napisano 23 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2016 Zdecydowanie przed lustrzycą! pozdro Wiesiek Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
b4rt3q Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Hmmm próbuję sobie to wyobrazić. I jakoś nie mogę. Jakie są stopnie zaawansowania lustrzycy? - stopień pierwszy - nie widać jak nie stoi - stopień drugi - nie widać jak stoi - stopień trzeci - nie widać kto robi [...] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 3 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi