fredowski Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 i zapanował blady strach nikt nie chce się narazić na głupi post Jakis nerwowy malolat co go na wyjazd na narty nie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Odpowiedzi 61 Dodano 8 l Ostatniej odpowiedzi 7 l Top użytkownicy w tym temacie 15 6 5 8 Popularne dni 29 Sie 20 25 Wrz 6 26 Wrz 6 18 Sie 5 Top użytkownicy w tym temacie Szabir 15 odpowiedzi Markiel 6 odpowiedzi K-PAX 5 odpowiedzi zeberkaa 8 odpowiedzi Popularne dni 29 Sie 2016 20 odpowiedzi 25 Wrz 2016 6 odpowiedzi 26 Wrz 2016 6 odpowiedzi 18 Sie 2017 5 odpowiedzi tomal Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Jakis nerwowy malolat co go na wyjazd na narty nie stac. Fredo to nie jest nerwowy malolat tylko koleś nawiedzony przez diabła . Jak dobrze pamietam to chyba kiedyś z nim wojowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Fredo to nie jest nerwowy malolat tylko koleś nawiedzony przez diabła . Jak dobrze pamietam to chyba kiedyś z nim wojowalemTyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... _machu Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Hahah nie słyszałem tego remixu wczesniej. Aaaa i proszę dopisać Machu + 8 (pewnie będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Hm, albo coś przeoczyłam albo o narciarstwie zapomniał pasterz. Gdyby nie joga czułabym się pominięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Co do postu kolegi Adamka nie ma sensu się denerwować My wiemy swoje każdy z nas udzielających się w tym temacie wie że Ojciec Dyrektor swoją robotę w każdy wyjazd wkłada ale ma z tego profity .......uśmiechnięte mordki ludzi którzy już od kwietnia atakują go w kwestii kolejnego wyjazdu Jak dobrze wiecie większość ekipy to te same osoby ale każda nowa osoba po pierwszym wyjeżdzie z nami zazwyczaj jedzie na następny więc o czymś to świadczy ..... Mam nadzieję że podczas tego wyjazdu będzie tak samo w sumie to mam pewność więc wszyscy niezdecydowani powinni się jak najszybciej zdecydować i poznać klimat tej wielkiej pielgrzymki narciarskiej. Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 wszytkim zapisanym przypominam o wpatach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jakis nerwowy malolat co go na wyjazd na narty nie stac. Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Adaś, nie chcę tu kolejnej gównoburzy więc daj na luz !, zima idzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Adamek w sobotę jestem na Tux . Będziesz ? Bo skoro tak sie naswietliles to musisz byc !! Ja pomaranczowe portki czarny ss i czerwony bus na cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Adaś, nie chcę tu kolejnej gównoburzy więc daj na luz !, zima idzie !! Tak jest Piotr, już będę milczał. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? można już pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 można już pisać dzięki o nasz wszechmocny było groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... abramus Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 coś wydaje mi się że nocleg będzie na samym szczycie na gdzieś 3250m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ogłoszenia parafialne Drodzy bracia i siostry, Wiem, że za oknem jest bardzo gorąco, ale również jest to gorący czas do podejmowania ostatecznych decyzji co do zimowego wyjazdu. Jako, że wszystkie Wasze sugestie wskazują, by wybrać opcję od 2 do 4,( patrz post nr 806 ) to postanowiłem zrobić wszystko, by stało się temu zadość z nawiązką. Uważam również, że co jak co, ale ( cytuję Markiela -post nr 812) Na ciulaty wypoczynek nas nie stać szczególnie, że ostatnio pogoda płata nam coraz to większe figle w styczniu. Wobec powyższego, w każdy weekend będę podawał Wam istotne niusy, a dla pewnej eskalacji napięcia dodam na koniec że; ten wyjazd, to będzie swoista perełka ! jeszcze nigdy nie było tak "tłustu i grubo" tak jak będzie na PZJU8. Nawet, na słynnym i wspominanym już PZJU6 w 3 dolinach. Możecie sobie to wyobrazić ? ja już tak .. Z duszpasterskim pozdrowieniem Wasz O.D amen Szabir weekend to dość szerokie pojęcie:-) żeby było lepiej niż ostatnio w 3V to tylko 3V i lepsza pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 A dokąd? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 jeśli cena niska, nie widzę problemu w małym apartamencie.... A więc znów jesteś gotów móc odsunąć się od Fredowskiego na całe 15 cm? Patrzajta co ten śnieg robi z porządnymi ludźmi. Luxusy mieszkaniowe to mamy w domu. Temu też się najwyraźniej podobało Przygotowania czas zacząć drodzy mili ! a nie zostało już dużo czasu .. I pisz o tym często bo akurat mam fazę szopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 7" ***** VIALATTEA + BARDONECCHIA ***** 6-15 stycznia 2017 r. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Jakis nerwowy malolat co go na wyjazd na narty nie stac. Fredo to nie jest nerwowy malolat tylko koleś nawiedzony przez diabła . Jak dobrze pamietam to chyba kiedyś z nim wojowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-PAX Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Fredo to nie jest nerwowy malolat tylko koleś nawiedzony przez diabła . Jak dobrze pamietam to chyba kiedyś z nim wojowalemTyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 25 Września 2016 Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Hahah nie słyszałem tego remixu wczesniej. Aaaa i proszę dopisać Machu + 8 (pewnie będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Hm, albo coś przeoczyłam albo o narciarstwie zapomniał pasterz. Gdyby nie joga czułabym się pominięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siano Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Co do postu kolegi Adamka nie ma sensu się denerwować My wiemy swoje każdy z nas udzielających się w tym temacie wie że Ojciec Dyrektor swoją robotę w każdy wyjazd wkłada ale ma z tego profity .......uśmiechnięte mordki ludzi którzy już od kwietnia atakują go w kwestii kolejnego wyjazdu Jak dobrze wiecie większość ekipy to te same osoby ale każda nowa osoba po pierwszym wyjeżdzie z nami zazwyczaj jedzie na następny więc o czymś to świadczy ..... Mam nadzieję że podczas tego wyjazdu będzie tak samo w sumie to mam pewność więc wszyscy niezdecydowani powinni się jak najszybciej zdecydować i poznać klimat tej wielkiej pielgrzymki narciarskiej. Pozdrawiam Siano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 wszytkim zapisanym przypominam o wpatach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Jakis nerwowy malolat co go na wyjazd na narty nie stac. Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Adaś, nie chcę tu kolejnej gównoburzy więc daj na luz !, zima idzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Adamek w sobotę jestem na Tux . Będziesz ? Bo skoro tak sie naswietliles to musisz byc !! Ja pomaranczowe portki czarny ss i czerwony bus na cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Adaś, nie chcę tu kolejnej gównoburzy więc daj na luz !, zima idzie !! Tak jest Piotr, już będę milczał. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? można już pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 można już pisać dzięki o nasz wszechmocny było groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... abramus Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 coś wydaje mi się że nocleg będzie na samym szczycie na gdzieś 3250m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ogłoszenia parafialne Drodzy bracia i siostry, Wiem, że za oknem jest bardzo gorąco, ale również jest to gorący czas do podejmowania ostatecznych decyzji co do zimowego wyjazdu. Jako, że wszystkie Wasze sugestie wskazują, by wybrać opcję od 2 do 4,( patrz post nr 806 ) to postanowiłem zrobić wszystko, by stało się temu zadość z nawiązką. Uważam również, że co jak co, ale ( cytuję Markiela -post nr 812) Na ciulaty wypoczynek nas nie stać szczególnie, że ostatnio pogoda płata nam coraz to większe figle w styczniu. Wobec powyższego, w każdy weekend będę podawał Wam istotne niusy, a dla pewnej eskalacji napięcia dodam na koniec że; ten wyjazd, to będzie swoista perełka ! jeszcze nigdy nie było tak "tłustu i grubo" tak jak będzie na PZJU8. Nawet, na słynnym i wspominanym już PZJU6 w 3 dolinach. Możecie sobie to wyobrazić ? ja już tak .. Z duszpasterskim pozdrowieniem Wasz O.D amen Szabir weekend to dość szerokie pojęcie:-) żeby było lepiej niż ostatnio w 3V to tylko 3V i lepsza pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 A dokąd? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 jeśli cena niska, nie widzę problemu w małym apartamencie.... A więc znów jesteś gotów móc odsunąć się od Fredowskiego na całe 15 cm? Patrzajta co ten śnieg robi z porządnymi ludźmi. Luxusy mieszkaniowe to mamy w domu. Temu też się najwyraźniej podobało Przygotowania czas zacząć drodzy mili ! a nie zostało już dużo czasu .. I pisz o tym często bo akurat mam fazę szopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 7" ***** VIALATTEA + BARDONECCHIA ***** 6-15 stycznia 2017 r. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Adaś, nie chcę tu kolejnej gównoburzy więc daj na luz !, zima idzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Adamek w sobotę jestem na Tux . Będziesz ? Bo skoro tak sie naswietliles to musisz byc !! Ja pomaranczowe portki czarny ss i czerwony bus na cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adamek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Adaś, nie chcę tu kolejnej gównoburzy więc daj na luz !, zima idzie !! Tak jest Piotr, już będę milczał. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? można już pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 można już pisać dzięki o nasz wszechmocny było groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... abramus Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 coś wydaje mi się że nocleg będzie na samym szczycie na gdzieś 3250m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ogłoszenia parafialne Drodzy bracia i siostry, Wiem, że za oknem jest bardzo gorąco, ale również jest to gorący czas do podejmowania ostatecznych decyzji co do zimowego wyjazdu. Jako, że wszystkie Wasze sugestie wskazują, by wybrać opcję od 2 do 4,( patrz post nr 806 ) to postanowiłem zrobić wszystko, by stało się temu zadość z nawiązką. Uważam również, że co jak co, ale ( cytuję Markiela -post nr 812) Na ciulaty wypoczynek nas nie stać szczególnie, że ostatnio pogoda płata nam coraz to większe figle w styczniu. Wobec powyższego, w każdy weekend będę podawał Wam istotne niusy, a dla pewnej eskalacji napięcia dodam na koniec że; ten wyjazd, to będzie swoista perełka ! jeszcze nigdy nie było tak "tłustu i grubo" tak jak będzie na PZJU8. Nawet, na słynnym i wspominanym już PZJU6 w 3 dolinach. Możecie sobie to wyobrazić ? ja już tak .. Z duszpasterskim pozdrowieniem Wasz O.D amen Szabir weekend to dość szerokie pojęcie:-) żeby było lepiej niż ostatnio w 3V to tylko 3V i lepsza pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 A dokąd? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 jeśli cena niska, nie widzę problemu w małym apartamencie.... A więc znów jesteś gotów móc odsunąć się od Fredowskiego na całe 15 cm? Patrzajta co ten śnieg robi z porządnymi ludźmi. Luxusy mieszkaniowe to mamy w domu. Temu też się najwyraźniej podobało Przygotowania czas zacząć drodzy mili ! a nie zostało już dużo czasu .. I pisz o tym często bo akurat mam fazę szopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 7" ***** VIALATTEA + BARDONECCHIA ***** 6-15 stycznia 2017 r. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
tomal Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Adamek w sobotę jestem na Tux . Będziesz ? Bo skoro tak sie naswietliles to musisz byc !! Ja pomaranczowe portki czarny ss i czerwony bus na cb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamek Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Adaś, nie chcę tu kolejnej gównoburzy więc daj na luz !, zima idzie !! Tak jest Piotr, już będę milczał. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? można już pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 można już pisać dzięki o nasz wszechmocny było groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... abramus Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 coś wydaje mi się że nocleg będzie na samym szczycie na gdzieś 3250m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ogłoszenia parafialne Drodzy bracia i siostry, Wiem, że za oknem jest bardzo gorąco, ale również jest to gorący czas do podejmowania ostatecznych decyzji co do zimowego wyjazdu. Jako, że wszystkie Wasze sugestie wskazują, by wybrać opcję od 2 do 4,( patrz post nr 806 ) to postanowiłem zrobić wszystko, by stało się temu zadość z nawiązką. Uważam również, że co jak co, ale ( cytuję Markiela -post nr 812) Na ciulaty wypoczynek nas nie stać szczególnie, że ostatnio pogoda płata nam coraz to większe figle w styczniu. Wobec powyższego, w każdy weekend będę podawał Wam istotne niusy, a dla pewnej eskalacji napięcia dodam na koniec że; ten wyjazd, to będzie swoista perełka ! jeszcze nigdy nie było tak "tłustu i grubo" tak jak będzie na PZJU8. Nawet, na słynnym i wspominanym już PZJU6 w 3 dolinach. Możecie sobie to wyobrazić ? ja już tak .. Z duszpasterskim pozdrowieniem Wasz O.D amen Szabir weekend to dość szerokie pojęcie:-) żeby było lepiej niż ostatnio w 3V to tylko 3V i lepsza pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 A dokąd? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 jeśli cena niska, nie widzę problemu w małym apartamencie.... A więc znów jesteś gotów móc odsunąć się od Fredowskiego na całe 15 cm? Patrzajta co ten śnieg robi z porządnymi ludźmi. Luxusy mieszkaniowe to mamy w domu. Temu też się najwyraźniej podobało Przygotowania czas zacząć drodzy mili ! a nie zostało już dużo czasu .. I pisz o tym często bo akurat mam fazę szopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 7" ***** VIALATTEA + BARDONECCHIA ***** 6-15 stycznia 2017 r. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 27 Września 2016 Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Szanowny Starszy Panie, "nerwowy małolat" spędza co roku ok. 60 -70 dni w Austriackich Alpach ... i nie afiszuje się tym na forum, jak Pan "fredowski" by cała Polska wiedziała i ... pół Berlina , że jedzie na narty ! Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? można już pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 można już pisać dzięki o nasz wszechmocny było groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... abramus Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 coś wydaje mi się że nocleg będzie na samym szczycie na gdzieś 3250m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ogłoszenia parafialne Drodzy bracia i siostry, Wiem, że za oknem jest bardzo gorąco, ale również jest to gorący czas do podejmowania ostatecznych decyzji co do zimowego wyjazdu. Jako, że wszystkie Wasze sugestie wskazują, by wybrać opcję od 2 do 4,( patrz post nr 806 ) to postanowiłem zrobić wszystko, by stało się temu zadość z nawiązką. Uważam również, że co jak co, ale ( cytuję Markiela -post nr 812) Na ciulaty wypoczynek nas nie stać szczególnie, że ostatnio pogoda płata nam coraz to większe figle w styczniu. Wobec powyższego, w każdy weekend będę podawał Wam istotne niusy, a dla pewnej eskalacji napięcia dodam na koniec że; ten wyjazd, to będzie swoista perełka ! jeszcze nigdy nie było tak "tłustu i grubo" tak jak będzie na PZJU8. Nawet, na słynnym i wspominanym już PZJU6 w 3 dolinach. Możecie sobie to wyobrazić ? ja już tak .. Z duszpasterskim pozdrowieniem Wasz O.D amen Szabir weekend to dość szerokie pojęcie:-) żeby było lepiej niż ostatnio w 3V to tylko 3V i lepsza pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 A dokąd? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 jeśli cena niska, nie widzę problemu w małym apartamencie.... A więc znów jesteś gotów móc odsunąć się od Fredowskiego na całe 15 cm? Patrzajta co ten śnieg robi z porządnymi ludźmi. Luxusy mieszkaniowe to mamy w domu. Temu też się najwyraźniej podobało Przygotowania czas zacząć drodzy mili ! a nie zostało już dużo czasu .. I pisz o tym często bo akurat mam fazę szopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 7" ***** VIALATTEA + BARDONECCHIA ***** 6-15 stycznia 2017 r. × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Szabir Napisano 28 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Każdy ma co lubi, tylko po co pchać się tam gdzie się nie podoba skoro nie jest to niezbędne do przeżycia? można już pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... abramus Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 można już pisać dzięki o nasz wszechmocny było groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 10 miesięcy temu... abramus Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 coś wydaje mi się że nocleg będzie na samym szczycie na gdzieś 3250m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ogłoszenia parafialne Drodzy bracia i siostry, Wiem, że za oknem jest bardzo gorąco, ale również jest to gorący czas do podejmowania ostatecznych decyzji co do zimowego wyjazdu. Jako, że wszystkie Wasze sugestie wskazują, by wybrać opcję od 2 do 4,( patrz post nr 806 ) to postanowiłem zrobić wszystko, by stało się temu zadość z nawiązką. Uważam również, że co jak co, ale ( cytuję Markiela -post nr 812) Na ciulaty wypoczynek nas nie stać szczególnie, że ostatnio pogoda płata nam coraz to większe figle w styczniu. Wobec powyższego, w każdy weekend będę podawał Wam istotne niusy, a dla pewnej eskalacji napięcia dodam na koniec że; ten wyjazd, to będzie swoista perełka ! jeszcze nigdy nie było tak "tłustu i grubo" tak jak będzie na PZJU8. Nawet, na słynnym i wspominanym już PZJU6 w 3 dolinach. Możecie sobie to wyobrazić ? ja już tak .. Z duszpasterskim pozdrowieniem Wasz O.D amen Szabir weekend to dość szerokie pojęcie:-) żeby było lepiej niż ostatnio w 3V to tylko 3V i lepsza pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 A dokąd? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 jeśli cena niska, nie widzę problemu w małym apartamencie.... A więc znów jesteś gotów móc odsunąć się od Fredowskiego na całe 15 cm? Patrzajta co ten śnieg robi z porządnymi ludźmi. Luxusy mieszkaniowe to mamy w domu. Temu też się najwyraźniej podobało Przygotowania czas zacząć drodzy mili ! a nie zostało już dużo czasu .. I pisz o tym często bo akurat mam fazę szopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 7" ***** VIALATTEA + BARDONECCHIA ***** 6-15 stycznia 2017 r.
abramus Napisano 28 Września 2016 Udostępnij Napisano 28 Września 2016 można już pisać dzięki o nasz wszechmocny było groźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abramus Napisano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2017 coś wydaje mi się że nocleg będzie na samym szczycie na gdzieś 3250m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-PAX Napisano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Ogłoszenia parafialne Drodzy bracia i siostry, Wiem, że za oknem jest bardzo gorąco, ale również jest to gorący czas do podejmowania ostatecznych decyzji co do zimowego wyjazdu. Jako, że wszystkie Wasze sugestie wskazują, by wybrać opcję od 2 do 4,( patrz post nr 806 ) to postanowiłem zrobić wszystko, by stało się temu zadość z nawiązką. Uważam również, że co jak co, ale ( cytuję Markiela -post nr 812) Na ciulaty wypoczynek nas nie stać szczególnie, że ostatnio pogoda płata nam coraz to większe figle w styczniu. Wobec powyższego, w każdy weekend będę podawał Wam istotne niusy, a dla pewnej eskalacji napięcia dodam na koniec że; ten wyjazd, to będzie swoista perełka ! jeszcze nigdy nie było tak "tłustu i grubo" tak jak będzie na PZJU8. Nawet, na słynnym i wspominanym już PZJU6 w 3 dolinach. Możecie sobie to wyobrazić ? ja już tak .. Z duszpasterskim pozdrowieniem Wasz O.D amen Szabir weekend to dość szerokie pojęcie:-) żeby było lepiej niż ostatnio w 3V to tylko 3V i lepsza pogoda :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 4 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 A dokąd? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 jeśli cena niska, nie widzę problemu w małym apartamencie.... A więc znów jesteś gotów móc odsunąć się od Fredowskiego na całe 15 cm? Patrzajta co ten śnieg robi z porządnymi ludźmi. Luxusy mieszkaniowe to mamy w domu. Temu też się najwyraźniej podobało Przygotowania czas zacząć drodzy mili ! a nie zostało już dużo czasu .. I pisz o tym często bo akurat mam fazę szopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Markiel Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Narciarstwo Relacje z wyjazdów "Podróż za jeden uśmiech 7" ***** VIALATTEA + BARDONECCHIA ***** 6-15 stycznia 2017 r.
Markiel Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
K-PAX Napisano 4 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Narazie to tylko przystawka a nie news Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Szabir, teraz to pojechałeś. Jeśli już w piątek zapodałeś uikendowe wieści, to oczekiwanie na następne będzie trwać DWA dni dłużej . Przy tych upałach serce może nie zdzierżyć Piątunio 14:57 to już łikend więc następny niusy o tej samej porze poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Candy Napisano 5 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne Bracia i siotry, miiło mi poinformować, że najbliższa wielka przelgrzymka odbędzie się w nadchodzącycm sezonie wyjątkowo w dniach: 12 - 21 stycznia 2018 r. ( noclegi 13-20 ) Idę ostrzyć krawędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 3 Dalej Strona 2 z 3 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
siano Napisano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Szabir chciałem Ci tylko przypomnieć że dziś piątek i zaczyna się weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szabir Napisano 11 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 ogłoszenia parafialne W tym roku mamy rezydencję porównywalnie nawet lepszą od tej na pzju6 w 3 dolinach !. W takiej rezydencji jeszcze nie spaliśmy !. hotel przy stoku z basenem, sauną, siłownią i barem jeśli tylko frekwencja dopisze jak w 3V, to jest duża szansa, że cały budynek jest tylko dla nas - więc będzie się działo a nocy będzie mało prawie każdy apartament ma kominek prawie każdy pokój ma swoją osobistą łazienkę największy apartament jest na 15 osób i ma ponad 150 m/kw ! Do Fredoskiego będa mogli codziennie przychodzić wszyscy na dyskotekę i na koniec jeszcze Fred się w nim zgubi bo tyle pokoii to kto to to widział ; P.S. nawet ręczniki będą - wariactwo ! O.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi