mig Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Wiosna zbliża sie nieuchronnie, temat w sam raz na porę gdy ogórki czas siać.... :-) Dawno nic nie było o uprawnieniach- jeszcze na szczescie nie narciarskich - ale czemu by nie, może i tych doczekamy się... http://wmeritum.pl/d...rowerowa/140115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Wiosna zbliża sie nieuchronnie, temat w sam raz na porę gdy ogórki czas siać.... :-) Dawno nic nie było o uprawnieniach- jeszcze na szczescie nie narciarskich - ale czemu by nie, może i tych doczekamy się... http://wmeritum.pl/d...rowerowa/140115 Cześć Nic takie rozwiązanie nie da a jazda po rowerowych alejkach nadal będzie horrorem dopóki nie znikną z nich niedouczeni i niefrasobliwi - tak samo jak na stokach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Cześć Nic takie rozwiązanie nie da a jazda po rowerowych alejkach nadal będzie horrorem dopóki nie znikną z nich niedouczeni i niefrasobliwi - tak samo jak na stokach. Pozdro Uważam, że większość zakazów i nakazów i brak należytego wychowania prowadzi do oduczania ludzi myślenia, a to jest główną przyczyną wszelkiego niebezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Uważam, że większość zakazów i nakazów i brak należytego wychowania prowadzi do oduczania ludzi myślenia, a to jest główną przyczyną wszelkiego niebezpieczeństwa. I tu się zgadzam tyle ze większość nakazów i zakazów jest po to żeby organizator, właściciel etc. zdjął z siebie ew. odpowiedzialność za głupotę innych. Tak się porobiło że dupokrytki są potrzebne wszędzie. Nie napiszesz ze opakowanie nie do zabawy dla bachorów i już tylko czekaj na pozew albo wrzask rodziców ze wypuszczasz niebezpieczny produkt na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 I tu się zgadzam tyle ze większość nakazów i zakazów jest po to żeby organizator, właściciel etc. zdjął z siebie ew. odpowiedzialność za głupotę innych. Tak się porobiło że dupokrytki są potrzebne wszędzie. Nie napiszesz ze opakowanie nie do zabawy dla bachorów i już tylko czekaj na pozew albo wrzask rodziców ze wypuszczasz niebezpieczny produkt na rynek. Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
hanka1 Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Cześć Nic takie rozwiązanie nie da a jazda po rowerowych alejkach nadal będzie horrorem dopóki nie znikną z nich niedouczeni i niefrasobliwi - tak samo jak na stokach. Pozdro Uważam, że większość zakazów i nakazów i brak należytego wychowania prowadzi do oduczania ludzi myślenia, a to jest główną przyczyną wszelkiego niebezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Uważam, że większość zakazów i nakazów i brak należytego wychowania prowadzi do oduczania ludzi myślenia, a to jest główną przyczyną wszelkiego niebezpieczeństwa. I tu się zgadzam tyle ze większość nakazów i zakazów jest po to żeby organizator, właściciel etc. zdjął z siebie ew. odpowiedzialność za głupotę innych. Tak się porobiło że dupokrytki są potrzebne wszędzie. Nie napiszesz ze opakowanie nie do zabawy dla bachorów i już tylko czekaj na pozew albo wrzask rodziców ze wypuszczasz niebezpieczny produkt na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 I tu się zgadzam tyle ze większość nakazów i zakazów jest po to żeby organizator, właściciel etc. zdjął z siebie ew. odpowiedzialność za głupotę innych. Tak się porobiło że dupokrytki są potrzebne wszędzie. Nie napiszesz ze opakowanie nie do zabawy dla bachorów i już tylko czekaj na pozew albo wrzask rodziców ze wypuszczasz niebezpieczny produkt na rynek. Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2016 Uważam, że większość zakazów i nakazów i brak należytego wychowania prowadzi do oduczania ludzi myślenia, a to jest główną przyczyną wszelkiego niebezpieczeństwa. I tu się zgadzam tyle ze większość nakazów i zakazów jest po to żeby organizator, właściciel etc. zdjął z siebie ew. odpowiedzialność za głupotę innych. Tak się porobiło że dupokrytki są potrzebne wszędzie. Nie napiszesz ze opakowanie nie do zabawy dla bachorów i już tylko czekaj na pozew albo wrzask rodziców ze wypuszczasz niebezpieczny produkt na rynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 I tu się zgadzam tyle ze większość nakazów i zakazów jest po to żeby organizator, właściciel etc. zdjął z siebie ew. odpowiedzialność za głupotę innych. Tak się porobiło że dupokrytki są potrzebne wszędzie. Nie napiszesz ze opakowanie nie do zabawy dla bachorów i już tylko czekaj na pozew albo wrzask rodziców ze wypuszczasz niebezpieczny produkt na rynek. Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 I tu się zgadzam tyle ze większość nakazów i zakazów jest po to żeby organizator, właściciel etc. zdjął z siebie ew. odpowiedzialność za głupotę innych. Tak się porobiło że dupokrytki są potrzebne wszędzie. Nie napiszesz ze opakowanie nie do zabawy dla bachorów i już tylko czekaj na pozew albo wrzask rodziców ze wypuszczasz niebezpieczny produkt na rynek. Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Dokładnie. Niestety zaburzyliśmy mechanizmy ewolucyjne i populacja w coraz większej części składa się z kretynów. Pozdrowienia Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Tak, kiedyś tępak jeden z drugim pozabijał się byle czym i już się nie rozmnażał. Teraz jak patrzę ile "niezbędnych" światełek, znaków nakazu, zakazu, słupków koniecznie świecących musi mieć rondo w byle mieścinie to żal aż bierze. Zobaczycie że następny krok to rondo turbinowe w każdej wiosce bo tumany zachować się na rondzie nie potrafią. Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Na rondzie... Na najprostszym skrzyżowaniu równorzędnym też 90% nie wie co i jak. Prawka do podarcia natychmiast. Pozdrowienia A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 A no tak, zapomniałam o tych skrzyżowaniach równorzędowych, tam się buduje rondziki malutkie , stawia na środku skrzyżowania pachołka, stosowny znak i jest rondo. Ogólna zasada na naszych ulicach: jadę prosto-mam pierwszeństwo. Czy ktoś z jadących prosto na placu parkingowym przed marketem ustąpi pierwszeństwa temu z prawej? Radzę nie próbować wyegzekwowania tego pierwszeństwa Mam pod domem takie skrzyżowanie gdzie jadący prosto nie mają pierwszeństwa przed jadącymi wlotówką. Nigdy nie próbuję sprawdzić czy inni o tym wiedzą. I jak się okazuje, mam rację. Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie wyjeżdżaj ale strasz, że wyjeżdżasz i czekaj na agresywne pretensje. Wtedy stosuj ta piękną taktykę delikatnej przemowy, którą z pewnością lubisz. Pozdrowienia Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Nie jestem wredną suką, dobra zemnie kobieta więc nie nadużywam swojego czaru. Straszenie to domena mężczyzn, ja tam się napinać nie będę, szkoda czasu. Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo
zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć To nie wredota - to edukowanie. Pozdrowienia Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Off Topic Hyde Park Nakazy i zakazy.... a bezpieczeństwo
Mitek Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Ten numer z dzieciakami jest poniżej pasa więc należy stosować z rozwagą umiarem. Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem związek? Pozdrowienia Umówmy się że nie musisz czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi