Porter Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Jedziemy w piątek na 6 dni do Stelvio i mam pytanko: czy ktoś tam był i coś fajnego podpowie? Latem jeszcze w Alpach nie byliśmy Może ktoś chce dołączyć, mamy 4 miejsca w zagazowanym aucie i kwaterkę blisko wyciągu. http://www.passostelvio.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Jedziemy w piątek na 6 dni do Stelvio i mam pytanko: czy ktoś tam był i coś fajnego podpowie?Hmm... tydzień temu śniegu było mnóstwo. Szanuj klocki hamulcowe :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Hmm... tydzień temu śniegu było mnóstwo. Szanuj klocki hamulcowe :> To wiem, na szczęście mieszkamy na górze i zaliczymy tylko wjazd i zjazd Napisz coś więcej, jadę sporym amerykańcem, a one nie są za bardzo skrętne i to mnie martwi. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Na podjeździe od strony Prato (tym klasycznym) szykuj się na tego typu zakręty:Przy ładnej pogodzie duży ruch motocyklistów, tudzież sportowych aut.Mógłbyś też podjechać od strony szwajcarskiej - subiektywne odczucie, że trochę mniej kręta droga ale i węższa. Powinien być mniejszy ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... moruniek Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Napisz proszę jak się jeździło (na nartach w lecie), jakie ogólne wrażenia. Ja ze względu na tą słynną serpentynę (by ją sobie odpuścić załadowanym autem z bagażnikiem dachowym) zdecydowałem się na Kitzsteinhorn-Kaprun w dniach 24-27 czerwca a na powrocie z urlopu letniego, w dniach 07-09 lipca na Mölltaler. Pozdrawiam K.M. p.s. Jechałem kiedyś dużym, ciężkim autem terenowym po tej serpentynie i Ford Mondeo z mojej ekipy odjechał mi znacznie, a pamiętaj, że podjazd to podjazd ale jeszcze trzeba zjechać i proponuję hamować silnikiem bo możesz nie mieć już klocków w innym przypadku. A i jak jest mokro, robi się nieprzyjemnie, co i rusz lubi wówczas wynieść jakiegoś zbyt szybko jadącego Włocha na Twój pas ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Życzę udanego wyjazdu Czekam na fajną relację, też kiedyś chcę się tam wybrać na narty. Pewnie na wydzielonych trasach będzie już można spotkać zawodników z PŚ, niektórzy już tam trenowali ostatnio do przyszłego sezonu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tomal Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Napisz proszę jak się jeździło (na nartach w lecie), jakie ogólne wrażenia. Ja ze względu na tą słynną serpentynę (by ją sobie odpuścić załadowanym autem z bagażnikiem dachowym) zdecydowałem się na Kitzsteinhorn-Kaprun w dniach 24-27 czerwca a na powrocie z urlopu letniego, w dniach 07-09 lipca na Mölltaler.PozdrawiamK.M.p.s.Jechałem kiedyś dużym, ciężkim autem terenowym po tej serpentynie i Ford Mondeo z mojej ekipy odjechał mi znacznie, a pamiętaj, że podjazd to podjazd ale jeszcze trzeba zjechać i proponuję hamować silnikiem bo możesz nie mieć już klocków w innym przypadku. A i jak jest mokro, robi się nieprzyjemnie, co i rusz lubi wówczas wynieść jakiegoś zbyt szybko jadącego Włocha na Twój pas ruchu. No zjazd najgorszy i dlatego dobrze jak sie ma automat wlaczasz 2 i sobie zjezdzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 To wiem, na szczęście mieszkamy na górze i zaliczymy tylko wjazd i zjazd Napisz coś więcej, jadę sporym amerykańcem, a one nie są za bardzo skrętne i to mnie martwi. Dzięki Cześć Nie martw się nic Porterku. Zjazd jak zjazd, jak ktoś jeździ na hamulcu to rzeczywiście może mieć problemy ale Ty dasz radę. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Cześć Nie martw się nic Porterku. Zjazd jak zjazd, jak ktoś jeździ na hamulcu to rzeczywiście może mieć problemy ale Ty dasz radę. Pozdrowienia serdeczne Spoko, radę oczywiście dam. Tylko jeśli prognozy się potwierdzą to chyba nie warto tam niestety jechać w tym terminie Śnieg z deszczem to słaba opcja - http://www.passostel...m/ita-meteo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Katalog ośrodków narciarskich Poza granicami Włochy 11-16 czerwca - narty latem - Passo dello Stelvio
faf500 Napisano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Na podjeździe od strony Prato (tym klasycznym) szykuj się na tego typu zakręty:Przy ładnej pogodzie duży ruch motocyklistów, tudzież sportowych aut.Mógłbyś też podjechać od strony szwajcarskiej - subiektywne odczucie, że trochę mniej kręta droga ale i węższa. Powinien być mniejszy ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Napisz proszę jak się jeździło (na nartach w lecie), jakie ogólne wrażenia. Ja ze względu na tą słynną serpentynę (by ją sobie odpuścić załadowanym autem z bagażnikiem dachowym) zdecydowałem się na Kitzsteinhorn-Kaprun w dniach 24-27 czerwca a na powrocie z urlopu letniego, w dniach 07-09 lipca na Mölltaler. Pozdrawiam K.M. p.s. Jechałem kiedyś dużym, ciężkim autem terenowym po tej serpentynie i Ford Mondeo z mojej ekipy odjechał mi znacznie, a pamiętaj, że podjazd to podjazd ale jeszcze trzeba zjechać i proponuję hamować silnikiem bo możesz nie mieć już klocków w innym przypadku. A i jak jest mokro, robi się nieprzyjemnie, co i rusz lubi wówczas wynieść jakiegoś zbyt szybko jadącego Włocha na Twój pas ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Życzę udanego wyjazdu Czekam na fajną relację, też kiedyś chcę się tam wybrać na narty. Pewnie na wydzielonych trasach będzie już można spotkać zawodników z PŚ, niektórzy już tam trenowali ostatnio do przyszłego sezonu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomal Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Napisz proszę jak się jeździło (na nartach w lecie), jakie ogólne wrażenia. Ja ze względu na tą słynną serpentynę (by ją sobie odpuścić załadowanym autem z bagażnikiem dachowym) zdecydowałem się na Kitzsteinhorn-Kaprun w dniach 24-27 czerwca a na powrocie z urlopu letniego, w dniach 07-09 lipca na Mölltaler.PozdrawiamK.M.p.s.Jechałem kiedyś dużym, ciężkim autem terenowym po tej serpentynie i Ford Mondeo z mojej ekipy odjechał mi znacznie, a pamiętaj, że podjazd to podjazd ale jeszcze trzeba zjechać i proponuję hamować silnikiem bo możesz nie mieć już klocków w innym przypadku. A i jak jest mokro, robi się nieprzyjemnie, co i rusz lubi wówczas wynieść jakiegoś zbyt szybko jadącego Włocha na Twój pas ruchu. No zjazd najgorszy i dlatego dobrze jak sie ma automat wlaczasz 2 i sobie zjezdzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 To wiem, na szczęście mieszkamy na górze i zaliczymy tylko wjazd i zjazd Napisz coś więcej, jadę sporym amerykańcem, a one nie są za bardzo skrętne i to mnie martwi. Dzięki Cześć Nie martw się nic Porterku. Zjazd jak zjazd, jak ktoś jeździ na hamulcu to rzeczywiście może mieć problemy ale Ty dasz radę. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Porter Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Cześć Nie martw się nic Porterku. Zjazd jak zjazd, jak ktoś jeździ na hamulcu to rzeczywiście może mieć problemy ale Ty dasz radę. Pozdrowienia serdeczne Spoko, radę oczywiście dam. Tylko jeśli prognozy się potwierdzą to chyba nie warto tam niestety jechać w tym terminie Śnieg z deszczem to słaba opcja - http://www.passostel...m/ita-meteo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Porter Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Cześć Nie martw się nic Porterku. Zjazd jak zjazd, jak ktoś jeździ na hamulcu to rzeczywiście może mieć problemy ale Ty dasz radę. Pozdrowienia serdeczne Spoko, radę oczywiście dam. Tylko jeśli prognozy się potwierdzą to chyba nie warto tam niestety jechać w tym terminie Śnieg z deszczem to słaba opcja - http://www.passostel...m/ita-meteo.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi