quanto1 Napisano 27 Marca 2016 Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Jak w temacie jaka róznica w tych dwóch nartach .Hehe na pewno cenowa ale po za tym czym się różnią. Prosze o info od znawców tematu i tych dwóch desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Różni się systemem tłumienia drgań czyli UVO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quanto1 Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Różni się systemem tłumienia drgań czyli UVO... Czyli nie ma co przepłacać za Uvo i mozna zastanowić sie nad RTM 84 bo różnica cenowa duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Czyli nie ma co przepłacać za Uvo i mozna zastanowić sie nad RTM 84 bo różnica cenowa duża. Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? JurekP tez mi sie tak wydaje że to marketingowy bełkot a różnica w cenie i to dość pokażna.Tak własnie sobię przeglądam narty i może by cos wychaczył człowiek w dobrej cenie i były by 2 pary nartek na różne stoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? Były juz teleskopy w Salomonie, listwy w Atomic-u i Blizardzie, to Volkl tez coś musi miec...... Każde z tych urządzeń niewątpliwie działa.... ale czy musi tam byc? jeżdziłem na SL Voekla bez UVO, i na SLR z UVO. Żadna z nich nie wibrowała w zauważalny sposób. Kupuj bez.... jesli taniej. (Nawet jesli to rockerowany RTM) PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Pomijając uvo bralbym rtm84 na camberze, czyli model 15/16 - jeśli rozpatrujesz tylko volkla. Jeździłem na code volkla i code uvo. Odniosłem wrażenie jakby większej stabilności tej narty, ale czy to było dobre odczucie? Nie wiem, nie lubię volkla więc się nie zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Volkl rtm 84 uvo a rtm 84 jaka różnica.
JurekP Napisano 28 Marca 2016 Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Czyli nie ma co przepłacać za Uvo i mozna zastanowić sie nad RTM 84 bo różnica cenowa duża. Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... quanto1 Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? JurekP tez mi sie tak wydaje że to marketingowy bełkot a różnica w cenie i to dość pokażna.Tak własnie sobię przeglądam narty i może by cos wychaczył człowiek w dobrej cenie i były by 2 pary nartek na różne stoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? Były juz teleskopy w Salomonie, listwy w Atomic-u i Blizardzie, to Volkl tez coś musi miec...... Każde z tych urządzeń niewątpliwie działa.... ale czy musi tam byc? jeżdziłem na SL Voekla bez UVO, i na SLR z UVO. Żadna z nich nie wibrowała w zauważalny sposób. Kupuj bez.... jesli taniej. (Nawet jesli to rockerowany RTM) PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Pomijając uvo bralbym rtm84 na camberze, czyli model 15/16 - jeśli rozpatrujesz tylko volkla. Jeździłem na code volkla i code uvo. Odniosłem wrażenie jakby większej stabilności tej narty, ale czy to było dobre odczucie? Nie wiem, nie lubię volkla więc się nie zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Cała aktywność Strona główna Ski Forum Sprzęt narciarski Volkl rtm 84 uvo a rtm 84 jaka różnica.
quanto1 Napisano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? JurekP tez mi sie tak wydaje że to marketingowy bełkot a różnica w cenie i to dość pokażna.Tak własnie sobię przeglądam narty i może by cos wychaczył człowiek w dobrej cenie i były by 2 pary nartek na różne stoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... mig Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? Były juz teleskopy w Salomonie, listwy w Atomic-u i Blizardzie, to Volkl tez coś musi miec...... Każde z tych urządzeń niewątpliwie działa.... ale czy musi tam byc? jeżdziłem na SL Voekla bez UVO, i na SLR z UVO. Żadna z nich nie wibrowała w zauważalny sposób. Kupuj bez.... jesli taniej. (Nawet jesli to rockerowany RTM) PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Pomijając uvo bralbym rtm84 na camberze, czyli model 15/16 - jeśli rozpatrujesz tylko volkla. Jeździłem na code volkla i code uvo. Odniosłem wrażenie jakby większej stabilności tej narty, ale czy to było dobre odczucie? Nie wiem, nie lubię volkla więc się nie zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
mig Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Zalezy czy wierzysz w UVO Nawiasem piszac, jestem ciekaw czy da sie odczuc roznice, czy to tylko marketingowe bajki. Testowal ktos narty z UVO i bez? Były juz teleskopy w Salomonie, listwy w Atomic-u i Blizardzie, to Volkl tez coś musi miec...... Każde z tych urządzeń niewątpliwie działa.... ale czy musi tam byc? jeżdziłem na SL Voekla bez UVO, i na SLR z UVO. Żadna z nich nie wibrowała w zauważalny sposób. Kupuj bez.... jesli taniej. (Nawet jesli to rockerowany RTM) PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Pomijając uvo bralbym rtm84 na camberze, czyli model 15/16 - jeśli rozpatrujesz tylko volkla. Jeździłem na code volkla i code uvo. Odniosłem wrażenie jakby większej stabilności tej narty, ale czy to było dobre odczucie? Nie wiem, nie lubię volkla więc się nie zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
Bruner79 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Pomijając uvo bralbym rtm84 na camberze, czyli model 15/16 - jeśli rozpatrujesz tylko volkla. Jeździłem na code volkla i code uvo. Odniosłem wrażenie jakby większej stabilności tej narty, ale czy to było dobre odczucie? Nie wiem, nie lubię volkla więc się nie zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Przeglądaj
Cała aktywność