Mikoski Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witam mam pytanie czy ktoś miał okazję śmigać na tej narcie ? jeśli tak prosiłbym o ocenę i wrażenia.Zastanawiam sie nad kupnem tych nart.Aktualnie jeżdżę na komórkach Head ISL RD 165 R13 ,buty Head Raptor 120 waga 90. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trais Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Mam taki dokladnie zestaw jak Ty tylko raptory 130z SL komora, GS pierwsza sklepowka. Jestem zadowolony z obu narty. Narta GS przyjazda latwa w prowadzeniu. Team smigamna rosole 1 sklepowce gs jak sie przesiadlem hmm narta inna bez porownania. W headzie przejscie z krawedzi na krawedz jest zdecydowanie szybsze. Polecam w pro masz plyte dodatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam ..DUCH Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Witam mam pytanie czy ktoś miał okazję śmigać na tej narcie ? jeśli tak prosiłbym o ocenę i wrażenia.Zastanawiam sie nad kupnem tych nart.Aktualnie jeżdżę na komórkach Head ISL RD 165 R13 umiejętności oceniam na 8+ ,buty Head Raptor 120 waga 90. No to ci powiem a moja "kariera" na SF jest bardzo krótka - wyjątkowo g..................... pytanie. Ale w sumie kto pyta nie błądzi................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Delo Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Narta podobna do Rossi gs master czy Dynastar Premium, może trochę szybsza przy przejściu z krawędzi. Poczytaj testy NTN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Narta podobna do Rossi gs master czy Dynastar Premium, może trochę szybsza przy przejściu z krawędzi. Poczytaj testy NTN. Orientujesz się jakie są różnice (oprócz obecności płyty ) pomiędzy wersją pro a zwykłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Każdy ispeed ma płytę, wersja Pro ma płytę z komórki (rd plate 13mm), wersja zwykła ma płytę speedflex 13mm. Jeżeli narty nie różnią sie budową to amatorszczyzna nie poczuje różnicy miedzy tymi płytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Każdy ispeed ma płytę, wersja Pro ma płytę z komórki (rd plate 13mm), wersja zwykła ma płytę speedflex 13mm. Jeżeli narty nie różnią sie budową to amatorszczyzna nie poczuje różnicy miedzy tymi płytami A same narty różnią sie jakoś ? Różnic w płycie i tak nie odczuję więc mi to lotto. Pytam bo wersji "bez pro " jest sporo na rynku a wersji pro nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 A same narty różnią sie jakoś ? Różnic w płycie i tak nie odczuję więc mi to lotto. Własnie nie nie wiem, wg specyfikacji producenta to to samo, jeżeli własnie różni je tylko płyta to nie warto szukać na siłę/przepłacać na płyte RDX Może trzeba napisać do head'a to wyjaśni sie sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Delo Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Niestety ale nic nie wiem na temat najnowszej kolekcji, mój błąd, sorry ale nie zaznaczylem że chodzi mi o modele do sezonu 15/16 bo tam geo jest identyczne obu nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Model 15/16 ma pod butem 66 a model 16/17 68mm. Natomiast model 15/16 pro i zwykly speed nie roznia sie od siebie geometria.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam mam pytanie czy ktoś miał okazję śmigać na tej narcie ? jeśli tak prosiłbym o ocenę i wrażenia.Zastanawiam sie nad kupnem tych nart.Aktualnie jeżdżę na komórkach Head ISL RD 165 R13 umiejętności oceniam na 8+ ,buty Head Raptor 120 waga 90. Przy takich parametrach, to bym brał iGS RD, a nie jakieś półsródki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cześć Myślę, że to wcale nie jest takie głupie rozwiązanie choć jako nartę uniwersalna do wszystkiego kupiłbym po prostu długiego Mastera. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Delo Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Narta podobna do Rossi gs master czy Dynastar Premium, może trochę szybsza przy przejściu z krawędzi. Poczytaj testy NTN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Narta podobna do Rossi gs master czy Dynastar Premium, może trochę szybsza przy przejściu z krawędzi. Poczytaj testy NTN. Orientujesz się jakie są różnice (oprócz obecności płyty ) pomiędzy wersją pro a zwykłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Każdy ispeed ma płytę, wersja Pro ma płytę z komórki (rd plate 13mm), wersja zwykła ma płytę speedflex 13mm. Jeżeli narty nie różnią sie budową to amatorszczyzna nie poczuje różnicy miedzy tymi płytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... jaro323 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Każdy ispeed ma płytę, wersja Pro ma płytę z komórki (rd plate 13mm), wersja zwykła ma płytę speedflex 13mm. Jeżeli narty nie różnią sie budową to amatorszczyzna nie poczuje różnicy miedzy tymi płytami A same narty różnią sie jakoś ? Różnic w płycie i tak nie odczuję więc mi to lotto. Pytam bo wersji "bez pro " jest sporo na rynku a wersji pro nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 A same narty różnią sie jakoś ? Różnic w płycie i tak nie odczuję więc mi to lotto. Własnie nie nie wiem, wg specyfikacji producenta to to samo, jeżeli własnie różni je tylko płyta to nie warto szukać na siłę/przepłacać na płyte RDX Może trzeba napisać do head'a to wyjaśni sie sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Delo Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Niestety ale nic nie wiem na temat najnowszej kolekcji, mój błąd, sorry ale nie zaznaczylem że chodzi mi o modele do sezonu 15/16 bo tam geo jest identyczne obu nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Model 15/16 ma pod butem 66 a model 16/17 68mm. Natomiast model 15/16 pro i zwykly speed nie roznia sie od siebie geometria.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam mam pytanie czy ktoś miał okazję śmigać na tej narcie ? jeśli tak prosiłbym o ocenę i wrażenia.Zastanawiam sie nad kupnem tych nart.Aktualnie jeżdżę na komórkach Head ISL RD 165 R13 umiejętności oceniam na 8+ ,buty Head Raptor 120 waga 90. Przy takich parametrach, to bym brał iGS RD, a nie jakieś półsródki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cześć Myślę, że to wcale nie jest takie głupie rozwiązanie choć jako nartę uniwersalna do wszystkiego kupiłbym po prostu długiego Mastera. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Każdy ispeed ma płytę, wersja Pro ma płytę z komórki (rd plate 13mm), wersja zwykła ma płytę speedflex 13mm. Jeżeli narty nie różnią sie budową to amatorszczyzna nie poczuje różnicy miedzy tymi płytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro323 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Każdy ispeed ma płytę, wersja Pro ma płytę z komórki (rd plate 13mm), wersja zwykła ma płytę speedflex 13mm. Jeżeli narty nie różnią sie budową to amatorszczyzna nie poczuje różnicy miedzy tymi płytami A same narty różnią sie jakoś ? Różnic w płycie i tak nie odczuję więc mi to lotto. Pytam bo wersji "bez pro " jest sporo na rynku a wersji pro nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 A same narty różnią sie jakoś ? Różnic w płycie i tak nie odczuję więc mi to lotto. Własnie nie nie wiem, wg specyfikacji producenta to to samo, jeżeli własnie różni je tylko płyta to nie warto szukać na siłę/przepłacać na płyte RDX Może trzeba napisać do head'a to wyjaśni sie sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Delo Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Niestety ale nic nie wiem na temat najnowszej kolekcji, mój błąd, sorry ale nie zaznaczylem że chodzi mi o modele do sezonu 15/16 bo tam geo jest identyczne obu nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Model 15/16 ma pod butem 66 a model 16/17 68mm. Natomiast model 15/16 pro i zwykly speed nie roznia sie od siebie geometria.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam mam pytanie czy ktoś miał okazję śmigać na tej narcie ? jeśli tak prosiłbym o ocenę i wrażenia.Zastanawiam sie nad kupnem tych nart.Aktualnie jeżdżę na komórkach Head ISL RD 165 R13 umiejętności oceniam na 8+ ,buty Head Raptor 120 waga 90. Przy takich parametrach, to bym brał iGS RD, a nie jakieś półsródki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cześć Myślę, że to wcale nie jest takie głupie rozwiązanie choć jako nartę uniwersalna do wszystkiego kupiłbym po prostu długiego Mastera. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 A same narty różnią sie jakoś ? Różnic w płycie i tak nie odczuję więc mi to lotto. Własnie nie nie wiem, wg specyfikacji producenta to to samo, jeżeli własnie różni je tylko płyta to nie warto szukać na siłę/przepłacać na płyte RDX Może trzeba napisać do head'a to wyjaśni sie sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Delo Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Niestety ale nic nie wiem na temat najnowszej kolekcji, mój błąd, sorry ale nie zaznaczylem że chodzi mi o modele do sezonu 15/16 bo tam geo jest identyczne obu nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... trais Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Model 15/16 ma pod butem 66 a model 16/17 68mm. Natomiast model 15/16 pro i zwykly speed nie roznia sie od siebie geometria.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Plywak Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam mam pytanie czy ktoś miał okazję śmigać na tej narcie ? jeśli tak prosiłbym o ocenę i wrażenia.Zastanawiam sie nad kupnem tych nart.Aktualnie jeżdżę na komórkach Head ISL RD 165 R13 umiejętności oceniam na 8+ ,buty Head Raptor 120 waga 90. Przy takich parametrach, to bym brał iGS RD, a nie jakieś półsródki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cześć Myślę, że to wcale nie jest takie głupie rozwiązanie choć jako nartę uniwersalna do wszystkiego kupiłbym po prostu długiego Mastera. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Delo Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master32 Napisano 9 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 master32, Czy testowałeś nartę na tej płycie i nartę na sezon 16/17 ? Bo ona różni się dość mocno geometrią od modelu 15/16. Na stronie Heda jest błąd. Mam włoski test tej narty ale nie wiem jak wkleić link. Niestety ale nic nie wiem na temat najnowszej kolekcji, mój błąd, sorry ale nie zaznaczylem że chodzi mi o modele do sezonu 15/16 bo tam geo jest identyczne obu nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trais Napisano 10 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2016 Model 15/16 ma pod butem 66 a model 16/17 68mm. Natomiast model 15/16 pro i zwykly speed nie roznia sie od siebie geometria.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plywak Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam mam pytanie czy ktoś miał okazję śmigać na tej narcie ? jeśli tak prosiłbym o ocenę i wrażenia.Zastanawiam sie nad kupnem tych nart.Aktualnie jeżdżę na komórkach Head ISL RD 165 R13 umiejętności oceniam na 8+ ,buty Head Raptor 120 waga 90. Przy takich parametrach, to bym brał iGS RD, a nie jakieś półsródki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cześć Myślę, że to wcale nie jest takie głupie rozwiązanie choć jako nartę uniwersalna do wszystkiego kupiłbym po prostu długiego Mastera. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Myślałem o tym ale narty o promieniu 30 metrów to chyba tylko na zamknięte trasy. A Hedy pro już czekają na pierwszy śnieg,udało się kupić narty potestowe W Trojansport za niezłą cenę. Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cześć Myślę, że to wcale nie jest takie głupie rozwiązanie choć jako nartę uniwersalna do wszystkiego kupiłbym po prostu długiego Mastera. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Nie bardzo rozumiem dlaczego tylko na zamknięte??? Pozdrowienia Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Fisowe gigantki kochają prędkość żal by było się na nich zsuwać, a jazda na pełny gwizdek w normalnym ruchu zbyt niebezpieczna. To pozostają zawody i zamknięte trasy. Pozdrawiam Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cześć Myślę, że to wcale nie jest takie głupie rozwiązanie choć jako nartę uniwersalna do wszystkiego kupiłbym po prostu długiego Mastera. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Mikoski Napisano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Witam Być może moimi następnymi nartami będą dorosłe gigantki Pozdrawiam Cześć Myślę, że to wcale nie jest takie głupie rozwiązanie choć jako nartę uniwersalna do wszystkiego kupiłbym po prostu długiego Mastera. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Cześć Jeździć można zróżnicowanymi technikami przecież. Narta nie determinuje niczego. Syn ma 14 lat i jeździ właśnie na damskiej i chwali sobie. Jak jest miejsce można pójść wszystko. Jak nie ma można pojechać śmigiem i tez jest fajnie. Pozdrowienia Jeździ na r30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? A jakie to ma znaczenie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
juice Napisano 11 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 A jakie to ma znaczenie????? Duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180 × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Przeglądaj Wróć Forum Galeria Administracja Użytkownicy online Ranking Cała aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj × Dodaj nową pozycję...
Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Duże Faktycznie masz rację dla kogoś kto nie jest w stanie zacisnąć deklarowanego r 30 duża, dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180
RobertK Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają dla kogoś kto jeździł na r nieskończoność - żadna, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Narty Head i speed pro 180
Adam ..DUCH Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 "szurającym" żadne narty nie przeszkadzają No tak w końcu jak sami wszyscy widzę GS ustawiany jest w promień i nikt nie szura. Po łyżwie jajo i tak do mety, raz kolanka w lewo a raz w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mitek Napisano 12 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Jeździ na r30 ? Cześć Tak. Sam takie sobie wybrał. Ma jeszcze inne i jeździ też na moich. Jest dość wysoki i - jak sam mówi - nie chce sobie robić obciachu na stoku nartami dla dzieci. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 1 2 Dalej Strona 1 z 2 Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi