paw1 Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Czy ktoś próbował. Ja słyszałem bardzo dobre opinie od dwóch dobrze zorientowanych ludzi i raz rozmawiałem z użytkownikiem slalomowych nart też był zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej 2499 Napisano 5 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Czy ktoś próbował. Ja słyszałem bardzo dobre opinie od dwóch dobrze zorientowanych ludzi i raz rozmawiałem z użytkownikiem slalomowych nart też był zadowolony. Próbowałem,tylko partnerka lepiej, żeby miała spodnie techniczne takie z zamkami z boku od dolu aż do góry. No i oczywiście narty zjazdowe za długie przeszkadzają bardziej niż slalomki. Też musisz koniecznie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Andrzej ! bez dyskryminacji partner lub partnerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... paw1 Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Kupiłem Master GS 184 cm R 25m Stifness Medium. Jak dla mnie narta jest super najlepsza na jakiej jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
paw1 Napisano 5 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Listopada 2016 Andrzej ! bez dyskryminacji partner lub partnerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 26 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 Kupiłem Master GS 184 cm R 25m Stifness Medium. Jak dla mnie narta jest super najlepsza na jakiej jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi