radek1313 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Witam. Jestem w podróży służbowej niedaleko ww lodowców Możecie proszę podpowiedzieć na który z nich się wybrać w ten weekend? Wrocilem do jazdy w tym roku po 16 latach przerwy byłem w styczniu w Chamrousse i w kwietniu w Montafon. Radzę sobie całkiem nieźle jak na tak długa przerwę jednak wdzięczny byłbym za podwowiedzi gdzie lepiej pojechać. Nie miałem wcześniej okazji na lodowcu śmigać. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek1313 Napisano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Może akurat dlatego że jest słabszy będzie lepszy dla mnie z uwagi na dużą przerwę w jeździe. Szczerze mówiąc to jak porównałem czerwone stoki w chamrousse do niebieskich w Montafon to dorownywaly sobie trudnością. Nie szukam narazie przynajmniej jakiś super sportowych stoków do gnania na złamanie karku. Raczej spokojnie niebieskie z zachaczeniem czerwonych czasami jak siły pozwolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruniek Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Może akurat dlatego że jest słabszy będzie lepszy dla mnie z uwagi na dużą przerwę w jeździe. Szczerze mówiąc to jak porównałem czerwone stoki w chamrousse do niebieskich w Montafon to dorownywaly sobie trudnością. Nie szukam narazie przynajmniej jakiś super sportowych stoków do gnania na złamanie karku. Raczej spokojnie niebieskie z zachaczeniem czerwonych czasami jak siły pozwolą. Moim zdaniem Kaprun zdecydowanie ciekawsze po nartach, a nie samymi nartami człowiek żyje. TUX moim zdaniem na niebieskich multum orczyków, jak ktoś lubi się męczyć to proszę bardzo. Kitzsteinhorn zdecydowanie więcej kanap i gondol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi