fredowski Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Widze, ze cala narciarska Europe znacie to mozecie udac sie w Andy. Tam nie ma duzo, 2 dni wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujot Napisano 11 Października 2016 Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Ty nie byłeś nie lubisz a radzisz i opiniujesz. Ja byłem praktycznie wszędzie, uwielbiam dolomit w swoich strzelisto prostopadłościennych formach ale nie radzę bom wydaje mi się to w tym wypadku nieuprawnione. Powinienem sobie odpuścić ale denerwuje mnie Twoje notoryczne przekręcanie i nadinterpretacje. Zajrzyj sobie do wątku - w którym momencie i do czego się odniosłem. To po pierwsze. Po drugie wyraźnie napisałem gdzie nie byłem. Po trzecie ładnych parę tygodni w Dolomitach spędziłem więc może nie uprawnia mnie to do pisania przewodnika ale parę zdań chyba mogę wypowiedzieć? Mogę??? Szczególnie, że tak znakomity znawca jak Ty nie ma nic do napisania. Ale do cenzury jak najbardziej. Zarzuty o nadaktywności w Twoich ustach brzmią naprawdę cokolwiek (?) kuriozalnie. A ponieważ nie wypowiadasz się w tematach co je znasz to czasem normalnemu trudno pojąć co Ci pod beretem siedzi.* Pozdro Wiesiek * to zdanie jest na dowód, że też potrafię przekręcać, "zrozumieć inaczej", imputować itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Cortina jest cudna, ale mając 6 dniowy skipass naprawdę lepsza jest Sella Ronda. a co za problem w ktoryms dniu przejechac przez przelecz z Cortiny prosto do Arabby albo San casiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 a co za problem w ktoryms dniu przejechac przez przelecz z Cortiny prosto do Arabby albo San casiano Żaden, ale w środku zimy to nie jest takie piękne jak się to wydaje. Pozatym wolałbym w drugą stronę, co z resztą praktykuję - na jeden dzień wyskoczyć do Cortiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Na mojej subiektywnej liście pięknych ośrodków (z tych,które widziałam,a Dolomity w 3/4) Cortina jest najwyżej,więc wybór bardzo trafiony.Polecam przepiękną trasę Langazuoi,wymaga trochę wysiłku,żeby się tam dostać i wydostać,ale naprawdę warto. Ale jazda z 7-latkami to już gorsza sprawa,ja jestem zwolennikiem oddawania dzieci w bezpieczne ręce miejscowych instruktorów narciarskich,którzy dobrze wiedzą,gdzie dziecko o danym poziomie umiejętności będzie się dobrze bawić i sprawnie uczyć ,bez nadmiernego szarżowania.Nader często widać rodziców,którzy zabierają dzieci na zbyt trudne dla nich trasy,które jakoś trzeba zjechać,choć i siły,i technika nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Najpiękniejszy krajobrazowo ośrodek w jakim jeździłem to San Martino di Castrozza ,mimo ,że nie było ich wiele,to nie wyobrażam sobie ,że gdzieś może mi się bardziej spodobać,ale to bardzo subiektywne odczucie,każdy lubi coś innego,a na ocenę ma wpływ mnóstwo czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Najpiękniejszy krajobrazowo ośrodek w jakim jeździłem to San Martino di Castrozza ,mimo ,że nie było ich wiele,to nie wyobrażam sobie ,że gdzieś może mi się bardziej spodobać,ale to bardzo subiektywne odczucie,każdy lubi coś innego,a na ocenę ma wpływ mnóstwo czynników. Cześć Są ludzie, którzy zawsze mądrze piszą - pozwoliłem sobie wytłuścić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Mi się widokowo podoba Porta Vescovo, Passo Padon z fajnym stromym krzesłem od strony Arabby i Seceda. Czyli ogólnie Sella.No i widok z wagonu na Campitello podczas podjazdu.Z resztą wszędzie jest fajnie i w sumie dość podobnie. Góry podobne, hotele podobne... ale klimat nie do podrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Robert Ski Planet Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Pytanie do znawców - biorąc pod uwagę aspekt krajobrazowo/widokowy który z wymienionych ośrodków jest na czele? - Cortina d'Ampezzo - Alta Badia - Val Gardena/Alpe di Suisi Czy w tym pierwszym dzieci 7 lat (na nartach już od 3 roku życia po ok. 6-10 dni w sezonie) spokojnie radzące sobie na czerwonych trasach dają radę? Dzieci dadzą sobie radę, ja bym jeszcze dopisał do tej listy Passo San Pellegrino - fajne trasy, piękne widoki i zawsze mniej ludzi Coś takiego mniej więcej: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... francuz2 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Veni vidi skii. Postaram się w najbliższym czasie relację skrobnąć ze zdjęciami. Wyjazd super. W skrócie: - widokowo bajka - wiele tras trudnych i wymagających, więc jeśli dzieci nie jeżdżą co najmniej dobrze, to trzeba się zastanowić... - śniegu naturalnego praktycznie brak, ale większość tras wzorowo naśnieżona i przygotowana - trening do Pucharu Świata na Tofanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... znam okolice.... post miał być żartem z tych co to muszą mieć dziennie 3 cyfrowy przebieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Ośrodek najpiękniejszy krajobrazowo Dolomity × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
swan Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Cortina jest cudna, ale mając 6 dniowy skipass naprawdę lepsza jest Sella Ronda. a co za problem w ktoryms dniu przejechac przez przelecz z Cortiny prosto do Arabby albo San casiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 15 Października 2016 Udostępnij Napisano 15 Października 2016 a co za problem w ktoryms dniu przejechac przez przelecz z Cortiny prosto do Arabby albo San casiano Żaden, ale w środku zimy to nie jest takie piękne jak się to wydaje. Pozatym wolałbym w drugą stronę, co z resztą praktykuję - na jeden dzień wyskoczyć do Cortiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... jag24 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Na mojej subiektywnej liście pięknych ośrodków (z tych,które widziałam,a Dolomity w 3/4) Cortina jest najwyżej,więc wybór bardzo trafiony.Polecam przepiękną trasę Langazuoi,wymaga trochę wysiłku,żeby się tam dostać i wydostać,ale naprawdę warto. Ale jazda z 7-latkami to już gorsza sprawa,ja jestem zwolennikiem oddawania dzieci w bezpieczne ręce miejscowych instruktorów narciarskich,którzy dobrze wiedzą,gdzie dziecko o danym poziomie umiejętności będzie się dobrze bawić i sprawnie uczyć ,bez nadmiernego szarżowania.Nader często widać rodziców,którzy zabierają dzieci na zbyt trudne dla nich trasy,które jakoś trzeba zjechać,choć i siły,i technika nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bubol.T Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Najpiękniejszy krajobrazowo ośrodek w jakim jeździłem to San Martino di Castrozza ,mimo ,że nie było ich wiele,to nie wyobrażam sobie ,że gdzieś może mi się bardziej spodobać,ale to bardzo subiektywne odczucie,każdy lubi coś innego,a na ocenę ma wpływ mnóstwo czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Najpiękniejszy krajobrazowo ośrodek w jakim jeździłem to San Martino di Castrozza ,mimo ,że nie było ich wiele,to nie wyobrażam sobie ,że gdzieś może mi się bardziej spodobać,ale to bardzo subiektywne odczucie,każdy lubi coś innego,a na ocenę ma wpływ mnóstwo czynników. Cześć Są ludzie, którzy zawsze mądrze piszą - pozwoliłem sobie wytłuścić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Mi się widokowo podoba Porta Vescovo, Passo Padon z fajnym stromym krzesłem od strony Arabby i Seceda. Czyli ogólnie Sella.No i widok z wagonu na Campitello podczas podjazdu.Z resztą wszędzie jest fajnie i w sumie dość podobnie. Góry podobne, hotele podobne... ale klimat nie do podrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Robert Ski Planet Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Pytanie do znawców - biorąc pod uwagę aspekt krajobrazowo/widokowy który z wymienionych ośrodków jest na czele? - Cortina d'Ampezzo - Alta Badia - Val Gardena/Alpe di Suisi Czy w tym pierwszym dzieci 7 lat (na nartach już od 3 roku życia po ok. 6-10 dni w sezonie) spokojnie radzące sobie na czerwonych trasach dają radę? Dzieci dadzą sobie radę, ja bym jeszcze dopisał do tej listy Passo San Pellegrino - fajne trasy, piękne widoki i zawsze mniej ludzi Coś takiego mniej więcej: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... francuz2 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Veni vidi skii. Postaram się w najbliższym czasie relację skrobnąć ze zdjęciami. Wyjazd super. W skrócie: - widokowo bajka - wiele tras trudnych i wymagających, więc jeśli dzieci nie jeżdżą co najmniej dobrze, to trzeba się zastanowić... - śniegu naturalnego praktycznie brak, ale większość tras wzorowo naśnieżona i przygotowana - trening do Pucharu Świata na Tofanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... znam okolice.... post miał być żartem z tych co to muszą mieć dziennie 3 cyfrowy przebieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Ośrodek najpiękniejszy krajobrazowo Dolomity × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
jag24 Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Na mojej subiektywnej liście pięknych ośrodków (z tych,które widziałam,a Dolomity w 3/4) Cortina jest najwyżej,więc wybór bardzo trafiony.Polecam przepiękną trasę Langazuoi,wymaga trochę wysiłku,żeby się tam dostać i wydostać,ale naprawdę warto. Ale jazda z 7-latkami to już gorsza sprawa,ja jestem zwolennikiem oddawania dzieci w bezpieczne ręce miejscowych instruktorów narciarskich,którzy dobrze wiedzą,gdzie dziecko o danym poziomie umiejętności będzie się dobrze bawić i sprawnie uczyć ,bez nadmiernego szarżowania.Nader często widać rodziców,którzy zabierają dzieci na zbyt trudne dla nich trasy,które jakoś trzeba zjechać,choć i siły,i technika nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubol.T Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Najpiękniejszy krajobrazowo ośrodek w jakim jeździłem to San Martino di Castrozza ,mimo ,że nie było ich wiele,to nie wyobrażam sobie ,że gdzieś może mi się bardziej spodobać,ale to bardzo subiektywne odczucie,każdy lubi coś innego,a na ocenę ma wpływ mnóstwo czynników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Najpiękniejszy krajobrazowo ośrodek w jakim jeździłem to San Martino di Castrozza ,mimo ,że nie było ich wiele,to nie wyobrażam sobie ,że gdzieś może mi się bardziej spodobać,ale to bardzo subiektywne odczucie,każdy lubi coś innego,a na ocenę ma wpływ mnóstwo czynników. Cześć Są ludzie, którzy zawsze mądrze piszą - pozwoliłem sobie wytłuścić. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Grzelas Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Mi się widokowo podoba Porta Vescovo, Passo Padon z fajnym stromym krzesłem od strony Arabby i Seceda. Czyli ogólnie Sella.No i widok z wagonu na Campitello podczas podjazdu.Z resztą wszędzie jest fajnie i w sumie dość podobnie. Góry podobne, hotele podobne... ale klimat nie do podrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 miesiące temu... Robert Ski Planet Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Pytanie do znawców - biorąc pod uwagę aspekt krajobrazowo/widokowy który z wymienionych ośrodków jest na czele? - Cortina d'Ampezzo - Alta Badia - Val Gardena/Alpe di Suisi Czy w tym pierwszym dzieci 7 lat (na nartach już od 3 roku życia po ok. 6-10 dni w sezonie) spokojnie radzące sobie na czerwonych trasach dają radę? Dzieci dadzą sobie radę, ja bym jeszcze dopisał do tej listy Passo San Pellegrino - fajne trasy, piękne widoki i zawsze mniej ludzi Coś takiego mniej więcej: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... francuz2 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Veni vidi skii. Postaram się w najbliższym czasie relację skrobnąć ze zdjęciami. Wyjazd super. W skrócie: - widokowo bajka - wiele tras trudnych i wymagających, więc jeśli dzieci nie jeżdżą co najmniej dobrze, to trzeba się zastanowić... - śniegu naturalnego praktycznie brak, ale większość tras wzorowo naśnieżona i przygotowana - trening do Pucharu Świata na Tofanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... znam okolice.... post miał być żartem z tych co to muszą mieć dziennie 3 cyfrowy przebieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Ośrodek najpiękniejszy krajobrazowo Dolomity × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Grzelas Napisano 24 Października 2016 Udostępnij Napisano 24 Października 2016 Mi się widokowo podoba Porta Vescovo, Passo Padon z fajnym stromym krzesłem od strony Arabby i Seceda. Czyli ogólnie Sella.No i widok z wagonu na Campitello podczas podjazdu.Z resztą wszędzie jest fajnie i w sumie dość podobnie. Góry podobne, hotele podobne... ale klimat nie do podrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ski Planet Napisano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2017 Pytanie do znawców - biorąc pod uwagę aspekt krajobrazowo/widokowy który z wymienionych ośrodków jest na czele? - Cortina d'Ampezzo - Alta Badia - Val Gardena/Alpe di Suisi Czy w tym pierwszym dzieci 7 lat (na nartach już od 3 roku życia po ok. 6-10 dni w sezonie) spokojnie radzące sobie na czerwonych trasach dają radę? Dzieci dadzą sobie radę, ja bym jeszcze dopisał do tej listy Passo San Pellegrino - fajne trasy, piękne widoki i zawsze mniej ludzi Coś takiego mniej więcej: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 3 tygodnie później... francuz2 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Veni vidi skii. Postaram się w najbliższym czasie relację skrobnąć ze zdjęciami. Wyjazd super. W skrócie: - widokowo bajka - wiele tras trudnych i wymagających, więc jeśli dzieci nie jeżdżą co najmniej dobrze, to trzeba się zastanowić... - śniegu naturalnego praktycznie brak, ale większość tras wzorowo naśnieżona i przygotowana - trening do Pucharu Świata na Tofanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Nartoholik. Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... znam okolice.... post miał być żartem z tych co to muszą mieć dziennie 3 cyfrowy przebieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Ośrodek najpiękniejszy krajobrazowo Dolomity × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
francuz2 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Veni vidi skii. Postaram się w najbliższym czasie relację skrobnąć ze zdjęciami. Wyjazd super. W skrócie: - widokowo bajka - wiele tras trudnych i wymagających, więc jeśli dzieci nie jeżdżą co najmniej dobrze, to trzeba się zastanowić... - śniegu naturalnego praktycznie brak, ale większość tras wzorowo naśnieżona i przygotowana - trening do Pucharu Świata na Tofanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nartoholik. Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Pewnie doszedłeś też do wniosku że Włochy, Włochom nie równe - Cortina d' Ampezzo, a Monte Bondone Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... znam okolice.... post miał być żartem z tych co to muszą mieć dziennie 3 cyfrowy przebieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Ośrodek najpiękniejszy krajobrazowo Dolomity
mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ma się rozumieć... Monte Bondone też złe nie jest ale dla mnie to ośrodek tylko na 1 dzionek, za to w Cortinie to można całe wieki jeździć... :-) raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... znam okolice.... post miał być żartem z tych co to muszą mieć dziennie 3 cyfrowy przebieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy Ośrodek najpiękniejszy krajobrazowo Dolomity
francuz2 Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 raptem 120 km tras.... niektorzy robią to tez w dzionek..... Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... znam okolice.... post miał być żartem z tych co to muszą mieć dziennie 3 cyfrowy przebieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Ale chyba nie tam Te 120km jest rozłożonych na 6 nie połączonych ze sobą a częściowo oddalonych od siebie lokalizacji (vide Auronzo di Cadore)... znam okolice.... post miał być żartem z tych co to muszą mieć dziennie 3 cyfrowy przebieg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi