Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a ja uważam, ze to ciągłe wspominanie na forum 2-metrowych boazerii ma inne podłoże takie opowieści w stylu "a za moich czasów, to...." Raczej nie. Ja miałem już dość ołówków i sięgnąłem po parapet. Po dwóch latach jazdy na nim pokazały się pierwsze taliowane narty. Na to właśnie czekałem. To było jak olśnienie. Gdyby nie one pewnie do dziś byłbym snołbordzistą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a ja uważam, ze to ciągłe wspominanie na forum 2-metrowych boazerii ma inne podłoże takie opowieści w stylu "a za moich czasów, to...." Bo to były dobre czasy i czasami warto do nich wracać tak w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Raczej nie. Ja miałem już dość ołówków i sięgnąłem po parapet. Po dwóch latach jazdy na nim pokazały się pierwsze taliowane narty. Na to właśnie czekałem. To było jak olśnienie. Gdyby nie one pewnie do dziś byłbym snołbordzistą Cześć Widzę Cię w myślach Jurek jako deskarza o typowym/potocznym wyglądzie ubiorze i zainteresowaniach i śmieję się do siebie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Tu się mylisz Prezentował bym typ klasycznego snołbordowego kapelucha na sztywnej desce SL 163 i GS jakieś 185 cm w twardych wiązaniach i butach. Na dodatek obcisły ale nie nadmiernie ( aby zamaskować odrobinę okrągłą sylwetkę) strój. Bo deskę stworzono do jazdy jak niżej a nie do tego co z niej współcześnie zrobiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Typ klasycznego snołbordowego kapelucha na sztywnej desce SL 163 widziałem kiedyś 2 panów na takim sprzęcie - to, co wyprawiali było przerażające i piękne zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Cześć Tego się spodziewałem raczej ale wizerunek mi się stworzył piękny... Tez lubię krawędziową deskę z wyłożeniem praktycznie niewyobrażalnym. Ewentualnie pływanie w puchu czy park. Deska w obecnej wersji trasowej jest kastracją i masturbacją zarazem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja publicznie zapowiadam, że jak uda mi się ustrzelić Salomon Short Kart 125 cm za akceptowalną cenę, to od razu je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Cześć Taka sytuacja ma miejsce bardzo rzadko. Nie ma SL o długości 149cm. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Wcale że nie wracają długie. Wraca a raczej na dobre wróciło dobre dopasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pierwsze sensowne? Juniorska komórka SL 150 cm. albo np. https://www.elanskis...m-plate-133303/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 http://www.skionline...-sl-r,8843.html http://www.skionline...plate,9081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Michał. Dla lekkiej kobietki juniorskie 150 będą jak najbardziej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a o jakiej długości są SL? No to się już dowiedziałaś. Tak roboczo wg. mojej teorii można jeszcze pokusić się o grupę nart o profilu slalomowym czyli narty poza specyfikacją FIS a przy zadanym wzroście narty r nie przekracza no powiedzmy 14m np.w przypadku kobiet: http://www.skionline...inity,7164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Dobór długości nart, zgodnie z instrukcją Salomona 2013/14 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a ja uważam, ze to ciągłe wspominanie na forum 2-metrowych boazerii ma inne podłoże takie opowieści w stylu "a za moich czasów, to...." Bo to były dobre czasy i czasami warto do nich wracać tak w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Raczej nie. Ja miałem już dość ołówków i sięgnąłem po parapet. Po dwóch latach jazdy na nim pokazały się pierwsze taliowane narty. Na to właśnie czekałem. To było jak olśnienie. Gdyby nie one pewnie do dziś byłbym snołbordzistą Cześć Widzę Cię w myślach Jurek jako deskarza o typowym/potocznym wyglądzie ubiorze i zainteresowaniach i śmieję się do siebie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Tu się mylisz Prezentował bym typ klasycznego snołbordowego kapelucha na sztywnej desce SL 163 i GS jakieś 185 cm w twardych wiązaniach i butach. Na dodatek obcisły ale nie nadmiernie ( aby zamaskować odrobinę okrągłą sylwetkę) strój. Bo deskę stworzono do jazdy jak niżej a nie do tego co z niej współcześnie zrobiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Typ klasycznego snołbordowego kapelucha na sztywnej desce SL 163 widziałem kiedyś 2 panów na takim sprzęcie - to, co wyprawiali było przerażające i piękne zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Cześć Tego się spodziewałem raczej ale wizerunek mi się stworzył piękny... Tez lubię krawędziową deskę z wyłożeniem praktycznie niewyobrażalnym. Ewentualnie pływanie w puchu czy park. Deska w obecnej wersji trasowej jest kastracją i masturbacją zarazem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja publicznie zapowiadam, że jak uda mi się ustrzelić Salomon Short Kart 125 cm za akceptowalną cenę, to od razu je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Cześć Taka sytuacja ma miejsce bardzo rzadko. Nie ma SL o długości 149cm. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Wcale że nie wracają długie. Wraca a raczej na dobre wróciło dobre dopasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pierwsze sensowne? Juniorska komórka SL 150 cm. albo np. https://www.elanskis...m-plate-133303/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 http://www.skionline...-sl-r,8843.html http://www.skionline...plate,9081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Michał. Dla lekkiej kobietki juniorskie 150 będą jak najbardziej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a o jakiej długości są SL? No to się już dowiedziałaś. Tak roboczo wg. mojej teorii można jeszcze pokusić się o grupę nart o profilu slalomowym czyli narty poza specyfikacją FIS a przy zadanym wzroście narty r nie przekracza no powiedzmy 14m np.w przypadku kobiet: http://www.skionline...inity,7164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Dobór długości nart, zgodnie z instrukcją Salomona 2013/14 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Raczej nie. Ja miałem już dość ołówków i sięgnąłem po parapet. Po dwóch latach jazdy na nim pokazały się pierwsze taliowane narty. Na to właśnie czekałem. To było jak olśnienie. Gdyby nie one pewnie do dziś byłbym snołbordzistą Cześć Widzę Cię w myślach Jurek jako deskarza o typowym/potocznym wyglądzie ubiorze i zainteresowaniach i śmieję się do siebie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Tu się mylisz Prezentował bym typ klasycznego snołbordowego kapelucha na sztywnej desce SL 163 i GS jakieś 185 cm w twardych wiązaniach i butach. Na dodatek obcisły ale nie nadmiernie ( aby zamaskować odrobinę okrągłą sylwetkę) strój. Bo deskę stworzono do jazdy jak niżej a nie do tego co z niej współcześnie zrobiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Typ klasycznego snołbordowego kapelucha na sztywnej desce SL 163 widziałem kiedyś 2 panów na takim sprzęcie - to, co wyprawiali było przerażające i piękne zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Cześć Tego się spodziewałem raczej ale wizerunek mi się stworzył piękny... Tez lubię krawędziową deskę z wyłożeniem praktycznie niewyobrażalnym. Ewentualnie pływanie w puchu czy park. Deska w obecnej wersji trasowej jest kastracją i masturbacją zarazem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja publicznie zapowiadam, że jak uda mi się ustrzelić Salomon Short Kart 125 cm za akceptowalną cenę, to od razu je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Cześć Taka sytuacja ma miejsce bardzo rzadko. Nie ma SL o długości 149cm. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Wcale że nie wracają długie. Wraca a raczej na dobre wróciło dobre dopasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pierwsze sensowne? Juniorska komórka SL 150 cm. albo np. https://www.elanskis...m-plate-133303/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 http://www.skionline...-sl-r,8843.html http://www.skionline...plate,9081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Michał. Dla lekkiej kobietki juniorskie 150 będą jak najbardziej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a o jakiej długości są SL? No to się już dowiedziałaś. Tak roboczo wg. mojej teorii można jeszcze pokusić się o grupę nart o profilu slalomowym czyli narty poza specyfikacją FIS a przy zadanym wzroście narty r nie przekracza no powiedzmy 14m np.w przypadku kobiet: http://www.skionline...inity,7164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Dobór długości nart, zgodnie z instrukcją Salomona 2013/14 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Tu się mylisz Prezentował bym typ klasycznego snołbordowego kapelucha na sztywnej desce SL 163 i GS jakieś 185 cm w twardych wiązaniach i butach. Na dodatek obcisły ale nie nadmiernie ( aby zamaskować odrobinę okrągłą sylwetkę) strój. Bo deskę stworzono do jazdy jak niżej a nie do tego co z niej współcześnie zrobiono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobertK Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Typ klasycznego snołbordowego kapelucha na sztywnej desce SL 163 widziałem kiedyś 2 panów na takim sprzęcie - to, co wyprawiali było przerażające i piękne zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Cześć Tego się spodziewałem raczej ale wizerunek mi się stworzył piękny... Tez lubię krawędziową deskę z wyłożeniem praktycznie niewyobrażalnym. Ewentualnie pływanie w puchu czy park. Deska w obecnej wersji trasowej jest kastracją i masturbacją zarazem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sese Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja publicznie zapowiadam, że jak uda mi się ustrzelić Salomon Short Kart 125 cm za akceptowalną cenę, to od razu je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Cześć Taka sytuacja ma miejsce bardzo rzadko. Nie ma SL o długości 149cm. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Wcale że nie wracają długie. Wraca a raczej na dobre wróciło dobre dopasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pierwsze sensowne? Juniorska komórka SL 150 cm. albo np. https://www.elanskis...m-plate-133303/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 http://www.skionline...-sl-r,8843.html http://www.skionline...plate,9081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Michał. Dla lekkiej kobietki juniorskie 150 będą jak najbardziej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a o jakiej długości są SL? No to się już dowiedziałaś. Tak roboczo wg. mojej teorii można jeszcze pokusić się o grupę nart o profilu slalomowym czyli narty poza specyfikacją FIS a przy zadanym wzroście narty r nie przekracza no powiedzmy 14m np.w przypadku kobiet: http://www.skionline...inity,7164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Dobór długości nart, zgodnie z instrukcją Salomona 2013/14
Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Cześć Tego się spodziewałem raczej ale wizerunek mi się stworzył piękny... Tez lubię krawędziową deskę z wyłożeniem praktycznie niewyobrażalnym. Ewentualnie pływanie w puchu czy park. Deska w obecnej wersji trasowej jest kastracją i masturbacją zarazem. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sese Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ja publicznie zapowiadam, że jak uda mi się ustrzelić Salomon Short Kart 125 cm za akceptowalną cenę, to od razu je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Cześć Taka sytuacja ma miejsce bardzo rzadko. Nie ma SL o długości 149cm. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Wcale że nie wracają długie. Wraca a raczej na dobre wróciło dobre dopasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pierwsze sensowne? Juniorska komórka SL 150 cm. albo np. https://www.elanskis...m-plate-133303/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 http://www.skionline...-sl-r,8843.html http://www.skionline...plate,9081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Michał. Dla lekkiej kobietki juniorskie 150 będą jak najbardziej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a o jakiej długości są SL? No to się już dowiedziałaś. Tak roboczo wg. mojej teorii można jeszcze pokusić się o grupę nart o profilu slalomowym czyli narty poza specyfikacją FIS a przy zadanym wzroście narty r nie przekracza no powiedzmy 14m np.w przypadku kobiet: http://www.skionline...inity,7164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Dobór NART Dobór długości nart, zgodnie z instrukcją Salomona 2013/14
Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Ileż ja się w ubiegłym sezonie nasłuchałam.. że teraz krótkie narty są już 'passe', teraz to wracają dłuuugie, że wszyscy to teraz gigantki kupują.. a ja dla odmiany mam wspaniałe slalomki o długości 149 cm do wzrostu 162 cm i w moich testach różnych nart wygrały bezsprzecznie. Co kto lubi, co komu pasuje a już najlepiej pojeździć na różnych nartach i wybrać te najlepsze dla siebie Wcale że nie wracają długie. Wraca a raczej na dobre wróciło dobre dopasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pierwsze sensowne? Juniorska komórka SL 150 cm. albo np. https://www.elanskis...m-plate-133303/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 http://www.skionline...-sl-r,8843.html http://www.skionline...plate,9081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Michał. Dla lekkiej kobietki juniorskie 150 będą jak najbardziej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a o jakiej długości są SL? No to się już dowiedziałaś. Tak roboczo wg. mojej teorii można jeszcze pokusić się o grupę nart o profilu slalomowym czyli narty poza specyfikacją FIS a przy zadanym wzroście narty r nie przekracza no powiedzmy 14m np.w przypadku kobiet: http://www.skionline...inity,7164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pierwsze sensowne? Juniorska komórka SL 150 cm. albo np. https://www.elanskis...m-plate-133303/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 http://www.skionline...-sl-r,8843.html http://www.skionline...plate,9081.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Michał. Dla lekkiej kobietki juniorskie 150 będą jak najbardziej dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 4 Października 2016 Udostępnij Napisano 4 Października 2016 a o jakiej długości są SL? No to się już dowiedziałaś. Tak roboczo wg. mojej teorii można jeszcze pokusić się o grupę nart o profilu slalomowym czyli narty poza specyfikacją FIS a przy zadanym wzroście narty r nie przekracza no powiedzmy 14m np.w przypadku kobiet: http://www.skionline...inity,7164.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi