TomeC Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Dla zorientowanych - kiedy to się odcina. Żona buty dopasowała, ale ciśnie mnie co z tym zrobić? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikoski Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Pytanie pomocnicze co chcesz odciąć, finanse żonie czy coś w Raptorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomeC Napisano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Pytanie pomocnicze co chcesz odciąć, finanse żonie czy coś w Raptorach? Dzięki! Żona akurat bilansuje się sama, więc nie muszę jej nic odcinać . Moje pytanie było powiązane z tematem wątku i dlatego dotyczyło posiadaczy Raptorów. Jeśli zostałem źle zinterpretowany to przepraszam. Tak jak w temacie moje pytanie dotyczyło części buta przygotowanej do obcięcia i opisanej na skorupie jako - front support tuning. Pozdrawiam - Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 sory za oftop, ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Zbychu_J Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Cześć, jestem posiadaczem Raptorów, ale nie wiem o co chodzi? Ja nic nie obcinałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 To nie dotyczy jedynie Raptorów. Element, na którym znajduje się linia, skraca się, gdy z różnych względów (niski wzrost, preferencje) nie jest potrzebne lub pożądane wysokie wsparcie piszczeli przez but. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jan koval Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Jezeli to sie robi, to znaczy, ze takich butow dana osoba po prostu nie powinna kupowac, bo ja przerastaja (wyjatek - ladowanie "duzych skokow - wtedy potrzebne jest wiecej zgiecia w st skokowym przy ladowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
RobertK Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 sory za oftop, ale nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychu_J Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Cześć, jestem posiadaczem Raptorów, ale nie wiem o co chodzi? Ja nic nie obcinałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 To nie dotyczy jedynie Raptorów. Element, na którym znajduje się linia, skraca się, gdy z różnych względów (niski wzrost, preferencje) nie jest potrzebne lub pożądane wysokie wsparcie piszczeli przez but. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan koval Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Jezeli to sie robi, to znaczy, ze takich butow dana osoba po prostu nie powinna kupowac, bo ja przerastaja (wyjatek - ladowanie "duzych skokow - wtedy potrzebne jest wiecej zgiecia w st skokowym przy ladowaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi