kordiankw Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Nudy panie, nudy U większości z nas już po sezonie, na forum także . Ja wziąłem sobie do serca tą uwagę: - nadaktywny ktos ktory zamulal kazdy watek Ale z przyjemnością poczytałbym innych zamulaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Na stokach też nuda. Ostatnio doliczyłem się w zwykle oblężonym ośrodku kilkunastu narciarzy. Wszyscy totalnie rozleniwieni :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 ...ja tam się nie nudzę Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 ...ja tam się nie nudzę Pozdr. Ja również, co nie zmienia faktu że na forum marazm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dany de Vino Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 ...to przez muchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... MarioJ Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 No np. ekipa skiturowa przeniosła się na inne forum. Polecam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Przygotowanie zawczasu pop-cornu wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Na podniesienie ciśnienia...http://www.pkl.pl/ka...ery-online.htmlhttps://www.facebook...154196514042904W takie dni praca biurowa powinna być zabroniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... pawelb91 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Chyba trzeba będzie się wyłamać i dać zarobić PKLowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 No fakt, nuda - a gddzie jakies podsumowania, relacje, staystyki? (: Jeden Faf500 o nartach - reszta nie ma o czym pisać? (: na inne forum. Polecam :-) a bron cie Panie Boze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... swan Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Siedzę na lodowcu, pogoda żyleta. Nudy nie ma... i o to chodzi, o to chodzi! (: daj fotki relacje - z tego co mi wiadomo w gorach zima trzyma (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... bakkz Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jak i nuda, to i głupie pomysły przychodzą do głowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... faf500 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Ja tymczasem w ramach walki z nudą otwarłem dziś sezon burzowy.Czyli tradycyjne czwartkowe kręcenie... tym razem z pompą https://www.facebook...90767240&type=3https://www.facebook...?type=3 (ja z prawej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 No fakt, nuda - a gddzie jakies podsumowania, relacje, staystyki? :/ To może zacznij od swojego podsumowania, bo poza poszukiwaniem moderatora w większości wątków, też się za bardzo nie przykładasz . Czytać to by chcieli wszyscy, a piszą tylko nieliczni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Cześć Z fotami jest problem, bo od 9 do 16 z małymi pit stopami orałem Retenbacha. Ale do rzeczy. Do środy padało i śniegu poza trasami jest na tyle dużo, że pół dnia spędziłem na "aucie", bo nie wiedziałem na co się zdecydować. Pod kopułą lodowca do 16 były świetny, lekki śnieg. Na trasie też ogień. W pierwszy dzień nie chciałem szaleć, ale śnieg był tak genialny, że zjazd "pucharówką" kończył się z max speed 110+. Odlot. 100 % naturalnego śniegu i do niedzieli bez zmian. Zapraszam. Tylko zazdrościć i życzyć jeszcze więcej słoneczka. Z tym 110+ jednak mogłeś sobie darować. Pozdrowienia To może zacznij od swojego podsumowania, bo poza poszukiwaniem moderatora w większości wątków, tez się za bardzo nie przykładasz . Czytać to by chcieli wszyscy a piszą tylko nieliczni . Zaraz zrobi się ruch. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jak i nuda, to i głupie pomysły przychodzą do głowy: Radek szacun. Ale zmień nicka na youtubie, żeby było wiadomo o kogo chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 podsumowan czas.... to sie pochwale, to moj dotychczas najlepszy sezon, od 10 pazdziernika do 3. maja: - 37 dni na sniegu - 1039,92 pokonanych km (wg GPS, Endomodno) - tysiace spalonych kcal bede musial sie w przyszlym sezonie niezle sprezyc, aby poprawic wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 podsumowan czas.... to sie pochwale, to moj dotychczas najlepszy sezon, od 10 pazdziernika do 3. maja: - 37 dni na sniegu - 1039,92 pokonanych km (wg GPS, Endomodno) - tysiace spalonych kcal bede musial sie w przyszlym sezonie niezle sprezyc, aby poprawic wynik Krzysztof zabrakło mi w zestawieniu max speed . Żartuję oczywiście. Zazdrość bierze . Ja niestety musiałem zakończyć sezon wcześniej niż planowałem w związku z kontuzją żony. Tylko 10 dni na nartach, chociaż bardzo intensywnych, ale chwalić się nie ma czym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nuda, nic się nie dzieje × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
faf500 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Na stokach też nuda. Ostatnio doliczyłem się w zwykle oblężonym ośrodku kilkunastu narciarzy. Wszyscy totalnie rozleniwieni :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 ...ja tam się nie nudzę Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 ...ja tam się nie nudzę Pozdr. Ja również, co nie zmienia faktu że na forum marazm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany de Vino Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 ...to przez muchy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioJ Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 No np. ekipa skiturowa przeniosła się na inne forum. Polecam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2016 Przygotowanie zawczasu pop-cornu wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Na podniesienie ciśnienia...http://www.pkl.pl/ka...ery-online.htmlhttps://www.facebook...154196514042904W takie dni praca biurowa powinna być zabroniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelb91 Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Chyba trzeba będzie się wyłamać i dać zarobić PKLowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 No fakt, nuda - a gddzie jakies podsumowania, relacje, staystyki? (: Jeden Faf500 o nartach - reszta nie ma o czym pisać? (: na inne forum. Polecam :-) a bron cie Panie Boze :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swan Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Siedzę na lodowcu, pogoda żyleta. Nudy nie ma... i o to chodzi, o to chodzi! (: daj fotki relacje - z tego co mi wiadomo w gorach zima trzyma (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bakkz Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jak i nuda, to i głupie pomysły przychodzą do głowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faf500 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Ja tymczasem w ramach walki z nudą otwarłem dziś sezon burzowy.Czyli tradycyjne czwartkowe kręcenie... tym razem z pompą https://www.facebook...90767240&type=3https://www.facebook...?type=3 (ja z prawej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 No fakt, nuda - a gddzie jakies podsumowania, relacje, staystyki? :/ To może zacznij od swojego podsumowania, bo poza poszukiwaniem moderatora w większości wątków, też się za bardzo nie przykładasz . Czytać to by chcieli wszyscy, a piszą tylko nieliczni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Cześć Z fotami jest problem, bo od 9 do 16 z małymi pit stopami orałem Retenbacha. Ale do rzeczy. Do środy padało i śniegu poza trasami jest na tyle dużo, że pół dnia spędziłem na "aucie", bo nie wiedziałem na co się zdecydować. Pod kopułą lodowca do 16 były świetny, lekki śnieg. Na trasie też ogień. W pierwszy dzień nie chciałem szaleć, ale śnieg był tak genialny, że zjazd "pucharówką" kończył się z max speed 110+. Odlot. 100 % naturalnego śniegu i do niedzieli bez zmian. Zapraszam. Tylko zazdrościć i życzyć jeszcze więcej słoneczka. Z tym 110+ jednak mogłeś sobie darować. Pozdrowienia To może zacznij od swojego podsumowania, bo poza poszukiwaniem moderatora w większości wątków, tez się za bardzo nie przykładasz . Czytać to by chcieli wszyscy a piszą tylko nieliczni . Zaraz zrobi się ruch. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jak i nuda, to i głupie pomysły przychodzą do głowy: Radek szacun. Ale zmień nicka na youtubie, żeby było wiadomo o kogo chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 podsumowan czas.... to sie pochwale, to moj dotychczas najlepszy sezon, od 10 pazdziernika do 3. maja: - 37 dni na sniegu - 1039,92 pokonanych km (wg GPS, Endomodno) - tysiace spalonych kcal bede musial sie w przyszlym sezonie niezle sprezyc, aby poprawic wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 podsumowan czas.... to sie pochwale, to moj dotychczas najlepszy sezon, od 10 pazdziernika do 3. maja: - 37 dni na sniegu - 1039,92 pokonanych km (wg GPS, Endomodno) - tysiace spalonych kcal bede musial sie w przyszlym sezonie niezle sprezyc, aby poprawic wynik Krzysztof zabrakło mi w zestawieniu max speed . Żartuję oczywiście. Zazdrość bierze . Ja niestety musiałem zakończyć sezon wcześniej niż planowałem w związku z kontuzją żony. Tylko 10 dni na nartach, chociaż bardzo intensywnych, ale chwalić się nie ma czym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nuda, nic się nie dzieje
kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jak i nuda, to i głupie pomysły przychodzą do głowy: Radek szacun. Ale zmień nicka na youtubie, żeby było wiadomo o kogo chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hsk Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 podsumowan czas.... to sie pochwale, to moj dotychczas najlepszy sezon, od 10 pazdziernika do 3. maja: - 37 dni na sniegu - 1039,92 pokonanych km (wg GPS, Endomodno) - tysiace spalonych kcal bede musial sie w przyszlym sezonie niezle sprezyc, aby poprawic wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 podsumowan czas.... to sie pochwale, to moj dotychczas najlepszy sezon, od 10 pazdziernika do 3. maja: - 37 dni na sniegu - 1039,92 pokonanych km (wg GPS, Endomodno) - tysiace spalonych kcal bede musial sie w przyszlym sezonie niezle sprezyc, aby poprawic wynik Krzysztof zabrakło mi w zestawieniu max speed . Żartuję oczywiście. Zazdrość bierze . Ja niestety musiałem zakończyć sezon wcześniej niż planowałem w związku z kontuzją żony. Tylko 10 dni na nartach, chociaż bardzo intensywnych, ale chwalić się nie ma czym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
hsk Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 podsumowan czas.... to sie pochwale, to moj dotychczas najlepszy sezon, od 10 pazdziernika do 3. maja: - 37 dni na sniegu - 1039,92 pokonanych km (wg GPS, Endomodno) - tysiace spalonych kcal bede musial sie w przyszlym sezonie niezle sprezyc, aby poprawic wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 podsumowan czas.... to sie pochwale, to moj dotychczas najlepszy sezon, od 10 pazdziernika do 3. maja: - 37 dni na sniegu - 1039,92 pokonanych km (wg GPS, Endomodno) - tysiace spalonych kcal bede musial sie w przyszlym sezonie niezle sprezyc, aby poprawic wynik Krzysztof zabrakło mi w zestawieniu max speed . Żartuję oczywiście. Zazdrość bierze . Ja niestety musiałem zakończyć sezon wcześniej niż planowałem w związku z kontuzją żony. Tylko 10 dni na nartach, chociaż bardzo intensywnych, ale chwalić się nie ma czym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi