moris Napisano 24 Marca 2016 Udostępnij Napisano 24 Marca 2016 To mój ostatni post na skiforum. Do tej decyzji dojrzewałem jakiś czas, w międzyczasie pisząc kilka relacji z wyjazdów, dzieląc się jakimś tam doświadczeniem z kilku stacji narciarskich. Kilka postów z ostatnich dni i kilka wiadomości prywatnych upewniły mnie, że jednak to nie jest moje miejsce, przynajmniej jako aktywnego usera. Zbyt wysoko cenię sobie wzajemny szacunek i tolerancję. Sporo ostatnio pisałem - może rzeczywiście za dużo? Pozostanie nie dokończona relacja z 3 Dolin, nie zrealizowane planowane relacje z innych wyjazdów na TYM forum. To forum niestety (moim zdaniem) zdryfowało zbyt daleko od meritum narciarstwa w kierunku "mojszej" prawdy. Pewnie nie jestem bez winy. Nie podoba mi się wyzywanie innych ludzi. Sorki, ale tak myślę.To nie moja bajka Te kilka lat pomogły mi w kilku spojrzeniach na narciarstwo, pozwoliły poznać kilku fajnych ludzi, z niektórymi byłem na wspólnym wyjeździe, mieszkając nawet w jednym apartamencie. Z niektórymi grałem i gryw w tenisa.....Z pewnością z nimi będę utrzymywał kontakty, może znowu wyjedziemy razem do Paradiski, 3Dolin, Portes du Soleil czy gdziekolwiek. Kończąc aktywny udział w SF dziękuję wszystkim za ciekawe dyskusje, podziękowania za opisane wyjazdy czy wspomnienia. Jeśli ktoś będzie chciał uzyskać jakieś informacje związane z nartami we Francji - zapraszam na priv. Chętnie pomogę dzieląc się informacjami (mam zaliczoną większość z dużych i średnich stacji francuskich) Jeśli kogokolwiek kiedykolwiek uraziłem - szczerze przepraszam, nie miałem nigdy takiego zamiaru. I wbrew niektórym opiniom - nie miałem zamiaru przechwalać się wyjazdami - choć rzeczywiście było ich trochę..... Pozdrawiam, będę obserwował SF z "tylnego siedzenia" Mietek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi