Szabir Napisano 19 Marca 2016 Udostępnij Napisano 19 Marca 2016 czego to ludzie nie wymyślą .. http://facet.interia...deo,vId,2035994 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanka1 Napisano 20 Marca 2016 Udostępnij Napisano 20 Marca 2016 http://noizz.pl/kult...-krokow/bkz82pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Taki patent: https://m.youtube.co...h?v=cdzKnW2noVI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Taki patent:https://m.youtube.co...h?v=cdzKnW2noVI Moje musiały obejść sie takim: też skuteczne... :-) https://www.google.p...WZHLcLUUZQBD9M: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 A tymczasem gdzieś w Chinach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Bruner79 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Dobre Najlepszy był śpiący pracownik obsługi Wysłane z mojego D2203 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... tatmak Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 A tymczasem gdzieś w Chinach: Fajna zabawa. Tylko sens tego mnie nurtuje. Ani to wspinaczka, ani turystyka górska. Taki park linowy w naturze. Ale sens parków linowych też mnie nurtuje. Sorry, chyba mam doła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcieWP_20160403_008.jpg Kiedyś widziałem snowboardzistów na wydmach koło Łeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Kiedy znalazłam w sieci te obrazki od razu pomyślałam o SF. Tak jakoś mi idealnie obrazują zmiany sezonowe na forum: SEZON W PEŁNI PO SEZONIE źródło http://foch.pl/foch/...ml#TRNajCzytSST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Zbyt intelektualnie interpretujesz pewne postawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcieWP_20160403_008.jpgBy zrobic dobre zdjecie - OK, ale po pierwsze zapytalbym jak smaruje narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 A tymczasem gdzieś w domowym zaciszu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
kordiankw Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 A tymczasem gdzieś w Chinach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruner79 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Dobre Najlepszy był śpiący pracownik obsługi Wysłane z mojego D2203 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tatmak Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 A tymczasem gdzieś w Chinach: Fajna zabawa. Tylko sens tego mnie nurtuje. Ani to wspinaczka, ani turystyka górska. Taki park linowy w naturze. Ale sens parków linowych też mnie nurtuje. Sorry, chyba mam doła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... hanka1 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... paolomario Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcieWP_20160403_008.jpg Kiedyś widziałem snowboardzistów na wydmach koło Łeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Kiedy znalazłam w sieci te obrazki od razu pomyślałam o SF. Tak jakoś mi idealnie obrazują zmiany sezonowe na forum: SEZON W PEŁNI PO SEZONIE źródło http://foch.pl/foch/...ml#TRNajCzytSST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Harpia Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Zbyt intelektualnie interpretujesz pewne postawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... JurekP Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcieWP_20160403_008.jpgBy zrobic dobre zdjecie - OK, ale po pierwsze zapytalbym jak smaruje narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... kordiankw Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 A tymczasem gdzieś w domowym zaciszu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Dołącz do dyskusji Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą. Dodaj odpowiedź do tematu... × Wklejono zawartość z formatowaniem. Usuń formatowanie Dozwolonych jest tylko 75 emoji. × Odnośnik został automatycznie osadzony. Przywróć wyświetlanie jako odnośnik × Przywrócono poprzednią zawartość. Wyczyść edytor × Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL. Wstaw grafikę z URL × Komputer Tablet Smartfon Dodaj odpowiedź Udostępnij More sharing options... Obserwujący 0
hanka1 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paolomario Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcieWP_20160403_008.jpg Kiedyś widziałem snowboardzistów na wydmach koło Łeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeberkaa Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Kiedy znalazłam w sieci te obrazki od razu pomyślałam o SF. Tak jakoś mi idealnie obrazują zmiany sezonowe na forum: SEZON W PEŁNI PO SEZONIE źródło http://foch.pl/foch/...ml#TRNajCzytSST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harpia Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 Zbyt intelektualnie interpretujesz pewne postawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekP Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Sezon nigdy sie nie kończy. Gdyby ktoś nie dopatrzył - pan ma narty biegowe na nogach, niestety spostrzegłam to za późno, by zrobic dobre zdjęcieWP_20160403_008.jpgBy zrobic dobre zdjecie - OK, ale po pierwsze zapytalbym jak smaruje narty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordiankw Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 A tymczasem gdzieś w domowym zaciszu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi