moruniek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Sposób na promocję książki Lindsey Vonn. Promocja jak promocja, ale za to ta postawa. No i stanęło na Mitka, na nartach można jeździć bez niczego, ważne żeby mieć kije. źródło: http://ofsajd.onet.p...zki-vonn/djj0nh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Jak widać po kontuzji nie ma już ani śladu... PS. Pierwsza moja myśl była "ja koniecznie chcę TAKI plakat !!!"Druga myśl była "będzie plakat - będzie foch"Trzecia myśl była "będzie plakat - nie będzie wyjazdów na narty"Czwarta myśl była "będzie plakat - niczego nie będzie..."Sorki Lindsey... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Jak widać po kontuzji nie ma już ani śladu... PS. Pierwsza moja myśl była "ja koniecznie chcę TAKI plakat !!!" Druga myśl była "będzie plakat - będzie foch" Trzecia myśl była "będzie plakat - nie będzie wyjazdów na narty" Czwarta myśl była "będzie plakat - niczego nie będzie..." Sorki Lindsey... To może chociaż tapeta w komputerze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 To może chociaż tapeta w komputerze ? Ale tylko w służbowym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam.... policja domowa powinna pochwalić dobry gust.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Policja domowa odparła, że taki plakat to mogę sobie powiesić najwyżej w piwnicy... No cóż... Pozostaje mi posprzątać piwnicę, powiesić w niej plakat i... upchnąć tam jeszcze telewizor, łóżko, lodówkę, router i kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MARIOWROC Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Seba i tam w tej piwnicy będziemy robic spotkania przy piwie o nartach jak już wcześniej wspomniales .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Policja domowa odparła, że taki plakat to mogę sobie powiesić najwyżej w piwnicy... No cóż... Pozostaje mi posprzątać piwnicę, powiesić w niej plakat i... upchnąć tam jeszcze telewizor, łóżko, lodówkę, router i kompa Sebastian! Nie mogę uwierzyć, chłopie jeśli takie sprawy musisz negocjować to za chwilę będziesz się pytał czy możesz na narty pojechać! Nie możesz dać się zepchnąć do defensywy. Powieś plakat, focha weź na klatę. Co takiego się stanie??? Dla równowagi niech se powiesi plakat z chippendalsami. A jak raz będziesz pod pantoflem to już tak zostanie. Musisz pokazać co jest dla Ciebie ważne - inaczej z 60 dni na nartach nici a i w innych obszarach inwigilacja zapewniona. Kobietę trzeba wychować i mieć swoje "męskie" sprawy. To podstawa udanego związku. Facet musi być niezależny, inaczej nie jest facetem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia z wiki Wychowanie – świadome oddziaływanie przez wychowawcę na wychowanka, mające na celu wytworzenie pewnej zmiany w jego osobowości. Zmiany te powinny obejmować zarówno stronę poznawczą jak i instrumentalną, a sam proces zachodzący między nimi jest uwarunkowany wieloma czynnikami. Jeśli partnerka Seby nie jest w stanie zaakceptować plakatu z gwiazdą narciarską to stanowczo wymaga wychowania! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia Mitek a ty sądzisz że Wiesiek pisze to na poważnie?, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ha ha !! i znow sie zaczyna - ide zrobic popcorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie, trzeba wywalczyć choć tyle niezależności aby wydawało się, że do kibla chodzimy z własnej woli! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Wystarczy się zgodzić z partnerką ( partnerem ) Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka...Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka... Ja tam jestem śmiertelnie poważny Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby No tak, tylko winni się tłumaczą! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D I zgrabnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Pozdro Wiesiek Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
MarioJ Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 To może chociaż tapeta w komputerze ? Ale tylko w służbowym :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 E tam.... policja domowa powinna pochwalić dobry gust.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Policja domowa odparła, że taki plakat to mogę sobie powiesić najwyżej w piwnicy... No cóż... Pozostaje mi posprzątać piwnicę, powiesić w niej plakat i... upchnąć tam jeszcze telewizor, łóżko, lodówkę, router i kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARIOWROC Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Seba i tam w tej piwnicy będziemy robic spotkania przy piwie o nartach jak już wcześniej wspomniales .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Policja domowa odparła, że taki plakat to mogę sobie powiesić najwyżej w piwnicy... No cóż... Pozostaje mi posprzątać piwnicę, powiesić w niej plakat i... upchnąć tam jeszcze telewizor, łóżko, lodówkę, router i kompa Sebastian! Nie mogę uwierzyć, chłopie jeśli takie sprawy musisz negocjować to za chwilę będziesz się pytał czy możesz na narty pojechać! Nie możesz dać się zepchnąć do defensywy. Powieś plakat, focha weź na klatę. Co takiego się stanie??? Dla równowagi niech se powiesi plakat z chippendalsami. A jak raz będziesz pod pantoflem to już tak zostanie. Musisz pokazać co jest dla Ciebie ważne - inaczej z 60 dni na nartach nici a i w innych obszarach inwigilacja zapewniona. Kobietę trzeba wychować i mieć swoje "męskie" sprawy. To podstawa udanego związku. Facet musi być niezależny, inaczej nie jest facetem Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia z wiki Wychowanie – świadome oddziaływanie przez wychowawcę na wychowanka, mające na celu wytworzenie pewnej zmiany w jego osobowości. Zmiany te powinny obejmować zarówno stronę poznawczą jak i instrumentalną, a sam proces zachodzący między nimi jest uwarunkowany wieloma czynnikami. Jeśli partnerka Seby nie jest w stanie zaakceptować plakatu z gwiazdą narciarską to stanowczo wymaga wychowania! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia Mitek a ty sądzisz że Wiesiek pisze to na poważnie?, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ha ha !! i znow sie zaczyna - ide zrobic popcorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie, trzeba wywalczyć choć tyle niezależności aby wydawało się, że do kibla chodzimy z własnej woli! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Wystarczy się zgodzić z partnerką ( partnerem ) Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka...Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka... Ja tam jestem śmiertelnie poważny Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby No tak, tylko winni się tłumaczą! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D I zgrabnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Pozdro Wiesiek Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia z wiki Wychowanie – świadome oddziaływanie przez wychowawcę na wychowanka, mające na celu wytworzenie pewnej zmiany w jego osobowości. Zmiany te powinny obejmować zarówno stronę poznawczą jak i instrumentalną, a sam proces zachodzący między nimi jest uwarunkowany wieloma czynnikami. Jeśli partnerka Seby nie jest w stanie zaakceptować plakatu z gwiazdą narciarską to stanowczo wymaga wychowania! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia Mitek a ty sądzisz że Wiesiek pisze to na poważnie?, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ha ha !! i znow sie zaczyna - ide zrobic popcorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie, trzeba wywalczyć choć tyle niezależności aby wydawało się, że do kibla chodzimy z własnej woli! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Wystarczy się zgodzić z partnerką ( partnerem ) Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka...Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka... Ja tam jestem śmiertelnie poważny Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby No tak, tylko winni się tłumaczą! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D I zgrabnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Pozdro Wiesiek Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Cześć A może Seba właśnie w ten żartobliwy sposób pokazał co jest dla niego ważne. Kobiety się nie wychowuje - to nie pies ani dziecko Wiesławie. Pozdrowienia Mitek a ty sądzisz że Wiesiek pisze to na poważnie?, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hsk Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ha ha !! i znow sie zaczyna - ide zrobic popcorn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie, trzeba wywalczyć choć tyle niezależności aby wydawało się, że do kibla chodzimy z własnej woli! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Wystarczy się zgodzić z partnerką ( partnerem ) Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka...Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka... Ja tam jestem śmiertelnie poważny Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby No tak, tylko winni się tłumaczą! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D I zgrabnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Pozdro Wiesiek Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Mitek a ty sądzisz ze Wiesiek pisze to na poważnie, trzeba też czytać między wierszami . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dokładnie, trzeba wywalczyć choć tyle niezależności aby wydawało się, że do kibla chodzimy z własnej woli! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Wystarczy się zgodzić z partnerką ( partnerem ) Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka...Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka... Ja tam jestem śmiertelnie poważny Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby No tak, tylko winni się tłumaczą! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D I zgrabnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Pozdro Wiesiek Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Wystarczy się zgodzić z partnerką ( partnerem ) Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka...Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Współczuję tym którzy muszą walczyć. Nigdy nie miałem z tym problemu. Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Poważnie to nie akceptowanie pasji partnera jest najszybszą drogą do zakończenia związku. ( nie dotyczy niektórych pasji ) Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Byłem i jestem pewny, że wszystkie wypowiedzi w tym wątku są czytane i pisane z dużym przymrużeniem oka... Ja tam jestem śmiertelnie poważny Na brak niezależności nie narzekam. Nacisku pantofla też jakoś nie czuje. Walczyć o cokolwiek nie muszę a wychowywać kogokolwiek nie widzę potrzeby No tak, tylko winni się tłumaczą! Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mlesik Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D I zgrabnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Pozdro Wiesiek Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlesik Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie wiem, mnie się ta promocja na pierwszy rzut z defekacją skojarzyła i już pozamiatane, wrażenie nie do wymazania. Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D I zgrabnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Pozdro Wiesiek Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D I zgrabnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Chłopie nie masz się czym chwalić - znaczy potrzeby masz za małe! A na poważnie Dokładnie to chodzi aby mieć wzajemnie własne niezależne obszary w których można się rozwijać. Pozdro Wiesiek Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wiesiek. Moją największą potrzebą jest wspólne spędzanie czasu z moją rodziną. ( może masz rację, że to mało ale dla mnie wystarczy) Dobraliśmy się tak, że lubimy się razem rozwijać. Nie mam deficytu na tym polu. p.s. nie ma przeciwwskazań abym kupił tyrolską sezonówkę. Jednak za te same pieniądze wybieram tygodniowy wyjazd z moimi dziewczynami. To moja decyzja i wewnętrzna potrzeba. No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn
Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No to nie ma jak nieświadomy niewolnik albo... pilnujesz swoich kobiet! Pozdro Wiesiek pees Ale Jurek... nie obrażasz się? Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Promocja książki Lindsey Vonn
Wujot Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Co to za pytanie? To koniec naszej znajomości. Pytanie było nie do Ciebie! To tylko informacja dla innych (co nie znają naszych relacji) aby nie mieli mnie za gbura. Czyli co, nie będziesz jeździł z nami? Mógłbyś tym swoim laskom odpuścić choć raz... Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Odpuszczam nie raz. Wiesiek. Zrobię wszystko aby wybrać się z Wami ponownie choć na jeden wyjazd. Mam nadzieję mieć wtedy nowe zabawki do przetestowania. https://www.elanskis...tick-96-133338/ (teraz pokumałem- chodziło o Jurka ) Kto to teraz rozkmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 5 Października 2016 Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dlaczego jakos mnie nie dziwi komentarz babeczki na temat innej troche golej i ladnej babeczki:D Dlaczego jakoś mnie nie dziwi ta reakcja? Powiem więcej - ja wiedziałam że tak będzie. Sądzicie że widok gołego faceta w pozycji kucznej i do tego na paluszkach nie wywołałby wrażenia że ktoś wydeletował mu sedes? I to wszystko jedno co by trzymał w ręku: kije czy kropidło. /srajludek - pomnik świdnickich wodociągów/ A Lindsey jest ładną dziewczyną ale nie na tamtym zdjęciu fuj! Choć wolę Tinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi