JurekByd Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Bierz tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Bo męskie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tamte IOX są niemęskie bo maja poarańczowy pasek...? To masz inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Bierz tańsze... Cena podobna dla IOX i O/7 ok $100. Orientujesz się czy wszystkie IOXy mają pojemnik do zasilania? Jak ten system oryginalnie się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Tamte IOX są niemęskie bo maja poarańczowy pasek...? To masz inne Nie znam ani jednych ani drugich. I/O7 bardziej mi się podobają ale o gustach się nie dyskutuje. Bierz tańsze jak pisze JurekByd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Cena podobna dla IOX i O/7 ok $100. Orientujesz się czy wszystkie IOXy mają pojemnik do zasilania? Jak ten system oryginalnie się nazywa? Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dają To dobrze. Na stronie np at smith optics jest info o jednej szybie. Oklay kupiony w PL jest tylko z jedną szybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e tu znalazłem cos takiego .. http://www.6pm.com/s...ed-sol-x-mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jeszcze chcę dopytać o IOX. Czy ten model nadaje się tylko na duużą głowę tylko taką np z rozmiarem kasku XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Widzę, że coś zaczyna świtać, dobre gogle występują zwykle w 2-3 rozmiarach, liczy się wysokość i szerokość, ich stosunek może być różny, od tego bym zaczął zamiast zajmować się pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Idealnie ...wybierz sobie kolor np do kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... _machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Gogle Smith I/O7 vs oakley airbrake prizm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rumacz Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Bierz tańsze... Cena podobna dla IOX i O/7 ok $100. Orientujesz się czy wszystkie IOXy mają pojemnik do zasilania? Jak ten system oryginalnie się nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Tamte IOX są niemęskie bo maja poarańczowy pasek...? To masz inne Nie znam ani jednych ani drugich. I/O7 bardziej mi się podobają ale o gustach się nie dyskutuje. Bierz tańsze jak pisze JurekByd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Cena podobna dla IOX i O/7 ok $100. Orientujesz się czy wszystkie IOXy mają pojemnik do zasilania? Jak ten system oryginalnie się nazywa? Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dają To dobrze. Na stronie np at smith optics jest info o jednej szybie. Oklay kupiony w PL jest tylko z jedną szybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e tu znalazłem cos takiego .. http://www.6pm.com/s...ed-sol-x-mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jeszcze chcę dopytać o IOX. Czy ten model nadaje się tylko na duużą głowę tylko taką np z rozmiarem kasku XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Widzę, że coś zaczyna świtać, dobre gogle występują zwykle w 2-3 rozmiarach, liczy się wysokość i szerokość, ich stosunek może być różny, od tego bym zaczął zamiast zajmować się pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Idealnie ...wybierz sobie kolor np do kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... _machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Gogle Smith I/O7 vs oakley airbrake prizm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
kordiankw Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Tamte IOX są niemęskie bo maja poarańczowy pasek...? To masz inne Nie znam ani jednych ani drugich. I/O7 bardziej mi się podobają ale o gustach się nie dyskutuje. Bierz tańsze jak pisze JurekByd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Cena podobna dla IOX i O/7 ok $100. Orientujesz się czy wszystkie IOXy mają pojemnik do zasilania? Jak ten system oryginalnie się nazywa? Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dają To dobrze. Na stronie np at smith optics jest info o jednej szybie. Oklay kupiony w PL jest tylko z jedną szybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e tu znalazłem cos takiego .. http://www.6pm.com/s...ed-sol-x-mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jeszcze chcę dopytać o IOX. Czy ten model nadaje się tylko na duużą głowę tylko taką np z rozmiarem kasku XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Widzę, że coś zaczyna świtać, dobre gogle występują zwykle w 2-3 rozmiarach, liczy się wysokość i szerokość, ich stosunek może być różny, od tego bym zaczął zamiast zajmować się pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Idealnie ...wybierz sobie kolor np do kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... _machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Gogle Smith I/O7 vs oakley airbrake prizm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekByd Napisano 6 Września 2016 Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Cena podobna dla IOX i O/7 ok $100. Orientujesz się czy wszystkie IOXy mają pojemnik do zasilania? Jak ten system oryginalnie się nazywa? Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dają To dobrze. Na stronie np at smith optics jest info o jednej szybie. Oklay kupiony w PL jest tylko z jedną szybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e tu znalazłem cos takiego .. http://www.6pm.com/s...ed-sol-x-mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jeszcze chcę dopytać o IOX. Czy ten model nadaje się tylko na duużą głowę tylko taką np z rozmiarem kasku XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Widzę, że coś zaczyna świtać, dobre gogle występują zwykle w 2-3 rozmiarach, liczy się wysokość i szerokość, ich stosunek może być różny, od tego bym zaczął zamiast zajmować się pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Idealnie ...wybierz sobie kolor np do kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... _machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Gogle Smith I/O7 vs oakley airbrake prizm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
rumacz Napisano 6 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekByd Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dają To dobrze. Na stronie np at smith optics jest info o jednej szybie. Oklay kupiony w PL jest tylko z jedną szybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e tu znalazłem cos takiego .. http://www.6pm.com/s...ed-sol-x-mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jeszcze chcę dopytać o IOX. Czy ten model nadaje się tylko na duużą głowę tylko taką np z rozmiarem kasku XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Widzę, że coś zaczyna świtać, dobre gogle występują zwykle w 2-3 rozmiarach, liczy się wysokość i szerokość, ich stosunek może być różny, od tego bym zaczął zamiast zajmować się pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Idealnie ...wybierz sobie kolor np do kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... _machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Gogle Smith I/O7 vs oakley airbrake prizm × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
JurekByd Napisano 7 Września 2016 Udostępnij Napisano 7 Września 2016 eee, jak kupować to tylko w usa, za euro nie dają drugiej szyby w pakiecie Dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 7 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dają To dobrze. Na stronie np at smith optics jest info o jednej szybie. Oklay kupiony w PL jest tylko z jedną szybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e tu znalazłem cos takiego .. http://www.6pm.com/s...ed-sol-x-mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jeszcze chcę dopytać o IOX. Czy ten model nadaje się tylko na duużą głowę tylko taką np z rozmiarem kasku XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Widzę, że coś zaczyna świtać, dobre gogle występują zwykle w 2-3 rozmiarach, liczy się wysokość i szerokość, ich stosunek może być różny, od tego bym zaczął zamiast zajmować się pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Idealnie ...wybierz sobie kolor np do kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... _machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Gogle Smith I/O7 vs oakley airbrake prizm
rumacz Napisano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Września 2016 Nie - większość nie ma . TURBO FAN się to ustrojstwo chyba nazywa i cena katalogowa skacze od razu na ponad 200 e tu znalazłem cos takiego .. http://www.6pm.com/s...ed-sol-x-mirror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 2 tygodnie później... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jeszcze chcę dopytać o IOX. Czy ten model nadaje się tylko na duużą głowę tylko taką np z rozmiarem kasku XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... wort Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Widzę, że coś zaczyna świtać, dobre gogle występują zwykle w 2-3 rozmiarach, liczy się wysokość i szerokość, ich stosunek może być różny, od tego bym zaczął zamiast zajmować się pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Idealnie ...wybierz sobie kolor np do kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... _machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Ubrania i akcesoria Gogle Smith I/O7 vs oakley airbrake prizm
rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Jeszcze chcę dopytać o IOX. Czy ten model nadaje się tylko na duużą głowę tylko taką np z rozmiarem kasku XL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wort Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Widzę, że coś zaczyna świtać, dobre gogle występują zwykle w 2-3 rozmiarach, liczy się wysokość i szerokość, ich stosunek może być różny, od tego bym zaczął zamiast zajmować się pierdołami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 20 Września 2016 Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumacz Napisano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Mariusz kup obojętnie jakie, moje już są styrane także jak Ci nie podpasują to odkupię za pół ceny:) Idealnie ...wybierz sobie kolor np do kurteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... 1 miesiąc temu... _machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
rumacz Napisano 26 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 26 Września 2016 Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Drogi Jarosławie, Czy takie mogą być? Bo przypadkiem kliknęło mi się do koszyka 3 sztuki ..ślicznoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_machu Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 ślicznoty Te też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 2 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi