Arek1982 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 W tym roku ciężko było znaleźć, jakoś sensowna ofertę( straszne ceny, kalendarz tez nie ułożył się najlepiej) wyjazdu narciarskiego w terminie 26.12-16-02.01.17. Jedno z ciekawszych ofert dostałem właśnie z Nassfeld. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 W tym roku ciężko było znaleźć, jakoś sensowna ofertę( straszne ceny, kalendarz tez nie ułożył się najlepiej) wyjazdu narciarskiego w terminie 26.12-16-02.01.17. Jedno z ciekawszych ofert dostałem właśnie z Nassfeld. Najlepszy ośrodek w Karyntii - o "alpejskim" krajobrazie. Na pewno wart polecenia. Wygląda, że jest tam więcej opadów śniegu jak gdzie indziej. Byłem tam ostatni raz z 7 lat temu (ach ten Tyrol i Salzburg) jakby go włączyli do SSSC to chętnie bym tam znów zajrzał. Pozdro Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Ogólnie super ośrodek, w weekendy jednak może być tam gęsto jak nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paw1 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Byłem tam kilka lat temu (5-6). Ogólne wrażenie takie sobie ale miałem paskudną pogodę przez 6 dni. Z rzeczy obiektywnych wyjazd jedna kolejką do której jest spora kolejka (my wchodziliśmy kolejką ,,z dzieckiem" więc problem porannego wjazdu odpadał) Z parkingu podwozi do wyciągu taka mała kolejka. Trasy tak jak pisałem wcześniej ocena mocno zaburzona z powodu pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Byłem tam kilka lat temu (5-6). Ogólne wrażenie takie sobie ale miałem paskudną pogodę przez 6 dni. Z rzeczy obiektywnych wyjazd jedna kolejką do której jest spora kolejka (my wchodziliśmy kolejką ,,z dzieckiem" więc problem porannego wjazdu odpadał) Z parkingu podwozi do wyciągu taka mała kolejka. Trasy tak jak pisałem wcześniej ocena mocno zaburzona z powodu pogody. Cześć Co to jest "kolejka z dzieckiem"? Pozdrwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sportmaniak Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Cześć Co to jest "kolejka z dzieckiem"? Pozdrwienia Rodziny z dziećmi mają osobną kolejkę i nie stoją w głównym "ogonku" Czyli masz dziecko = wchodzisz bez kolejki (precyzyjniej - stoisz w niedużej kolejce) Dotyczy to tak naprawdę tylko pierwszego wjazdu z rana jak wszyscy chcą się dostać na górę. Pozdrawiam Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Rodziny z dziećmi mają osobną kolejkę i nie stoją w głównym "ogonku" Czyli masz dziecko = wchodzisz bez kolejki (precyzyjniej - stoisz w niedużej kolejce) Dotyczy to tak naprawdę tylko pierwszego wjazdu z rana jak wszyscy chcą się dostać na górę. Pozdrawiam Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Cześć Super. Mam dwoje dzieci to będę mógł wejść dwa razy. Tyle lat jeżdżę już z nimi i nie wpadłem na to, że mogą być osobne kolejki dla dzieci. Może chodzi o dzieci w ciąży? Trochę to poroniony pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów Nassfeld co sądzicie o tym ośrodku?
Szabir Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Ogólnie super ośrodek, w weekendy jednak może być tam gęsto jak nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paw1 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Byłem tam kilka lat temu (5-6). Ogólne wrażenie takie sobie ale miałem paskudną pogodę przez 6 dni. Z rzeczy obiektywnych wyjazd jedna kolejką do której jest spora kolejka (my wchodziliśmy kolejką ,,z dzieckiem" więc problem porannego wjazdu odpadał) Z parkingu podwozi do wyciągu taka mała kolejka. Trasy tak jak pisałem wcześniej ocena mocno zaburzona z powodu pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Byłem tam kilka lat temu (5-6). Ogólne wrażenie takie sobie ale miałem paskudną pogodę przez 6 dni. Z rzeczy obiektywnych wyjazd jedna kolejką do której jest spora kolejka (my wchodziliśmy kolejką ,,z dzieckiem" więc problem porannego wjazdu odpadał) Z parkingu podwozi do wyciągu taka mała kolejka. Trasy tak jak pisałem wcześniej ocena mocno zaburzona z powodu pogody. Cześć Co to jest "kolejka z dzieckiem"? Pozdrwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... sportmaniak Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Cześć Co to jest "kolejka z dzieckiem"? Pozdrwienia Rodziny z dziećmi mają osobną kolejkę i nie stoją w głównym "ogonku" Czyli masz dziecko = wchodzisz bez kolejki (precyzyjniej - stoisz w niedużej kolejce) Dotyczy to tak naprawdę tylko pierwszego wjazdu z rana jak wszyscy chcą się dostać na górę. Pozdrawiam Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Rodziny z dziećmi mają osobną kolejkę i nie stoją w głównym "ogonku" Czyli masz dziecko = wchodzisz bez kolejki (precyzyjniej - stoisz w niedużej kolejce) Dotyczy to tak naprawdę tylko pierwszego wjazdu z rana jak wszyscy chcą się dostać na górę. Pozdrawiam Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Cześć Super. Mam dwoje dzieci to będę mógł wejść dwa razy. Tyle lat jeżdżę już z nimi i nie wpadłem na to, że mogą być osobne kolejki dla dzieci. Może chodzi o dzieci w ciąży? Trochę to poroniony pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
sportmaniak Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Cześć Co to jest "kolejka z dzieckiem"? Pozdrwienia Rodziny z dziećmi mają osobną kolejkę i nie stoją w głównym "ogonku" Czyli masz dziecko = wchodzisz bez kolejki (precyzyjniej - stoisz w niedużej kolejce) Dotyczy to tak naprawdę tylko pierwszego wjazdu z rana jak wszyscy chcą się dostać na górę. Pozdrawiam Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 22 Września 2016 Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Rodziny z dziećmi mają osobną kolejkę i nie stoją w głównym "ogonku" Czyli masz dziecko = wchodzisz bez kolejki (precyzyjniej - stoisz w niedużej kolejce) Dotyczy to tak naprawdę tylko pierwszego wjazdu z rana jak wszyscy chcą się dostać na górę. Pozdrawiam Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka Cześć Super. Mam dwoje dzieci to będę mógł wejść dwa razy. Tyle lat jeżdżę już z nimi i nie wpadłem na to, że mogą być osobne kolejki dla dzieci. Może chodzi o dzieci w ciąży? Trochę to poroniony pomysł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi