Nartoholik. Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Hej, co polecacie z powyższego w terminie ok 15-20 grudzień ? Ogólnie będziemy na Stubai, ale w razie gorszych warunków atmosferycznych, lub po prostu jako odskocznia na 1 dzień chcemy rozważyć inne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ethaath Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Hej, co polecacie z powyższego w terminie ok 15-20 grudzień ? Ogólnie będziemy na Stubai, ale w razie gorszych warunków atmosferycznych, lub po prostu jako odskocznia na 1 dzień chcemy rozważyć inne miejsce. hej, ja wybierałabym Axamer, Schlick moim zdaniem w tym terminie będzie miał gorsze warunki śniegowe a dodatkowo bywa mocno zatłoczony. Zwłaszcza gdy na lodowcu wieje ;-) Kuhtai nie znam, nie byłam więc się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 hej, ja wybierałabym Axamer, Schlick moim zdaniem w tym terminie będzie miał gorsze warunki śniegowe a dodatkowo bywa mocno zatłoczony. Zwłaszcza gdy na lodowcu wieje ;-) Kuhtai nie znam, nie byłam więc się nie wypowiem. W sumie najbardziej się zastanawiam między Axamer lub Kuhtai, bo nie wygląda by w bliskiej okolicy Innsbrucka było jeszcze coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 O obu tych ośrodkach pisałem i oba są warte odwiedzenia. Nawet nie wiem czy nie bardziej niż Stubai. O Schlicku się nie wypowiadam bo nie byłem. http://www.skiforum....y-alp/?p=341995 http://www.skiforum....y-alp/?p=388165 Dodam, że Kuhtai pięknie łączy się z Hochoetz - jest skibus a podróż trwa może kwadrans tak, że tracąc tylko 30 min na dojazd możesz być tu i tu. Warto Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Hej, co polecacie z powyższego w terminie ok 15-20 grudzień ? Ogólnie będziemy na Stubai, ale w razie gorszych warunków atmosferycznych, lub po prostu jako odskocznia na 1 dzień chcemy rozważyć inne miejsce. Znam wszystkie ww. Schlick - spędzilem tam kiedyś 1 dzień w okolicach Sylwestra bo trochę nie było wyboru....i niech zostanie taką ciekawostką w moim życiorysie, nie wybieram się póki co ponownie Plusem dla was byłoby to, że jest najbliżej i że nie trzeba wyjeżdżać z doliny (+ odpada opłata 6 euro) Pozostałe dwa zwyczajnie lubię i chętnie odwiedzam - są do tego relatywnie tanie i bardzo ładne. Axamer-Lizum: jest parę osłonietych miejsc i jakieś przecinki w lesie - co jest plusem w wypadku gorszej pogody. Startuje teoretycznie pod koniec listopada - ale jak będzie w praktyce, ile tam będzie czynne - nie wiadomo. Ostatnie lata nie rozpieszały śniegiem w grudniu, ale już teraz jest radykalnie lepiej niż w ub. grudniach, więc jest nadzieja 8 grudnia staruje też pobliskie Muttereralm - b. fajne, choć może niewielkie - ale w 1 stronę łatwo można przejchać z Axamera na nartach - i jest ciekawie. Powrót skibusem pod Axamer. Ogólnie - warto, 1 dzień to ho ho Kühtai - piękne miejsce, ale jeśli będzie problem z pogodą na Stubaiu to w Kühtai raczej też, całość ośrodka jest powyżej 2000 m n.p.m. - na taką przełęcz też trzeba wjechać, autem lub skibusem. Śnieg tam jest pewniejszy niż na Axamer - ale to hale więc w wypadku mgły nie ma gdzie uciec ...no chyba że do ww. Hochoetz skibusem ...ośrodek jest też w porządku, ma trochę lasu, ale na ogół startując od strony Oetz zdecydowanie częsciej i więcej jeździmy w Kühtai.... bo jest fajniej Tyle teorii, choć popartej praktyką - trzeba popatrzeć co i jak się kreci, jakie prognozy itp., gdzieś na początku grudnia - wtedy to ma sens. Dla porządku dodam że w sąsiedztwie Stubaital są jeszcze mniejsze Patcherkofel i Steinach am Brenner, mniejsze - takie trochę dla "koneserów" PS. W moich starszych wątkach znajdziesz jakieś opisy i fotorelacje z tych miejsc, kilkukrotnie, m.in. tu: http://www.skiforum....-bylo/?p=480756http://www.skiforum....-bylo/?p=476046 http://www.skiforum....dynia/?p=538834 http://www.skiforum....dynia/?p=539314 Użytkownik gajowy01 edytował ten post 16 listopad 2016 - 19:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Dziękuję. Nie ma to jak konkretnie i na temat wyczerpać wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Tak jak pisali przedmówcy - Axamer i Kuhtai fajne a resztę bym odwiedził w grudniu jak już bym naprawdę musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Tak jak pisali przedmówcy - Axamer i Kuhtai fajne a resztę bym odwiedził w grudniu jak już bym naprawdę musiał U mnie nr 1 z tych trzech ośrodków to zdecydowanie Axamer Lizum w połączeniu z Muttereralm , największa patologia to z kolei Schlick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Raczej wybiorę Axamer bo faktycznie konkretniejszy i dojazd bliższy niż do Kuhtai. Chociaż pewnie i tak o wszystkim jak zawsze zdecydują warunki śniegowe na miejscu Jeszcze raz dzięki za zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 W sumie najbardziej się zastanawiam między Axamer lub Kuhtai, bo nie wygląda by w bliskiej okolicy Innsbrucka było jeszcze coś lepszego. jeszcze moze Seefeld blizej jak kuehtai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Opuszczam Was dobrowolnie Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Spoko luz bez nerwacji ja tylko na godzinkę... zaraz usunę info tak tylko myślałem że Wam się przyda reklama mojego serwisu. Serwis, serwisem - ale trochę za bardzo jesteś z nim nachalny. Tak to tylko stracisz, bo reklamując się w cywilizowany sposób być może ktoś skorzysta, a tak tylko sobie wrogów narobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Wiem wiem masz racje Cześć trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? KUHTAI, AXAMER-LIZUM, SCHLICK 2000? Co polecacie? × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Nartoholik. Napisano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 hej, ja wybierałabym Axamer, Schlick moim zdaniem w tym terminie będzie miał gorsze warunki śniegowe a dodatkowo bywa mocno zatłoczony. Zwłaszcza gdy na lodowcu wieje ;-) Kuhtai nie znam, nie byłam więc się nie wypowiem. W sumie najbardziej się zastanawiam między Axamer lub Kuhtai, bo nie wygląda by w bliskiej okolicy Innsbrucka było jeszcze coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 O obu tych ośrodkach pisałem i oba są warte odwiedzenia. Nawet nie wiem czy nie bardziej niż Stubai. O Schlicku się nie wypowiadam bo nie byłem. http://www.skiforum....y-alp/?p=341995 http://www.skiforum....y-alp/?p=388165 Dodam, że Kuhtai pięknie łączy się z Hochoetz - jest skibus a podróż trwa może kwadrans tak, że tracąc tylko 30 min na dojazd możesz być tu i tu. Warto Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... gajowy01 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Hej, co polecacie z powyższego w terminie ok 15-20 grudzień ? Ogólnie będziemy na Stubai, ale w razie gorszych warunków atmosferycznych, lub po prostu jako odskocznia na 1 dzień chcemy rozważyć inne miejsce. Znam wszystkie ww. Schlick - spędzilem tam kiedyś 1 dzień w okolicach Sylwestra bo trochę nie było wyboru....i niech zostanie taką ciekawostką w moim życiorysie, nie wybieram się póki co ponownie Plusem dla was byłoby to, że jest najbliżej i że nie trzeba wyjeżdżać z doliny (+ odpada opłata 6 euro) Pozostałe dwa zwyczajnie lubię i chętnie odwiedzam - są do tego relatywnie tanie i bardzo ładne. Axamer-Lizum: jest parę osłonietych miejsc i jakieś przecinki w lesie - co jest plusem w wypadku gorszej pogody. Startuje teoretycznie pod koniec listopada - ale jak będzie w praktyce, ile tam będzie czynne - nie wiadomo. Ostatnie lata nie rozpieszały śniegiem w grudniu, ale już teraz jest radykalnie lepiej niż w ub. grudniach, więc jest nadzieja 8 grudnia staruje też pobliskie Muttereralm - b. fajne, choć może niewielkie - ale w 1 stronę łatwo można przejchać z Axamera na nartach - i jest ciekawie. Powrót skibusem pod Axamer. Ogólnie - warto, 1 dzień to ho ho Kühtai - piękne miejsce, ale jeśli będzie problem z pogodą na Stubaiu to w Kühtai raczej też, całość ośrodka jest powyżej 2000 m n.p.m. - na taką przełęcz też trzeba wjechać, autem lub skibusem. Śnieg tam jest pewniejszy niż na Axamer - ale to hale więc w wypadku mgły nie ma gdzie uciec ...no chyba że do ww. Hochoetz skibusem ...ośrodek jest też w porządku, ma trochę lasu, ale na ogół startując od strony Oetz zdecydowanie częsciej i więcej jeździmy w Kühtai.... bo jest fajniej Tyle teorii, choć popartej praktyką - trzeba popatrzeć co i jak się kreci, jakie prognozy itp., gdzieś na początku grudnia - wtedy to ma sens. Dla porządku dodam że w sąsiedztwie Stubaital są jeszcze mniejsze Patcherkofel i Steinach am Brenner, mniejsze - takie trochę dla "koneserów" PS. W moich starszych wątkach znajdziesz jakieś opisy i fotorelacje z tych miejsc, kilkukrotnie, m.in. tu: http://www.skiforum....-bylo/?p=480756http://www.skiforum....-bylo/?p=476046 http://www.skiforum....dynia/?p=538834 http://www.skiforum....dynia/?p=539314 Użytkownik gajowy01 edytował ten post 16 listopad 2016 - 19:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Dziękuję. Nie ma to jak konkretnie i na temat wyczerpać wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Tak jak pisali przedmówcy - Axamer i Kuhtai fajne a resztę bym odwiedził w grudniu jak już bym naprawdę musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Tak jak pisali przedmówcy - Axamer i Kuhtai fajne a resztę bym odwiedził w grudniu jak już bym naprawdę musiał U mnie nr 1 z tych trzech ośrodków to zdecydowanie Axamer Lizum w połączeniu z Muttereralm , największa patologia to z kolei Schlick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Raczej wybiorę Axamer bo faktycznie konkretniejszy i dojazd bliższy niż do Kuhtai. Chociaż pewnie i tak o wszystkim jak zawsze zdecydują warunki śniegowe na miejscu Jeszcze raz dzięki za zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 W sumie najbardziej się zastanawiam między Axamer lub Kuhtai, bo nie wygląda by w bliskiej okolicy Innsbrucka było jeszcze coś lepszego. jeszcze moze Seefeld blizej jak kuehtai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Opuszczam Was dobrowolnie Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Spoko luz bez nerwacji ja tylko na godzinkę... zaraz usunę info tak tylko myślałem że Wam się przyda reklama mojego serwisu. Serwis, serwisem - ale trochę za bardzo jesteś z nim nachalny. Tak to tylko stracisz, bo reklamując się w cywilizowany sposób być może ktoś skorzysta, a tak tylko sobie wrogów narobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Wiem wiem masz racje Cześć trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? KUHTAI, AXAMER-LIZUM, SCHLICK 2000? Co polecacie?
Wujot Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 O obu tych ośrodkach pisałem i oba są warte odwiedzenia. Nawet nie wiem czy nie bardziej niż Stubai. O Schlicku się nie wypowiadam bo nie byłem. http://www.skiforum....y-alp/?p=341995 http://www.skiforum....y-alp/?p=388165 Dodam, że Kuhtai pięknie łączy się z Hochoetz - jest skibus a podróż trwa może kwadrans tak, że tracąc tylko 30 min na dojazd możesz być tu i tu. Warto Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajowy01 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Hej, co polecacie z powyższego w terminie ok 15-20 grudzień ? Ogólnie będziemy na Stubai, ale w razie gorszych warunków atmosferycznych, lub po prostu jako odskocznia na 1 dzień chcemy rozważyć inne miejsce. Znam wszystkie ww. Schlick - spędzilem tam kiedyś 1 dzień w okolicach Sylwestra bo trochę nie było wyboru....i niech zostanie taką ciekawostką w moim życiorysie, nie wybieram się póki co ponownie Plusem dla was byłoby to, że jest najbliżej i że nie trzeba wyjeżdżać z doliny (+ odpada opłata 6 euro) Pozostałe dwa zwyczajnie lubię i chętnie odwiedzam - są do tego relatywnie tanie i bardzo ładne. Axamer-Lizum: jest parę osłonietych miejsc i jakieś przecinki w lesie - co jest plusem w wypadku gorszej pogody. Startuje teoretycznie pod koniec listopada - ale jak będzie w praktyce, ile tam będzie czynne - nie wiadomo. Ostatnie lata nie rozpieszały śniegiem w grudniu, ale już teraz jest radykalnie lepiej niż w ub. grudniach, więc jest nadzieja 8 grudnia staruje też pobliskie Muttereralm - b. fajne, choć może niewielkie - ale w 1 stronę łatwo można przejchać z Axamera na nartach - i jest ciekawie. Powrót skibusem pod Axamer. Ogólnie - warto, 1 dzień to ho ho Kühtai - piękne miejsce, ale jeśli będzie problem z pogodą na Stubaiu to w Kühtai raczej też, całość ośrodka jest powyżej 2000 m n.p.m. - na taką przełęcz też trzeba wjechać, autem lub skibusem. Śnieg tam jest pewniejszy niż na Axamer - ale to hale więc w wypadku mgły nie ma gdzie uciec ...no chyba że do ww. Hochoetz skibusem ...ośrodek jest też w porządku, ma trochę lasu, ale na ogół startując od strony Oetz zdecydowanie częsciej i więcej jeździmy w Kühtai.... bo jest fajniej Tyle teorii, choć popartej praktyką - trzeba popatrzeć co i jak się kreci, jakie prognozy itp., gdzieś na początku grudnia - wtedy to ma sens. Dla porządku dodam że w sąsiedztwie Stubaital są jeszcze mniejsze Patcherkofel i Steinach am Brenner, mniejsze - takie trochę dla "koneserów" PS. W moich starszych wątkach znajdziesz jakieś opisy i fotorelacje z tych miejsc, kilkukrotnie, m.in. tu: http://www.skiforum....-bylo/?p=480756http://www.skiforum....-bylo/?p=476046 http://www.skiforum....dynia/?p=538834 http://www.skiforum....dynia/?p=539314 Użytkownik gajowy01 edytował ten post 16 listopad 2016 - 19:45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Dziękuję. Nie ma to jak konkretnie i na temat wyczerpać wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Tak jak pisali przedmówcy - Axamer i Kuhtai fajne a resztę bym odwiedził w grudniu jak już bym naprawdę musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Tak jak pisali przedmówcy - Axamer i Kuhtai fajne a resztę bym odwiedził w grudniu jak już bym naprawdę musiał U mnie nr 1 z tych trzech ośrodków to zdecydowanie Axamer Lizum w połączeniu z Muttereralm , największa patologia to z kolei Schlick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Raczej wybiorę Axamer bo faktycznie konkretniejszy i dojazd bliższy niż do Kuhtai. Chociaż pewnie i tak o wszystkim jak zawsze zdecydują warunki śniegowe na miejscu Jeszcze raz dzięki za zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 W sumie najbardziej się zastanawiam między Axamer lub Kuhtai, bo nie wygląda by w bliskiej okolicy Innsbrucka było jeszcze coś lepszego. jeszcze moze Seefeld blizej jak kuehtai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Opuszczam Was dobrowolnie Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Spoko luz bez nerwacji ja tylko na godzinkę... zaraz usunę info tak tylko myślałem że Wam się przyda reklama mojego serwisu. Serwis, serwisem - ale trochę za bardzo jesteś z nim nachalny. Tak to tylko stracisz, bo reklamując się w cywilizowany sposób być może ktoś skorzysta, a tak tylko sobie wrogów narobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Wiem wiem masz racje Cześć trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Gdzie na narty? Gdzie na narty? KUHTAI, AXAMER-LIZUM, SCHLICK 2000? Co polecacie?
Nartoholik. Napisano 16 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Dziękuję. Nie ma to jak konkretnie i na temat wyczerpać wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Tak jak pisali przedmówcy - Axamer i Kuhtai fajne a resztę bym odwiedził w grudniu jak już bym naprawdę musiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 16 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Tak jak pisali przedmówcy - Axamer i Kuhtai fajne a resztę bym odwiedził w grudniu jak już bym naprawdę musiał U mnie nr 1 z tych trzech ośrodków to zdecydowanie Axamer Lizum w połączeniu z Muttereralm , największa patologia to z kolei Schlick. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Raczej wybiorę Axamer bo faktycznie konkretniejszy i dojazd bliższy niż do Kuhtai. Chociaż pewnie i tak o wszystkim jak zawsze zdecydują warunki śniegowe na miejscu Jeszcze raz dzięki za zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 W sumie najbardziej się zastanawiam między Axamer lub Kuhtai, bo nie wygląda by w bliskiej okolicy Innsbrucka było jeszcze coś lepszego. jeszcze moze Seefeld blizej jak kuehtai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Opuszczam Was dobrowolnie Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Spoko luz bez nerwacji ja tylko na godzinkę... zaraz usunę info tak tylko myślałem że Wam się przyda reklama mojego serwisu. Serwis, serwisem - ale trochę za bardzo jesteś z nim nachalny. Tak to tylko stracisz, bo reklamując się w cywilizowany sposób być może ktoś skorzysta, a tak tylko sobie wrogów narobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Wiem wiem masz racje Cześć trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Nartoholik. Napisano 17 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Raczej wybiorę Axamer bo faktycznie konkretniejszy i dojazd bliższy niż do Kuhtai. Chociaż pewnie i tak o wszystkim jak zawsze zdecydują warunki śniegowe na miejscu Jeszcze raz dzięki za zaangażowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 W sumie najbardziej się zastanawiam między Axamer lub Kuhtai, bo nie wygląda by w bliskiej okolicy Innsbrucka było jeszcze coś lepszego. jeszcze moze Seefeld blizej jak kuehtai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Opuszczam Was dobrowolnie Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 19 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Spoko luz bez nerwacji ja tylko na godzinkę... zaraz usunę info tak tylko myślałem że Wam się przyda reklama mojego serwisu. Serwis, serwisem - ale trochę za bardzo jesteś z nim nachalny. Tak to tylko stracisz, bo reklamując się w cywilizowany sposób być może ktoś skorzysta, a tak tylko sobie wrogów narobisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Wiem wiem masz racje Cześć trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
R_o_b_s_o_n Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Wiem wiem masz racje Cześć trzymajcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi