kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja. Powiem więcej - ja wiedziałam że tak bedzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku kije czy kropidło. Ale z kijami do toalety to chodzi się jedynie na Syberii. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Daję dobry przykład. Wybieram się 25-go w następnym miesiącu, kierunek default. Będziesz też podobno ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Daję dobry przykład. Wybieram się 25-go w następnym miesiącu, kierunek default. Będziesz też podobno ? :-) Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. A na poważnie, chciałem wprowadzić trochę rozrywki i sprowokować do dyskusji, zdjęcie koreluje z treścią książki, więc specjalnie zrobione, by tego piękna kobiecego ciała wydobyć jak najmniej. p.s. Ja też się zapisałem na ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Daję dobry przykład. Wybieram się 25-go w następnym miesiącu, kierunek default. Będziesz też podobno ? :-) Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Dawaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 sporto moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. A na poważnie, chciałem wprowadzić trochę rozrywki i sprowokować do dyskusji, zdjęcie koreluje z treścią książki, więc specjalnie zrobione, by tego piękna kobiecego ciała wydobyć jak najmniej. p.s. Ja też się zapisałem na ten wyjazd. Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek ale w Ischgl też ma być snow powder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Daję dobry przykład. Wybieram się 25-go w następnym miesiącu, kierunek default. Będziesz też podobno ? :-) Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. A na poważnie, chciałem wprowadzić trochę rozrywki i sprowokować do dyskusji, zdjęcie koreluje z treścią książki, więc specjalnie zrobione, by tego piękna kobiecego ciała wydobyć jak najmniej. p.s. Ja też się zapisałem na ten wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Daję dobry przykład. Wybieram się 25-go w następnym miesiącu, kierunek default. Będziesz też podobno ? :-) Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Dawaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 sporto moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. A na poważnie, chciałem wprowadzić trochę rozrywki i sprowokować do dyskusji, zdjęcie koreluje z treścią książki, więc specjalnie zrobione, by tego piękna kobiecego ciała wydobyć jak najmniej. p.s. Ja też się zapisałem na ten wyjazd. Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek ale w Ischgl też ma być snow powder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Daję dobry przykład. Wybieram się 25-go w następnym miesiącu, kierunek default. Będziesz też podobno ? :-) Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Dawaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 sporto moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. A na poważnie, chciałem wprowadzić trochę rozrywki i sprowokować do dyskusji, zdjęcie koreluje z treścią książki, więc specjalnie zrobione, by tego piękna kobiecego ciała wydobyć jak najmniej. p.s. Ja też się zapisałem na ten wyjazd. Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek ale w Ischgl też ma być snow powder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Dawaj zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 sporto moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. A na poważnie, chciałem wprowadzić trochę rozrywki i sprowokować do dyskusji, zdjęcie koreluje z treścią książki, więc specjalnie zrobione, by tego piękna kobiecego ciała wydobyć jak najmniej. p.s. Ja też się zapisałem na ten wyjazd. Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek ale w Ischgl też ma być snow powder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 sporto moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. A na poważnie, chciałem wprowadzić trochę rozrywki i sprowokować do dyskusji, zdjęcie koreluje z treścią książki, więc specjalnie zrobione, by tego piękna kobiecego ciała wydobyć jak najmniej. p.s. Ja też się zapisałem na ten wyjazd. Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek ale w Ischgl też ma być snow powder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Panowie, moja żona stwierdziła, że nie ma się czym chwalić ta Pani na zdjęciu (później pokazałem jej podpis, kto to jest), bo ona (moja żona) wygląda lepiej. A na poważnie, chciałem wprowadzić trochę rozrywki i sprowokować do dyskusji, zdjęcie koreluje z treścią książki, więc specjalnie zrobione, by tego piękna kobiecego ciała wydobyć jak najmniej. p.s. Ja też się zapisałem na ten wyjazd. Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Moruniek jest takie powiedzenie . Z ładnej miski sie nie najesz . I cos w tym jest sprawdzone osobiście E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek ale w Ischgl też ma być snow powder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Zakładam, że będzie 4 dni off piste na Pitztalu po opadzie świeżego. Swój optymizm opieram na doświadczeniach sprzed 3 lat (chyba) gdzie na 8 dni 7 było poza w tym terminie i miejscu. Pozdro Wiesiek @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek ale w Ischgl też ma być snow powder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 @MarioJ Namieszałem 25.11 to my będziemy w Ischgl (!), myślałem, że mówisz o tym wyjeździe październikowym (28.10 -1.11) i, że też jedziesz... Pozdro Wiesiek ale w Ischgl też ma być snow powder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn
Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Kwestia czego się po kobiecie oczekuje. Twoja żona zapewne piękna jest ale mniej wysportowana. Tymczasem sylwetka sportowa u kobiety może sprawiać wrażenie nieco zwalistej i pewnie nie ma na to rady. Co kto lubi. Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn
RobertK Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. zdecydowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam. To nie jest logiczne. Nic nie stoi na przeszkodzie aby w ładnej misce była dobra i pożywna strawa. Jurku teoretycznie tak , tylko ze dobra i pozywna strawa może duzo kosztować i można sie udlawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia Zgodzę się z tobą w 100%. Pozdrawiam K.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
tomal Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć Piękna kobieta to kobieta wysportowana. Inaczej się nie da. Pozdrowienia I do tego musi jeszcze mieć tzw dwie szare komórki ( inteligencja) . Bezzdennie głupim ładnym blodynkom mówimy nie . Przykład Frytka z big brother , gulczas mówi ze sprowadził jakieś moto z Anglii ona na to ze tam jest kierownica po drugiej stronie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi